2023-11-14 119 浏览
我叫了一個泡椒三仙米線,上菜大約需時5分鐘。湯底濃,泡椒湯底不算太辣,配菜好特別,有豬柳肉同鵪鶉蛋。外加一個炸蛋及腰花,腰花爽脆可口,炸蛋分別上,浸完湯幾好食。飲品要了一個百香茉莉茶,味道偏甜。我老婆就叫左一個滋補三仙米線,湯底味濃,夠味,配料同泡淑三仙一樣,由於唔辣,配料嘅味道比泡淑突出,雖然味濃,但不算太咸,我老婆飲晒碗湯都無話口乾,加左大腸,大腸都好好食,相比起腰花,腰花就特別啲。飲品佢叫左椰子水,味道還好。
2023-11-09
內容如標題,本人十分之中意食米線,係香港啲米線都係果幾味,今次呢個有新鮮感,可能佢本身個米線 同啲配料都係岩我食既野!配料 有海帶 蕃茄 木耳 韮菜,我叫左火鍋湯 午餐肉米線 加左豬腰同竹笙!冇諗過佢既豬腰咁好食 又嫩口!我老公叫豬膶,都好滑,唔似果間譚x既豬膶鞋架!平時都唔敢出面叫肉臟食,好驚有陣臭味!豬腰加分👍🏻啲米線唔係平時出面果啲偏淋身 一夾就碎就短果啲,佢呢隻米線係爽身 同幼身啲!呢隻米線好食,一分價錢一分貨,我碗成舊水既米線,但我覺得值得!
內容如標題,本人十分之中意食米線,
係香港啲米線都係果幾味,
配料 有海帶 蕃茄 木耳 韮菜,
我叫左火鍋湯 午餐肉米線 加左豬腰同竹笙!
冇諗過佢既豬腰咁好食 又嫩口!
一定不會再光顧。 員工態度惡劣,不斷說粗言穢語,更大聲傾電話,更在顧客面前飛毛巾,不顧細菌傳播,不顧飛到他人身上。十分差的體驗。米線份量不足,加菜份量也不足。 飲料十分甜,沒有甜度選擇。不會再光顧。

2023-11-04