2018-07-19
呢間放題同其他放題好唔同.. 就係多左磯燒海鮮呢樣野~上到黎好似去左日本咁~ 每枱都有一個爐仔~ 我地係星期一7點到... 揀左最平個款.. 即係. $228... 冇揀$288..出去羅野食望下野~D飲品好開心喎, 細細支咁, 可以每款飲少少, 再試多D唔同款~~~ 正呀!唔止汽水, 重有D 熱既羅漢果茶同五花茶.刺身都算多野揀~我地叫左, 象拔蚌, 北寄貝,赤貝, 帶子, 水晶蝦.黑松露帶子壽司, 蟹膏蟹肉壽司, 岩燒左口魚壽司, 黑魚子醬水晶蝦塊司.我覺得呢款好特別既係--豆紙蟹肉牛油果醬帶子... 第一次聽有豆紙呢樣野...都幾特別!!!手卷叫左海膽手卷同埋青蘋果煙三文魚沙津, 呢個價錢都有得叫海膽食, 都算抵既~~~平既海鮮SET, 包括 魷魚, 刀貝, 帆立貝, 八爪魚仔, 青口..我地都係食左一轉就停.. 因為個爐係隔離其實都幾迫又熱熱地.. D 貝類彈開時又D 汁好易彈到..我地一黎到時隔離台個女人就畀人彈到嗌哂救命... 所以我地都驚驚地.唔敢燒/..咁叫食一轉,試左就夠喇.可以出去羅D SALAD 汁黎點呢D 燒物~我地一黎到個MENU已寫住牛舌賣哂有D 失望~蜜糖
上到黎好似去左日本咁~ 每枱都有一個爐仔~
冇揀$288..
出去羅野食望下野~
唔止汽水, 重有D 熱既羅漢果茶同五花茶.
刺身都算多野揀~
我地叫左, 象拔蚌, 北寄貝,赤貝, 帶子, 水晶蝦.
我地一黎到個MENU已寫住牛舌賣哂有D 失望~
蜜糖雞翼同埋鐵板牛肉薄燒好好味~
甜品都有好多款~
樣樣都細細杯, 我地2個人SHARE左先, 岩食先ENCORE..咁就唔會浪費, 但又可滿足貪心既我~
你睇下我飲左幾多野, 再加埋個DRUMSTICK 作結~好滿足!!!
要留意呢度PEAK HOUR 既LIFT 打哂蛇餅,
我地都排左十幾分鐘先上到去... 呢棟野太恐怖.....全棟都係食, 所以大排長龍..