2020-03-12
滿屋集團的放題一直都是我心頭之選,平靚正,現在香港因為疫情的關係不用排隊,價錢仲平左,抵食到爆,飲品櫃仍然係令人眼前一亮,選擇多到爆,淨係啤酒櫃都10款,每樣飲一罐都足夠飲醉,不過今次仲發現左款朱古力,唔太甜朱古力味濃,不過我仍然熱愛熱清酒識食刺身當然係甜蝦走不了,其他三文魚、貝類當然新鮮好食,壽司特別款式差不多都有叫香芒忌廉芝士加州卷、 意大利黑醋雙重芝士鰻魚卷、 半島蝦卷、 芝士軟殼蟹卷 、海鮮火稻三文魚卷、 秘醬厚燒玉子 、火焰牛油蒜蓉三文魚、 鹽燒左口魚邊、 黑松露油甘魚壽司 、蟹膏皇帝蟹腳壽司 、鯛魚壽司 、黑松露道丹蝦壽司再推介少少熟食,牛肉鍋的牛肉估唔到幾嫩滑仲好想加個烏冬一起食,仲有鵝肝細細份,用黎送酒唔錯,仲有炸雞翼薯餅都係合格好食