2023-03-26
無啦啦落大雨🌧🌧🌧又唔知食咩好,咁啱見到呢間愛上米線❤️❤️就入咗去食晏一睇Menu發現呢度湯底有好多選擇,又有好多配搭😳😳最後呢我哋就揀咗功夫魚腐有機蕃茄🍅🍅湯米線 $68配檸檬🍋🍋柚子蜜,同埋牛魔王🐮🐮麻辣湯米線 $74配芒果🥭乳酪梳打,另外叫咗份香噴噴奶黃🌟🌟金沙脆雞翼 $32同埋手工話梅🍅小蕃茄 $24落單後店員仲會好貼心咁問需唔需要圍裙😍😍😍好warm😳❤️❤️手工話梅小蕃茄Jami真係超級推薦🤩🤩🤩呢個前菜,酸酸甜甜嘅小蕃茄相當入味,超開胃❣️❣️❣️🥋🥋功夫魚腐有機蕃茄🍅🍅湯米線魚腐係佢哋自己自家製😍再配合有機蕃茄嘅濃湯😳每個米線入邊都有腐皮🤤🤤雲耳同埋芽菜,啲餡超豐富😍佢俾料真係一啲都唔手軟,魚腐份量又多,超抵食😝😝🌶🌶🌶牛魔王麻辣湯米線呢個麻辣湯米線,有得簡辣度😝咁我就揀咗小辣🌶啱晒啲唔係好食得辣🤤🤤但係又想有啲辣味嘅人,個米線本身就有肥牛,牛丸同埋牛𦟌😋😋😋麻辣再加埋牛肉,牛肉牛丸入晒味又夠淋,簡直係絕配🉐🉐🟡🟡香噴噴奶黃金沙脆雞翼呢個雞翼一上菜已經超香😋熱辣辣咬落去,雞翼就超Juicy🔥🔥而且配合埋蛋黃嘅鹹香,好好味丫🈴🈴望吓其他餐牌,呢間餐廳原來仲有下午茶,happy hou
落單後店員仲會好貼心咁問需唔需要圍裙😍😍😍好warm😳
牛魔王麻辣湯米線
🟡🟡香噴噴奶黃金沙脆雞翼
香噴噴奶黃金沙脆雞翼
芒果乳酪梳打
望吓其他餐牌,呢間餐廳原來仲有下午茶,happy hour 提供🍻🍻🍻佢除咗米線之外亦都有啲炸雞啊🍗炸串拼盤🍡🍡而且仲有埋啤酒提供添🍺🍺真係一間非一般嘅港式米線舖😍😍