2017-11-24
店內有兩隻肥肥的貓,但當天只見一隻,波波很乖巧,應該見慣大場面。香煎帶子意大利飯是即叫即整,溫度是值得讚賞,熱烘烘的精心製作,帶子煎得剛好,意大利飯味道亦不會太濃烈,份量都足夠1.5人份量。另外叫了3個小食,醬爆雞翼、炸魚條和大菇。醬爆雞翼本來以為內有乾坤,但原來什麼都沒有,哈哈!另外炸魚條,滿心期待會唔會有芝士但原來都沒有。大菇令人非常意外,juicy 又熱辣辣,極度推介!一定要食呀!再叫左個蕃茄大蝦意粉,味道亦是沒有令人失望!依舊保持溫暖和水準。見今日做緊燒春雞推介亦點左半隻,味道唔錯,但有少少辣,用新鮮既焗薯仔取替薯條比較健康。叫左杯本店推介,金莎沙冰甘,味道唔甜,但建議兩個人share一杯,一個人飲實在太heavy。後來老闆問我地有冇人生日,我們剛巧消費滿800元會送一個怪獸雪糕。令呢個晚餐錦上添花呀! 十球雪糕:紅豆、抹茶、芝麻、芒果、曲奇、朱古力、乳酸、藍莓、草莓、一堆威化餅。係令人驚喜🤩 本來等左好耐遲遲未上,原來老闆會一次過上,熄燈再唱生日歌,氣氛樂也融融,聚會等好推介。如果兩個人慶祝生日都有生日set當日見到都好吸睛👀