𝗖𝗼𝘂𝗻𝘁 𝗺𝗲 𝗶𝗻!!! 數埋你!?睇到最後! 食住學呢間係地膽推介⭐️重新裝修後就更舒服寬敞價錢真係好親民,二百幾蚊就可以任食所有菜式🍣🍣🍣🍣🍣🍣刺身同壽司,好多款式新鮮美味,赤蝦甜蝦鮮甜啖啖肉炙燒壽司超推薦串燒必食,一定要食雞翼!!!!正!!!自助區😯唔同嘅冷盤炸物但係一啲都唔馬虎小朋友口味可以食炸雞🤪仲有老火靚湯飲第一次放題睇見到,超貼心!😻飲品都係自助嘅從普通嘅汽水到無糖嘅台灣茶都有最後!!一路食一路減肥🤣🍦🍧甜品方面更加唔使擔心有多款雪糕同甜品絕對唔可以錯過真係一個物超所值選擇多到你唔知點開始食嘅放題體驗😆😆都係聽日先減肥🐷咁正嘅放題梗係𝗖𝗼𝘂𝗻𝘁 𝗺𝗲 𝗶𝗻! 預埋我!😋御滿屋日本料理 (荃灣)📍 荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓
𝗖𝗼𝘂𝗻𝘁 𝗺𝗲 𝗶𝗻!!! 數埋你!?
睇到最後! 食住學
呢間係地膽推介⭐️
重新裝修後就更舒服寬敞
價錢真係好親民,二百幾蚊
就可以任食所有菜式

🍣🍣🍣🍣🍣🍣
刺身壽司,好多款式
新鮮美味,赤蝦甜蝦
鮮甜啖啖肉
炙燒壽司超推薦
串燒必食,一定要食雞翼!!!!正!!!

自助區😯
唔同嘅冷盤炸物
但係一啲都唔馬虎
小朋友口味
可以食炸雞🤪
仲有老火靚湯飲
第一次放題睇見到,超貼心!😻
飲品都係自助嘅
從普通嘅汽水
到無糖嘅台灣茶都有最後!!
一路食一路減肥🤣

真係一個物超所值
選擇多到你唔知點開始食嘅放題體驗😆😆
都係聽日先減肥🐷
咁正嘅放題梗係𝗖𝗼𝘂𝗻𝘁 𝗺𝗲 𝗶𝗻! 預埋我!😋

御滿屋日本料理 (荃灣)
📍 荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓
2024-03-19 36 浏览
我地一家一向都好鍾意食日式放題,所以週末去咗荃灣嘅御滿屋食日式放題😋貪小朋友同埋大人都啱食,裝修新淨~地方闊落等緊嘅時候可以去自助區拎前菜、小食同埋爆谷等🍿每樣食材都好新鮮好好味❣️有唔同嘅飲品,果汁酒🍹、粒粒涼粉飲、各式汽水🥤、梅酒清酒🍶都有當然唔少得小朋友最愛嘅甜品,有甜品櫃不同嘅甜品之外,仲有無限任食北海道8.0特濃牛奶軟雪糕🍦、movenpick雪糕、雪米糍、韓國雪條等等😍我哋揀咗經濟實惠嘅A餐,但都有77款不同料理,有唔同嘅刺身、壽司🍣、一品料理、串燒🍢、天婦羅🍤等等!要讚吓佢啲炸物,全部都炸得啱啱好熱辣辣,例如椰汁🥥流心球(入邊仲有西米同椰汁味)同榴槤炸彈👍🏻有啲菜色好特別:牛肉薄燒、薑蔥炒蟹、鮑汁燴花膠、連羊腩煲都有🤭大人細路都飽飽心滿意足地離開😆

我哋揀咗經濟實惠嘅A餐,但都有77款不同料理,有唔同嘅刺身壽司🍣、一品料理、串燒🍢、天婦羅🍤等等!要讚吓佢啲炸物,全部都炸得啱啱好熱辣辣,例如椰汁🥥流心球(入邊仲有西米同椰汁味)同榴槤炸彈👍🏻

大人細路都飽飽心滿意足地離開😆
2024-03-19 30 浏览
大鴻輝一向多放題打邊爐~打邊爐食太多,間唔中食個放題都係唔錯既選擇特別係梅酒都可以任飲既放題~真係正中下懷依間都係荃灣區嚟講都係為數不多既有質素放題必點款三文魚刺身,厚身大片肉質新鮮,味道鮮甜帶子刺身似果凍口感~厚肉鮮甜馬刀貝都好大片,完全唔係薄切,好爽脆又新鮮火灸系列做得唔錯~火炙三文魚同火炙比目魚邊都燒得剛好,令魚脂充分地散發,入口即化卜卜蜆個湯頭好重蜆味又鮮又香姜蔥炒蟹每碟一隻,睇落細細隻,但肉其實唔少,而且部分仲有蟹膏牛肉煲分量都有2-3人份,壽喜燒湯底夠香甜,牛肉軟嫩肉味濃牛肉烏冬係小碗一人份,食晒都唔會阻住個胃估唔到會有燒蠔,而且係原隻連住蠔殼,燒完縮左都仲幾大隻又香噴噴,回本位必點雪糕機21:30會停止供應,好彩提早半個鐘去吱左杯最後10分鐘個陣想再添已經冇晒雪糕係日本牛乳味,奶味醇厚,質地黏稠香滑另外仲有大大個既西餅櫃同雪條櫃,種類繁多~最正既地方係冷/熱清水、梅飲甚至紅酒都可以任添任飲表示幸福飲品櫃同樣琳瑯滿目~啤酒汽水茶類飲品應有盡有
特別係梅酒都可以任飲既放題~真係正中下懷
依間都係荃灣區嚟講都係為數不多既有質素放題

必點款三文魚刺身,厚身大片
肉質新鮮,味道鮮甜
帶子刺身似果凍口感~厚肉鮮甜

馬刀貝都好大片,完全唔係薄切,好爽脆又新鮮

卜卜蜆個湯頭好重蜆味
又鮮又香

牛肉煲分量都有2-3人份,壽喜燒湯底夠香甜,牛肉軟嫩肉味濃
牛肉烏冬係小碗一人份,食晒都唔會阻住個胃

雪糕機21:30會停止供應,好彩提早半個鐘去吱左杯
最後10分鐘個陣想再添已經冇晒
雪糕係日本牛乳味,奶味醇厚,質地黏稠香滑
另外仲有大大個既西餅櫃同雪條櫃,種類繁多~
最正既地方係冷/熱清水、梅飲甚至紅酒都可以任添任飲
表示幸福

飲品櫃同樣琳瑯滿目~啤酒汽水茶類飲品應有盡有

2024-03-14
  • 雪糕
  • 馬刀貝壽司
  • 梅酒
2024-03-18 63 浏览
冷盤同前菜區有韓式前菜,沙律菜,款式都多!三文魚同阿根廷赤蝦🦐勁大隻同甜!一定係必嗌!擺到靚靚仔仔北寄貝 ,帶子同希靈魚整體都好新鮮!刺身選擇都幾多!香蔥吞拿魚手卷,海膽手卷🍣手卷size 細細件,又可以食多啲嘢燒物方面西京比目魚勁滑超好食!encore咗兩次燒牛舌-味道十足,燒得岩岩好。燒菠蘿,酸酸甜甜,解一解膩最後要食埋雪糕,有好多款Dreyer's,Haagen-Dazs,仲有Movenpick 既唔同款,晚市仲有清酒仼飲,食物款式多,呢間放題嘅質素整體都唔錯,難怪晚市都咁多人!
冷盤同前菜區有韓式前菜,沙律菜,
款式都多!

三文魚同阿根廷赤蝦🦐勁大隻同甜!
一定係必嗌!擺到靚靚仔仔

北寄貝 ,帶子同希靈魚整體都好新鮮!
刺身選擇都幾多!

香蔥吞拿魚手卷,海膽手卷🍣
手卷size 細細件,又可以食多啲嘢

燒物方面
西京比目魚勁滑超好食!encore咗兩次

燒牛舌-味道十足,燒得岩岩好。

燒菠蘿,酸酸甜甜,解一解膩

晚市仲有清酒仼飲,食物款式多,

呢間放題嘅質素整體都唔錯,
難怪晚市都咁多人!

荃灣大鴻輝既滿屋改名做御滿屋,放題選擇更加升級!😚今次揀左77品既Set A,一樣食到好滿足😂💫 經典三重新鮮刺身江洋盛宴 (77品) $258 自助區有各式沙律前菜、仲有少量炸物同熟食選擇~其餘食品就要Scan QR code落單啦😀一開始當然要點刺身啦!大大片厚身既挪威三文魚😛酸辣既御·泰之味鮑魚😆阿根廷赤蝦、赤貝、帶子刺身、泰式生蝦、角螺刺身等,選擇多樣🤭呢度既壽司選擇同樣都多🤩除左傳統口味壽司,仲有創意組合😋芝士飛魚子車海老壽司、蜜柑真鯛壽司、龍蝦膏赤蝦壽司、特濃芝士燒醬牛肉壽司、火炙醬燒蠔壽司、龍蝦三色塔、芝士咖喱肉醬玉子壽司、榴槤加州卷等;唔少得食返個海膽手卷,細細件夠滋味🤤有串燒亦有燒物,必食燒紐西蘭羊鞍😍好嫩好香好多肉汁!😁仲有西京比目魚、蒜蓉燒生蠔等😝鐵板系列有薑蔥炒花蟹、麻辣小龍蝦;仲有中式既竹笙瑤柱蟹肉羮😛一品料理適合2~3人Share,有瑤柱海皇粥、古法羊腩煲、雪花蠔鍋、日式蠔鍋等🥘愛牛一族就可以試下美國薄燒牛肉同鐵板紐西蘭西冷牛扒🐮其餘料理包括御品鮑汁燴花膠、萵荀炒蝦球🦐等~仲有炸物同天婦羅,餐廳都係即點即炸,所以Keep到熱度~夠香口!一定要留肚食雪糕!!佢

💫 經典三重新鮮刺身江洋盛宴 (77品) $258 [星期一至五 早割530pm時段]

一定要留肚食雪糕!!佢地呢度有超多款雪糕雪條選擇☺有Movenpick同哈根大師雪糕杯s,仲有甜筒、日本黃豆粉黑蜜雪條、Melona雪條仲有雪米糍、黑金剛等,款款都想食🤭甜品區除左杯裝甜品,仲有較少見既抹茶千層蛋糕、大大個既泡芙、蜂蜜蛋糕等,亦可以自己吱3.7牛奶雪糕/抹茶雪糕再加麻糬等配料,岩哂甜品控😝

飲品方面,除左一般罐裝飲品,連啤酒都有多款牌子選擇;亦有清酒梅酒任飲;而且水吧仲會沖調特飲,好似紫貝天葵白桃梳打等😙望落幾靚的~

以300蚊內價錢黎講,食品選擇同質素都唔錯,性價比是高的😛😛
有時一班人食 又唔將就食咩時候食放題係最方便 係碼個個都啱食選擇最基本A餐 共提供77品刺身係放題必食 亦係最能反映到放題質素今次都幾新鮮 而且款式都幾多本人大推赤貝、帶子 三文魚 劍魚腩🤪 帶子 三文魚 食落都幾新甜赤貝爽口 劍魚腩幾香油脂壽司 手卷 方面:灸燒壽司都燒得幾香口灸燒海膽手卷 表層海膽份量唔少 賣相都幾靚仔食落唔會有苦味 澀味 腥味放題質素絕對不錯熟食方面:羊架必食 燒得剛剛好 油脂令到羊架都幾juice仲有好多好多燒物 天婦羅 炸物 魚 蝦 蟹 雞軟骨 牛肉 鰻魚 菠蘿 蠔 鮑魚 …….甜品 飲品方面:入口已經穿過小食,甜品,飲品,酒精區而飲品都幾多香港本士製作飲品酒精都冇上限 仲要有得飲清酒sake,梅酒雪糕種類都多Haagen dazsDeryer'sMovenpick呢D大牌子都有📍御滿屋日本料理荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓

有時一班人食 又唔將就食咩時候
放題係最方便 係碼個個都啱食
選擇最基本A餐 共提供77品

刺身放題必食 亦係最能反映到放題質素
今次都幾新鮮 而且款式都幾多
本人大推赤貝、帶子 三文魚 劍魚腩🤪
帶子 三文魚 食落都幾新甜

放題質素絕對不錯

熟食方面:
羊架必食 燒得剛剛好 油脂令到羊架都幾juice

仲有好多好多燒物 天婦羅 炸物
魚 蝦 蟹 雞軟骨 牛肉 鰻魚 菠蘿 蠔 鮑魚 …….

甜品 飲品方面:
入口已經穿過小食,甜品,飲品,酒精區
而飲品都幾多香港本士製作飲品
酒精都冇上限 仲要有得飲清酒sake,梅酒

雪糕種類都多
Haagen dazs
Deryer's
Movenpick
呢D大牌子都有

📍御滿屋日本料理
荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓
食lunch關係就揀最親民價錢套餐A😌發現套餐A都好多野食,77品刺身,壽司,卷物,天婦羅,一品料理,燒物,炸物,廚師推介,鐵板,各式各樣😝特別推薦赤貝,好爽帶子鮮甜,以套餐A都有好多刺身揀,希靈魚,劍魚腩,油甘魚,挪威三文魚🐟阿根廷赤蝦勁大隻🦐重本之作原隻薑蔥炒花蟹🦀,味道,蟹肉都真系不錯👍🏻鹽燒雞軟骨,鹽燒牛舌,鹽燒海蝦,燒紐西蘭羊鞍鐵板紐西蘭西冷牛扒(黑椒汁),蒲燒鰻魚我都encore左幾次😝🈯️定動作,有冇人食放題一定嗌燒菠蘿🍍⁉️佢哩度菠蘿勁大件,juice 多汁💦一咬就噴汁,勁堅😳椰汁流心球有驚喜,熱辣辣🔥一咬爆發西米椰汁🥥仲有好正清酒🍶仼飲甜品有千層蛋糕🍰,是日玫瑰🌹味,確實食到啖啖玫瑰味,質素不錯另外,仲有大牌子雪糕🍦
食lunch關係就揀最親民價錢套餐A😌
發現套餐A都好多野食,77品刺身壽司,卷物,天婦羅,一品料理,燒物,炸物,廚師推介,鐵板,各式各樣😝

特別推薦赤貝,好爽
阿根廷赤蝦勁大隻🦐

重本之作原隻薑蔥炒花蟹🦀,味道,蟹肉都真系不錯👍🏻

鹽燒雞軟骨,鹽燒牛舌,鹽燒海蝦,
燒紐西蘭羊鞍

鐵板紐西蘭西冷牛扒(黑椒汁),蒲燒鰻魚
我都encore左幾次😝

🈯️定動作,有冇人食放題一定嗌燒菠蘿🍍⁉️
佢哩度菠蘿勁大件,juice 多汁💦一咬就噴汁,勁堅😳

椰汁流心球有驚喜,熱辣辣🔥一咬爆發西米椰汁🥥

仲有好正清酒🍶仼飲

另外,仲有大牌子雪糕🍦

2024-03-16 31 浏览
每逢爸爸放假小朋友就最開心,早兩日我地就一家三口出動去荃灣行街同食放題荃灣新裝修御滿屋日式放題,環境光猛開揚,座位闊落,放題一共有四款套餐可供選擇,我地食經典套餐A,一共有77款刺身 、壽司、卷物、 串燒、天婦羅、鍋物等等自助區設有多款前菜、飲品、清酒、小食、甜品,仲有小朋友一見到就心心眼的爆谷機,雪糕有自助軟雪糕之外,亦有Häagen-Dazs、Mövenpick 同Dreyers 等多款選擇一次過就可以食盡多款食物,就係食放題的滿足

荃灣新裝修御滿屋日式放題,環境光猛開揚,座位闊落,放題一共有四款套餐可供選擇,我地食經典套餐A,一共有77款刺身壽司、卷物、 串燒、天婦羅、鍋物等等

一次過就可以食盡多款食物,就係食放題的滿足

2024-03-15 52 浏览
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯諗起都有好一段時間,冇去食個放題,有一日胃口大開約咗幾個朋友一齊去食,放題嘅好處,當然係可以一次過叫好多唔同類型嘅嘢食,而且仲有好多嘢飲!價錢亦都相對嚟講比較實惠!今次去御滿屋,刺身方面選擇多好多,而且上菜嘅時候賣相都幾吸引,整體嚟講佢哋啲食物都幾新鮮,覺得佢哋嘅赤蝦同甜蝦都唔錯,帶子亦都係叫咗幾次,其實鍾意食刺身嘅朋友叫多幾次都回本。另外佢哋嘅壽司選擇都好多,而且我覺得味道上嚟講亦都唔錯,其中一款榴槤壽司卷,嘗試過後都覺得原來都OK,而且壽司入邊嘅刺身都比較正常,唔會話好薄,亦都有花之戀,拖羅卷之類,左口魚壽司都唔錯!另外仲有幾款我食過覺得唔錯嘅就係燒菠蘿,烤生蠔,芝麻雞翼,羊架雪糕種類真係好多啊,除咗有Häagen-Dazs仲有Movenpick ! 如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘多謝大家!!!你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️ ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯御滿屋日本料理 (荃灣)荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓 ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯
⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️

⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

御滿屋日本料理 (荃灣)
荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓

⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯
荃灣大鴻輝中心有好多餐廳選擇今次我地👨‍👩‍👦去御滿屋滿屋食放題💫放題套餐有四款選擇 ✡︎我地揀選 A 經典三重新鮮刺身江洋盛宴🍣食足超過80款刺身壽司同熟食✨主打油甘魚、三文魚、北寄貝🐚用手機落單 不停㩒㩒㩒📲每樣食材都好新鮮 超豐富❣️唔少得 小朋友至愛嘅甜品🍦呢度有無限任食🤍Häagen-Dazs🤎MÖVENPICK💛北海道8.0特濃牛乳軟雪糕仲有特飲吧🥤啲特飲好靚可以打個靚卡📸
荃灣大鴻輝中心有好多餐廳選擇
今次我地👨‍👩‍👦去御滿屋滿屋食放題💫

放題套餐有四款選擇 ✡︎
我地揀選 A 經典三重新鮮刺身江洋盛宴🍣
食足超過80款刺身壽司同熟食✨
主打油甘魚、三文魚、北寄貝🐚
用手機落單 不停㩒㩒㩒📲
每樣食材都好新鮮 超豐富❣️

唔少得 小朋友至愛嘅甜品🍦
仲有特飲吧🥤
啲特飲好靚可以打個靚卡📸

2024-03-14 497 浏览
正常味道嘅野食有:火炙三文魚、牛油粟米、刺身類,中規中矩有啲驚喜佢嘅苿莉綠茶,幾好飲,要自己加熱水有啲Haagon Dazs雪糕,都唔錯大部分都好咸:湯、燒比目魚、牛舌、牛柳粒、燒海蝦,洗腎套餐,咬落去永遠都係鹽,咸到死點解燒雞翼可以一D味都冇,皮食落脆脆地,入面熟嘅,但係冇味道除咗雞味,可能要自己加醬料調味羊架腥到完全食唔落,聞到就黎嘔,勉強食咗之後得一陣鹽味,去到其他舖頭都有不過員工們差唔多到時間會提我們差唔多截單快啲落單,截單之後再貼心問我哋有冇嘢未出快啲出,拖地都有提我地小心滑,所以主要都係食物嘅問題嚴重總結:238(未計10%service charge) 一位,我叫左A set。啲嘢食唔好食,所以好唔抵,雖然咩都有叫一叫,佢哋D嘢食出得耐又細份,好彩細份如果唔係都食唔完。下次打死都唔會再黎,白色情人節食到黑晒面,收碟快過出餐,聽講對同性戀友善所以黎支持下,結果都係非常失望
正常味道嘅野食有:火炙三文魚、牛油粟米、刺身類,中規中矩

有啲驚喜佢嘅苿莉綠茶,幾好飲,要自己加熱水

有啲Haagon Dazs雪糕,都唔錯

2024-03-14 59 浏览
應該都有幾年無食過放題啦~一路對放題嘅觀感都麻麻地,不過見朋友好想食就嚟咗,估唔到最後都令我改變立場!雖然只係揀咗A餐,但食物款式已經超多~🍽️刺身/壽司類刺身類全部都好新鮮肥美!特別推介阿根廷赤蝦,大隻得嚟又夠晒甜,超滿足!油甘魚同劍魚腩油份十足~吞拿魚蓉手卷同海膽手卷屬一口size, 一啲都唔腥,吞拿魚蓉無筋,海膽又夠甜,啱晒啲乜都想食嘅人!鹽燒左口魚邊壽司,鹽落得重手咗啲,不過勝咗燒過嘅左口魚邊入口即溶贏返~🍽️燒物/炸物類天婦羅炸漿都幾薄,食落唔heavy芝麻雞翼脹卜卜,香口薄燒西冷牛,外面個層燒到帶點脆身燒菠蘿,強烈推介,超級甜!個人encore咗3次🍽️鍋物類羊腩煲,羊腩啖啖肉,馬蹄配料都俾足牛肉壽喜燒,份量唔少,味道正宗🍽️甜品飲品類超多選擇,個人推介熱sake,飲落唔嗆喉蛋糕慕絲雪糕樣樣齊,haagen dazs / dreyer's 都有得食

🍽️刺身壽司
刺身類全部都好新鮮肥美!
特別推介阿根廷赤蝦,大隻得嚟又夠晒甜,超滿足!
油甘魚同劍魚腩油份十足~

🍽️燒物/炸物類
天婦羅炸漿都幾薄,食落唔heavy
芝麻雞翼脹卜卜,香口
薄燒西冷牛,外面個層燒到帶點脆身
燒菠蘿,強烈推介,超級甜!個人encore咗3次

🍽️鍋物類
羊腩煲,羊腩啖啖肉,馬蹄配料都俾足
牛肉壽喜燒,份量唔少,味道正宗

🍽️甜品飲品類
超多選擇,個人推介熱sake,飲落唔嗆喉
2024-03-14 50 浏览
我今日放左工後,約同好友去位於荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓的御滿屋食日本料理。我和好友都點左A餐,最方便的點餐就是用 QR code ,我地首先就點左刺身,每款一個 : 角螺刺身、甜蝦、赤蝦、帶子刺身、希靈魚、北寄貝、油甘魚、挪威三文魚、劍魚腩等,另有御. 泰之味冷鮑魚(好有特色),海膽手卷(好的式),花之戀,蒲燒鰻魚,鐵板牛柳粒,芝士咖喱肉醬玉子燒,龍蝦三色塔,燒有機菠蘿,鹽燒牛舌,鹽燒海蝦,燒紐西蘭羊鞍.....整體黎講係食物款式好豐富,上菜速度快,收碟好快捷呀!炸物香脆,刺身新鮮,用餐時間有120分鐘,相當充足。

2024-03-13 48 浏览
💡有質素保證既日式放題餐廳設有唔同套餐,今晚揀左套餐A,有77品,食物選擇已經相當豐盛,而且食物都好新鮮。尼度座位寬敞舒適,可以舒舒服服咁享受美食。🍽️高質刺身食日式放題當然最重要係刺身啦,呢度嘅刺身種類都有唔少,三文魚、油甘魚、帶子、赤貝、北寄貝、海螺、赤蝦等等,每一件都好肥美鮮甜。🍽️ 熱葷值得一讚熱葷同樣出色,特別推介凍鮑魚,鮮味十足,而且相當爽口彈牙。仲有燒牛肉同牛舌,肉味香濃,而且好juicy。其他燒物、天婦羅都相當出色。🍽️ 豪華級既自助區自助區除咗有一般既前菜小吃,甜品陣容就相當豪華,有Movenpick、Häagen-Dazs雪糕,誠意滿滿。仲有啤酒、清酒選擇,滿足一班愛酒之人。
💡有質素保證既日式放題

🍽️高質刺身

🍽️ 熱葷值得一讚

🍽️ 豪華級既自助區

2024-03-13 46 浏览
最近發現原來荃灣都有放題食架 作為放題控嘅我梗係唔會錯過啦!位於大鴻輝(荃灣)中心10樓嘅⭐️御滿屋日本料理⭐️ 好易搵 店內光猛 分自助區同座位區 座位同通道都幾闊落 放題共120分鐘 有A-D餐揀 今次揀咗經濟實惠嘅「套餐A - 77品」😋✨自助區✨甜品區 - 甜點、軟/硬雪糕、生果飲品區 - 大量汽水、特色飲品、咖啡/茶、清酒熟食區 - 炸物、湯等如要自助區以外嘅就可以用QR手機落單!首先梗係落必叫嘅「刺身船」啦!刺身好出色呀 三文魚肥美 赤蝦、甜蝦同泰式鮑魚爽口彈牙 帶子同北寄貝鮮甜美味另外仲有一品料理 - 竹笙瑤柱蟹肉羹、麻辣小龍蝦、薑蔥炒花蟹壽司 - 龍蝦糕赤蝦壽司、特濃芝士燒醬牛肉壽司、芝士咖喱肉醬玉子燒、海膽手卷串燒 - 鹽燒海蝦、鹽燒牛舌燒物 - 蒜蓉燒生蠔、燒羊鞍煮物 - 瑤柱海皇粥、古法羊腩煲、日式蠔鍋廚師推介 - 御品鮑汁燴花膠、萵筍炒蝦球天婦羅🍤炸物 - 台式地瓜丸、椰汁🥥流心球食到最後梗係唔少得叫「燒菠蘿🍍」啦!鮮甜多汁😋店員亦非常親切 上餸同清碟速度都唔錯!

✨自助區✨
甜品區 - 甜點、軟/硬雪糕、生果
飲品區 - 大量汽水、特色飲品、咖啡/茶、清酒
熟食區 - 炸物、湯等

另外仲有
一品料理 - 竹笙瑤柱蟹肉羹、麻辣小龍蝦、薑蔥炒花蟹
串燒 - 鹽燒海蝦、鹽燒牛舌
燒物 - 蒜蓉燒生蠔、燒羊鞍
煮物 - 瑤柱海皇粥、古法羊腩煲、日式蠔鍋
廚師推介 - 御品鮑汁燴花膠、萵筍炒蝦球
天婦羅🍤
炸物 - 台式地瓜丸、椰汁🥥流心球

食到最後梗係唔少得叫「燒菠蘿🍍」啦!鮮甜多汁😋

店員亦非常親切 上餸同清碟速度都唔錯!