2017-11-18
之前聽朋友介紹,尖沙咀有間cafe又有得玩貓又有得玩棋😍☺所以今日同男朋友去咗樂園 HappyLand ✋🏻樂園唔似普通嘅貓貓Cafe,比較多元化同埋氣氛超好👀一入到去樂園,就俾佢啲設計吸引到😍全部牆都畫左超colorful嘅圖案,超啱我自拍🤳平時我哋等嘢食,都係玩下手機同埋傾吓計。但係樂園提供左超多唔同種類嘅遊戲❤❤有大富翁,層層疊,矮人掘擴,同埋其他唔同嘅卡牌遊戲,超多選擇啊!我同男朋友就揀咗五子棋玩☺有一點想特別講,侍應既態度係超好。佢做嘢好快又有耐性,落單又會重復多次,確保冇錯先落。我玩五子棋既時候,仲聽到佢上菜既時候,介紹埋菜式比客人聽😍😍真心值得一讚我同男朋友叫咗一個戀之花煙三文魚意粉同香煎牛柳粒飯加兩杯特飲☺先講意粉,我男朋友形容為超好食,所以我分左一大半比佢😭佢話意粉隻汁好正,好夾意粉😍😍重點推薦呀!三文魚分量都多架,卷到一朵花咁,隻碟又寫左SMILE,超有少女心🙋🏻再講牛柳飯,都係超多牛柳粒呀,佢唔會煮得太生同太老,岩岩好熟,所以唔會好難咬👀又係好快清哂👍🏻👍🏻食完主菜就叫咗個甜品啦😍啱啱一直都有玩五子棋,所以我哋就罰對方輸一局就要食一啖雪糕🍦除咗激起左我既勝負慾,仲
食完主菜就叫咗個甜品啦😍啱啱一直都有玩五子棋,所以我哋就罰對方輸一局就要食一啖雪糕🍦除咗激起左我既勝負慾,仲增進左同男朋友嘅小小情趣💑咁最後結局係我食咗一大半啦😂😂
去咗樂園食一次飯好似童真返晒黎,之後即刻捉咗男朋友帶我去冒險樂園繼續搵我地既HappyLand 🎈