2019-09-12
朋友喜歡食意大利餐廳,揀左呢間性價比唔錯既黎食,食落真係唔錯餐廳少有用掃QR code落單的首先黎個小食,有5款可選,可以揀哂5款,但我地只揀三款就夠,五款怕太多第一個珍寶菇釀帶子,睇圖唔駛點解釋,愛菇既朋友一定喜歡食,啖啖肉第二小食係海蝦牛油果多士,呢款我覺得最好食,當中係有小小wasabi,但出奇地味道好夾好好食蜜糖雞翼,呢個公平講好難話好好食/好難食主菜就黎個意粉先,平時綠色醬既意粉就唔叫,但今次見佢寫推介就試下特別d,點知真係有驚喜,味道真係幾好,我地仲加左$10有1.5倍份量另一道主菜就係明太子海鮮pizza,個pizza味道係幾好,但略嫌明天子醬太小,叫左佢再額外另上多小小,佢地都有再另上。不過個人口味唔太喜歡咁薄既批,所以對我黎講就減左小小分最後唔小得飲品,呢款士多啤梨桃沙冰,我叫左小甜小冰,真係唔太甜幾啱我口味,正唯一缺點係$58貴左d提外話,見餐牌寫有日本小麥意粉較彈牙,但因我地好肚餓,見呢個冇得加底,所以就唯有下次食 (但最終我地勁飽,早知就試呢個)
餐廳少有用掃QR code落單的
蜜糖雞翼,呢個公平講好難話好好食/好難食
不過個人口味唔太喜歡咁薄既批,所以對我黎講就減左小小分