--#香港搵食 #荃灣美食同朋友行完千色,周圍覓食!見到日式放題即刻唸都吾唸就去左食拉,我已經好耐無食放題😂但無唸過食物質素好好👍👍-今次揀左77品既Set A 人均$288🙃任食之如仲要高質食品🙌🏻所有食品都係經QR code 落單,超方便🙌🏻試菜速度又好快!特別推介🔆海膽手卷,細細份,超新鮮肥美🔆刺身方面勁多選擇😻我地揀選左新鮮既三文魚刺身、赤蝦、甜蝦、希靈魚、帶子等等,每款都啖啖肉,保持鮮甜既口感特別係甜蝦刺身,大大隻之外仲好鮮甜❤️🔆燒物方面,燒生蠔(超鮮甜😻好好味😋)燒牛舌都吾會好硬👍自助吧方面💁🏻‍♀️飲品、小食、甜品、雪糕都係自助,仲要好多款選擇,另外仲有清酒、梅酒都係任飲架👍雪糕雪條都有movenpick同堆haagen-dazs選擇❤️御滿屋日本料理 (荃灣)📍荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓@manyajapanesetw#御滿屋荃灣 #御滿屋 #任食放題 #御滿屋荃灣新店 #御滿屋放題 #荃灣好去處 #清酒 #晚市放題 #日式放題
-#香港搵食 #荃灣美食

特別推介
🔆海膽手卷,細細份,超新鮮肥美
特別係甜蝦刺身,大大隻之外仲好鮮甜❤️
🔆燒物方面,燒生蠔(超鮮甜😻好好味😋)燒牛舌都吾會好硬👍

自助吧方面💁🏻‍♀️

御滿屋日本料理 (荃灣)
📍荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓

@manyajapanesetw
2024-03-30 92 浏览
現在無論約朋友或自己出街食晚飯,放題都是首選,荃灣這間日式放題真系好多款式。餐廳裝修新潮,寬敞舒適。放題刺身、壽司、串燒、燒物、天婦羅……,及甜品、水果、飲品…等,任飲任食……😍自助有熟食、冷盤、小食、湯類、炸物、甜品、飲品……等!灼蝦很鮮甜!刺身要了挪威三文魚、帶子刺身、泰式生蝦、甜蝦、象拔蚌、赤貝、角螺刺身……刺身好新鮮呀,挪威三文魚刺身尤其軟滑香。帶子刺身鮮甜。泰式生蝦、甜蝦、象拔蚌、北寄貝都很爽甜……🤩海膽手卷,海膽軟滑融化於口腔,味道香鮮濃鬱!連小菜薑蔥炒辣蟹都有,還好惹味鮮甜😋鹽燒海蝦,肉質經燒過緊緻香。清酒煮蜆,蜆肉鮮甜少少酒香,很鮮味!😋鹽燒牛舌,少少煙韌。麻辣小龍蝦……,麻香辣,很受我喜愛。還有燒生蠔、海膽魷魚軍艦、八爪魚軍艦 …………多款及高質的甜品,飲品任飲任食好開心😋🤩
餐廳裝修新潮,寬敞舒適。

放題刺身壽司、串燒、燒物、天婦羅……,及甜品、水果、飲品…等,任飲任食……😍
自助有熟食、冷盤、小食、湯類、炸物、甜品、飲品……等!
灼蝦很鮮甜!

刺身好新鮮呀,挪威三文魚刺身尤其軟滑香。
帶子刺身鮮甜。
泰式生蝦、甜蝦、象拔蚌、北寄貝都很爽甜……🤩

海膽手卷,海膽軟滑融化於口腔,味道香鮮濃鬱!

連小菜薑蔥炒辣蟹都有,還好惹味鮮甜😋

鹽燒海蝦,肉質經燒過緊緻香。

清酒煮蜆,蜆肉鮮甜少少酒香,很鮮味!😋

鹽燒牛舌,少少煙韌。
麻辣小龍蝦……,麻香辣,很受我喜愛。
還有燒生蠔、海膽魷魚軍艦、八爪魚軍艦 …………

多款及高質的甜品,飲品任飲任食好開心😋🤩
本身經openrice book咗時間, 然後見到有人打電話過嚟就打返畀佢發現聯絡係呢間餐廳嘅同事打嚟confirm嗰時間同埋人數, 一開始問佢邊度打嚟, 已經態度並他話你係咪book咗食放題呀。 我話係呀佢就問我幾點咁但係其實openrice都寫咗幾點啦, 咁答咗佢五點半同埋人數兩個之後,佢就勁差態度問人數冇加減啦嘛, 然後停咗幾秒就直接收咗線。 本身呢係食男朋友嘅生日飯嘅,但我覺得如果喺電話期間態度都咁差嘅話,我唔會揀貼錢買難受。 所以我諗評嘅話佢哋態度生出貨慢都應該係 真評價。 多謝曬幫我慳返千幾蚊, 唔使試伏😄收完電話之後男朋友已經即刻叫我態度咁差取消booking所以冇諗住去食

2024-03-29
庆祝纪念
生日
2024-03-29 50 浏览
上次同師兄食完嘢見到大鴻輝開咗御滿屋😋鍾意周圍食嘢嘅我馬上去試吓!落地玻璃設計,自助區有冷盤,飲品,熟食,甜品等等⋯⋯野食都好多選擇👍🏻刺身壽司🍣呢到服務都好好,價錢合理,推薦大家來試吓。咁多樣嘢我比較喜愛😍以下食物➖ 阿根廷赤蝦超大隻鮮甜無比,再encore叫多一盤😍❤️➖芝士鰻魚卷鰻魚配秘製燒汁,卷住芝士清新青瓜🥒每次放題都食佢🤤➖瑤柱海皇粥有蝦,蟹,蜆,啲蜆勁鮮甜👍🏻🌟清清地味道又好足🤤❤️➖燒蠔你啲蒜頭都係辣辣地🤣好正!另外芥辣八爪魚軍艦都係必食嘅其實仲有好多款食物架😗!甜品區都好多嘢揀,Häagen-Dazs同Movenpick 都係任食-

上次同師兄食完嘢見到大鴻輝開咗御滿屋😋
鍾意周圍食嘢嘅我馬上去試吓!

落地玻璃設計,自助區有冷盤,飲品,熟食,甜品等等⋯⋯

野食都好多選擇👍🏻刺身壽司🍣
呢到服務都好好,價錢合理,推薦大家來試吓。

咁多樣嘢我比較喜愛😍以下食物
➖ 阿根廷赤蝦
超大隻鮮甜無比,再encore叫多一盤😍❤️

➖芝士鰻魚卷
鰻魚配秘製燒汁,卷住芝士清新青瓜🥒
每次放題都食佢🤤

➖瑤柱海皇粥
有蝦,蟹,蜆,啲蜆勁鮮甜👍🏻🌟
清清地味道又好足🤤❤️

➖燒蠔
你啲蒜頭都係辣辣地🤣好正!

另外芥辣八爪魚軍艦都係必食嘅
其實仲有好多款食物架😗!

甜品區都好多嘢揀,
Häagen-Dazs同Movenpick 都係任食

2024-03-28 45 浏览
呢間放題分4個餐,我地5點入場 ,叫左經典A餐,每人$248,發現最平既A餐都包好多野食、好夠食😆。先講餐廳環境,同其他放題相比,呢間算坐得幾舒服,有窗口梳化位,同埋地下幾乾淨、企理。入黎第一件事當然要order一盤大刺身啦,個人推介叫阿根廷赤蝦,大大隻夠肥美。另外冷鮑魚配泰式辣醬幾特別,鮑魚又唔會好韌。熱食方面,比目魚同秋刀魚煎得香口,牛柳粒、芝麻雞翼、燒雞翼、燒菠蘿🍍、炒蜆都煮得唔錯。外面自助區有部放題少見既爆谷🍿️機,爆谷係脆架,甜甜地忍唔住攞左一碟🤭飲品方面,酒類既選擇都多,有日本罐裝水果酒,仲有清酒🍶。唔飲酒既話都有其他選擇,最令我surprised既係有忌廉鮮奶既zero版!唔怕肥lu~ 雪糕方面,Dreyers有Indian Royal Tea口味; Haagen Dazs有曲奇口味;而movenpick有兩款口味: 椰子同expresso,雖然有既味唔算多,但同一時間有齊3隻牌子雪糕,有驚喜😝,加上movenpick果兩款口味都好食😋,椰子🥥尤其得我歡心。除此之外,甜筒🍦、雪條、軟雪糕都應有盡有😆,總有一款岩心水。

2024-03-28 60 浏览
自從小朋友長大之後,都好少食日式放題,今次難得可以同朋友去Me Time,就揀左荃灣嘅 #御滿屋日本料理 2小時晚市放題!佢哋有4款價錢嘅放題組合可以揀,我哋就揀左最平嘅 A 組合,有77品款式揀,自選時間每位$288 😊自助區都有好多款式,分別有各款日式前菜,有八爪魚仔、中華沙律、螺肉、海蜇、墨魚仔等,仲有泡菜、沙律、熟食、甜品!飲品款式都好多,真係花多眼亂,最驚喜係有得任飲凍熱清酒同梅酒!而雪糕都有好多款,有Mōvenpick、Häagen-Daz、Dreyer’s 等等,非常吸引!而其他任食食品係用QR Code 落單,當然堂不了大量刺身,款式都算多又新鮮,甜蝦、帶子、赤貝都係必點之選!手卷最正係有海膽,迷你手卷size 剛剛好,海膽夠甜無苦味,可以食多幾個🤣🤣燒物串燒必點燒生蠔、燒牛舌、炸雞軟骨!整體嚟講,食物款式都多,上菜速度都好快,性價比高喎👍

燒物串燒必點燒生蠔、燒牛舌、炸雞軟骨!

整體嚟講,食物款式都多,上菜速度都好快,性價比高喎👍
2024-03-19
我哋叫咗個128品嘅套餐,價錢好似幾貴,但係絕對物超所值。主打菜式有極品拖羅,加拿大海膽,香煎鵝肝。對於榴蓮愛好者,我強烈推薦啖啖榴槤香,睇落平平無奇既野飲,但係飲落每一啖都係榴蓮肉,真係飲極都唔厭。除咗啲主打菜式,仲可以叫好多唔同種類嘅壽司,刺身同埋熟食。壽司醋飯味道啱啱好,而且好足料,有好多款式任君選擇。香煎鵝肝外面香脆,入面嫩得嚟油香滿滿。仲可以叫西冷牛扒,佢呢度大概七成熟,食落口感扎實,幾香牛肉味,唔係好似平時茶餐廳嗰種牛扒咁~估唔到佢咧度仲會有魚子醬同埋佛跳牆可以任叫,質素仲唔錯添!除咗單點嘅嘢食,出面仲有好多唔同嘅熟食,冷盤同甜品,仲要有雀巢甜筒同埋Häagen-Dazs雪糕任攞😍 另外佢上菜都好快,無乜漏單嘅情況,整體質素好好,對得住咧個價錢!!f

除咗啲主打菜式,仲可以叫好多唔同種類嘅壽司刺身同埋熟食。

2024-03-27 50 浏览
鐘意打邊爐食放題嘅我😆今次去咗御滿屋食放題係為咗佢嘅榴連同任食雪糕而嚟🤤🤤最平晚市$288 最貴$638(今次嗌咗貴餐有百幾款野食🤤)自選2小時任食除咗基本魚生壽司串燒炸物放題之外👇🏻👇🏻👇🏻📌一入門就見到好多嘢飲同大量啤酒選擇,除咗啤酒仲有梅酒同清酒🍶添!啱曬酒鬼嚟😂📌自助吧有凍海鮮同前菜無限拎🤤 推薦佢嘅涼拌魚皮夠辣好惹味😆!📌雪糕櫃有唔同款式嘅雪糕雪條🍦重點係入面有Häagen-Dazs, MOVENPICK同Dreyer's雪糕都係 任食!任食!任食!重要野要講3次😂📌大推佢嘅榴連飄香(唔知有無記錯個名😂)佢係榴槤野飲嚟,但飲落去每一啖榴槤味都勁濃郁🤤 飲嘅每啖都好似食緊榴槤咁極滿足!仲有佢個榴槤炸彈都好正🤤 入面啲榴槤蓉熱辣辣流曬出嚟🤤🤤📌最癲嘅係哩餐放題令我驚訝嘅係佢哋竟然有👇🏻👇🏻👇🏻鮑魚 魚翅 花膠 海參 鵝肝 生蠔🦪 長腳蟹同魚子醬食😮 魚子醬一份係一盒😮 當時職員送上台嗰一刻我嚇親😮 💬想講嘅係3位數嘅價錢可以任食鮑參翅肚、榴槤、貴價雪糕同酒真係好誇張😮 📍荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓#食乜cheese #香港美食 #香港旅遊 #荃灣美食 #美食 #飲品
鐘意打邊爐食放題嘅我😆
今次去咗御滿屋食放題係為咗佢嘅榴連同任食雪糕而嚟🤤🤤
最平晚市$288 最貴$638
(今次嗌咗貴餐有百幾款野食🤤)
自選2小時任食

仲有佢個榴槤炸彈都好正🤤 入面啲榴槤蓉熱辣辣流曬出嚟🤤🤤

📌最癲嘅係哩餐放題令我驚訝嘅係佢哋竟然有
👇🏻👇🏻👇🏻

💬想講嘅係3位數嘅價錢可以任食
鮑參翅肚、榴槤、貴價雪糕同酒真係好誇張😮

📍荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓

#食乜cheese #香港美食 #香港旅遊 #荃灣美食 #美食 #飲品 #甜品 #抹茶 #hkfoodies #香港好去處 #港女 #打卡 #港女日常 #照騙 #荃灣必食 #荃灣餐廳 #荃灣好去處 #荃灣美食地圖#餐廳推介
榴槤炸彈
2024-03-21
榴槤炸彈
2024-03-27 36 浏览
向來喜歡食日本嘢🇯🇵😋今次嚟到新裝修完嘅御滿屋荃灣分店,一入門口,就有自助區和飲品吧!座位方面好闊落,整體環境乾淨又舒服!就算帶小朋友一齊來都坐得舒服我地選擇🌟A餐,主要order咗:🍣刺身&壽司種類選擇多,而且新鮮覺真係order兩round已經值回票價!(三文魚、吞拿魚、鰻魚、甜蝦,帶子、帆立貝……鰻魚壽司🍣等等)🍡串燒串燒個人最愛雞軟骨😋order了好多串滿足雞軟骨嘅心😂另外還有海蝦、牛舌、雞翼同有機菠蘿🍍😋都是好正🦪生蠔呢度嘅食法燒完嘅生蠔🦪再加上大量蒜蓉辣椒,隻隻都好鮮一個接一個係咁食😋🥣熟食料理有蒜香蛤蜊卜卜蜆鍋、古法羊腩煲、日式蠔鍋、瑤柱海皇粥,材料十足🥧貓山王榴槤炸彈如果食榴槤嘅朋友仔,強烈推介要嗌呢個😍外脆內軟,炸得啱啱好,而且入邊嘅榴槤蓉好足料!

我地選擇🌟A餐,
主要order咗:

🍣刺身&壽司
種類選擇多,而且新鮮

🍡串燒

🦪生蠔

🥣熟食料理

🥧貓山王榴槤炸彈
鄰近荃灣地鐵站, 御滿屋的日本放題真係好驚喜及質素極高, 餐廳分77品至128品, 共 4款價錢的放題組合可以選擇, 任食兩小時, 我最終選了經典77品放題都是每位HKD288.00, 除咗可以任叫77款嘢食物外, 出面仲有雪糕, 雪條, 炸物, 沙律, 前菜, 梅酒, 清酒, 啤酒, 紅酒, 無酒精飲品, 甜品, 馬卡龍, 爆谷等食物,真係多不勝數,魚生新鮮, 三文魚肥美, 帶子大隻厚身, 赤蝦超級大隻彈牙, 仲有燒物, 一品料理, 卷物, 壽司, 炸天婦羅, 小龍蝦等, 未能盡錄, 另竟然有冬菇炆花膠, 花膠厚身大塊, 最終我食了1杯movenpick, 2杯häagen-dazs雪糕, 食到我攬住個肚走, 今次體驗了77品, 抵食又好味, 下次可以挑戰128品

食日式放題最緊要係款式既選擇,我最愛既次序係: 刺身+壽司及手卷+熟食+飲品/甜品刺身併盤(自選,電話落單)帶子、吞拿魚、挪威三文魚、希靈魚、北寄貝、八爪魚、俄羅斯甜蝦、珍寶赤海蝦、泰式生蝦榮螺粒、赤貝、鮑片及蟹柳嘩,依個自選刺身併盤好靚,望落好新鮮,全部都係我至愛,放題最好就係每樣都食,可以食晒所有款式!款款刺身都咁新鮮,最好食係兩款蝦蝦、新鮮又鮮甜。吞拿魚同三文魚魚依兩款魚都係我最愛,入口即溶~各款壽司及手卷超多款壽司🍣!另外卷物都整得好正~[超多款熟食]原隻bb蟹、蠔🦪/蜆鍋、冬菇扣花膠、炒蜆、炒牛柳粒、蝦天婦羅🍤、碗仔翅樣樣賣相精緻,好多選擇食唔晒。最愛原隻蟹,蟹肉好甜。冬菇扣花膠都好正,入味;花膠軟身,入口即溶既質感![爐端燒]依間任食竟然有好多串串。燒蠔、牛舌、蝦、雞翼及雞串燒蠔最邪惡,蒜蓉汁提鮮; 肉質嫩滑,一口吃一隻!飲品多款式,除了啤酒/汽水外,廚房竟提供多款顏色的特飲!同朋友聚會咩款式都想食,選擇又可以多元化D?一於去食放題擦餐勁~
食日式放題最緊要係款式既選擇,我最愛既次序係: 刺身壽司及手卷+熟食+飲品/甜品

刺身併盤(自選,電話落單)

款款刺身都咁新鮮,最好食係兩款蝦蝦、新鮮又鮮甜。
吞拿魚同三文魚魚依兩款魚都係我最愛,入口即溶~

各款壽司及手卷
超多款壽司🍣!另外卷物都整得好正~

[超多款熟食]

[爐端燒]
依間任食竟然有好多串串。燒蠔、牛舌、蝦、雞翼及雞串
燒蠔最邪惡,蒜蓉汁提鮮; 肉質嫩滑,一口吃一隻!

飲品多款式,除了啤酒/汽水外,廚房竟提供多款顏色的特飲!
  • 刺身拼盤
2024-03-23 70 浏览
是日天陰陰落著毛毛雨的星期日,即興與家人外出食晚飯。一直都喜歡早食晚飯,因為可以早食早消化,所以17:30已到達,價錢就係每人$268+加一。🪄前菜類 有沙律🥗,麥樂雞,薯條,有老火湯都不過不失。🪄刺身類由於當日天氣凍,食刺身都係一件起兩件止,三文魚同帶子都新鮮。🪄卷物特試左榴槤加州卷,口感未有特別夾嘅感覺,但味道可以。🪄煮物凍凍地嘅天氣就啱啱好,日式蠔鍋、瑤柱海皇飯,蒜香蛤蜊卜卜蜆鍋,好暖粒粒。🪄串燒類不過不失。🪄炸物類必食嘅炸榴槤波波,係唔錯,但未係最好。🪄飲品有清酒,意外發現竟然有apple cider 。食物唔差,味道還可以,但就未係最好。
是日天陰陰落著毛毛雨的星期日,即興與家人外出食晚飯。

🪄前菜類
有沙律🥗,麥樂雞,薯條,有老火湯都不過不失。

🪄刺身

🪄卷物
特試左榴槤加州卷,口感未有特別夾嘅感覺,但味道可以。

🪄煮物

🪄串燒類
不過不失。

🪄炸物類
必食嘅炸榴槤波波,係唔錯,但未係最好。

🪄飲品
有清酒,意外發現竟然有apple cider 。

食物唔差,味道還可以,但就未係最好。

2024-03-10
2024-03-21 86 浏览
好耐無食放題,心血來潮係屋企附近試咗呢間御滿屋 ,放題200幾蚊係幾抵,飲品除咗一般無酒精飲品,酒精類選擇都幾多,有日本Chu Hi、麥啤、象啤、Somersby,另外仲有清酒、梅酒、紅酒、多款手調梳打都係自己任攞~雪糕方面有Häagen-Dazs同Movenpick,回本必食!甜品有少見嘅千層蛋糕同大泡芙,還可以~刺身有10幾款,種類算幾多,食材幾新鮮,黎得足料的~ 不過我更愛燒物,首選係燒鰻魚,厚燒好有質感,魚肉燒完都仲好滑, 仲有西京燒,皮脆肉嫩,我都encore咗2次。羊架同雞軟骨都燒得好甘香,配埋檸檬汁就唔油膩。佢仲有其他貴少少多啲野食,見隔離枱有海膽個啲,下次可以試下個upgrade版!
2024-03-18
  • 燒鰻魚
  • 西京燒
  • 羊架
  • 雞軟骨
  • 刺身
  • 甜品
呢度真係顛覆我對放題嘅印象 ~新鮮多野揀仲要賣相好👍🏻今次揀咗77品嘅Set A 人均$280 已經任食仲好多高級食材😮 就算我地2個女仔細食都回本✌🏻⭐️ 御 泰の味冷鮑魚鮑魚鮮嫩又彈牙,配埋鮮味十足嘅泰式醬汁,食材高級又調好味,好食到停唔到口!⭐️ 海膽手卷細細分唔怕太飽,材料新鮮肥美,每口都係海洋味道⭐️ 鹽燒左口魚邊壽司⭐️ 蜜柑真鯛壽司鹽燒左口魚邊壽司同埋蜜柑真鯛壽司都係唔可以錯過。魚貨新鮮,入口即化,真係細味無窮。⭐️ 刺身拼盤(阿根廷赤蝦、挪威三文魚、帶子、赤貝、甜蝦、角螺刺身、北寄貝、八爪魚)帶子超級甜!赤貝、甜蝦同角螺。絕對新鮮,質感幾好。阿根廷赤蝦同挪威三文魚。赤蝦肉質鮮甜,三文魚更係魚腥味都唔重,原味刺身嘅享受~⭐️ 鹽燒雞翼⭐️ 鹽燒牛舌⭐️ 鹽燒海蝦鹽燒雞翼、鹽燒牛舌同鹽燒海蝦,全部都係燒得剛剛好,鹹香口感好過癮!⭐️ 炙燒壽司拼盤(特濃芝士醬燒皇帝蟹棒壽、特濃芝士燒醬牛肉壽司、火炙三文魚、火炙醬燒蠔壽司、三文魚蓉蟹柳小卷)唔飽嘅可以食多幾件🤣,炙燒壽司都幾高質💰HKD 283 p.p for Lunch

⭐️ 御 泰の味冷鮑魚

⭐️ 海膽手卷
細細分唔怕太飽,材料新鮮肥美,每口都係海洋味道

⭐️ 鹽燒左口魚邊壽司
⭐️ 蜜柑真鯛壽司

⭐️ 鹽燒雞翼
⭐️ 鹽燒牛舌
⭐️ 鹽燒海蝦

⭐️ 炙燒壽司拼盤(特濃芝士醬燒皇帝蟹棒壽
唔飽嘅可以食多幾件🤣,炙燒壽司都幾高質

💰HKD 283 p.p for Lunch
海膽手卷
2024-03-20 42 浏览
御滿屋日本料理位於荃灣大鴻輝係荃灣最受歡迎嘅放題餐廳之一食物多元化同質素唔錯👍🏻👍🏻刺身選擇多樣 我叫左新鮮嘅三文魚、劍魚腩、油甘魚同帶子、赤蝦等等每一款都保持住鮮甜嘅口感尤其係佢哋嘅赤蝦同帶子 勁大隻啊勁甜啊😍壽司&手卷特別推介佢哋嘅蜜柑真鯛壽司 肉質都夠實夠新鮮而海膽手卷係絕對不能錯過嘅🤤海膽味道濃郁 雖然係手卷 但係飯都唔會太多燒物、炸物同料理都非常出色特別中意佢哋嘅蒲燒鰻魚夠厚身 肉質鮮嫩多汁 每一啖都令人滿足蒜蓉燒生蠔同鹽燒海蝦都可以一試😛飲品、清酒、梅酒、甜品、小食、雪糕係自助嘅雪糕雪條有Movenpick同埋Häagen-Dazs架😍御滿屋嘅價錢相宜 8點半後只需$258就可以盡情享用超過70款日式料理 性價比超高!
御滿屋日本料理位於荃灣大鴻輝

壽司&手卷
特別推介佢哋嘅蜜柑真鯛壽司 肉質都夠實夠新鮮
而海膽手卷係絕對不能錯過嘅🤤
海膽味道濃郁 雖然係手卷 但係飯都唔會太多

燒物、炸物同料理都非常出色
特別中意佢哋嘅蒲燒鰻魚
夠厚身 肉質鮮嫩多汁 每一啖都令人滿足
蒜蓉燒生蠔同鹽燒海蝦都可以一試😛

飲品、清酒、梅酒、甜品、小食、雪糕係自助嘅
雪糕雪條有Movenpick同埋Häagen-Dazs架😍

御滿屋嘅價錢相宜 8點半後只需$258
就可以盡情享用超過70款日式料理 性價比超高!
2024-03-13
$280 (宵夜)