2004-12-17
食過呢間餅店唔同o既麵包同餅,有鍾意有唔鍾意啦,等我同大家分享下~鍾意o既有:Cinnamon Bun-呢排聖誕將近下晝先有o既包,熱食時勁好味,好甜好香,個包又好軟,正!士多啤梨撻-士多啤梨酸甜度適中,一個撻用上三粒士多啤梨;吉士忌廉少少甜,好滑;撻皮就不過不失啦,整體唔錯~聖誕老人包-係個人型公仔包,外貌幾趣緻,食落少少甜味,睇得食得~覺得一般o既係:芝士蛋糕-雖然最出名係呢樣,但唔係咁o岩我口味,個cheese cake太實,芝士味唔算太濃,我反而覺得熊貓酒店同款o既cake好食過佢~朱古力軟餅(Chocolate Truffle Cake)-件餅中間o既饀太軟,外面o既蛋糕比d饀硬,咬落去時感覺唔係咁好,味道亦唔突出~唔鍾意o既就有:黑加倫子軟心蛋糕-雖然紫紅o既顏色好靚,食得出黑加倫子味同埋芝士味,但兩種味道夾埋好似怪怪o地~Apple Bran Muffin-呢個Muffin因為質地好粗,我唔係咁鍾意個口感,不過裡面o既蘋果好爽脆,係唯一可取o既地方。
鍾意o既有:
覺得一般o既係: