2025-06-23
收左工約左朋友晚飯,我地都鐘意d 一口價任飲任食,包食得飽又多元化咩都有得食,唔洗就住就住。不過好多任放題都係得兩個鐘,其實就幾趕下,朋友介紹依家「校長燒肉放題」有個高質plan可以任飲任食3個鐘!!咁一於去試下。3個鐘包d咩呢?每位$298加一,包任飲啤酒生啤、刺身、火鍋、燒肉、同貴價雪糕🍦性價比確實無得輸餐廳好大,座位好寬敞,慢慢食慢慢傾,確實唔錯!食物款式好多,花茶、汽水、夾糖、甜品等等,應有盡有,我相信都無嘜人有本事試得曬全部燒烤類勁多款重有火鍋配料重有靚肉一碟炸物新鮮熱辣即叫即做,香脆可口呢個餐堅抵食除左係三小時外,貴價雪糕同任飲特色啤酒絕對係翻本之選!!!大大杯,好好飲,估唔到芒果沙冰既芝士奶蓋又幾出色,重要超大杯,無限點。早排去食韓國嘢,單點一杯左手邊蘋果酒配芒果士多啤梨沙冰,已經$78好滿足,經濟實惠,值得再來
性價比確實無得輸
餐廳好大,座位好寬敞,慢慢食慢慢傾,確實唔錯!
燒烤類勁多款重有火鍋配料
重有靚肉一碟
炸物新鮮熱辣即叫即做,香脆可口
好滿足,經濟實惠,值得再來