2023-09-25
💖元朗人又多間抵食餐廳可以揀!呢間拉麵店新開係元朗廣場,八十幾就有一拉麵一小食一飲品🥳。1⃣️很濃拉麵🍜 $68🔸煎餃子3隻 $18🔸Sangaria蘋果汁 +$1💖推薦!份量大且搭配好味,牛肋條燘得軟淋入味,吸收曬番茄雞清湯🍅嘅清新酸香。拉麵軟硬度適中,唔會太soggy。最鍾意佢搭配左芝士蕃茄吐司🍞,芝士香濃軟熟,吐司脆口,點湯之後變得鬆軟,口感豐富。另外嘅配料有溏心蛋、粟米同芽菜。💖只要叫拉麵同小食就可以➕1蚊換購menu上價值$20內嘅飲品!我要左煎餃子🥟,豬肉餡配上醬油同醋更提味,皮薄、底部嘅鍋巴好香脆🤤。飲品要左Sangaria蘋果汁,味道清甜~2⃣️很綠拉麵🌿 $62🔸唐揚釀豆卜 $22🔸Sangaria橙汁 +$1💖芫茜fans必食!慢煮雞🐔肉質嫩,帶鮮甜味,豚骨白湯搭配大量芫茜後味道更濃郁。配料有皮蛋、唐揚釀豆卜同椰菜花🥦,同其他款嘅拉麵配料唔同!小食額外要多左份6件嘅唐揚釀豆卜,外皮油炸後好脆,入面係豬肉同香蔥嘅餡料。飲品要左Sangaria橙汁,中和炸物嘅油膩感。3⃣️手羽先3隻🐔 $28💖推薦!有原味、麻辛味同燒烤味三款。今次食嘅麻辛味🌶️調味微辣開胃,配凍飲最啱。炸皮好脆但雞
1⃣️很濃拉麵🍜 $68
🔸煎餃子3隻 $18
🔸Sangaria蘋果汁 +$1
2⃣️很綠拉麵🌿 $62
🔸唐揚釀豆卜 $22
🔸Sangaria橙汁 +$1
3⃣️手羽先3隻🐔 $28
💖推薦!有原味、麻辛味同燒烤味三款。今次食嘅麻辛味🌶️調味微辣開胃,配凍飲最啱。炸皮好脆但雞肉幾嫩!
💖一set計落幾抵,而且份量足好飽肚。座位闊落,職員態度幾好👍🏻。