2021-07-05
約咗朋友喺尖沙咀食飯,佢帶咗我嚟呢間酒吧餐廳,話要同我一齊食美味食物😆- $138嘅「香煎鵝肝多士2件」:鵝肝厚切,好滑,冇筋,唔羶,好美味😋;配埋無花果 同 脆卜卜嘅多士一齊食,好正😋;呢個價錢有咁大塊厚切鵝肝,抵食😆- $98嘅「香蒜辣椒橄欖油虎蝦」:呢個係新派 西班牙🇪🇸蒜片🧄蝦做法,虎蝦🍤新鮮,肉質結實又大隻,充滿橄欖油 同蒜頭 嘅濃郁香味😋- $308嘅「烤原隻鮮龍蝦🦞・龍蝦汁意大利飯」:龍蝦🦞好大隻,上桌嘅時候都幾吸睛🤩,龍蝦🦞有好多肉,肉質鮮甜😋;意大利飯 煮得al dente,夠硬啱晒我胃口,仲幾 creamy 😋- $78嘅 Ginger & Tonic:裏邊有 Ginger Beer 同 Tonic Water, 清新好飲😋- $78嘅「菠蘿冰🍍」:唔係好甜有淡淡嘅菠蘿香味😋雖然我哋只係叫咗三款食物,但係全部都高質美味,仲食得飽飽😋;非常感謝朋友帶我嚟呢度😆
- $78嘅「菠蘿冰🍍」:唔係好甜有淡淡嘅菠蘿香味😋