2001-09-24 14 浏览
雖然o係開飯專訪介紹過o既食物冇幾多樣出現過, [ 有d失望 ] 只記得有青瓜燒烤, 西施柚彩虹仙子, 同好多肉類串燒, 但都算幾多款式ar. d 侍應會不斷咁將一串又一串唔同款式o既燒烤去你面前, 你要食幾多就幾多, 好正. 眼見d 侍應都好勤力好快手咁更換d 食物, 真係辛苦哂佢地. 不過如果可以供應一d 乾淨o既碟俾食客更換, 唔駛次次擰個已裝過食物o既碟出去擰食物會更好. 本人就幾喜歡"西施柚彩虹仙子", 香蕉班戟, 芝士粟米焗蕃茄, 芒果布丁, 燒雞脾, 燒雞翼, 燒豬肉... 食了一個鐘已抱住個肚走. ~~
~~
2001-09-20 8 浏览
巴西風味,燒烤肉類多元化,廚師態度很殷勤及親切,食幾多切幾多,絕不吝嗇!眾多肉類之中,個人喜愛燒西冷及雞翼,芝士腸就絕對正!其他自助冷熱盤中,泰式鳳爪味道令我印象較深,其他食物味道都幾好食,甜品方面就以西米奶露最為特出,其他甜品就稍為遜色。其實依度食大餐最主要係食烤肉,味道唔錯之餘又供應源源不絕,九十幾蚊可算係抵食之作!
2001-09-10 4 浏览
見有咁多好評, 咪試下啦, 的確唔錯, service 好好, 好多o野食, 味道亦唔錯, HKD98 抵到暈. lunch 仲抵HKD56 仲有o野飲, 一樣有咁多o野食, 仲要有pancake 而夜晚無的. 不論lunch 定dinner,weekday 定weekend, 記住要訂位.
2001-09-04 13 浏览
我上星期五和朋友也是來這間吃,真的非常抵食,食物種類又多,$56一位,烤肉不停供應,種類也很多,所以很快便給弄飽了,三文魚要排隊取,每人限取兩片,但後期取的人也少了不用排,炒飯很辣,但很好味,熱盤的流量其實也很快,再添的是另一種食物,所以最點到可以試多幾款。最遺憾是open rice 專欄介紹的食物,我只吃到炒飯,最想吃的芝士波臨走才出,吃不到,唯有等下次再來吧!這兒最適合一大班朋友一起來,邊聽歌邊吃,會開心點!九點半時很多人等位,但到我走時差不多十一時,人少好多,但食物供應也不缺喎!p.s. 有朋友說這兒是專誠請酒店師傅做蛋糕和甜品的,怪不得那麼多甜品啦!若有心水英文歌想聽,可以試下要求個(懷疑是菲律賓佬)唱呀!佢地一唱一和好掂架!最衰係環境吵一點!
2001-09-04 2 浏览
吃自助午餐,本來沒有什麼期望,但估不到此餐廳能帶給我意外驚喜。半自助形式,肉類由侍應捧上,有羊扒、羊脾、豬頸肉、雞翼、雞鎚、芝士腸, 燒排骨, 較特別的有烤青椒等等,吃多少, 切多少。難得的是侍應的態度很殷勤及親切,而且風趣!另外即做Pancake 和刺身。自助餐都只是$56 ,凍飲加三元,真是超值了!
自助餐都只是$56 ,凍飲加三元,真是超值了!
2001-09-04 12 浏览
昨夜與三位友人在此吃自助餐。本來沒有什麼期望, 只想著吃自助餐, 可以好好地聊一個晚上。但估不到此餐廳能帶給我意外驚喜。原來此餐廳是半自助形式的, 沙律, 甜品, 生果就任食, 而要燒烤的肉類, 香腸, 雞腿等等就由侍應逐檯奉上, 吃多少, 切多少, 難得的是侍應的態度很殷勤及親切, 而食品也源源不絕供應, 有羊扒、羊脾、豬頸肉、雞翼、雞鎚、芝士腸, 燒排骨, 較特別的有烤菠蘿, 青椒等等, 幾位朋友吃得不亦樂乎。不過要事先聲明, 這個自助餐的肉類會多一點, 適合食肉獸及不怕肥人士。另外即做Pancake, 有雜果, 紅豆, 香蕉味道, 可供選擇, 可一試! 這裡的環境佈置得不俗, 而且有現場Live Band 伴奏。食物+ 氣氛+ 音樂的自助晚餐都只是$96 , 真是超值了! 晚上9:30過後的宵夜自助餐, 更只是$ 56 元呢!
2001-08-27 5 浏览
其實很少餐廳是分店好過總店,不過這間例外,這分店比起樂道間正店好好多,起碼地方寬敞,座得都舒服D,而BUFFET o個邊大好多,甜品款式亦多好多,又有即製PANCKAE,又熱又好食。不過D 串燒種類好似少o左D,沒有駝背肉、燒排骨同羊肉腸,正店可以食十種以上串燒,食兩個鐘頭內沒有重複,這裡來來去去都係得幾種,好多時都有重複的。不過總括來講兩間比較都係這間好,我就算再來食我都要選擇這間。
(非会员)
2001-08-24 5 浏览
呢次我去了尖東o既巴西燒烤第二店....宵夜buffet 非常正, 只係$56 蚊, 算多o野食啦... service 又好好..呢waiters 成日同你講笑有人彈琴, 又有即製pancake 食, 三文魚, 青口都有...當然有佢地serve o既一串串烤肉任你食....一大班friends gathering o既好地方
呢次我去了尖東o既巴西燒烤第二店....
當然有佢地serve o既一串串烤肉任你食....
一大班friends gathering o既好地方
2001-08-22 9 浏览
呢度係半自助餐形式,侍應會籮注的串燒週圍去,務求每一個顧客都可以品嘗到串燒!而其他既食就可以自己出去籮(都幾多野食特別係甜品)。呢度既服務都幾正!侍應好好招呼(會同你講笑!)特別係呢度有人會籮注結他唱歌比你聽!好特別既重好好聽添!而串燒同甜品都唔錯!一個人都係百幾蛟都幾抵食啊!
而串燒同甜品都唔錯!一個人都係百幾蛟都幾抵食啊!