2021-09-30
高質.新鮮.平價.衞生.舒適三小時任食放題一間可以有拖羅、包魚任食嘅放題食放題來講,我已經好耐無食刺身,原因有好多,或者你可以話我咀叼😂😂😂但我係昵到食刺身都叫咗三四個Round食✌️✌️✌️👍👍👍👍—————————-🤎入到去比我感覺環境舒適、地方大、座位寛闊、衛生乾淨、服務也相當不錯的,可以比我慢慢嘆,慢慢拍照打卡的三小食任食任飲嘅放題,完全係好自在咁食😆好充足的時間,可以話係嘆😂——————————💝平日食放題我都吃熟食多,係呢到有我至愛吃的鮑魚、和我喜愛的刺身😍😍,今日熟食我暫且放埋一邊😆不過我嘅朋友就好似大小通吃未停過口😂——————————-💜用自己電話掃一掃個Code就全部一目了然,想食乜自行落單,新鮮即製,食得安心又放心,衞生又新鮮👍👍而且食物上枱時間唔會慢,點咗單之餘,又可以行出去取沙律🥗、甜點🍮、雪糕🍦、雪條、部份熟食和飲品嘆住先,真係可以長拿長有😂行出去拿食物永遠都係咁乾淨企理,又可以拿到自己的心頭好食物👍——————————-🧡我就好簡單,食幾款自己想食嘅食物就夠,其餘都係朋友叫來吃,我嚐一口味道就可以滿足到了我的食望,隨了鮑魚,我就真係可以食咗十幾隻咁多,是關鮑魚真
高質.新鮮.平價.衞生.舒適三小時任食放題
一間可以有拖羅、包魚任食嘅放題
—————————-
好充足的時間,可以話係嘆😂
——————————
不過我嘅朋友就好似大小通吃未停過口😂
——————————-
——————————-
🧡我就好簡單,食幾款自己想食嘅食物就夠,其餘都係朋友叫來吃,我嚐一口味道就可以滿足到了我的食望,隨了鮑魚,我就真係可以食咗十幾隻咁多,是關鮑魚真係我的至愛中的至愛,永遠都食唔厭😂😂😂😂😂😂
——————————
❤️花鵰鮑魚:好香花鵰嘅味道、鮑魚肉質彈牙,煙靭的口感,就吃出新鮮的質素,味道一流👍⋯⋯
剌身方面,我也是點了幾款較為自己喜愛的款式,雖然係任食,但都唔好浪費食物,我自己就會食得哂先好吃😋
又可以配合反人哋嘅主題,唔好做大嘥鬼😆😆
💗拖羅:🖤象拔丰:💚北寄貝:
💛希靈魚:
幾款都是我比較喜歡吃的刺身,味道鮮甜
———————————-
🤎炸榴櫣:
榴櫣的香,又是我的至愛,炸得香脆、食得滋味😋
🧡鮑魚壽司🍣:我真係一個鮑魚控😆
💙羊架:肉質嫩,味道夠😊
💖比目魚:💚燒靖魚:
魚也是我最愛吃,煎得非常香又嫩滑,我的朋友胃口可真的勁,但我吃半片就夠了,因為實在太多吸引的美食。
🧡甜品馬卡龍、芝士蛋糕、布甸、啫喱,甜品款式多到我數唔晒,雪糕🍦、雪條又係多款式到我自己就睇咗當食咗,平日我一定會吃榴櫣雪條,今日我食我至愛品牌雪糕一杯就夠哂😂
我朋友就超級努力,食完兩杯Haagen Dazs、再➕杯乳酪、仲食得落2條雪條,勁😂😂😂😂😂👍
💜飲品罐裝款式又係超多款、各款冷熱飲品、即磨咖啡☕️、仲有清酒……等等。
想嚟挑戰一下自己可以食到幾多,仲係平靚正,自己去親身去體驗一下,不過記得唔好做大嘥鬼,食得到先好叫,只要你想食,電話掃code 、方便到極👍👍
————————
放題對於我來説,不是不停的吃,而是可以吃到放題內的精點和質素,這裏可以比到我想吃的精華,就是盡在不言中的放題。
💚🌹原來星期一至星期五的午市放題仲抵食,「二人同行,第二位減100😱」無聽錯呀,係真架!二百幾元一位咁多精美食物,真係又要搵日去再戰美食😂😂😂😂
————————-
舒適大滿足、吃得開心又知足
其實開心🥳⋯⋯簡單就在你身邊
食..拍…寫已經成為我生活中的一部份