2022-09-07
殿·大喜屋日式放題🐠🦀🦐🦞🍣.N年無食放題啦🤤黎增下磅先😂入到黎第一時間落order+出去自助區拎小食🥰青口、蝦、麻辣雞腎螺肉、中華沙律…選擇勁多☺️飲品有罐裝例如Apple Cider、即斟果汁🧃、梅酒🍶….刺身好厚身,overall好唔錯😍劍魚腩、三文魚、油甘魚、拖羅、北寄貝、北海道帶子、赤貝、象拔蚌、海赤蝦、甜蝦☺️唔知係咪人老左,食完都半飽….記得要出去拎海膽手卷🤭🤭🤭真係好鮮好味!壽司都好有特色🍣鮑魚蟹膏雪昆布、香芒龍蝦膏甜蝦、七彩鵝肝帶子、三文魚腩、黑松露油甘魚、白松露吞拿魚、柚子胡椒和牛燒、醬油汁燒左口魚邊、鹽燒三文魚腩🐟🐟🐟嘩不知不覺嗌勁多,好似咩款都想試咁😙.小食同樣多種類:花雕醉鮑魚真係用酒浸住😌、黑椒蜜汁一口牛🐮、一品花膠盛、燒牛舌、黃金焗廣島蠔🦪炸物最主要必食芝士年糕🧀、榴槤炸彈、天婦羅蝦🍤、和牛薄燒🐮、蒜蓉粉絲蒸扇貝.甜品櫃食唔落,但係雪糕走唔甩‼️🍧🍨🍦Movenpick有panne cotta、朱古力、雲呢拿味;沖繩海鹽都係我最愛😍仲有自己吱既frozen yoghurt添😋任君選擇!
N年無食放題啦🤤黎增下磅先😂
記得要出去拎海膽手卷🤭🤭🤭真係好鮮好味!
甜品櫃食唔落,但係雪糕走唔甩‼️🍧🍨🍦