2021-07-07
彌敦左岸地址: 尖沙咀赫德道5-9號德裕中心地下及1樓電話: 23691333====================出街食就是要食自己唔想花時間精神做的菜式,考功夫廚藝更加值得食。性格要大堆頭,生日食飯就是儀式感呀!$388 串燒拼盤有好多野食,因為點左飲品,想輕鬆食一路談天,一串串會更自在,串燒鱔,蝦,三文魚,牛肉,豬腩,辣肉腸,雞肉,粟米,翠玉瓜。跟埋3個dipping sauce 令人享受不同地方風味。聽住music 又可食到唔到串燒,人多推薦點的,保証大伙人食得開心暢快。串燒幾香,我自己就食了不小肉串同腸,而海鮮類就合男朋友心水。$138 半份ribs己經好大條,炸薯仔仲粗身大大條,岩追求粗身口感架人。個汁是畫龍點睛,酸甜中含有焦香味,有bbq 明火燒架風味。Mocktail 一杯好香rose ,甜架女生都入到口。另一杯菠蘿飲,比較夏日,兩杯都岩女生及不太愛酒精架人。
地址: 尖沙咀赫德道5-9號德裕中心地下及1樓
電話: 23691333