2023-05-12 21 浏览
呢到位置好方便,行完K11見到就試試佢。最吸引係個環境,好有係日本居酒屋既感覺! 見到佢呢到出名牡蠣,就叫左酒蒸牡蠣,有6隻。D牡蠣超大隻,好鮮甜。鐘意既話仲可以試一試個酒湯,不過要小心個底可能有D蠔殼。樂酒肴前夕都幾精緻,有枝豆,有鵪鶉蛋,同埋有吞拿魚漬芝士。個芝士出奇地夾,感覺幾岩配酒食。剌身5點盛好壯觀,有好厚肉既三文魚,有帶子,有吞拿魚,有海膽。海膽都好甜! 刺身整體感覺係新鮮! 三文魚親子沙律,有三文魚籽,個醬汁係醋,所以幾開胃,仲有D脆脆,多番個口感。黎到都想食D串燒,叫左夢幻燒鳥盛合 ,有6串。雞皮超香口,好食! 仲有味噌豬肉,同埋雞軟骨。雞軟骨同平時食開既唔同,但食落比較多肉,幾好。另外,仲有雞翼,都不過不失。野飲叫左菠羅梳打同埋巨峰提子梳打,幾好飲!!
2023-05-11 26 浏览
呢間居酒屋的裝修無得頂,超靚超日式,好似飛咗去日本咁呀為咗佢呢間新開店優惠而黎,$398一打日本生蠔,再加送兩杯sake生蠔🦪嘅大細係有少失望嘅,但味道還可以,鮮甜而且海水味濃,sake倒到滿瀉俾你嘅樂酒肴前夕:有芝士、枝豆同鵪鶉蛋,送酒一流盛盒燒鳥:有燒雞肉串,燒雞皮,燒雞軟骨等,燒得唔錯,而且調味適中,食到食材本身嘅味道,又食到調味料嘅香味天婦羅盛合:幾高質,炸粉好薄,佢嘅蕃薯好甜,天婦羅菇仲係有汁,唔錯
呢間居酒屋的裝修無得頂,超靚超日式,好似飛咗去日本咁呀

樂酒肴前夕:有芝士、枝豆同鵪鶉蛋
,送酒一流

2023-05-11 18 浏览
朋友聚會好地方!整家店很有日本風味,有tatami 座位,又有播放日文歌牛舌多士這家店的 signature ,外脆內軟樂酒肴前夕有醬汁蛋、芝士和支豆,送酒一流刺身5點盛刺身新鮮厚切,帶子和油甘魚特別鮮甜燒鳥組合鯛魚湯泡飯鯛魚湯非常濃厚,魚肉甜美,份量不少雞皮餃子外皮香脆,不會覺得油膩,味道不錯冰菠蘿梳打有一大塊冰菠蘿🍍,用來當飯後甜品最好不過😝月亮寶盒賣相吸睛,有燒酌、橙酒、菠蘿汁、水果和梳打水,可以自己調配.📍樂酒場 がくさかば (尖沙咀)尖沙咀白蘭軒道1號麗東大廈地下及閣樓H舖及J號舖.
朋友聚會好地方!
整家店很有日本風味,有tatami 座位,又有播放日文歌

牛舌多士
這家店的 signature ,外脆內軟

樂酒肴前夕
有醬汁蛋、芝士和支豆,送酒一流

刺身5點盛
刺身新鮮厚切,帶子和油甘魚特別鮮甜

燒鳥組合

鯛魚湯泡飯
鯛魚湯非常濃厚,魚肉甜美,份量不少

雞皮餃子
外皮香脆,不會覺得油膩,味道不錯
冰菠蘿梳打

有一大塊冰菠蘿🍍,用來當飯後甜品最好不過😝
月亮寶盒
賣相吸睛,有燒酌、橙酒、菠蘿汁、水果和梳打水,可以自己調配

📍樂酒場 がくさかば (尖沙咀)
尖沙咀白蘭軒道1號麗東大廈地下及閣樓H舖及J號舖
What a surprisingly nice and worth-trying Japanese restaurant in Tst which offers good food😍 I enjoy the lunch so much !!! We ate for 2.5 hrs… so jeng 😍 The wine so nice. Worth to give it a try. 👍🏻First comes with the fabulous dishes ~ our favourite oyster 🦪 & lobsters 刺身 🦞💕 super yummy !!! There are variety of oyster types !!!Love the cheese 🧀 ones so much ! 牛舌 toast super yummy 🤤 I ate three piece in total. (每日限量供應10件)These 鮑魚 so yummy 🤤 很爽! So fresh 甲羅燒 蟹膏味好濃,如果有多士/ 餅乾配就就perfect ~ 芝士燒元貝~ th

芝士燒元貝~ the intensity of cheese 🧀 is very strong 👍🏻

This 金線鯛 very fresh & yummy ! Perfect with the soy sauce !!! The size is big too

2023-05-10 28 浏览
佈置得好日本feel好多打卡位 野食超高質🦪 約埋啲朋友聚會一流仲可以坐榻榻米😝首先嚟咗個前菜 有枝豆,醃製鵪鶉蛋同酒盜芝士愛你送酒一流呀😚冰菠蘿🍍highball 威士忌🥃base 個菠蘿冰仲可以做飯後甜品😙自家製蜂膠檸檬燒酒 充滿蜜糖香 甜甜地好啱女仔飲生蠔🦪超大隻本身已經加咗蔥花,柚子醋 食落好鮮甜牛舌多士 上枱時候熱辣辣 加埋蒜同蔥花好有層次😚雞皮餃子🥟 炸到金黃色好香口好Juicy加埋檸檬汁就冇咁膩和牛炒飯飯炒得好乾身 粒粒分明 和牛油脂充足 都幾多和牛喺底😝
佈置得好日本feel
好多打卡位 野食超高質🦪 約埋啲朋友聚會一流
仲可以坐榻榻米😝
首先嚟咗個前菜 有枝豆,醃製鵪鶉蛋同酒盜芝士
愛你送酒一流呀😚

冰菠蘿🍍highball
威士忌🥃base 個菠蘿冰仲可以做飯後甜品😙

自家製蜂膠檸檬燒酒
充滿蜜糖香 甜甜地好啱女仔飲

生蠔🦪超大隻
本身已經加咗蔥花,柚子醋 食落好鮮甜

牛舌多士
上枱時候熱辣辣 加埋蒜同蔥花好有層次😚

雞皮餃子🥟
炸到金黃色好香口好Juicy加埋檸檬汁就冇咁膩

和牛炒飯
飯炒得好乾身 粒粒分明
和牛油脂充足 都幾多和牛喺底😝
唔知你有無遇過一種人,每當你想避酒,酒場刑警就會出現係你身邊,而我亦係其中一個,無一幸免既人選。始終我呢d追求natural high,劈酒既節奏都唔係太適合我,我都係鍾意chill d,邊食邊飲,咁先享受到酒精同美食摩擦出黎既火花,咁樣先係真正酒場文化。👇🏻📌酒 肴 - ▪️ 楽珍味盛り合わせ - $98▪️ 鶏 皮 餃 子 - $68▫️ 先整個前菜「樂酒肴前夕」先,分別係枝豆、酒盜芝士、醬油鳥蛋,三樣野都係送酒一流,開一開胃基本料啦;跟住就輪到「雞皮餃子」上埸,雞皮香脆,裡面餡料唔會好油膩,唔錯。📌沙 律 - ▪️ 鮪。アボカドあかみ - $98▪️ シーフードサラダ - $78▫️ 再黎就係「醬油牛油果伴吞拿魚赤身」,牛油果夠軟腍,赤身夠爽口,兩種口感走埋一齊好夾,好食;「楽海鮮沙律」當中包括鱲魚、三文魚、吞拿魚、油甘魚幾種刺身配搭蛋黃,再撈埋沙律菜一齊食,口感份外滑溜,份量又多,價錢非常抵食!📌食 事 - ▪️ 和牛の炒飯 - $198▪️ 季節漁港直送牡蠣 - $68/1只▫️ 我絕對推薦呢個「香蔥和牛炒飯」,炒飯炒得非常乾身,入口唔會油淋淋,和牛食落柔軟嫩滑,油香瞬間係口腔爆發,睇得出師傅

咁先享受到酒精同美食摩擦出黎既火花,

咁樣先係真正酒場文化。👇🏻

📌酒 肴 -
▪️ 楽珍味盛り合わせ - $98

▪️ 鶏 皮 餃 子 - $68
雞皮餃子

▫️ 先整個前菜「樂酒肴前夕」先,分別係枝豆酒盜芝士
醬油鳥蛋,三樣野都係送酒一流,開一開胃基本料啦;
樂酒肴前夕

跟住就輪到「雞皮餃子」上埸,雞皮香脆,
裡面餡料唔會好油膩,唔錯。

📌沙 律 -
▪️ 鮪。アボカドあかみ - $98

▪️ シーフードサラダ - $78
楽海鮮沙律

▫️ 再黎就係「醬油牛油果伴吞拿魚赤身」,牛油果夠軟腍,
赤身夠爽口,兩種口感走埋一齊好夾,好食;

楽海鮮沙律」當中包括鱲魚三文魚吞拿魚油甘魚
幾種刺身配搭蛋黃,再撈埋沙律菜一齊食,
口感份外滑溜,份量又多,價錢非常抵食!

📌食 事 -
▪️ 和牛の炒飯 - $198

▪️ 季節漁港直送牡蠣 - $68/1只
季節漁港直送牡蠣

▫️ 我絕對推薦呢個「香蔥和牛炒飯」,炒飯炒得非常乾身,
入口唔會油淋淋,和牛食落柔軟嫩滑,油香瞬間係口腔爆發,

睇得出師傅功架十足;另外佢地時令既「季節漁港直送牡蠣
每日新鮮直送到港,入口帶淡淡海水味,肉質肥美鮮甜,
配搭香蔥蘿蔔蓉,非常滿足。

📌肉 料 理 -
▪️ 焼肉串の盛り合わせ - $228

▫️ 最後呢個「樂酒埸串燒盛合」包含六樣我最鍾意既食牛柳粒
山藥豬腩肉明太子豬腩肉雞翼雞頸肉羊架
樂酒埸串燒盛合

每一樣串燒都係即叫即燒,而且上枱係新鮮滾熱辣,
夠哂火候,無論送啤酒清酒定係HIGHBALL
都一樣咁正,而且價錢公道,必嗌!
羊架

📌酒 類 -
▪️ レモン - $68
▪️ パイン - $68

▫️ 黎得酒場,唔嗌酒就真係對唔住自己,嗌左兩杯人氣招牌
自家製蜂膠檸檬HIGHBALL」、「冰菠蘿HIGHBALL」,
自家製蜂膠檸檬HIGHBALL

前者入口檸檬清新感突出,隱約帶淡淡酒味,好易入口;
後者一大舊冰菠蘿插係個杯到,打卡一流,飲落甜味十足,岩哂女仕們呀。
冰菠蘿 HIGHBALL
2023-05-08
羊架
冰菠蘿 HIGHBALL
  • 自家製蜂膠檸檬HIGHBALL
2023-05-08 18 浏览
尖沙咀有好多日本料理,我還未試過呢一間樂酒場。門面甚細但係非常光猛燈光十足打開門入到去見到有一條樓梯原來可以直上一樓,裏面別有洞天。食店內非常寬敞,一部分位置為正常食臺,而另一半位置,為日式榻榻米食枱,食客可以半坐式坐在上面非常有feel。店員熱心款待我日文不夠精通所以我不太明白成人薯仔是什麼,原來以蟹殼為底盤,上面盛滿了沙律和蟹子,還有蔬菜非常入味。燒牡蠣有三種不同口味,非常鮮甜,一口咬落去肉質豐富,配以各種配料放上生蠔上面燒,更加精華關東煮拼盤非常濃味的底湯,有雞蛋蘿蔔及十多樣不同的關東煮配料。夢幻燒鳥盛合各種雞部位的串燒,我最喜愛燒雞翼同燒雞皮。沒有過量嘅味精,但雞味同燃鹽味出眾,配上醬油,十分可口。還有兩杯沒有酒精的飲品,賣相和味道也非常出眾。

店員熱心款待

燒牡蠣

關東煮拼盤

非常濃味的底湯,有雞蛋蘿蔔及十多樣不同的關東煮配料。

夢幻燒鳥盛合

還有兩杯沒有酒精的飲品,賣相和味道也非常出眾。
2023-05-07 18 浏览
是日來到尖沙咀樂酒場食日本菜,環境裝潢非常日系,仲有日式榻榻米座位,都幾特別。餐牌選擇非常豐富,首先試左個樂酒肴前夕作為小菜開始,有芝士、枝豆、鵪鶉蛋,都好適合做酒前小吃。另一款前菜成人薯仔沙律,蟹肉同薯仔沙律幾時都係絕配。食日本菜點會小得食刺身,刺身五點盛有三文魚、油甘魚、帶子、吞拿魚仲有海膽,每款都好新鮮又夠香。熟食方面,店員推介左雞皮餃子,餃子外面包住一層雞皮再炸,更加脆卜卜更加香口。關東煮拼盤份量非常多,二個人食岩晒,鰹魚湯底唔太咸,而白蘿白夠䧔,索晒啲湯汁,好好味~最後係和牛炒飯,亦都係好推介,珍珠米炒飯粒粒金黃,和牛粒好香牛味,又唔會韌,提升左炒飯既口感。

另一款前菜成人薯仔沙律,蟹肉同薯仔沙律幾時都係絕配。

食日本菜點會小得食刺身刺身五點盛有三文魚、油甘魚、帶子、吞拿魚仲有海膽,每款都好新鮮又夠香。

最近剛從日本回來,雖然吃了好多餐日本菜,但依然對日本念念不忘,所以今晚再約朋友去吃日本菜啦。 網上看到有間新的日本餐廳開幕,我們就去試試啦。沒想到會如此多人,但幸好有位,不然就冇得吃囉。 「 活龍蝦刺身🦞$488 」 龍蝦刺身有兩隻食法,先食刺身,再吃龍蝦湯。刺身新鮮又鮮美,比想像中質素好。龍蝦湯好熱,肉質結實,都不錯。 「 關東煮拼盤🍢$108 」 拼盤比想像中大盤,有超大塊蘿蔔🥕、福袋、獅子狗、秋葵、雞蛋🥚等,好豐富。味道好濃,都幾好食。 食物質素不錯,不過經理的態度有待改善🙈,其他服務員則很好哦~

網上看到有間新的日本餐廳開幕,我們就去試試啦。

沒想到會如此多人,但幸好有位,不然就冇得吃囉。

「 活龍蝦刺身🦞$488 」

「 關東煮拼盤🍢$108 」

2023-04-29
星期六同朋友去左食生日飯,朋友仔帶左我去左尖沙咀一間裝修非常特別的日式小店,好似去咗日本的居酒屋一樣🇯🇵🇯🇵GAKU HALL (樂酒場) 🇯🇵🇯🇵醬油牛油果伴吞拿魚赤 身 鮮味牛油果配吞拿魚赤身,清新鮮,配了自家製醬,別有一番風味🤤麻醬牛油果豆腐沙拉 滑滑豆腐,麻醬非常醒胃雞皮餃子外皮金黃酥脆,內餡多汁爽滑,口感軟嫩!是下酒良伴,又是惹味小食!關東煮拼盤 有雞蛋、牛脷、清甜蘿蔔、仲有我的至愛獅子狗卷樂酒場串燒盛合 非常多肉汁的羊架、牛肉串、美味雞中翼、明太子燒五花腩為清酒而炸的黑白多春 魚 香脆好味,做小食一流鰻魚炒飯鑊氣夠🫶🏻🫶🏻🫶🏻炒得乾身,粒粒均勻冰菠蘿梳打清涼爽快,飲完仲有冰菠蘿食,很有兒時味道

醬油牛油果伴吞拿魚赤 身

麻醬牛油果豆腐沙拉
滑滑豆腐,麻醬非常醒胃

關東煮拼盤
有雞蛋、牛脷、清甜蘿蔔、仲有我的至愛獅子狗卷

樂酒場串燒盛合
非常多肉汁的羊架、牛肉串、美味雞中翼、明太子燒五花腩

為清酒而炸的黑白多春 魚
香脆好味,做小食一流

鰻魚炒飯
鑊氣夠🫶🏻🫶🏻🫶🏻
炒得乾身,粒粒均勻

冰菠蘿梳打
清涼爽快,飲完仲有冰菠蘿食,很有兒時味道
樂酒肴前夕有枝豆、酒盜芝士、醬油鵪鶉蛋,送酒一流~成人薯仔沙律🥗燒牡蠣🦪一次食到六種口味嘅燒蠔,即使燒熟咗蠔肉都仲係好飽滿多汁,而且算係幾大隻,有啲口味都比較少見,好似西京味噌嘅魚就食得多,西京味噌嘅蠔都係我第一次食!燒鳥盛合🐓叫拼盤嘅好處就係即使人少少都可以試到唔同款野食,依個盛合有雞肉、雞心、雞皮、雞翼、雞頸肉、雞三角,雞三角嘅軟骨脆脆地幾有口感,雞肉用咗味噌醬去醃味道啱啱好👌和牛炒飯🍚和牛粒嘅數量都唔少,和牛嘅油脂好香,食得出唔係普通嘅肥牛,油香融入埋炒飯度🥣冰菠蘿梳打🍍估唔到真係有成大片冰菠蘿,有得食又有得飲自家調製水果特飲🍹依個cocktail比較甜易入口不得不提嘅係,依度嘅裝修真係好有日式居酒屋嘅感覺,既有普通嘅座位又有矮枱坐墊位,好有feel~
樂酒肴前夕有枝豆、酒盜芝士、醬油鵪鶉蛋,送酒一流~

成人薯仔沙律🥗

冰菠蘿梳打🍍估唔到真係有成大片冰菠蘿,有得食又有得飲

自家調製水果特飲🍹依個cocktail比較甜易入口

2023-04-29 321 浏览
今日去尖沙咀食呢間日本居酒屋,呢間居酒屋分咗兩種座位一種係日式嘅榻榻米,另一種係普通嘅座位,我哋就梗係揀榻榻米啦食物方面種類超級多,淨係個餐牌都有好幾頁,真係眼花撩亂樂酒肴前夕:嚟居酒屋梗係要點餸酒小食啦,分別有枝豆、鵪鶉蛋、同芝士,佢嘅枝豆上面有啲鹽,鹹味點綴,即刻加咗分,鵪鶉蛋大細適中又好味,芝士用嚟送走梗係冇得輸啦鰻魚炒飯:呢個飯真係唔可以睇小,廚師炒到d飯粒粒分明,仲有佢嘅鰻魚真係用鰻魚去切粒嚟整嘅,食得出鰻魚嘅香味嚟食日本嘢梗係要叫佢嘅海膽啦,店員話佢哋嘅海膽係全部飛機貨,每日五點運到香港就即刻拆箱保證新鮮,果然呢個海膽味道鮮甜,真係比得上去日本食咁新鮮仲叫咗呢個燒蠔拼盤,分別有六種唔同嘅口味:燒蠔、蒜蓉牛油、芝士魚子、味噌牛油、西京味噌同明太子芝士黑松露醬,呢個拼盤完全滿足左貪心嘅我,一次過可以是咁多款唔同嘅口味,我就最鍾意佢嘅芝士魚子,芝士燒完,外皮金黃色,再加埋魚子同新鮮嘅蠔,口感好豐富呢間居酒屋相當有氣氛,真係適合一大班朋友嚟飲酒食好嘢

食物方面種類超級多,淨係個餐牌都有好幾頁,真係眼花撩亂

呢間居酒屋相當有氣氛,真係適合一大班朋友嚟飲酒食好嘢
2023-04-27
2023-04-27 43 浏览
又到左星期三,忙碌嘅生活已經過咗一半🥲,係時候要同朋友去間居酒屋放鬆一下叉吓電,今次去尖沙咀嘅居酒屋,樂酒場。🫃🏻餐廳嘅裝修非常有氣氛,設有榻榻米區,同埋座位區,想體驗一下榻榻米的客人可以選擇嗰度。💁🏻‍♀️樂酒肴前夕🥒,一共有三道小食,包括又酒盜芝士,枝豆,同埋醬油鵪鶉蛋。蒜油煮海老🦐,煮得恰到好處,海老肉質鮮嫩,蒜香同牛油味突出。刺身五點盛🐟🐠🐡,包括三文魚,吞拿魚,油甘魚,海膽同埋帶子。新鮮,口感鮮美,令人回味。最推介嘅係吞拿魚赤身,魚味極濃,冇筋。樂洒埸串燒盛🍡,有各種唔同嘅串燒,包括有明太子燒豬腩,羊架,一口牛,雞翼等。全部笑得非常啱啱好,非常香口,啱晒配酒。露荀炒三角🐔,三角其實即係雞嘅雞胸軟骨,配有軟骨同埋雞肉,配上鮮甜嘅露荀,口感清爽,特別推介同七味粉一齊食。雞皮餃子🐓,餃子皮脆口,餡料豐富,特別係雞皮部分,完全唔會有油膩感。鰻魚炒飯🍛,鰻魚煮得剛好,炒飯入味,由於係用日本米嘅關係,炒出嚟粒粒分明,而且帶有煙人。月光寶盒🍸,cocktail,最適合心大心細嘅人,因為裏面有幾款材料係可以自己調的,所以可以適合自己飲幾濃既酒。自家製蜂膠椑檬HIGHBALL🍺,味道爽口,因為加

自家製蜂膠椑檬HIGHBALL🍺,味道爽口,因為加咗檸檬同埋蜜糖嘅緣故,令到威士忌變得順口,女士都非常適合。

樂酒場嘅食物味道豐富,口感出色,令人回味無窮。如果你鍾意居酒屋嘅風格,樂酒場係一個值得一試嘅好地方。😛😛

📍樂酒場
📍Tsim Sha Tsui, Blenheim Ave, 1號, Lyton Building, H舖及J號舖

#foodie #foodporn #delicious #yum #foodphotography #foodgasm #foodstagram #foodlover #instafood #foodblogger #foodpics #foodgram #foodpic #foodblog #fooddiary #foodcoma #foodshare #foodbeast #foodaddict #foodislife #foodstyle #foodiegram #foodlovers #foodielife #foodlove #foodoftheday #foodforthought #foodtime #foodspotting #foodinspiration
今日去尖沙咀食日式居酒屋,樂酒場,餐廳位於舊K11對面,鄰近地鐵站,交通方便。餐廳裝修充滿日本風,感覺非常舒適。食物種類選擇真係非常多,由刺身到日式料理,一應俱全。-酒盜芝士呢個絕對係人氣佐酒小食,用吞拿魚製成的酒盜口感濃郁、味道香濃。加上濃厚的芝士,食落夠滑順、豐富。-清酒海老醉蝦都食過,不過用清酒來醃製,非常清新,估唔到同海老味道咁夾,海老本身夠大隻,新鮮彈牙,出色的前菜。-九條蔥蔥蔥蔥沙拉好特別的一道小食,用上細蔥,加上店家特製汁醬,食到停唔到口,好開胃的蔥沙拉。-刺身五點盛刺身夠新鮮,個人特別喜愛海膽,油甘魚及帶子,新鮮鮮甜,海膽充滿海水味,夠大夠creamy,油甘魚肥美,魚味濃郁,帶子鮮甜。-磯燒鮑魚鮑魚味道豐富、口感鮮美。鮑魚的肉質夠彈牙有嚼勁,並釋放出濃郁的鮮甜味道,鮑魚的味道非常鮮美、清爽。店家好細心預先厚切,食落口感更加豐富。-評分 : 7/10
酒盜芝士
清酒海老
九條蔥蔥蔥蔥沙拉
刺身五點盛
磯燒鮑魚
評分 : 7/10
2023-04-22 38 浏览
今日同朋友去樂酒場,試咗幾款小食,幾款都幾好味,幾唔錯㗎😍😍 牛舌多士 ($68)牛舌片炸完外脆內軟,個口感好特別,牛舌夠軟夠嫩,好好味㗎😋😋刺身七点盛 ($480)盤入面有七款新鮮刺身,包括三文魚、吞拿魚、油甘魚、甜蝦,海膽,帆立貝等等,全部都好新鮮,入口即化,冇腥味,好好食😚😚生牡蠣拼盤(6隻)($298)生蠔新鮮又肥美,啖落幾滑,配埋檸檬汁同少少醋,味道好爽口又鮮甜😍😍關東煮拼盤($108)關東煮有各種野可以食,例如蘿蔔、蛋、年糕福袋、蒟蒻等等,湯底都好鮮甜,好開胃😋😋📍 樂酒場 がくさかば (尖沙咀)尖沙咀白蘭軒道1號麗東大廈地下及閣樓H舖及J號舖#香港美食 #香港必食 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodpic #hkfoodie #hkfoodies #foodblogger #berryfoodie #berry尖沙咀 #日本菜 #刺身 #生蠔 #關東煮

牛舌多士 ($68)

刺身七点盛 ($480)

生牡蠣拼盤(6隻)($298)

關東煮拼盤($108)

📍 樂酒場 がくさかば (尖沙咀)
尖沙咀白蘭軒道1號麗東大廈地下及閣樓H舖及J號舖