2022-02-07 929 浏览
日式放題向來深受港人喜愛,皆因一個價錢就可以食盡刺身、壽司及炸物等日本料理。殿大喜屋提供各類美食,應有盡有,現時更推出午市優惠,下午2時後入座第二位可享半價,放題時間任食2小時。刺身超過十款,夠新鮮、味道鮮甜、而且肥美。有多款創意壽司,每件都細細件,食多幾件都不會易飽肚。還有很多不同食物類型可以選擇。冷熱飲品大量供應,汽水、啤酒、茶水等,清酒和梅酒亦無限任飲。甜品有雪糕、雪條、豆腐花、蛋糕、奶凍之類,一應俱全。餐廳亦設有自助區,提供冷盤沙律、熟食區、湯等等。這間餐廳環境寛敞舒適,大部分都是卡位,另外上菜速度算快,沒有漏單情況,是一間抵食、性價比高的日式放題餐廳。
日式放題向來深受港人喜愛,皆因一個價錢就可以食盡刺身壽司及炸物等日本料理。

刺身超過十款,夠新鮮、味道鮮甜、而且肥美。

有多款創意壽司,每件都細細件,食多幾件都不會易飽肚。

還有很多不同食物類型可以選擇。

甜品有雪糕、雪條、豆腐花、蛋糕、奶凍之類,一應俱全。

餐廳亦設有自助區,提供冷盤沙律、熟食區、湯等等。

假日想大快朵頤狂食一餐😈,想食壽司又覺得放題抵啲,興致匆匆拉埋J生去食,原來係第一次我哋兩個人單獨食放題✌🏻。店內位置寬躺,有好多4-6人卡位,午市未滿座下,2個人都坐到4人卡位。拎咗位又用QR code落咗單✔️,緊係睇下出面有咩食先:熱食、湯品、沙律、夾糖、凍海鮮同炸物等每款都有幾樣選擇🧐,睇完覺得留返個肚食落單嘅食物好啲,呢到收碟都幾快————————————————👅 假日午市放題($278+10%/位)🔸刺身類🔸👉🏻三文魚:第一輪幾肥美🤤,偏向係魚腩部位,第二輪再叫就無咁靚👉🏻劍魚腩:刺身魚味同脂肪感重,第二輪再叫就偏多紅色一點點👉🏻油甘魚:還可以👉🏻拖羅:第一輪油花紋路均勻🐟,入口舒服,同樣第二輪再叫就無咁靚👉🏻北海道帶子:一粒切開幾粒上,本身係幾鮮甜,切碎左減弱口感👉🏻海赤蝦:蝦味較薄弱,唔太漿口👉🏻甜蝦:個頭偏細🦐,但都頗鮮甜👉🏻池魚王:爽脆清甜路線👉🏻針魚:最前邊銀色嗰兩片刺身,唔知點解有啲似白飯魚,質感一般👉🏻章紅魚薄切拌海膽醬油:單獨一碟上,排得來靚靚仔仔,口感爽脆,又唔算好好味🔸壽司類🔸👉🏻創意壽司:每件都有幾款材料,一啖食落唔知食咗啲咩,好彩每件細細件👉🏻柚子胡

————————————————
👅 假日午市放題($278+10%/位)
🔸刺身類🔸
👉🏻劍魚腩:刺身魚味同脂肪感重,第二輪再叫就偏多紅色一點點
👉🏻油甘魚:還可以
👉🏻海赤蝦:蝦味較薄弱,唔太漿口
👉🏻甜蝦:個頭偏細🦐,但都頗鮮甜
👉🏻池魚王:爽脆清甜路線

🔸壽司類🔸
👉🏻柚子胡椒和牛:攤凍咗嘅肥牛
👉🏻醬汁燒左口魚邊:左口魚邊會長J生話唔掂
👉🏻鹽燒三文魚腩:還好
👉🏻香蔥拖羅芝麻小卷:比較好味嘅壽司🍣,小卷頂仲有一堆魚蓉
👎🏻限定海膽手卷:要排隊出去自助區拎,每位每次最多取兩客,未見過咁淡黃色嘅海膽😮,試咗少少已經覺得好腥,拜拜

🔸串燒/燒物類🔸
👉🏻燒牛舌:偏乾硬,要好有牙力先咬到出嚟
👎🏻鹽燒雞中翼:乾爭爭好似臘鴨😹
👉🏻燒溫室甜菠蘿:作為燒菠蘿嘅忠實fans,要帶皮先正,燒得唔夠香甜
👍🏻燒香草羊鞍:無少少騷味就唔係羊鞍😛,燒得唔錯嘅
👍🏻西京燒比目魚:油脂奶香,食咗兩片,好味
👉🏻和牛薄燒:可能薄薄一片好易凍,同肥牛差唔多

🔸炸物類🔸
👍🏻芝麻雞翼:炸雞翼好香脆,芝麻係增香劑
👍🏻紫心香芋丸:放題老朋友1號😆,好味但飽肚,每次食一粒就夠
👍🏻芝士年糕:放題老朋友2號,一樣芝味
👉🏻自家製吉列蠔:外殼偏厚,有蠔味但咬落粒蠔肉好似化咗,係咪太細粒呢?
🔸一品料理類🔸
👍🏻花雕醉鮑魚:街市鮑魚仔大細👌🏻,細細粒又幾彈牙,花雕酒香好味
👉🏻蒜香味噌煎虎蝦:食嗰陣已咗凍咗,有啲似茄汁蝦

🔸甜品類🔸
👉🏻甜品:試咗幾款蛋糕仔都係放題質素,all in雪糕啦
👉🏻雪糕:有軟雪糕、杯裝雪糕同雪條,回本派緊係食M牌同H牌雪糕🍨,不過得兩款味未必啱食

🔸飲品類🔸
👉🏻包裝飲品:除咗有凍/暖牌子飲品,仲有自製冷泡茶,不過味道就一般
👉🏻即沖飲品:熱飲有茶包同咖啡機
👉🏻酒精飲品:清酒同梅酒自助機🍶
🚩總結:適合要求唔高又想大吃一餐嘅朋友
————————————————
🌟注意:午市放題由中午12點至下午3點,要留意大部份優惠都係星期一至五先有,但價錢平啲,部分食物款式有限制,例如平日每人只包一杯雪糕
📍 殿 大喜屋
地址:尖沙咀金巴利道26號1樓
🗺地區:#bem尖沙咀
📥分類:#bem放題
💰人均消費:#bem_201至400蚊
2022-01-29 709 浏览
12月頭平日晚上,同二位朋友去咗殿大喜屋食放題,餐廳地方好大,多卡位,坐得舒服,我哋坐張檯可以坐6人,所以我哋坐得舒服。可能經濟差同平日,冇需等位,不過眼見都9成滿。用QR code 落單,方便,有小食,凍蝦,冷盤,生果,甜品雪糕,汽水飲品等等罷係出面自己拎。仲有海膽手卷即制,細細件,適合淺嘗,不過我唔食海膽,冇試。飲品除咗汽水,茶,啤酒外,仲未日本清酒同維他奶。凍蝦新鮮,冷盤都可以,如果有泡菜,沙津更加好。食物都上得快,冇乜流單情況,最完上嘅係刺身同小炒類,刺身厚切,不過冇乜鮮味可惜,帶子同蝦唔錯。小炒推介避風塘炒蟹,煎蝦,同理酒煮鮑魚。串燒水準幾好,有羊架同牛舌,熱辣辣上枱冇得輸。有個雞湯幾好湯,加理一都係三百幾一位,性價比高。
2022-01-24 511 浏览
食完唔能夠停,材料新鮮而且唔係粗製濫造,平時去任食嘅地方根本上你見到啲嘢食都已經唔係好想食,出嚟嘅品質有商榷嘅餘地,不過呢度唔同,價錢唔貴之餘出嚟嘅品質亦都好好,而且仲有好多唔同嘅款式,令人一試難忘。
2022-01-23 564 浏览
依家六點後禁堂食所以想食放題都要晏晝去食😂但冇計啦即係突然之間好想食放題😢 大喜屋好似係分好多等級嘅,而殿好似係最高級不過我都唔清楚,我都係求其揀一間近自己附近嘅就book咗咁樣去食 而家去食呢超抵因為呢好似第二位係半價,我都係見到呢個優惠先至食😂叫咗好多次身佢有吞拿魚,油甘魚,劍魚腩,池魚,甜蝦, 帶子呢幾款都係出面平價放題冇嘅嘢,我諗佢殿價錢貴啲就係會多啲呢啲嘢食囉 刺身嘅質素都唔錯,我兩個人如果出去食居酒屋,咁樣食刺身企埋單都係千零蚊所以有時食放題都係一個唔錯嘅選擇,放題都未必係劣食,有時畀貴貴去啲日本居酒屋都未必好食㗎😂佢仲有海膽手捲食,不過呢個呢就冇得手機點,要行出去拎嘅 實話實說佢啲海膽就麻麻地,不過講真畀咁嘅價錢,有海膽你食仲想點,有已經好好, 喺個海膽口感有啲搞笑似鼻涕嗰啲核突😂食得出係好渣同埋真係好麻麻嗰種,但我覺得完全可以接受😂 仲要係任拎唔限拎喎呢個價錢另外仲有嘢食就冇影低度~值得講嘅都係刺身呀海膽其他熟食就冇乜特別~

叫咗好多次身佢有吞拿魚,油甘魚,劍魚腩,池魚,甜蝦, 帶子

佢仲有海膽手捲食,不過呢個呢就冇得手機點,要行出去拎嘅

食物質素一流嘅放題餐廳比較少有 因為大家都要將貨就價 今日就同朋友嚟咗呢間殿大喜屋度食放題 呢度主打名貴食材 咁就梗係要嚟試下啦首先甜品區同飲品區都好豐富 但係今次冇乜點食到自選海鮮區嘅選擇就唔算多 只有凍蝦同埋青口首先就叫咗一個火灼和牛壽司 和牛嘅油份經過火燒之後滲曬出嚟落哂去壽司飯到 層次感一流 牛肉味亦都非常重蒸倉魚 味道比較鹹 一般刺身方面就有三文魚 油甘魚 帶子 赤蝦等等 全部都好新鮮甜美鹽燒牛舌同出面放題餐廳食到嘅差唔多 冇乜特別花膠雞湯 用料非常豐富 花膠幾厚 雞味濃郁燒和牛 牛肉味一般池魚刺身 幾鮮甜扣鮑魚 鮑魚海水味都幾重 加上秘製嘅醬汁 甜甜鹹鹹咁樣幾好食

首先甜品區同飲品區都好豐富 但係今次冇乜點食到

自選海鮮區嘅選擇就唔算多 只有凍蝦同埋青口

蒸倉魚 味道比較鹹 一般

鹽燒牛舌同出面放題餐廳食到嘅差唔多 冇乜特別

花膠雞湯 用料非常豐富 花膠幾厚 雞味濃郁

燒和牛 牛肉味一般

池魚刺身 幾鮮甜

2022-01-19 399 浏览
🍽 殿 大喜屋💙🤍💙🤍💙🤍🐻小編餐單1️⃣ 北海道海鮮丼💲78🔹好味度: 4/52️⃣ 足半磅三文魚丼💲69🔹好味度: 4/5💙🤍💙🤍💙🤍🙊小編✅ 午市好抵食~✅ 刺身好新鮮,亦好足料✅ 有自助bar可以無限添加小食💙🤍💙🤍💙🤍小編評分👅食物 🐻 4/5👀環境 🐻 3/5📸打卡指數 🐻 2/5總評分 🐻 3.5/5
🍽 殿 大喜屋

🐻小編餐單
1️⃣ 北海道海鮮丼💲78
🔹好味度: 4/5

2️⃣ 足半磅三文魚丼💲69
🔹好味度: 4/5

🙊小編
✅ 午市好抵食~
刺身好新鮮,亦好足料
✅ 有自助bar可以無限添加小食

小編評分
👅食物 🐻 4/5
👀環境 🐻 3/5
📸打卡指數 🐻 2/5
總評分 🐻 3.5/5
2022-01-10 629 浏览
又到中午吃午飯的時候,途經殿 大喜屋,就想吃日式海鮮放題,於是就入內光顧,乘電梯上一樓後到櫃台由服務員帶位,坐了位後就開始點餐,這裏點餐要用手機的相機鏡頭掃描賬號單紙上的二維碼,掃描了二維碼後手機就會出現點餐畫面,主要是各色各類的魚生和海鮮,例如有劍魚腩,油甘魚,池魚,拖羅,黑松露油甘魚,象拔蚌,章紅魚薄切拌海蟾等魚生類海鮮食品,壽司有七彩芝麻醋青魚和醬油汁燒左口魚邊等江戶前壽司,還有其他款式的日式食品,在午時放題時段內可以任點,這次就點了之前提到的魚生和壽司這些食物,點了之後就到自助吧枱取熟食食物,熟食有白灼蝦,蜆,炸廣島蠔,酸菜魚,豬腳薑和各式各樣的涼拌菜,湯類有椰子煲雞,糖水有冰糖圓肉燉雪茸,甜品有日式軟雪糕,有扭紋和朱古力等口味,還有哈根大師雪糕,飲品有啤酒,日式清酒,汽水,綠茶和其他款式的飲料,這次取了白灼蝦,酸菜魚,雪茸糖水,荔枝綠茶,日式朱古力味軟雪糕,回座位後就邊吃熟食東西邊等點了的魚生和壽司,吃了一會之後魚生和壽司到了,吃完熟食食物後就開始吃魚生壽司,魚生,壽司和熟食也很好吃和新鮮,推薦一下這裏的魚生和壽司,魚生很夠份量和厚身,也很鮮甜,壽司也一樣制作得很精緻和好吃,很有海產的鮮味,用日式芥辣醬加日式豉油沾來吃份外入味和有口感,就這樣重點了好幾次這些魚生和壽司,也出去取了好幾次白灼蝦來吃,店內環境舒適,冷氣夠涼,座位夠寬濶好坐,服務員的態度很好,時間上也比較寬鬆,可以由午市開始的中午十二點鐘吃至到下午三點鐘,整體上很不錯,下次再來光臨
2022-01-07 739 浏览
環境. 一入到間餐廳 冇冷氣 焗到冇人有 食物. 好壞參半 個花雕鮑魚 好似咬緊擦紙膠咁 刺身 算係新鮮 冇乜挑剔 燒物好嘢啦 嚟兩串翠玉瓜 一係燒燶晒 一係生嘅 咬落去索索聲 服務 .D員工選擇性失明 舉手咪扮睇唔到 一係就大大聲應 知道聽到 一係就無聲彷有聲 扮cool 四眼黑衫嗰個呀 叫你拎豉油仲口黑面黑嗰個 最大問題係 衛生.枱面D碟全部油淋淋 全濕嘅 枱面黐立立 仲有樣你哋好似驚咗某一枱客咁 個客行去自助區冇佩戴口罩出入你哋視若無睹 但其他人行過就識截停人哋叫人戴口罩 啱啱撞正而家又嚟病毒社區爆發 如果嗰個客係感染者 導致放題感染群組 係咪你哋公司負責 希望你哋留意一下!
環境.
一入到間餐廳 冇冷氣 焗到冇人有
食物.
服務 .
最大問題係 衛生.
2022-01-06
💖講到食放題,肯定會提到大喜屋。其中殿大喜屋係咁多間分店入面,食物選擇最豐富高級嘅。好味抵食仲可以坐好耐,午市成人$278一位,第2位仲可以減$100,加一之後平均$250就可以食足3個鐘好嘢!1️⃣午市放題(3小時)🍽 成人$278/位💖食物選擇好多,除左QR code落單嘅食物,餐廳都有熟食、甜品、飲品等比食客自己攞。✅刺身🐟💖有好多款!推薦拖羅🐟、甜蝦🦐、赤海蝦、泰式生蝦🇹🇭同北海道鮮帶子🐚。拖羅肥美,油脂味香。3款蝦都好味,甜蝦輕盈香甜;赤海蝦鮮美,口感軟糯偏黏;泰式生蝦入口彈牙爽口。北海道鮮帶子肥厚新鮮。如果食得落可以嗌最basic嘅三文魚🍣同油甘魚,新鮮大塊而且勁厚切!✅壽司、軍艦、卷物、火炙壽司🍣💖推薦香蒜牛油燒赤蝦🦐,蒜香🧄同牛油香🧈香甜好味。黑松露雜錦海鮮軍艦都幾抵食。✅一品料理🦀💖推薦避風塘炒蟹🦀,椒鹽香脆惹味🌶️,蟹鉗肉肥厚。必食花雕醉鮑魚🐚,酒香味鮑魚爽口、有嚼勁。✅海膽手卷🐚💖每人每次限攞2個,即叫即整。口感嫩滑黏稠,味道鮮甜濃郁🥰,必食!✅炸物、串燒🍢💖推薦吉列蠔🦪、榴蓮炸彈💣同燒牛舌👅,炸物炸皮香脆,榴蓮炸彈味道香濃。燒牛舌有嚼勁。✅燒物、鐵板、天婦羅、蒸焗、麵

1️⃣午市放題(3小時)🍽 成人$278/位

刺身🐟

壽司、軍艦、卷物、火炙壽司🍣

✅一品料理🦀

✅海膽手卷🐚

✅炸物、串燒🍢

✅燒物、鐵板、天婦羅、蒸焗、麵鍋🥩
💖推薦燒香草羊鞍🐑同和牛薄燒🐂。羊鞍肉汁多,肉質鮮嫩,肥瘦適中。和牛薄燒嫩滑,配上燒肉汁更香。

甜品、雪糕🍦
💖每人1杯Häagen-Dazs、Movenpick或MilkTop雪糕🍦。雪糕批、榴蓮、Melona雪條就可以任食。自助雪糕有綠茶🍵、朱古力🍫同扭紋,可以自己加糖🍬toppings。雪條5款都好味😋,雪糕批同榴蓮雪條比Melona細條啲,驚太飽可以食呢2款!

✅飲品、酒🥃
💖超過30種罐裝、紙包飲品選擇,仲可以任飲紅酒🍷、白酒、清酒🍶、啤酒🍺、咖啡☕️等。我食放題都會飲道地嘅解茶🍵,無糖解脂、去油解膩!

💖加一之後$250一位食足3個鐘高質食物,CP值好高👍。餐廳間隔同座位好闊落,坐得好舒服。
2022-01-03 553 浏览
大喜屋有咁多間,呢間顧名思義係最頂級嘅,今日就試下。午市任食3個鐘,$278/位,第二位減$100(不過要收返原價加一服務費),比晚市更抵食。以下就講啲我自己鍾意食嘅嘢:壽司·卷物·手卷我試咗10款唔同嘅壽司,自製omakase😂 一口size幾好,飯唔會太多,所以有quota食多幾件👍🏻 當中最推介嘅係左口魚,魚油味香濃,肉質鮮嫩、帶咬口,我encore多幾件;另外牛油蒜蓉赤蝦都好正,調味香口,蝦肉鮮甜彈牙。海膽手卷每次每人限攞兩件,一啲苦味都冇,味道夠晒鮮甜。刺身拖羅係回本之選,唔會有筋,非常肥美;三文魚同油甘魚件件都係厚切,幾誇張;仲有唔同嘅蝦刺身同埋帶子。熟食非常推薦和牛薄燒,牛味十足,肉質嫩滑;炸物好高質,芝士年糕、榴槤炸彈同紫心香芋丸都係熱辣辣、外脆內軟,入面好多餡;燒香草羊鞍肉質嫩口,唔會黐牙,亦都冇羊羶味。甜品最鍾意啲雪糕~ 每人限食一個Haagen-Dazs/Mövenpick/Milk Top雪糕,品質自然冇得彈。另外任食其他雪條,都係靚嘢,同埋有軟雪糕。飲品有靚啤酒可以回本,其他地方少見。其他海燕窩椰汁燉木瓜,暖暖地又滋潤,木瓜軟腍清甜多汁。我哋真係坐足3個鐘狂食

壽司·卷物·手卷

刺身

熟食

甜品

飲品
有靚啤酒可以回本,其他地方少見。

其他
海燕窩椰汁燉木瓜,暖暖地又滋潤,木瓜軟腍清甜多汁。

我哋真係坐足3個鐘狂食🤣 食過咁多間放題,呢間真心高質!
2021-12-30 568 浏览
最近工作好順利決定獎勵吓自己~食下頂級嘅放題😍慰勞一下自己。最近尖沙咀呢間舖頭新裝修好~所以決定去尖沙咀分店!一上到去環境光亮~坐得舒適。除了可以用QR code落單之外,外面仲有熟食區、沙律區、雪糕區、甜品區和個個人都會去行吓嘅飲品區🎉甜品區每一種感覺都好好食,精緻~一口一件,食完都唔會太飽。最推介嘅一定係馬卡龍~但係我暫時只係起殿級數見過,外層脆卜卜鬆化,甜度適中,適合香港人口味。出面一件馬卡龍閑閑哋都20幾蚊一件🙈🙈食多幾粒都回本。由於之前專登上咗YouTube做功課~見到差唔多人人都要叫鮑魚雞粥。所以都嚟咗份。入口軟綿綿,鮑魚彈牙鮮味,雞肉細滑😘果然係必食之選。大家千其真係要食。而且份量一啲都唔大~每人大概都係一碗半左右🙈絕對夠位食其他嘢。木瓜燉雪燕:木瓜燉淋甜,配上雪燕粒粒的口感和滋潤的椰奶。飲完順滑~胃仔舒服晒。蒜片一口和牛:我足足返叫左四次😍牛味濃郁,而且彈牙冇筋,實在10分好味道啊⋯⋯最啱一啖蒜片一大牛。塞到嘴仔滿滿。好幸福⋯⋯海膽手卷:呢個絕對係回本必備位,基本上食到中段,都唔使排隊。直接去攞就得啦~海膽味鮮甜,又新鮮。而且飯量唔太多。食完都唔怕太飽。創意壽司方面最特

創意壽司方面最特色嘅一定係昆布三文魚子鮑魚壽司,🙈入口有層次,咬落去的時候昆布入口慢慢溶化,三文魚子在口中爆開。最後配上有咬口的鮑魚。實在特別。
2021-12-29 476 浏览
聖誕🎅🏻前夕去咗食放題因為覺得聖誕節總係好多人,所以我比較鍾意提前慶祝或者過咗聖誕先同朋友出嚟聚餐嘅😬😬呢間放題入座起計食兩小時嘅時間方面都好充足,唔會話食得好趕上菜亦都非常有效率叫完之後基本上10分鐘內必定送到,而佢哋嘅同事亦都非常有效率收碟非常快所以雖然我哋兩個人張枱好細但係都唔會覺得好逼夾擺唔晒啲嘢,我都食過好多次感覺佢哋嘅質素都保持到,刺身方面都算新鮮因為食落去呢都好凍嘅,唔會覺得佢係攤咗好耐室溫咁樣嘅,起碼都覺得佢係有誠意喺個雪櫃拎出嚟切俾你嘅,熟食方面每一次都基本上唔會叫好多㗎啦都係一兩樣咁啦,因為主要嚟到都係食刺身為主同埋欣賞佢嘅雪糕種類都好多✔️仲有Häagen-Dazs俾你揀添👍🏻

2021-12-23
  • 刺身
  • 海膽手卷
  • 雪糕
2021-12-28 512 浏览
好耐冇約朋友食飯,難得就到,於是就book咗去尖沙咀食放題。對上一次嚟殿大喜屋已經係疫情前了,所以今次再次嚟到感覺好唔同,整體環境感覺非常光猛,座位與座位之間都好寛躺,坐得好舒服。喺食物方面選擇比以前多咗,除了有罐裝飲品外,還有自助日本酒、咖啡果汁等等,最值得讚係有熱維他奶可比小朋友飲。甜品方面有很多選擇,真係花多眼亂,好多都係自家製嘅手作糕點,雪糕都有超過五款以上,連自助軟雪糕都有,自己可以加不同Topic,對於我呢個甜品控,真是大滿足😋嚟到食放題自然不可以缺少食刺身,值得一讚嘅係佢啲刺身好肥美, 最令我喜出望外嘅係章紅魚薄切刺身,可看得出師傅刀工非常好,切到好靚,再加上海膽豉油,簡直一流👍最後不得不提佢嘅海膽壽司手卷,少飯而且啲紫菜超脆👍我哋encore咗幾次,唯一缺點就係每次都要去排隊攞😭總括嚟講,我同朋友都好滿意呢一餐,除咗食物選擇多之外,價錢又抵食,二人同行可以減一百,任食三小時。

2021-12-20 916 浏览
平時食開$200頭放題,見近排贏左錢就食好少少,黎殿大喜屋試下高級野。入到去裝修感覺幾好,似最近翻新過。坐落叫野食黎得都算幾快,通常落完單10分鐘就有得食。刺身比平時食開既高質,新鮮冇雪味,食落厚薄適中。特別想提下個帶子刺身,好甜食得好舒服。🍣🍣小食方面食左和牛薄片,同埋醉鮑魚,有鮑魚食真係幾驚喜,估唔到2百幾lunch放題竟然任食鮑魚,真係搞手只求打個和😂😂和牛片好香牛味,但又唔會好肥膩,勁正。壽司就叫左平時叫開果D,柚子和牛壽司又係勁正,唔通依度食牛先係主打🤣?海膽大蝦壽司都唔錯,海膽夠甜。最後環境方面,有自助bar我幾鍾意,可以直接出去拎野食裝湯飲👍🏻想飲日本酒都可以任裝,好抵食🍣