2021-12-20
📍#殿大喜屋 #MFJ尖沙咀 #MFJ日本菜 人均消費: HKD370上次食殿大喜屋已經係剛開業之時,估計都8-9年前,當時要$500-600位㗎! 😂今時今日已經唔洗咁貴! 星期五都係$338/位,又真係幾抵食! 食物種類唔覺得超多,不過幾驚訝有拖羅刺身,仲要係唔差! 油甘都好得! 壽司比我想像中更少,飯細件但連魚生都細😂😂熟食類出品比較遜色,除咗生牛肉,其他都普通食到尾發現原來大家食來食去果幾款!🤣$338未計加一,不貴,同普通放題價錢差不多,食物質素亦屬普通#mfoodjournal #instagfood #foodstagram #hkfoodstagram #foodie #hkfoodie #foodblogger #hkfoodblogger #foodblog #hkfoodblog #相機食先#尖沙咀美食 #日本菜 #japanesecuisine #japanesefood
📍#殿大喜屋
#MFJ尖沙咀 #MFJ日本菜
人均消費: HKD370
壽司比我想像中更少,飯細件但連魚生都細😂😂
熟食類出品比較遜色,除咗生牛肉,其他都普通
食到尾發現原來大家食來食去果幾款!🤣