2021-10-14
見到好耐冇食放題,又好掛住日式放題,今次揀咗尖沙咀呢間日式放題試吓~佢星期一至四自選時段兩小時任食,每人$318,有唔同款式嘅嘢食,餐廳環境幾大幾闊落,幾正!壽司類有好多唔同種類嘅壽司,包括赤身立魚魚子之花壽司🍣卷得好靚,食落覺得外層嘅三文魚幾新鮮,入面嘅餡料好豐富~另外黑松露油金魚壽司表面有黑松露醬,幾香,壽司好食😋海膽手卷每人每次只限拎兩份手卷,有豐富嘅海膽,食落幾香,仲有紫菜包住,唔錯避風塘炒蟹炒得好香嘅蟹,有濃郁嘅蒜香味🧄鹹鹹地,感覺炒得好有鑊氣,仲有好多蟹肉添花雕醉鮑魚一大舊鮑魚,配埋花雕酒,鮑魚幾有咬口,煙煙韌韌燒香草羊鞍大大嚿燒羊架,燒得好香,半肥瘦嘅羊肉,唔會有好重嘅羊羶味,幾好食😋北海道燒帆立貝好大隻帆立貝,仲有好多芝士喺面,配埋沙律醬,醬汁好多,幾新鮮海燕窩椰汁燉木瓜好香甜嘅木瓜~中間嘅椰汁好濃郁,仲有燕窩,好豐富!幾鍾意啲木瓜肉,幾淋甜,超級推介呢個甜品!Häagen-Dazs 雪糕有唔同口味嘅雪糕選擇,仲可以任食添~超級正!
壽司類
海膽手卷
避風塘炒蟹
花雕醉鮑魚
一大舊鮑魚,配埋花雕酒,鮑魚幾有咬口,煙煙韌韌
燒香草羊鞍
北海道燒帆立貝
海燕窩椰汁燉木瓜
Häagen-Dazs 雪糕
有唔同口味嘅雪糕選擇,仲可以任食添~超級正!