2019-10-09 57 浏览
呢幾日心情麻麻地 行過旺角又唔多食店開門 咁岩見到雅蘭中心依間食意粉既有開門就trytry嚕🕺🏻檸檬蜜糖香烤雞翼一放上枱 香味飄過黎😋😋食落似焗雞翼 蜜糖份量適中 唔會話太甜 自己吱埋d檸檬落去 味道岩岩好😋讚👍🏻👍🏻溫泉蛋磨菇意粉👍🏻👍🏻依個意粉真係要讚下 口感不錯 d菇好香好新鮮 食到停唔到口🤤🤤日本魷魚明太子意粉依個就個醬比較結身小小 不過都幾架味既 如果d醬唔好咁結 淡番小小就好🙆🏻‍♀️食幾啖都已經有d滯同飽嚕🤨

檸檬蜜糖香烤雞翼

溫泉蛋磨菇意粉👍🏻👍🏻

日本魷魚明太子意粉
最近心情麻麻,於是便到旺角意粉狂熱緩和下心情!它是日式連鎖食店和民旗下餐廳。有別於和民感覺,它走年青、時尚路線,主打自家製作的日式意粉。餐廳提供多款食物及套餐選擇,抵食又滿足肚仔。今次就選擇了這個 HKD368的二人套餐。沙律:鮭魚凱撒沙律 (半份)新鮮三文魚配清新蔬菜,正好為晚餐展開第一頁!餐湯:法式芝士洋蔥湯洋蔥湯熱辣辣,味道濃郁,充滿芝士香及蔥甜,加上滲滿濃湯的多士,令味道口感更見豐富。餐湯:特濃南瓜粟米忌廉湯南瓜湯同樣熱辣辣,啖啖香滑濃郁。前菜:檸檬蜜糖香烤雞翼 (4隻)雞翼外層香脆,內裡肉質保持嫩滑,沾上檸檬蜜糖醬,味道會更見出色。意粉:芝士煙肉帶子忌廉意粉採用小麥粉製作的日式意粉,入口彈牙、軟滑濃厚,配上香濃芝士、煙肉及帶子,味道相當豐富。香烤主菜:香烤安格斯一口牛柳熱石上的一口牛柳,賣相吸引,肉質柔嫩、牛味濃郁。食前可在熱石上加熱或沾醬汁,但我覺得原汁原味最飲品:橙汁+蘋果汁甜品:Tiramisu
最近心情麻麻,於是便到旺角意粉狂熱緩和下心情!
它是日式連鎖食店和民旗下餐廳。有別於和民感覺,
它走年青、時尚路線,主打自家製作的日式意粉

餐廳提供多款食物及套餐選擇,
抵食又滿足肚仔。

今次就選擇了這個 HKD368的二人套餐

沙律:鮭魚凱撒沙律 (半份)
新鮮三文魚配清新蔬菜,正好為晚餐展開第一頁!

餐湯:法式芝士洋蔥湯
洋蔥湯熱辣辣,味道濃郁,充滿芝士香及蔥甜,
加上滲滿濃湯的多士,令味道口感更見豐富。

餐湯:特濃南瓜粟米忌廉湯
南瓜湯同樣熱辣辣,啖啖香滑濃郁。

前菜:檸檬蜜糖香烤雞翼 (4隻)
雞翼外層香脆,內裡肉質保持嫩滑,沾上檸檬蜜糖醬,
味道會更見出色。

意粉:芝士煙肉帶子忌廉意粉
採用小麥粉製作的日式意粉,入口彈牙、軟滑濃厚,
配上香濃芝士、煙肉及帶子,味道相當豐富。

香烤主菜:香烤安格斯一口牛柳
熱石上的一口牛柳,賣相吸引,肉質柔嫩、牛味濃郁。
食前可在熱石上加熱或沾醬汁,但我覺得原汁原味最

飲品:橙汁+蘋果汁
飲品:橙汁+蘋果汁

2019-10-03 66 浏览
近日迷上🍕除,今日去左意粉狂熱試一試佢嘅Pizza阿意粉🍝美式辣肉腸比薩($118, 10”)10吋嘅薄餅可以分到6件,呢款薄餅用左薄批。個批係脆嘅😍個底係鋪滿番茄醬同芝士🧀配埋辣肉腸真係一流💁🏻‍♀️帕爾馬火腿三色沙律比薩($108, 10”)佢都係用左薄批🍕呢款薄餅嘅個底都係鋪滿番茄醬同芝士🧀佢有埋沙律菜,配埋Parma ham,食落唔怕鹹,仲有一種好fresh嘅感覺😃南瓜忌廉汁香草雞肉鮮製意粉($88)呢碟用左手作扁意粉,有質感,硬度適中,唔會太軟。但係唔美中不足,汁比較乾同埋唔太食到有南瓜味🙉鮭魚波菜忌廉意粉($78+$10~升級意粉至1.5倍份量)相比之下,呢個醬較為creamy,加上佢鋪滿好多芝士粉,味道會較為突出😋但係三文魚同波菜嘅份量較少🙉
近日迷上🍕除,今日去左意粉狂熱試一試佢嘅Pizza阿意粉🍝

美式辣肉腸比薩($118, 10”)

帕爾馬火腿三色沙律比薩($108, 10”)

南瓜忌廉汁香草雞肉鮮製意粉($88)

鮭魚波菜忌廉意粉($78+$10~升級意粉至1.5倍份量)
2019-10-03 58 浏览
午飯時間跟同事想坐得舒服又唔會比人趕,決定過嚟雅蘭中心。這裡食肆選擇不算多,不過想起很久沒吃過意粉,剛好見到有間餐廳叫《意粉狂熱》,感覺好像做意粉很專業,決定一試。午餐餐牌除了固定的意粉選擇外,也有些每日精選,如果不想吃意粉,也可以選擇飯或薄餅,不過眼見來這裡的人都是點意粉居多。入座後店員會比一個QR code你,自行掃描在網頁上下單,挺方便的。午餐選了『香草烤雞雜菌羅勒忌廉意粉』,配洋蔥湯跟餐飲蘋果汁。洋蔥湯有好多切碎了的洋蔥,但味道好鹹,唔係咁接受到,飲完會好口乾。意粉份量好多,不過雞肉很少,跟意粉份量不成比例,意粉醬味道很淡,如果意粉醬做得好就咁食意粉都會覺得好味。有點感覺這裡的意粉對不起店鋪前威風的店名招牌。🙈
2019-10-03
2019-10-03 638 浏览
因為被好party feel嘅門面吸引左,就諗住黎呢度食下意粉,平日晚上,等位唔洗太耐。叫左兩碟意粉,意粉質地都幾彈牙。🔆蘆筍番茄羅勒醬忌廉意粉Asparagus & Tomato Genovese $68,因為有忌廉汁嘅關係,非常掛汁,啖啖都食到羅勒醬嘅香草味,車厘茄同蘆荀非常嫩口。🔆蘆筍帶子蒜香欖油意粉Asparagus & Scallops Aglio Olio $88,keep到蒜香同Olive Oil嘅香氣,帶子同蘆筍新鮮而且份量都幾多。🔆秘製炸雞Homemade Deep Fried Chicken $48,呢個炸雞唔食就笨,炸到外表好乾好香脆,但裡面雞肉一d都唔鞋,仲好入味,好味程度直逼韓式炸雞🍗!🔆因為炸雞好食,我地叫多客炸雞翼,和風香脆雞翼Fried Chicken Wings with Japanese Style Sauce $38,果然唔錯!加上日式醬汁酸酸甜甜都幾好味~🔆香草烤雞凱薩沙律 Caesar Salad with Roasted Herb Chicken $38,呢個平價沙律,份量足,平衡下成餐充滿肉又澱粉質嘅一餐就最岩~😉因為食得太多濃味野,本來唔

蘆筍番茄羅勒醬忌廉意粉
蘆筍帶子蒜香欖油意粉
和風香脆雞翼
香草烤雞凱薩沙律
蘋果味益力多
😉因為食得太多濃味野,本來唔想叫野飲,但見到有蘋果味益力多立即心心眼
~味道係預料之內,好飲!👍🏻
香蕉朱古力Pizza

香草烤雞凱薩沙律
蘋果味益力多
香蕉朱古力Pizza
2019-09-28 55 浏览
男友係pizza 愛好者,近近地帶左佢黎旺角呢間意粉狂熱試下。餐廳用餐時間為90分鐘,上菜速度好快。餐牌分別有幾個薄餅及意粉組合套餐可供選擇。 最後選擇了$318 有兩個湯、一份沙律、一個薄餅、一客意粉、一個小食,兩杯飲品套餐! 超抵食。香草雞肉凱撒沙律 (半份)沙律望落平平無奇,想不到食落有點驚喜。麵包粒脆脆好香蒜蓉味,雞肉口感超嫩滑。選擇了一杯水果茶、一杯檸檬茶。南瓜湯飲落清甜綿滑。法式洋蔥湯麵包吸收晒湯汁精華。秘製炸雞:食落都juicy,不過炸粉略嫌厚左少許。檸檬蜜糖雞翼 $38/4隻雞翼酸酸甜甜,都幾大隻。照燒雞蛋黃醬pizza 薄餅焗得外脆內煙韌,味道有點似和風口味大阪燒或章魚小丸子。人紫菜滿滿,足料惹味。芝士肉醬千層麵千層麵質地算有韌度,整體都算有質素。意粉/薄餅均有水準,埋單都係300幾,值得推介。

餐廳用餐時間為90分鐘,上菜速度好快。

餐牌分別有幾個薄餅及意粉組合套餐可供選擇。

香草雞肉凱撒沙律 (半份)
沙律望落平平無奇,想不到食落有點驚喜。
麵包粒脆脆好香蒜蓉味,雞肉口感超嫩滑。

選擇了一杯水果茶、一杯檸檬茶。

南瓜湯飲落清甜綿滑。

法式洋蔥湯麵包吸收晒湯汁精華。

秘製炸雞:食落都juicy,不過炸粉略嫌厚左少許。

檸檬蜜糖雞翼 $38/4隻
雞翼酸酸甜甜,都幾大隻。

照燒雞蛋黃醬pizza
薄餅焗得外脆內煙韌,味道有點似和風口味大阪燒或章魚小丸子。

紫菜滿滿,足料惹味。

芝士肉醬千層麵

千層麵質地算有韌度,整體都算有質素。
意粉/薄餅均有水準,埋單都係300幾,值得推介。
2019-09-18
  • 照燒雞蛋黃醬披薩
  • 香草烤雞凱撒沙律
2019-09-28 48 浏览
Ordered a pepperoni pizza regular size today... $68 before service charge.Meat: less than expectedCheese: less than expected, but smells goodDough: very thin but not crispyStaff are niceClean environment食完都係唔飽。。。I guess need to spend $200 per head in order to feel satisfied

Meat: less than expected

Staff are nice

Clean environment

食完都係唔飽。。。

2019-09-28 56 浏览
中午12點前已去到,訂咗12點,還疑惑着為何冇人在門口(左面是和x日本餐廳,右面才是意粉狂熱),在外徘徊了好一陣,見有其他人也問為何派飛等位處冇人.原來要自己直行入內,右邊才是雅座.做咗功課才去.今次試了二人套餐,加一後共29O多元.比想像中抵食.兩款意粉(帶子忌廉意粉,白酒峴意粉)味道唔錯,粉量都大.最後的甜點不肯定是否tiramisu, 因雪到好硬,只是伴碟的芒果如果唔酸的話會好些.有I男侍應服務雖然初期有些黑面(可能因我冇用scan QR code order,又臨時改order, 又要求換有dirt 的水杯),後期都幾殷勤,會自動排好枱. 2位年輕女侍應則要叫多幾聲才回應,似乎太愛自己聊天了,可能非長工吧.下次會再去.店內位都多,可以唔訂台,就咁walk in 都ok.
做咗功課才去.今次試了二人套餐,加一後共29O多元.
午餐
2019-09-24 87 浏览
我個人好中意食意粉,呢間意粉狂熱我係愛好者重點係佢啲野好平 今次揀咗個Double Spicy煙肉意粉,有啲辣不過自家既辣椒粉好好食,我每次都會加埋Tabasco另外仲叫咗個鮭魚菠菜意粉,個醬好濃好香。呢個薄pizza好多芝士就算冇咩配菜都好好食,最後推薦炸雞
我個人好中意食意粉,呢間意粉狂熱我係愛好者
重點係佢啲野好平

另外仲叫咗個鮭魚菠菜意粉,個醬好濃好香。

呢個薄pizza好多芝士就算冇咩配菜都好好食,最後推薦炸雞

• 秘製炸雞
  • 雙重辣味煙肉蒜香魔鬼意粉
2019-09-24 62 浏览
旺角多咗一個新食點,雅蘭中心,今次就試pastaholic。門口擺咗個setMenu,基本上每個set都一定有pasta,我哋揀咗pasta & pizza holic set。法式芝士洋蔥湯,洋蔥切碎再煲熔,加塊芝士蒜蓉包索晒啲湯,正👍🏻香草雞肉凱撒沙律(半份),啲菜夠fresh,醬汁唔多,唔會蓋晒啲雞肉味。香辣番茄濃汁煮青口,青口鮮嫩,濃湯帶出鮮味。加左個意式薄切三文魚忌廉芝士卷,一口食晒都唔覺無儀態,芝士配爆破既蟹籽,口感一流🤤芝士牛油果烤雞pizza,估唔到牛油果可以用來焗pizza,冇違和感。芝士煙肉帶子忌廉意粉,好creamy,菠菜嫩,煙肉有煎香,有heart洋甘菊同埋芒果茶,估唔到有咁大壼,飲茶解下膩👍🏻甜品係意想不到地好食既tiramisu,酒味唔重
香辣番茄濃汁煮青口,青口鮮嫩,濃湯帶出鮮味。
洋甘菊同埋芒果茶,估唔到有咁大壼,飲茶解下膩👍🏻
甜品係意想不到地好食既tiramisu,酒味唔重
  • 意式薄切三文魚忌廉芝士卷
2019-09-20 508 浏览
裝修以木傢俬為主 ,玻璃酒樽 作吊燈 ,開放式廚房 , 格調 雅緻, 配上入口的拱門, 好有歐陸風情 , 可以 scan barcode, 用手機落單, 簡單方便。Meat & Fish Holic Set 二人 套餐$368特濃南瓜粟米忌廉湯、 法式芝士洋蔥湯南瓜粟米忌廉湯, 入口creamy順滑,充滿誘人忌廉 香, 洋蔥湯比較濃郁,有半溶芝士及大塊麵包在湯中, 吸收了洋蔥湯的精華, 份外滋味。。鲑魚凱撒沙(半份) 烤麵包粒香脆 , 三文魚嫩滑, 沙律菜和車厘茄新鮮爽甜, 配上香脆的烤麵包粒 ,口感豐富, 不會咁單調, 令人很開胃,食慾大增!秘製炸雞即叫即製,熱呼呼,香噴噴, 炸到金黃色, 令人垂涎,入面雞肉多汁嫩滑、 油潤,加上檸檬汁, 更加惹味, 舐舐脷爆燈。蒜香白酒汁海蜆意粉意粉是自家製的, 幼身和份外爽口彈牙 , 沐浴在白酒汁中,每條意粉掛滿稠密醬汁, 令意粉感覺清新, 配上挺身的蜆肉,口感豐富又美味。香烤安格斯一口牛柳安格斯牛柳上枱時熱呼呼, 散發出陣陣洋蔥香味 , 用刀切開,仍然保持鮮粉紅色,入口軟嫩, 充滿肉汁, 沒有用多餘的調味料 ,純純簡單的牛味, 肉質細膩

特濃南瓜粟米忌廉湯、 法式芝士洋蔥湯

鲑魚凱撒沙(半份)

蒜香白酒汁海蜆意粉

香烤安格斯一口牛柳
安格斯牛柳上枱時熱呼呼, 散發出陣陣洋蔥香味 , 用刀切開,仍然保持鮮粉紅色,入口軟嫩, 充滿肉汁, 沒有用多餘的調味料 ,純純簡單的牛味, 肉質細膩, 牛魔王的我 , 享受大滿足。

草莓荔枝綠茶( 熱) 壺上
草莓荔枝綠茶, 用玻璃壺承上, 傳來陣陣荔枝香味,呻一口是芬芳草莓荔枝果香 , 清新解膩, 幫助消化 ,不錯的選擇。

Tiramisu 蛋糕
飯後甜品,Tiramisu 蛋糕入口 鬆軟細緻,不太甜, 朱古力香濃滑溜, 啖啖窩心, 完美句號
2019-09-18 87 浏览
昨日出旺角食飯, 由於朗豪坊太多人, 唯有轉戰雅蘭搵野食。見到有間意粉店有人排隊, 望多兩眼先知佢係UNDER和民集團, 無所謂啦即管試下。入到去, 餐廳都FULL 左8成。餐牌有好多選擇, 主打各類PIZZA/意粉, 價錢大部分都唔過$100, 有SET 有散叫, 我地今次係散叫。蔬菜蕃茄湯 ($28) + 特濃南瓜粟米忌廉湯 ($28)本身見$28 係零期望, 但出奇地兩個都好飲。忌廉湯好滑而且濃郁粟米香味。另一碗就真係有D 菜入面, 幾特別。豪華三式拼盤 ($108)可以係大約6-7種食物入面揀3樣, 我地選左檸檬蜜糖香烤雞翼、海蝦牛油果法包多士、焗珍寶大啡蘑釀帶子。- 檸檬蜜糖香烤雞翼: 有4 隻, 味道方面酸甜都好均, 另外有碟檸檬汁可點, 個人覺得唔點更加好味。- 海蝦牛油果法包多士: 全晚我最愛! 鬆軟法包上面舖滿厚厚既牛油果,搭埋爽口海蝦, 超好味!- 焗珍寶大啡蘑釀帶子: SIZE 好大隻, 食完都飽左一成。香草烤雞雜菌羅勒忌廉意粉 ($78)顏色好繽紛, 青醬即係羅勒醬, 呢碟PASTA都幾濃香草味, 食得出加左牛油果, 所以羅勒味道更為特出。口感方面都好軟滑, 好

蔬菜蕃茄湯 ($28) + 特濃南瓜粟米忌廉湯 ($28)

豪華三式拼盤 ($108)

香草烤雞雜菌羅勒忌廉意粉 ($78)
顏色好繽紛, 青醬即係羅勒醬, 呢碟PASTA都幾濃香草味, 食得出加左牛油果, 所以羅勒味道更為特出。口感方面都好軟滑, 好味!

美式辣肉腸PIZZA (細 $68)
後悔冇叫大SIZE, 因為其實唔係幾夠食。簡簡單單既Pizza有辣肉腸 (可惜焗到有D 硬)、芝士,酸甜番茄醬,呢個價錢, 真係食得過。

香蕉朱古力PIZZA ($48)
呢個價錢去甜品店一定食唔到呀! 朱古力同香蕉向來係最佳配搭,加埋大大既朱古力球同朱古力醬,冇得挑剔。

2019-09-17
2019-09-14 243 浏览
自從生咗小JM後,我同爸爸都少咗二人世界。今次我地去慶祝紀念日都唔例外,照樣帶上小JM,多咗個好光亮嘅小燈泡喔!因為預先訂好枱嘅關係, 我地唔駛等就已經可以入得, 非常快捷方便。爸爸睇完MENU之後揀咗「Meat  Fish Holic Set」再加一個 黃金四重芝士披薩!一個「Meat  Fish Holic Set」已經包咗好幾款野食,有晒湯、前菜、主菜咁,所以我地加個PIZZA就夠晒~(左) 法式芝士洋蔥湯(右) 特濃南瓜粟米忌廉湯我同小JM就揀咗特濃南瓜粟米忌廉湯,湯夠滑夠creamy,而且味道夠香濃,大人小朋友都喜歡。法式芝士洋蔥湯相對有點濃,但爸爸都話唔錯。鮭魚凱撒沙律(半份)沙律菜新鮮,入口爽而清甜, 麵包亦夠脆意式炸魷魚圈配他他汁意式炸魷魚圈外皮香脆而且夠薄,不厚粉魷魚圈依然嫩滑彈牙, 軟身而不韌配上他他汁份外香甜味美芝士煙肉帶子忌廉意粉Pastaholic係選用自家製嘅鮮意粉,所以口感份外彈牙,而且麵香濃小JM人仔細細都食咗三份二個意粉,可見味道有保證。香烤安格斯一口牛柳上枱時香烤安格斯一口牛柳仍然微暖,確保牛肉不會過熟,肉質鮮味軟綿綿,肉味濃郁是日甜品水果茶黃金四重

法式芝士洋蔥湯 & 特濃南瓜粟米忌廉湯
(左) 法式芝士洋蔥湯
(右) 特濃南瓜粟米忌廉湯

法式芝士洋蔥湯相對有點濃,但爸爸都話唔錯。

鮭魚凱撒沙律(半份)
沙律菜新鮮,入口爽而清甜, 麵包亦夠脆

意式炸魷魚圈配他他汁

意式炸魷魚圈外皮香脆而且夠薄,不厚粉
魷魚圈依然嫩滑彈牙, 軟身而不韌
配上他他汁份外香甜味美

芝士煙肉帶子忌廉意粉
小JM人仔細細都食咗三份二個意粉,可見味道有保證。

香烤安格斯一口牛柳
上枱時香烤安格斯一口牛柳仍然微暖,
確保牛肉不會過熟,肉質鮮味軟綿綿,肉味濃郁

是日甜品Tiramisu
是日甜品

黃金四重芝士披薩
黃金四重芝士披薩係我地小JM大愛之一。
Pastaholic除咗有自家製意粉之外,仲有現做嘅手作PIZZA
披薩外脆內軟、而且具香味濃郁芝士香氣

臨走時爸爸仲發原來有加底優惠添, 睇來下次要加底先夠小JM食。
2019-09-09
庆祝纪念
纪念日
法式芝士洋蔥湯 & 特濃南瓜粟米忌廉湯
2019-09-12 74 浏览
朋友喜歡食意大利餐廳,揀左呢間性價比唔錯既黎食,食落真係唔錯餐廳少有用掃QR code落單的首先黎個小食,有5款可選,可以揀哂5款,但我地只揀三款就夠,五款怕太多第一個珍寶菇釀帶子,睇圖唔駛點解釋,愛菇既朋友一定喜歡食,啖啖肉第二小食係海蝦牛油果多士,呢款我覺得最好食,當中係有小小wasabi,但出奇地味道好夾好好食蜜糖雞翼,呢個公平講好難話好好食/好難食主菜就黎個意粉先,平時綠色醬既意粉就唔叫,但今次見佢寫推介就試下特別d,點知真係有驚喜,味道真係幾好,我地仲加左$10有1.5倍份量另一道主菜就係明太子海鮮pizza,個pizza味道係幾好,但略嫌明天子醬太小,叫左佢再額外另上多小小,佢地都有再另上。不過個人口味唔太喜歡咁薄既批,所以對我黎講就減左小小分最後唔小得飲品,呢款士多啤梨桃沙冰,我叫左小甜小冰,真係唔太甜幾啱我口味,正唯一缺點係$58貴左d提外話,見餐牌寫有日本小麥意粉較彈牙,但因我地好肚餓,見呢個冇得加底,所以就唯有下次食 (但最終我地勁飽,早知就試呢個)

餐廳少有用掃QR code落單的

蜜糖雞翼,呢個公平講好難話好好食/好難食

不過個人口味唔太喜歡咁薄既批,所以對我黎講就減左小小分

唯一缺點係$58貴左d

1K
2019-09-10 1112 浏览
今晚同朋友揀左pastaholic佢為晚餐地點, 曾經食過第二間分店, 雅蘭依間反而就未試過。我地為避開排隊人潮, 6點半就已經到左, 店員帶我地走過小拱門入座, 沿途見到裝橫不錯, 天花仲掛住泡泡燈幾靚。我地叫左二人餐, 因為佢乜都有主菜又多選擇, 網上面睇好多人都會揀依個二人餐先黎個洋蔥湯, 唔係度度有得飲! 加左半溶芝士更加美味香草雞肉凱撒沙律個沙律醬好好味秘製炸雞見好多食評都話依個炸雞好味, 所以本身就諗住一定要叫既, 果然無呃人~ 外表好脆但入面雞肉好嫩, 而且係熱辣辣即炸, 加檸檬汁感覺無咁熱氣又好味d炸魷魚圈配他他汁魷魚圈一d都唔韌, 大大圈芝左牛油果烤雞pizza餅皮有少少似印度薄餅個種feel幾特別, 夾埋牛油果焗過後軟綿綿咁又好味芝士煙肉帶子忌廉意粉好香濃既芝士忌廉味, 而好多時食忌廉意粉會有一大pat好杰既汁, 但依度就唔會, 汁醬份量岩岩好最後叫埋餐飲同上甜品, 咖啡配甜品就係我最愛, 蛋糕細細件過下甜品癮, 因為已經好飽啦細細件岩哂我比較中意依度既意粉同小食, 而且價錢一d都唔貴, 遲d再泥試多幾款意粉先

先黎個洋蔥湯, 唔係度度有得飲! 加左半溶芝士更加美味

香草雞肉凱撒沙律
個沙律醬好好味

炸魷魚圈配他他汁
魷魚圈一d都唔韌, 大大圈

芝左牛油果烤雞pizza

2019-09-05