2020-03-23 125 浏览
放題真係食極都唔厭,今次再去食御滿屋!而家真係非常抵食,只係$175一位再加一一入到去就已經見到有朱古力噴泉,配埋彩色棉花糖,即刻心心眼!係朱古力噴泉隔離就係前菜及冷盤區,有中華沙律,螺肉,凍蜆,凍蝦同沙律呢度仲有個好得意嘅咖啡機,可以印唔同嘅圖案上去,好似仲可以整到自己張相架仲有大人細路都啱嘅棉花糖機,可以自製棉花糖!飲品都好多選擇,我就推介大家用呢款濃可可,朱古力味勁香,又唔會好甜仲有清酒同梅酒刺身嘅種類都幾齊全,而且非常鮮味!帝王蟹腳壽司啖啖蟹肉、再加埋少少蟹膏非常正另外竹笙海皇羹非常足料,好食過出面食嘅碗仔翅,所以一定要試比較貴價嘅海膽手卷都有得任食另外再同大家介紹兩款encore之選分別就係蠔餅,大大粒蠔肉蒜香牛油三文魚壽司,蒜香加埋牛油呢個配搭真係好邪惡,入口即溶嘅口感,諗到流口水,而家食放題真係越來越多選擇
放題真係食極都唔厭,今次再去食御滿屋!
而家真係非常抵食,只係$175一位再加一

仲有大人細路都啱嘅棉花糖機,可以自製棉花糖!

仲有清酒同梅酒

刺身嘅種類都幾齊全,而且非常鮮味!
帝王蟹腳壽司啖啖蟹肉、再加埋少少蟹膏非常正
另外竹笙海皇羹非常足料,好食過出面食嘅碗仔翅,所以一定要試

比較貴價嘅海膽手卷都有得任食

另外再同大家介紹兩款encore之選
分別就係蠔餅,大大粒蠔肉

2020-03-17
2020-03-23 53 浏览
今晚又食放題啦,今日食的是這間旺角的御滿屋日本料理放題。這是一間非常有特色的日式放題,有刺身、燒物、鐵板燒、天婦羅、壽司及一品料理...等等,款式非常多,還有非常多的甜品及飲品,任飲任食。最爱的有芝麻雞翼滿香的芝麻味,外皮帶點脆,雞翼肉質嫩滑。御品鮑汁燴花膠非常喜愛這個花膠,炆得夠淋滑,感覺膠質滿滿。鹽燒青花魚鹽燒青花魚,燒得夠香口,魚味較濃。燒紐西蘭香草羊架燒紐西蘭香草羊架值得我特別推介,燒得肉質嫩滑又夠香。蟹子壽司惹人喜愛的橙色及卜卜脆的口感,也是我最喜愛之一。最後食多個甜品及水果,令今晚的放題感覺非常完滿又满足。
今晚又食放題啦,今日食的是這間旺角的御滿屋日本料理放題

最爱的有

芝麻雞翼
滿香的芝麻味,外皮帶點脆,雞翼肉質嫩滑。

御品鮑汁燴花膠
非常喜愛這個花膠,炆得夠淋滑,感覺膠質滿滿。

鹽燒青花魚
鹽燒青花魚,燒得夠香口,魚味較濃。

燒紐西蘭香草羊架
燒紐西蘭香草羊架值得我特別推介,燒得肉質嫩滑又夠香。

蟹子壽司
惹人喜愛的橙色及卜卜脆的口感,也是我最喜愛之一。

最後食多個甜品及水果,令今晚的放題感覺非常完滿又满足。
2020-03-20 139 浏览
好耐無食日式放題,以前食嚟食去都係創興食,今次試下其他餐廳。見到呢間經Openrice訂位有9折優惠,於是就同朋友試試。刺身多達13款:點選咗空運大目吞拿魚、三文魚、北海道帶子、油甘魚、大赤蝦、甜蝦等。呢到有坊間放題比較少見嘅吞拿魚,口感頗新鮮。特別推薦油甘魚刺身,味道鮮甜不油膩。壽司:點選咗火焰牛油蒜蓉三文魚、火灸芝味和牛、鯛魚壽司、鵝肝伴帶子壽司、花之戀、海膽吞拿魚茸壽司。當中都有驚喜款式,火焰牛油蒜蓉三文魚蒜蓉香氣濃郁,提升三文魚鮮香;火灸芝味和牛牛肉軟嫩;花之戀比坊間放題店更大舊,口腔充斥住三文魚油香。另外炸物叫咗忌廉蟹肉棒、芝麻雞翼。忌廉蟹肉棒嘅忌廉口感比想像中輕盈,可惜炸衣較厚;芝麻雞翼炸得香口。熟食仲叫咗美國薄燒牛肉、鐵板鵝肝、雪花肥牛鍋。薄燒牛肉幾香牛味,不過調味可以再鹹啲。鐵板鵝肝原來有多塊酥脆嘅烘烤多士同食,多士仲加咗黑醋,入口帶有豐腴鵝肝香。除咗放題紙上嘅食物,出面仲有熟食區同甜品區,飲品都有好多款選擇,睇到花多眼亂。超鍾意食炸嘢嘅我,當然唔會錯過熟食區嘅薯角同葡撻,必試酥脆葡撻,酥皮配上滑捋捋蛋香一流!見到甜品區有朱古力噴泉同棉花糖機玩,不過今次就淨係試咗迷你甜

呢到有坊間放題比較少見嘅吞拿魚,口感頗新鮮。
特別推薦油甘魚刺身,味道鮮甜不油膩。
另外炸物叫咗忌廉蟹肉棒、芝麻雞翼。
熟食仲叫咗美國薄燒牛肉、鐵板鵝肝、雪花肥牛鍋。
薄燒牛肉幾香牛味,不過調味可以再鹹啲。
見到甜品區有朱古力噴泉同棉花糖機玩,不過今次就淨係試咗迷你甜品杯:Tiramisu、咖啡同藍莓味,味道都不錯。
自選甜品揀咗Dreyer’s北海道十勝赤豆雪糕,仲有Häagen-Dazs同Movenpick雪糕,一人一客雪糕。
第一次試dreyer’s呢款雪糕,入口甜滑,內有粒粒赤豆,但紅豆香唔算太突出。
2020-03-12
2020-03-19 91 浏览
湊 B 真係要用好多能量,今個周末湊過之後,我哋真係好攰,於是來到這裡食放題,補充能量順便拍吓拖。來到門口,職員小心翼翼的,先為我們量過體温,保障食客安全,食得放心。一路行過,已經有好多食物等住我們帶佢哋上枱。打開菜單,真係超多種類的食物,例如:壽司、刺身、燒物… 等等… 我們好努力咁點咗多個回合,真係食到飽飽,而食物也有一定的水準。而老公最喜歡的就係海膽手卷,總共食了 3 件。飲品方面,有熱飲、凍飲、啤酒之類,最特別的就係有梅酒和清酒,好耐無飲的我也淺嘗了一小杯 sake。最後,每人有一杯雪糕,有 3 個指定品牌可以選擇,食完真係好滿足呀~

一路行過,已經有好多食物等住我們帶佢哋上枱。

打開菜單,真係超多種類的食物,例如:壽司刺身、燒物… 等等…

而老公最喜歡的就係海膽手卷,總共食了 3 件。

2020-03-01
2020-03-18 101 浏览
最近小左出街食飯,已經好耐冇食放題了。今日終於忍唔住。坐底後就怒點嘢食。先黎刺身:三文魚、甜蝦、赤蝦、帶子、希靈魚,全部都好新鮮鮮甜;壽司:花之戀、鵝肝帶子壽司、海膽手卷。花之戀用三文魚腩,油份充足。鵝肝比較乾帶子都新鮮。海膽手卷唔會腥;竹笙蟹肉魚翅:唔好太杰,真係有蟹肉同魚翅;鵝肝多士:鵝肝入口即溶,多士焗得香脆鰻魚、比目魚:細細件,易入口串燒:燒蝦彈牙、燒牛舌有小小韌、燒菠蘿好juicy 、燒雞軟骨燒紫薯仔都好食天婦羅只試咗蝦天婦羅,漿粉唔厚,都脆身鮑汁燴花膠,花膠軟林入味芝麻雞翼:炸得好香口;炸蠔:略嫌過乾;貓山王榴連炸彈:入面流心榴連,好正雪花肥牛鍋:多牛肉,正常味道暥後仲每人一杯雪糕,好滿足

竹笙蟹肉魚翅:唔好太杰,真係有蟹肉同魚翅;

鵝肝多士:鵝肝入口即溶,多士焗得香脆
鰻魚、比目魚:細細件,易入口

天婦羅只試咗蝦天婦羅,漿粉唔厚,都脆身
鮑汁燴花膠,花膠軟林入味

雪花肥牛鍋:多牛肉,正常味道

暥後仲每人一杯雪糕,好滿足
2020-03-09
2020-03-18 79 浏览
旺角日式放題大滿足!相約朋友食晚餐,首選日式放題 ~~ 選擇多又食得飽飽又滿足不同需要.自助區多款飲品多款熱食多款甜品新鮮生果 - 哈蜜瓜、西瓜片爆谷冷盤 - 沙律、枝豆、中華沙律、凍蝦等清酒梅酒老火湯葡撻自助熱食炸雲吞章魚小丸子咖喱雜錦凍蝦壽司三文魚腩黑松露牡丹蝦帆立貝芝士鰻魚火炙香蔥三文魚腩刺身拼盤 ~ 新鮮, 正呀!三文魚 ~ 油份充足吞拿魚油甘魚大赤蝦 甜蝦 北寄貝八爪魚片帶子刺身熱食御品鮑汁燴花膠 ~ 好入味, 好厚身!西京比目魚 ~ 好好味!!辣酒煮東風螺避風塘炒魷魚鬚芝麻雞翼榴槤炸彈鐵板鵝肝鐵板牛油香蒜帆立貝鐵板岩鹽焗牛舌鐵板銀芽炒魚片頭鐵板炒雜菜蒲燒鰻魚鹽燒雞骨鹽燒牛舌鹽燒海蝦 ~ 彈牙虎蝦天婦羅南瓜天婦羅帝皇蟹棒天婦羅風味美淋魚乾燒有機菠蘿鵝肝多士鮮奶蘆薈燕窩燉蛋每人限食一杯 Haagen Dazs/Dreyers價錢合理,食物質素好,店員服務細心,下次會再來。
旺角日式放題大滿足!

自助區
多款飲品
多款熱食
多款甜品
新鮮生果 - 哈蜜瓜、西瓜片
爆谷
冷盤 - 沙律、枝豆、中華沙律、凍蝦等
清酒

黑松露牡丹蝦
帆立貝
芝士鰻魚
火炙香蔥三文魚腩

刺身拼盤 ~ 新鮮, 正呀!
三文魚 ~ 油份充足
北寄貝
八爪魚片
帶子刺身

熱食
御品鮑汁燴花膠 ~ 好入味, 好厚身!
西京比目魚 ~ 好好味!!
辣酒煮東風螺
燒有機菠蘿

鵝肝多士
鮮奶蘆薈燕窩燉蛋
每人限食一杯 Haagen Dazs/Dreyers

價錢合理,食物質素好,店員服務細心,下次會再來。

2020-03-17 102 浏览
任食放題,總想吃得歸本,往往吃過多,食不知其味!今晚抱著貴精不貴多的理念,精挑細選,任食放題都可變廚師發板!甫進門,迎面而來的冷盆吧枱,在燈光影襯下,視覺效果優美。大卡座寛濶吸引,可惜這些機會不是二人世界的我倆 🤭🤭,二人枱就相對有點迫窄 😅😅自取拼砌出來的大蝦沙律,賣相還好吧!🤭🤭 沙律菜夠新鮮,罐頭水果味道穩定,配以芝麻醬,簡單討好的沙律。隨之而來的是自點的刺身拼盤,有蟹腳、大赤蝦、帶子、三文魚、赤身及吞拿油甘,基本上都新鮮肥美,尤其喜歡赤貝的鮮嫩爽脆及油甘的魚香味 💖💖黑松露油甘壽司,油甘肥美,松露香濃。鯛魚壽司,放了點辣蘿蔔,還算可以吧!迷你的海膽吞拿魚蓉壽司,吞拿魚蓉尚算新鮮,一口可以吞下兩件 🤭🤭鹽燒左口魚邊,這個很有驚喜,燒過的左口油香肥美,入口即溶,好味道。蒲燒鰻魚,味道穩定,不過不失。南瓜秋葵天婦羅,炸醬香脆,秋葵的爽脆及滑潺同時保持,水準不錯。美國薄燒牛肉,肉香味濃,有點咬口,原味直燒,放點鹽或醬汁會更惹味。甜品是限量的 Mõvenpick 雪糕,識食就梗係要食雲尼拿,因為它用上了新鮮的雲尼拿籽做,分外香滑。整體質素比預計中優質,還好的放題!

甫進門,迎面而來的冷盆吧枱,在燈光影襯下,視覺效果優美。

蒲燒鰻魚,味道穩定,不過不失。

整體質素比預計中優質,還好的放題
2020-03-13 134 浏览
講真 真係好耐冇食放題。如果唔係fd約 都唔會想話來食~ 呢間係佢之前食過 話OK唔錯,所以今次就帶我來咗~而且依家做緊優惠 分時段 最低價錢至$175/位。.一出lift門就見到 一大盤海鮮前菜擺係出邊。真係好吸引🤤.食放題 當然要繞場一週先 睇下有咩嘢食~ 再慢慢揀自己鍾意嘅❤️.🌸刺身拼盤三文魚 甜蝦 帶子 吞拿魚 赤貝⋯樣樣都好新鮮 特別係吞拿魚顏色超鮮豔 ~朋友好鍾意食甜蝦 超美味。.🌸壽司幾乎order曬壽司menu嘅全部壽司🍣真心樣樣都好味😋 壽司飯小巧 但料超足特別推介:鵝肝帶子壽司 海膽吞拿茸壽司火炙芝味和牛⋯ .🌸熟食- 鐵板鵝肝必食!!!!!鵝肝入口即化 麵包烤得酥脆。一啖咬落~超級無敵正- 蒲燒鰻魚 燒得好好 一口一啖- 西京比目魚魚肉鮮嫩無比 而且烤度啱啱好 魚香味濃郁。.🌸飲品有清酒🍶 啤酒 各式飲品以及超多樣化嘅甜品🍮 。任君選擇
一出lift門就見到 一大盤海鮮前菜擺係出邊。真係好吸引🤤

🌸刺身拼盤
三文魚 甜蝦 帶子 吞拿魚 赤貝⋯
樣樣都好新鮮 特別係吞拿魚顏色超鮮豔 ~
朋友好鍾意食甜蝦 超美味。

🌸壽司
幾乎order曬壽司menu嘅全部壽司🍣
真心樣樣都好味😋 壽司飯小巧 但料超足
特別推介:鵝肝帶子壽司 海膽吞拿茸壽司
火炙芝味和牛⋯

🌸熟食
- 鐵板鵝肝必食!!!!!
鵝肝入口即化 麵包烤得酥脆。一啖咬落~超級無敵正

- 蒲燒鰻魚
燒得好好 一口一啖

- 西京比目魚
魚肉鮮嫩無比 而且烤度啱啱好 魚香味濃郁。

🌸飲品
有清酒🍶 啤酒 各式飲品以及超多樣化嘅甜品🍮 。任君選擇

2020-03-03
  • 日式放題
  • 牛柳粒
  • 西京比目魚
2020-03-13 97 浏览
大特價...大特價...抵食到爆炸!!一聽到朋友話御滿屋現在做緊特價即刻約出黎勁食刷返餐!19:30前埋單唔洗$200真係堅抵!可能因為近期武肺關係市道比較差,推出特價實在太吸引...我😂😂旺角地鐵站E1出口一出就到,超級方便!人山人海又人氣🙌🏼18:30左右去到都唔算多人,一去到就可以入座😜點不知坐低唔夠15分鐘全場都FULL晒(好彩早一步)🤣🤣 侍應極之有效率👍🏽收碟執枱快到出奇,送餐就快到離奇😈😈飲品多款式,啤酒🍻清酒🍶咩都有!正👻👻刺身有水準,新鮮鮮甜!🍣壽司方面和牛有驚喜🤩青紅蘿蔔湯好濃味!燕窩海鮮粥勁多料!天婦羅🍤即叫即炸上菜都仲好熱要等一陣先入到口😝😝燒物推介雞翼同菠蘿🍍都有驚喜,超甜又大大舊💯最後每人一杯雪糕,有Haagen-Dazs, Movenpick, Dreyers揀🍦正!好正!真係好正👍🏽👍🏽👍🏽
大特價...大特價...抵食到爆炸!!
2020-03-12 44 浏览
這間御滿屋放題,座落在旺角地鐵站口,我一早已放在必食之列,今日終於來到。餐廳很寬敞,裝修優雅舒適,來到已見到非常多人一入門口已見到有沙律吧,可以自製沙律,還有凍灼蝦及蛋撻等。再入就見到的是甜品及飲品櫃,嘩,見到已感覺非常興奮。先要了一些刺身,三文魚及北寄貝刺身。三文魚新鮮,入口油香軟滑。北寄貝帶爽口鮮甜。為今晚的放題展開美味的序幕。瑤柱鮮蟹肉粥瑤柱鮮蟹肉粥,瑤柱及蟹令粥底很清甜,蟹的份量有差不多整整一隻,蟹肉鮮甜。三文魚壽司三文魚連飯一齊食,又是另外一番的美味。魚子醤蝦壽司魚子醬濃香美味的味道,與蝦一齊食,令口感濃香又清新鮮甜。鹽燒牛舌切得不是很厚,醃得非常入味,雖然是放題,但廚師毫不馬虎,比起一般的燒烤店還要入味及美味,真是讚呀。燒紐西蘭香草羊鞍紐西蘭羊鞍,廚師燒得剛剛好,肉質不會鞋,燒得肉質嫩滑,香草味濃,是不可錯過之選。除此外還食了非常多喜愛的食物,食得開心又美味。這間御滿屋日本料理,放題任飲任食,質量好之餘味道非常正,將會是我以後食放題的最佳選擇。

餐廳很寬敞,裝修優雅舒適,來到已見到非常多人

一入門口已見到有沙律吧,可以自製沙律,還有凍灼蝦及蛋撻等。
再入就見到的是甜品及飲品櫃,嘩,見到已感覺非常興奮。

先要了一些刺身,三文魚及北寄貝刺身
三文魚新鮮,入口油香軟滑。
北寄貝帶爽口鮮甜。
為今晚的放題展開美味的序幕。

瑤柱鮮蟹肉粥

三文魚壽司
三文魚連飯一齊食,又是另外一番的美味。

魚子醤蝦壽司
魚子醬濃香美味的味道,與蝦一齊食,令口感濃香又清新鮮甜。

鹽燒牛舌

燒紐西蘭香草羊鞍

除此外還食了非常多喜愛的食物,食得開心又美味。

黎到旺角就出名多放題嫁喇,但就唔係間間都咁抵食,黎到呢間本人覺得從服務質素,食物質素,上菜速度,價錢綜合黎睇,都算係一個性價比幾高既選擇,所以疫情下都仲見到咁多人黎食咁放題環境我就唔多講喇,因為間間都差唔多,唔會做得特別差/特別好,呢樣亦都唔係想食放題既朋友主要考慮因素。不過呢排疫情,就講到下有乜措施喇,門口探熱就唔少得,員工戴罩就必然,戴埋手套就更安心。第一round就梗係叫左個刺身先喇,講真佢d刺身質素真係唔錯,任食黎講算係中上,平時最難搞既帶子,食落都幾新鮮幾鮮甜。野飲方面,又有asaki,又有hogarden,真係係唔話得喇,無得挑剔,唔飲酒又唔好甜既朋友,又有解茶,仲要係纖果隻,真係食極都唔怕肥呀!

2020-03-12 99 浏览
滿屋集團的放題一直都是我心頭之選,平靚正,現在香港因為疫情的關係不用排隊,價錢仲平左,抵食到爆,飲品櫃仍然係令人眼前一亮,選擇多到爆,淨係啤酒櫃都10款,每樣飲一罐都足夠飲醉,不過今次仲發現左款朱古力,唔太甜朱古力味濃,不過我仍然熱愛熱清酒識食刺身當然係甜蝦走不了,其他三文魚、貝類當然新鮮好食,壽司特別款式差不多都有叫香芒忌廉芝士加州卷、 意大利黑醋雙重芝士鰻魚卷、 半島蝦卷、 芝士軟殼蟹卷 、海鮮火稻三文魚卷、 秘醬厚燒玉子 、火焰牛油蒜蓉三文魚、 鹽燒左口魚邊、 黑松露油甘魚壽司 、蟹膏皇帝蟹腳壽司 、鯛魚壽司 、黑松露道丹蝦壽司再推介少少熟食,牛肉鍋的牛肉估唔到幾嫩滑仲好想加個烏冬一起食,仲有鵝肝細細份,用黎送酒唔錯,仲有炸雞翼薯餅都係合格好食

2020-03-12 75 浏览
抵食價放題近排疫症問題都冇乜係放題,經旺角見姐姐派單張,滿屋平左,同埋有9折優惠卷,所以呢晚就食放題。好快就安排入坐,以為無咩人… 點知原來都坐滿7,8成。一入門口見到有自助吧,自助吧有沙律、凍蝦、葡撻、炸物、前菜等。入坐2大本天書,任點任食。緊係要點刺身啦,甜蝦、北海道帶子刺身、三文魚刺身、天然吞拿魚刺身、油甘魚刺身及赤貝刺身…等。刺身新鮮美味,最愛三文魚魚同甜蝦,叫左3,4次!壽司都好食,花之戀包住既係三文魚腩,細細粒,可以試多幾款。炸物,芝麻雞翼、吉列蠔、多春魚芝麻雞翼冇得輸,吉列蠔冇腥味,多春魚係新野,都幾ok。燒物,羊鞍、鰻魚、牛肉、菠蘿、蝦、牛舌、雞肉串日式放題,呢d燒物都不可放過,最喜歡鰻魚同羊鞍,燒得好食。牛肉鍋,飽肚之選,連雞蛋煮,所以牛肉好滑。最後每人一杯雪糕,揀左季節之選Haagen-Dazs 香橙柚子同Movenpick 雲呢拿。可以任食就更好了!
抵食價放題

好快就安排入坐,以為無咩人… 點知原來都坐滿7,8成。

入坐2大本天書,任點任食。

刺身新鮮美味,最愛三文魚魚同甜蝦,叫左3,4次!

壽司都好食,花之戀包住既係三文魚腩,細細粒,可以試多幾款。

炸物,芝麻雞翼、吉列蠔、多春魚
芝麻雞翼冇得輸,吉列蠔冇腥味,多春魚係新野,都幾ok。

燒物,羊鞍、鰻魚、牛肉、菠蘿、蝦、牛舌、雞肉串
日式放題,呢d燒物都不可放過,最喜歡鰻魚同羊鞍,燒得好食。

牛肉鍋,飽肚之選,連雞蛋煮,所以牛肉好滑。

可以任食就更好了!
2020-03-03
  • 羊架
  • 燒菠蘿
  • 壽司
  • 燒物
  • 芝麻雞翼
  • 蒲燒鰻魚
2020-03-12 62 浏览
特別時期少咗出街食飯,所以每當出街食飯就想食到滿足,「滿屋」系列的日式放題一路食開都有保障,現在openrice還有九折優惠,立刻book咗旺角分店。座位較寬敞,亦有適合大伙人的位置,適合聚會。同其他分店的食物選擇一樣,都是相當豐富,一切日式放題應該有的食物呢度都有,如刺身、壽司、串燒、炸物、鍋物等等。呢度仲設有自助區,有數款頭盤小食、炸物及殼類海鮮。飲品櫃非常壯觀,選擇豐富,不同款式的啤酒以及清酒亦是任飲。 刺身方面,份量完全不吝嗇,全部厚切之餘,呢度仲有其他平價放題少有提供的大赤蝦、帶子刺身。 壽司方面,有數款非常有心思的創新壽司,如義大利黑醋雙重芝士鰻魚卷、黑松露油甘魚壽司、黑松露牡丹蝦等,寿司饭的份量比較迷你,一口份量,但調味非常好,令人食不停口,所有壽司飯都忍唔住食晒唔想浪費。 呢度的串燒都相當有質素,燒牛舌,比目魚,羊鞍都非常推薦。 雖然自助區已有頗多甜品選擇,最後每人都有一杯貴價雪糕,非常滿足。 這裡的服務亦非常令人滿意,幾乎沒有發生漏單現象,換碟收碟都非常及時。 非常滿足的一餐,非常推薦的性價比極高的日本放題。

同其他分店的食物選擇一樣,都是相當豐富,一切日式放題應該有的食物呢度都有,如刺身壽司、串燒、炸物、鍋物等等。呢度仲設有自助區,有數款頭盤小食、炸物及殼類海鮮。飲品櫃非常壯觀,選擇豐富,不同款式的啤酒以及清酒亦是任飲。

呢度的串燒都相當有質素,燒牛舌,比目魚,羊鞍都非常推薦。

2020-03-05
  • 飲品
  • 刺身拼盤
  • 壽司
  • 海膽手卷
  • 鹽燒牛舌
  • Movenpick雪糕
2020-03-11 73 浏览
今天和朋友去吃期待已久的日料放題這家價格實惠 款式也很多 食物也非常高質這份鵝肝真的一點也不油膩 入口即溶 超正這份鰻魚超級滑 我的最愛 還有牛舌也很彈牙 以前吃其他放題都不怎麼叫熟食 這家真的不錯點了一份我最愛的芝麻雞翅真的很香 我喜歡得不得了另外要介紹的可是最好吃的比目魚煎到外皮超級酥脆肉也很嫩 筷子一夾起來 就超滑 入口即化刺身就不用多說啦都很新鮮有的放題沒有吞拿魚 這家吞拿魚很新鮮還有赤貝呢另外有很多外面小吃甜品都是可以任加這家下次還會再來
今天和朋友去吃期待已久的日料放題
這家價格實惠 款式也很多 食物也非常高質