2022-09-20 276 浏览
食放題呢間真係首選,有清酒白酒啤酒汽水乜都有,仲有凍蝦,青口,酸辣鳳爪,真係太多太多,一個日式放題,可以做到好似自助餐咁,真係好厲害。加上佢主打日式放題,所以要刺身好新鮮,最鍾意就係食有頭甜蝦,羊假都好淋好香口。串燒嘅款式都好多,上食物上得快,基本上都唔使點等,所以唔使一次過點好多,佢哋嘅職員請枱面上嘅食物都好快,所以永遠張枱都可以擺到野食,絕對係食咁多間放題最好嘅一間。然之後佢嘅甜品都唔少,有名牌雪糕。唔食雪糕,都有生果可以食。
大喜屋有唔同分店,殿大喜屋就出名食到d高質食材,而且座位闊落。海膽手卷即叫即做,每次出去可拎2個,海膽新鮮鮮甜。鮑魚拖羅蓉海膽杯擺設幾靚,鮑魚之前處理過,好入味。刺身除左三文魚、油甘魚等常見刺身外,仲有松葉蟹腳,絕對係回本位,肉質飽滿,幾鮮甜。和牛薄燒肥瘦分佈平均,入口夠嫩,佢燒得剛剛好。鐘意食既話,可以叫多幾碟。蒜蓉粉絲蒸扇貝扇貝大大粒,蒜味濃。黑松露蒸蛋放題較小見,蛋上面有層醬汁覆蓋住,味道剛剛好。海燕窩椰汁燉木瓜原木瓜上,好清甜,椰汁味濃。飲品除左有自家製冷泡茶、汽水、茶、橙汁、椰青水,仲有凍熱清酒🍶、真露、白酒同梅酒。MÖVENPICK/Milk Top每人可叫一個,我地叫左MÖVENPICK意大利奶凍同Milk Top既沖繩海鹽,奶凍味有酸酸既紅桑子味,唔錯。沖繩海鹽就好濃厚既奶味,正

海膽手卷
即叫即做,每次出去可拎2個,海膽新鮮鮮甜。

鮑魚拖羅蓉海膽杯
擺設幾靚,鮑魚之前處理過,好入味。

蒜蓉粉絲蒸扇貝
扇貝大大粒,蒜味濃。
黑松露蒸蛋
放題較小見,蛋上面有層醬汁覆蓋住,味道剛剛好。

海燕窩椰汁燉木瓜
原木瓜上,好清甜,椰汁味濃。

雪糕

MÖVENPICK/Milk Top
2022-09-14
雪糕
2022-09-17 253 浏览
之前同阿媽去過尖沙咀殿大喜屋食放題,阿媽話好鍾意呢間放題,所以趁住佢放假再同佢嚟~今次我哋中午嚟,可以任食三個鐘!刺身有好多種唔同款式嘅刺身,好似三文魚🍣吞拿魚,北寄貝,希靈魚等等~全部都好新鮮,我哋都幾鍾意泰式生蝦,仲有刺身蝦都幾正羊鞍煎得好香嘅羊架,半肥瘦嘅羊肉,食落有好多肉汁,好Juicy,咬落啲肉,煙煙韌韌避風塘炒蟹炒得好香好有鑊氣~幾鍾意佢嘅椒鹽脆脆,鹹鹹地,成個配搭好好味😋燉花膠幾有咬口嘅花膠,仲有冬菇,花膠炆得好入味,平時放題好少見薄燒和牛燒得好香嘅和牛薄片,和牛食落覺得幾滑,好易入口木瓜燉燕窩同樣係平時放題好少見嘅木瓜燉燕窩~好香甜嘅木瓜,仲有鮮奶係入邊,同埋好滑嘅燕窩,好豐富飲品有好多唔同種類嘅飲品,我哋幾鍾意椰青水,可以清熱解毒甜品有好多唔同嘅甜品選擇,好似芝士蛋糕🍰甜甜圈🍩布丁燒,撻類等等都幾好味😋

羊鞍

避風塘炒蟹

燉花膠
幾有咬口嘅花膠,仲有冬菇,花膠炆得好入味,平時放題好少見

薄燒和牛
燒得好香嘅和牛薄片,和牛食落覺得幾滑,好易入口

木瓜燉燕窩

飲品
有好多唔同種類嘅飲品,我哋幾鍾意椰青水,可以清熱解毒

甜品
2022-09-15
2022-09-17 199 浏览
「殿 大喜屋」食物嘅款式比其他分店種類多🇯🇵所以今次又揀翻嚟依度食🤪.刺身🌊有三文魚刺身厚切🐟油脂豐盈😋松葉蟹腳偏鹹🦀唔夠鮮甜🥺.冷盤🍽 有大蝦、青口🐚沙律🥗🌽醃漬物🧅🥒開胃小食🐓🇰🇷麻辣雞腎🐥泰式酸辣鳯爪🇨🇷同水果🍈.一品料理🔥必食花雕醉鮑魚,肉質彈牙入味帶酒香🍾蒜蓉粉絲蒸扇貝🐚避風塘風味勁惹味🧄黃金焗廣島蠔鮮甜🦪配埋沙律醬同三色椒,好開胃🍅🫑鮑魚拖羅蓉海膽杯🥗細細杯有齊幾種矜貴食材,幾好味😗黑松露蒸蛋蒸得滑溜🥚.卷物🥢牛油果軟殼蟹卷🥑芝士吉列蝦卷🍤2款都係不敗組合🤩即刻炸起,外軟內脆,超正💯.壽司🍣魚子醬伴紋甲魷魚壽司🦑同黑松露帶子壽司🖤麻辣蜆肉軍艦🌶.炸物🍤必食之選有芝士年糕🧀榴槤炸彈💥紫心香芋丸💜呢3款即叫即炸🔥香脆可口😆餡料味道香濃🤤.甜品🧁有果汁雪條🥝🍒Haagen Dazs、Movenpick、Milk Top杯裝雪糕🍨推介海燕窩椰汁燉木瓜🥥北海道3.6牛乳布甸🥛🍮.飲品🥤有果汁🧃汽水、清酒🍶梅酒🥃生啤🍺冷泡茶🍵涼茶、咖啡☕️
刺身🌊有三文魚刺身厚切🐟油脂豐盈😋松葉蟹腳偏鹹🦀唔夠鮮甜🥺
  • 鮑魚
  • 飲品
  • 天婦羅蝦
2022-09-15 240 浏览
❝優質放題•殿大喜屋❞ꔛ‬☆*゚(๑⃙⃘´ಲ`๑⃙⃘ )=͟͟͞͞ ᵏ ⁱ ⁿ ᵒ ᵏ ᵒ ꕀ ᐝ˓◞˂̵✧最近成日都去食放題,食上引~記得以前都嚟過尖沙咀呢間大喜屋🙈今次再次到訪😍 安排位置好好👍🏻坐得好闊落~地方又夠大!而且食物質素相對起嚟都比較好食啲👻𓆸 ॱଳॱ ⸜ ̠ꌇི͚̠⸝ 𓌉◯𓇋 ‎⸝⸝⸝ 𓎩 ⸝⸝ 𓌈˒˒* ⸜ ̠ꌈྀ͚̠⸝食物有:刺身,壽司,卷物,手卷鍋物,炸物,燒物❤️‍🔥數之不盡~用QR下單😚我地叫咗👇🏻三文魚,北寄貝,北海道帶子,象拔蚌赤貝,螺片,赤蝦,甜蝦,三文魚腩,火炙鰻魚,熟芥辣八爪魚軍艦,海膽,鹽燒牛舌,蒲燒鰻魚,鮑魚粥,清酒煮大蜆,醉酒鮑魚,燒菠蘿,避風塘炒蟹呢度嘅食物質素都比較ok❤️!而且款類都好多,又坐得舒服!如果食放題都好建議大家嚟呢度試下!➿〰️•〰️•〰️•〰️•〰️•〰️➿ ༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶˒˒✩⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝ͯ⃝ 殿·大喜屋≋ ≋尖沙咀金巴利道26號1樓₊˚· ७── ⁼³₌₃ (⁎⚈᷀᷁ᴗ⚈᷀᷁⁎)如果鍾意我嘅分享記得fσℓℓσω me ◡̈ ‎ ༘
❝優質放題•殿大喜屋❞

最近成日都去食放題,食上引~
記得以前都嚟過尖沙咀呢間大喜屋🙈
今次再次到訪😍 安排位置好好👍🏻
坐得好闊落~地方又夠大!
而且食物質素相對起嚟都比較好食啲👻

食物有:刺身壽司,卷物,手卷
鍋物,炸物,燒物❤️‍🔥數之不盡~

用QR下單😚我地叫咗👇🏻
三文魚,北寄貝,北海道帶子,象拔蚌
赤貝,螺片,赤蝦,甜蝦,
三文魚腩,火炙鰻魚,熟芥辣八爪魚軍艦,
海膽,鹽燒牛舌,蒲燒鰻魚,鮑魚粥,
清酒煮大蜆,醉酒鮑魚,燒菠蘿,避風塘炒蟹

呢度嘅食物質素都比較ok❤️!
而且款類都好多,又坐得舒服!
如果食放題都好建議大家嚟呢度試下!

➿〰️•〰️•〰️•〰️•〰️•〰️➿
༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶
˒˒✩⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝ͯ⃝ 殿·大喜屋
≋ ≋尖沙咀金巴利道26號1樓
₊˚· ७── ⁼³₌₃
2022-09-15 292 浏览
中秋節,一家人👨‍👩‍👧‍👧訂咗尖沙咀日式放題,讓小朋友開心下。雖然訂咗枱6:30,去到都要等30分鐘左右才能入座。環境衛生一般,尤其自助雪糕🍦機位置,地面比較濕滑。隔離熱食區,椰子雞湯,糖水和青豆角、蒸雞已經變咗油浸鷄一様,賣相麻麻。店舖採用數碼點餐,超方便。送餐速度快,食物種類多任君選擇,可惜魚生質素大不如前,海膽手卷尚算可以,三文魚腩夠肥美,其他一般般。鮑魚雞粥太多水了。有名牌雪糕可惜味道得只三種。

2022-09-10
2022-09-14 213 浏览
之前同朋友黎食過一次覺得好食 因為又有拖羅~所以今次朋友生日~帶佢黎食其實有好多唔同既熟食 前菜可以拎不過2人枱太迫 放得唔太多野海膽手卷第1次黎果陣 明明見過人食但點解冇得order 因為位好神秘雖然係一入門口位但個位勁高 見唔到有staff 係入面今次 要我行勁前問先知係門口個位排🥲
之前同朋友黎食過一次
覺得好食 因為又有拖羅~

所以今次朋友生日~帶佢黎食

但個位勁高 見唔到有staff 係入面

今次 要我行勁前問
先知係門口個位排🥲
2022-09-13 211 浏览
環境好闊落坐得舒服,一d 都唔會迫,野食選擇又多,唔錯錯😋❤️刺身壽司 刺身新鮮又甜,選擇又多,特別係海赤蝦刺身 大大隻又彈牙,北海道帶子刺身 厚身又鮮甜,最緊要係有肥美拖羅!! 海膽大蝦壽司 醬油汁燒左口魚邊壽司 都好高質!! 創作卷物都有好多款~牛油果軟殼蟹卷+芝士吉列蝦卷都好食,自助Bar 仲可以排隊拎海膽手卷添!! 🧡和牛薄燒 輕輕燒一燒既和牛薄片,肉質嫩滑,淡淡牛肉味慢慢滲出💛西京燒比目魚 調味好出色,燒到微微煲,甜甜地,足足追加左兩次!!💚天婦羅 有齊必食既天婦羅蝦 一口甜蕃薯 溫室南瓜 同埋皇帝蟹棒,都係新鮮即叫即炸,熱辣辣好香脆💙飲品 有自加製冷泡茶 韓國汽水 同埋自助清酒真露bar 等等
環境好闊落坐得舒服,一d 都唔會迫,野食選擇又多,唔錯錯😋

同朋友成日食放題 大瀛喜大喜屋集團入面最高質嘅一定係呢間殿~ 選擇多之餘食物高質 主打任食多款新鮮刺身、燒物、鍋物、炸物、movenpick/milktop雪糕!價錢因應時間由$298至$368不等 詳情可以睇返佢哋社交平台page ,我地食平日5:30-7:30就$298另加一🙈落單以QR code落單 其他飲品、酒、部份海鮮、前菜、水果、甜品都喺出面自助區攞Movenpick都有三種口味揀 仲有milktop!今次竟然有蟹腳任食!超回本啊🫢 蟹腳大部份都正常size 不過有啲鹹 冇咩蟹肉嘅鮮甜 蟹肉肉質正常唔會霉 不過$298咁多野任食已經好抵!其他刺身都新鮮鮮甜 三文魚夠晒厚切 帶子鮮甜 象拔蚌爽口 甜蝦甘甜細滑 仲有海膽杯 雖然得少少海膽但係高質~ 味道甘甜奶滑濃郁鐵板燒嘅汁燒牛肉都高質🥰 牛肉非常軟腍帶牛味 重蒜香 加埋香脆嘅蒜片 點上燒肉汁 正👍🏻😋蒜蓉扇貝粉絲同焗蠔都係回本之選 味道都唔錯架!如果優惠時段食真係好抵 不過就算其他時段都係貴少少 所有食物都係回到本之餘又好味🫢 又冇漏過單 兩個鐘頭都食唔停🫣 不過次次都好多人 唔想等咁耐記得book位🤣

Movenpick都有三種口味揀 仲有milktop!

蒜蓉扇貝粉絲同焗蠔都係回本之選 味道都唔錯架!

2022-09-10 226 浏览
今日Book咗17:00,諗住早咗10分鐘上去會無咁多人,點之…上到去人山人海,唔見要求排隊入座,所以非常混亂。食放題嚟講呢度環境算可以,枱與枱之間算比較闊,坐低後開始點餐,不過有啲失望,因為點咗食物有啲無嚟到,等候食物時間都頗為長,魚生厚切,但唔太新鮮,食物種類都算多,雪糕雪條兩種都有,總之要求唔高嘅話可以試吓。
2022-09-10 249 浏览
今日出咗尖沙咀行街,行到攰就搵嘢食啦🤪但又諗唔到食乜!咁啱經開見到有間食放題嘅😂咁就一於揀佢啦😚哩間放題叫「殿 大喜屋」,地方非常大,位置都幾闊落坐得都舒服😌 自取食物嘅位置選擇都好多,有沙律吧,有凍青口同蝦🦐餃子🥟麻辣螺🐚非常好食💓仲有椰子雞湯,圓肉杞子燉雪耳🤤 最正仲有即叫即做海膽手卷,海膽好鮮甜啊😋甜品方便有Movepick雪糕,韓國雪條,或者雪糕機自己動手製作都我😌 甜品櫃入面有成10幾款甜品,最吸引我嘅係布丁燒🍮同朱古力糯米糍🍫 有樣嘢一定一定一定要介紹返,一般放題都只係得普通飲品再加啤酒🍻但哩度竟然有清酒🍶燒酒同白酒任飲👍🏻鍾意飲酒嘅朋友一定不能錯過🥰落單叫嘢食都係掃QR Code ,除咗平時有嘅刺身壽司🍣天婦羅🍤燒物串燒之外👍🏻 仲有粉絲扇貝,豚骨拉麵,牛肉烏冬😚 真心勁多嘢食,而且全部都高水準😚哩間放題真係又抵又多嘢食仲好高質😝性價比極高啊😚 下次一定要再嚟食😋

香港食日式放題嘅地方都有好多間,我啲朋友知我成日食放題,佢地都會問我意見。我自己就鍾意集團式連鎖嘅放題店,佢哋嘅食物水準會比較穩定,地方都會比較乾淨企理。今次我介紹呢間「殿大喜屋」我之前都食過幾次,今次佢哋已經轉左新Menu,可以又嚟試下。自助區有甜品、飲品、沙律及小食、咖啡、韓國真露、白酒、清酒、梅酒、果汁、汽水、啤酒、冷泡茶、軟雪糕、熱湯、海膽手卷、小食等都可以自己出去拎㗎。除左自助區之外,其他食物可以用「QR code」落單夠晒方便。▪️刺身▪️創作壽司▪️江户前壽司▪️火炙壽司▪️卷物▪️軍艦▪️一品料理▪️串燒▪️燒物▪️炸物▪️天婦羅▪️蒸焗及鐵板▪️麵鍋▪️甜品等「殿大喜屋」轉咗新Menu ,刺身冇咗拖羅,轉咗長腳蟹。除左大路嘅刺身之外,呢度仲有池魚王、針魚刺身、平時一般放題店比較少見。以下食物係我推介,我至少叫咗兩轉或以上㗎😋😋😋❤️長腳蟹、池魚王長腳蟹啖啖肉好鮮甜,每張枱都有提供剪刀食起嚟夠方便。池魚王肉質較結實有口感,味道鮮甜魚油都幾香。❤️魚子醬龍蝦沙律多士、鮑魚拖羅蓉海膽杯多士好香仲夠晒脆口,配埋魚子醬龍蝦沙律味道非常夾,好好味。鮑魚拖羅蓉海膽仲有三文魚子,配搭已經好吸引,樣樣都好新鮮,但份量

▪️刺身
▪️天婦羅
▪️蒸焗及鐵板
▪️麵鍋
▪️甜品

以下食物係我推介,我至少叫咗兩轉或以上㗎😋😋😋

❤️長腳蟹、池魚王
長腳蟹啖啖肉好鮮甜,每張枱都有提供剪刀食起嚟夠方便。
池魚王肉質較結實有口感,味道鮮甜魚油都幾香。

❤️魚子醬龍蝦沙律多士、鮑魚拖羅蓉海膽杯
多士好香仲夠晒脆口,配埋魚子醬龍蝦沙律味道非常夾,好好味。
鮑魚拖羅蓉海膽仲有三文魚子,配搭已經好吸引,樣樣都好新鮮,但份量唔多,可以一次過叫返幾杯😋😋

❤️醬油汁燒左口魚邊壽司
炙燒過嘅左口魚魚油特別豐富,入口即溶,必點。

❤️花雕醉鮑魚
花雕酒味唔算好濃,帶少少甜味,醉鮑魚夠腍,咬落鮮甜入味。

❤️西京燒比目魚、蒲燒鰻魚
比目魚燒至脆邊,味道帶甜魚油都幾香。
鰻魚肉質鮮嫩肥美啖啖肉。

😍和牛薄燒、蒜蓉粉絲蒸扇貝
大大塊和牛,牛味香濃,一口食超滿足,我叫咗4 轉,真心推介。
每次食海鮮我都好鍾意食扇貝,蒜蓉粉絲味勁香濃,我都食咗好多隻。

😍清酒煮鮮蜆
清酒味唔突出,但蜆肉非常鮮嫩,又係食到停唔到口,我叫咗幾轉。

😍Milk Top 沖繩海鹽雪糕
香港好少放題店有Milk Top 雪糕,呢隻沖繩海鹽雪糕選用北海道牛乳,奶味好香濃,甜中帶點鹹味,真心好食。

環境方面餐廳都幾大,卡位都幾多坐得舒服。食物選擇又多,我都試唔晒,我點嘅食物全部都唔錯,幾乎冇乜挑剔。下次都要再嚟試下,希望可以繼續保持到高水準。

2022-09-07
2022-09-08 179 浏览
第一次食 殿 大喜屋哩間分店位於尖沙咀,環境好大,飲品🥃食物多元化🤩淨係熟食都有驚喜,竟然有避風塘炒蟹🦀其它有蒜蓉粉絲扇貝,花雕醉鮑魚,黄金焗廣島蠔😋黑椒蜜汁一口牛🐮青洒煮蜆🍶 泰式生蝦 哩幾款必食😋壽司🍣刺身🔪其它炸物款色都多,味道正正常常啦自助區有前菜小食,沙律,中湯西湯,冷盤熱盤選擇至於飲品除了汽水,自家製泡茶,紙包飲品,鮮果汁🥃另外有冷熱清酒🍶仲有白酒🍾韓國真露等🤩甜品區有多款蛋糕🍰軟雪糕🍦雪條同Movenpick雪糕🍧另外點餐apps有海燕窩椰汁燉木瓜🤩哩個必食又養顏又滋潤👍二小時任飲任食17:30-19:30都係$298/位真係好抵食👍
第一次食 殿 大喜屋

壽司🍣刺身🔪其它炸物款色都多,味道正正常常啦

自助區有前菜小食,沙律,中湯西湯,冷盤熱盤選擇

甜品區有多款蛋糕🍰軟雪糕🍦雪條同Movenpick雪糕🍧

• 黃金焗廣島蠔
  • 和牛薄燒
  • 花雕醉鮑魚
  • 泰式生蝦
殿·大喜屋日式放題🐠🦀🦐🦞🍣.N年無食放題啦🤤黎增下磅先😂入到黎第一時間落order+出去自助區拎小食🥰青口、蝦、麻辣雞腎螺肉、中華沙律…選擇勁多☺️飲品有罐裝例如Apple Cider、即斟果汁🧃、梅酒🍶….刺身好厚身,overall好唔錯😍劍魚腩、三文魚、油甘魚、拖羅、北寄貝、北海道帶子、赤貝、象拔蚌、海赤蝦、甜蝦☺️唔知係咪人老左,食完都半飽….記得要出去拎海膽手卷🤭🤭🤭真係好鮮好味!壽司都好有特色🍣鮑魚蟹膏雪昆布、香芒龍蝦膏甜蝦、七彩鵝肝帶子、三文魚腩、黑松露油甘魚、白松露吞拿魚、柚子胡椒和牛燒、醬油汁燒左口魚邊、鹽燒三文魚腩🐟🐟🐟嘩不知不覺嗌勁多,好似咩款都想試咁😙.小食同樣多種類:花雕醉鮑魚真係用酒浸住😌、黑椒蜜汁一口牛🐮、一品花膠盛、燒牛舌、黃金焗廣島蠔🦪炸物最主要必食芝士年糕🧀、榴槤炸彈、天婦羅蝦🍤、和牛薄燒🐮、蒜蓉粉絲蒸扇貝.甜品櫃食唔落,但係雪糕走唔甩‼️🍧🍨🍦Movenpick有panne cotta、朱古力、雲呢拿味;沖繩海鹽都係我最愛😍仲有自己吱既frozen yoghurt添😋任君選擇!
殿·大喜屋日式放題🐠🦀🦐🦞🍣
N年無食放題啦🤤黎增下磅先😂

記得要出去拎海膽手卷🤭🤭🤭真係好鮮好味!

甜品櫃食唔落,但係雪糕走唔甩‼️🍧🍨🍦
2022-09-06 318 浏览
好耐無食放題,趁今日放假,約埋朋友一齊嚟尖沙咀呢間「殿大喜屋」食晏。餐廳而家做緊拖羅和牛任食,午市放題成人每位只係 $298,就可以食足 3 個鐘,星期一至五惠顧,更可享全單 88 折優惠,非常抵食!馬上開餐,先由刺身開始,呢度嘅吞拿魚他他真係好高質,厚切肥美,鮮度十足,食多兩轉已經番本。至於其他刺身就仲有三文魚、帶子、甜蝦、池魚、劍魚腩同針魚等,全部都好新鮮,而且擺盤亦相當精美。壽司方面,整體質素亦不俗,尤其是幾款創作壽司,不但食材配搭得宜,鮮味亦十分有層次。估唔到連海膽手卷都係任食,不過就要排隊領取,每人每次最多可取 2 客。海膽味道鮮甜,值得一吃。和牛薄燒用料上乘,送上時已經聞到好重牛肉香味,食落肉質好嫩滑,完全無筋,脂香豐腴,配上脆香蒜片同蔥花,令人回味無窮。一品料理有避風塘炒蟹、花雕醉鮑魚、蒜蓉珊瑚蚌炒西蘭花、一品花膠盛等。炒蟹鑊氣十足,入口蒜香撲鼻。鮑魚肉厚飽滿,食落煙韌帶酒香。花膠亦夠晒睇頭,大大塊,唔會過薄,質感腍滑有彈性,入口帶鮑汁香。至於其他配料就仲有冬菇、仿鮑片同魚翅等,用料十足,絕對有誠意。另外蒜蓉粉絲蒸扇貝亦屬必食之選。元貝厚肉鮮甜,加上以蒜蓉粉絲蒸焗,令鮮味
另外蒜蓉粉絲蒸扇貝亦屬必食之選。元貝厚肉鮮甜,加上以蒜蓉粉絲蒸焗,令鮮味更突出。
甜品方面,最推介就係呢款海燕窩椰汁燉木瓜,木瓜嘅熟度啱啱好,入口香甜軟腍,椰汁份量亦下得挺慷慨,配上海燕窩,滋潤又養顏。
另外餐廳設有多個自助區,有沙律、小食、熱葷、甜品及飲品等,而且最正就係連清酒、梅酒、白酒同真露都可以任飲,想回本絕對無難度。
最後每人仲可以揀一款 Häagen-Dazs、Mövenpick 或 Milk Top 雪糕,食完真係超滿足!