2021-10-04 38 浏览
上星期約左個朋友食飯,去呢間小曼谷,佢話九龍城都有,我地兩個都未食過佢地係掃QR code落單,好方便架我地叫雞豬串燒各兩串、炒虎蝦、蝦丸、同炒金邊粉,野飲就叫左椰皇沙冰同芒果沙冰我杯椰皇沙冰好飲,夠解渴,椰味極濃串燒正常,個汁都幾惹味炒金邊粉酸酸地好醒胃,炒得幾有穫氣炒虎蝦有4隻,大大隻,蒜蓉炒到香一香,蝦殼都可食埋,食到舔舔脷,蝦肉又彈牙最後蝦丸有3粒,大大粒,切開爆哂漿,應該係芒果蓉黎,蝦膠夠彈口,幾特別埋單先五百幾蚊,咁嘅水準梗係唔貴啦,呢間一定會再去

佢地係掃QR code落單,好方便架

我杯椰皇沙冰好飲,夠解渴,椰味極濃

串燒正常,個汁都幾惹味

炒金邊粉酸酸地好醒胃,炒得幾有穫氣

埋單先五百幾蚊,咁嘅水準梗係唔貴啦,呢間一定會再去

2021-09-29
2021-10-03 32 浏览
早幾日,我同我條仔踩完屯馬線去佐元朗教育路個邊小曼谷餐廳食野。啲嘢食唔錯,服務有都係有禮貌嘅,但係如果想傾偈,本身嗰度人流都多,仲要加埋廚房傳出嚟嘅背景音樂,(可能因為我哋坐比較近廚房位置)所以有啲嘈。整體質素都ok既,但音樂太嘈真係有d影響食慾。
整體質素都ok既,但音樂太嘈真係有d影響食慾。
2021-10-02 364 浏览
𝒯𝒽𝒶𝒾 𝑅𝑒𝓈𝓉𝒶𝓊𝓇𝒶𝓃𝓉 𝒾𝓃 𝒴𝓊𝑒𝓃 𝐿𝑜𝓃𝑔🌟泰皇咖喱法包軟殼蟹 𝗖𝘂𝗿𝗿𝘆 𝗦𝗼𝗳𝘁 𝗦𝗵𝗲𝗹𝗹 𝗖𝗿𝗮𝗯 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗕𝗿𝗲𝗮𝗱($𝟭𝟱𝟴)呢個要必食💕本身好鐘意食軟殼蟹,呢個軟殼蟹炸得好脆,再點埋啲咖喱汁食,好惹味!不過個咖喱汁就咁食有點太咸,配法包食就剛好,值得一試🤣🌟炸芝士蝦丸 𝗗𝗲𝗲𝗽 𝗙𝗿𝗶𝗲𝘀 𝗦𝗵𝗿𝗶𝗺𝗽 𝗕𝗮𝗹𝗹 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗖𝗵𝗲𝗲𝘀𝗲($𝟵𝟭)呢個蝦丸好好食,勁大粒呀😌切開啲芝士仲係流心,正😍🌟燒脆皮白鱔 𝗕𝗮𝗿𝗯𝗲𝗰𝘂𝗲 𝗘𝗲𝗹($𝟭𝟬𝟲)有2串白鱔,鱔魚皮燒到微焦同脆脆地,好好食😋可惜份量比較少,鱔魚個肉唔夠厚,覺得有少少🤏貴🌟芒果沙冰 𝗠𝗮𝗻𝗴𝗼 𝗦𝗺𝗼𝗼𝘁𝗵𝗶𝗲($𝟯𝟴)食泰國嘢點少得一杯泰式飲品,熱辣辣既天氣🔥揀咗芒果沙冰,好冰凍好啱配泰國嘢邊食邊飲😁我本身唔好甜,但呢杯野既甜度就固定左,如果可以好似手搖飲品咁少甜就好😆📍小曼谷泰國美食 𝐌𝐢𝐧𝐢 𝐁𝐚𝐧𝐠𝐤𝐨𝐤 𝐓𝐡𝐚𝐢 𝐅𝐨𝐨𝐝元朗教育路50號兆明樓地下A號舖
𝒯𝒽𝒶𝒾 𝑅𝑒𝓈𝓉𝒶𝓊𝓇𝒶𝓃𝓉 𝒾𝓃 𝒴𝓊𝑒𝓃 𝐿𝑜𝓃𝑔

呢個蝦丸好好食,勁大粒呀😌切開啲芝士仲係流心,正😍

🌟燒脆皮白鱔 𝗕𝗮𝗿𝗯𝗲𝗰𝘂𝗲 𝗘𝗲𝗹($𝟭𝟬𝟲)

🌟芒果沙冰 𝗠𝗮𝗻𝗴𝗼 𝗦𝗺𝗼𝗼𝘁𝗵𝗶𝗲($𝟯𝟴)

元朗教育路50號兆明樓地下A號舖
泰皇咖喱法包軟殼蟹
燒脆皮白鱔
燒脆皮白鱔
炸芝士蝦丸
泰皇咖喱法包軟殼蟹
2021-09-29 31 浏览
自從識咗現任之後,元朗已經成為左我生活不可或缺嘅一部份☺️咁啱呢日喺元朗食飯就揀咗小曼谷。餐廳嘅環境算幾企理,就算係閒日都要等位🤨➡️冬蔭雞湯 $82東蔭嘅味道香濃,唔會淨係得個辣字,仲好貼心有個爐暖住個湯,keep到熱辣辣➡️青咖喱豬 $85➡️泰式蒜蓉包 (4塊)$32青咖喱有少少甜,肉嘅份量都唔少,咖喱當然要配蒜蓉包。蒜蓉包脆得來但唔會𠝹到口,如果唔點咖喱汁嘅話就食到香濃蒜味,配咖喱嘅話嘅味道就更加有層次。➡️鹹肉炒芥蘭 $81芥蘭炒得爽脆,咸咸香香好惹味。➡️泰啤 $34食得泰菜點可以唔飲番啲泰啤,食緊香辣嘢飲返啖係超爽嘅。啤酒杯仲係預先雪凍過,超貼心➡️小曼谷原隻芒果糯米飯 $73芒果香甜,糯米飯軟軟,做最後一道菜係完美☺

➡️冬蔭雞湯 $82

➡️青咖喱豬 $85
➡️泰式蒜蓉包 (4塊)$32
青咖喱有少少甜,肉嘅份量都唔少,咖喱當然要配蒜蓉包。

➡️鹹肉炒芥蘭 $81
芥蘭炒得爽脆,咸咸香香好惹味。

➡️泰啤 $34

➡️小曼谷原隻芒果糯米飯 $73
芒果香甜,糯米飯軟軟,做最後一道菜係完美☺
2021-09-28
2021-09-29 19 浏览
住喺元朗嘅朋友,帶我嚟呢間泰國小曼谷食晚飯,之前喺九龍城食過,以為唔係同一間,點知睇個meau,原來係同一間,全港仲有四至五間分店。一開始嗌咗個鮮蝦柚子沙律🥗$91,價錢都幾貴,但勝在蝦夠大隻新鮮,柚子都好入味。好快就清哂😆蒜蓉包值得一讚👍🏼$35有四件。攞上手仲係熱辣辣,而且蒜蓉醬都多,食落去外脆內軟👍🏼串燒就叫咗牛肉,雞翼,泰國臘腸。總體串燒燒得幾好,唔會燒得太乾,牛肉食落仲有啲肉汁。泰國臘腸,都好惹味。個金邊粉值得一讚,本身自己去親食泰國嘢都一定會叫金邊粉,開頭睇個賣相,覺得顏色偏淺,心諗應該未必入味。但一食落去,有酸酸甜甜感覺,好開胃,出乎意料地好食😋麵條煙煙韌韌👍🏼呢個咖喱軟殼蟹法包,絕對推薦👍🏼咖喱汁超好味,而且軟殼蟹份量都好多😋😋呢個生菜包坦白講就一般,肉質好乾,同埋叫左小辣都好辣,如果唔食得辣嘅,一定要嗌唔辣。最後叫咗一條明爐檸檬汁桂花魚,雖然呢個餸都成$200,但我覺得都值得叫。首先魚好滑,個湯酸酸甜甜好好味😋總體而言,呢間小曼谷係絕對推介,真係有質素👍🏼環境坐得都好舒服👍🏼會再有下次👍🏼

2021-09-27
  • 泰皇咖哩法包軟殼蟹
  • 泰式鮮蝦炒金邊粉
2021-09-28 26 浏览
今日一家大細去完農場玩,勞動左成日當然要搵啲好西食下,由於千色匯泊車八點之後$14一個鐘,見佢咁平就泊底睇吓附近有咩食,之後就去咗呢間小曼谷,因為九龍城都食過,所以覺得質素應該有保證首先環境枱與枱之間唔會太埋,坐得都夠鬆動,冷氣都夠食物方面:泰式金邊粉 足料 口感比較特別,好彈牙,好少食到呢個質感 配料蝦一讚 食得出新鮮馬拉盞通菜 好香好惹味 不過而家唔係通菜季節 有少少鞋串燒 不過不失,唯獨燒臘腸要一試,好好食 外皮小小脆口 好惹味咖喱軟殼蟹 呢個係咁多個餸最出色 首先蟹嘅份量好多 識落好脆好香口 點埋啲咖喱汁一絕 明爐桂花魚 配料好多 好入味 魚都好滑生菜包 份量多 略嫌有啲辣 柚子沙律 新鮮好味 好似食到有少少焦糖 幾特別嘅配搭 好開胃 總結:環境舒適,上菜快,有質素嘅泰國嘢,尤其是要咖喱軟殼蟹,下次去我都會必點,重點係我阿爸唔鍾意食泰國嘢,佢都讚好食,唔太重口味,值得推介

首先環境枱與枱之間唔會太埋,坐得都夠鬆動,冷氣都夠

食物方面:

馬拉盞通菜 好香好惹味 不過而家唔係通菜季節 有少少鞋

明爐桂花魚 配料好多 好入味 魚都好滑

生菜包 份量多 略嫌有啲辣

2021-09-14
  • 咖喱軟殼蟹
👲🏼小曼谷算係老子號喇,但元朗分店依舊好味,係香港要搵到價錢、味道、地道三個元素都夠哂happy嘅泰菜唔多,而小曼谷真係一直都balance到🌟每次都大口吃,又會捧住肚出番去,水準不變先留到客人!😋🔸泰式生蝦刺身🦐($108)💎可以選擇辣味程度嘅泰式生蝦真係少之有少😆😆好開心!!選左小辣,有六隻大大嘅生蝦刺身,再蘸埋酸酸地嘅泰式醬汁,個樣係食到咁➡️(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)蝦厚肉、夠冰凍又爽口👍🏼👍🏼👍🏼主要係蝦夠新鮮所以就好彈牙,完全合格以上,肚仔未滿😋😋出色嘅頭盤✔️🔸青咖喱海鮮($90)💎超惹味唔係講笑,叫左小辣😍😍選左青咖喱真係無選錯,椰香味好出之餘咖喱香甜而清新👅直頭飲左啖😂。如果你係食得辣嘅話可以再叫辣啲又得👍🏼唔好睇佢細煲野,海鮮都非常足料,有齊哂彈牙嘅蝦、帶子、爽魷魚、青口,仲有d豆呀泰式茄子仔,全部都好入味,真係好中意呢個汁💛配飯應該係一流!!用鐵鍋承載令熱力都會last long一點,咁就唔驚咖喱好快凍。🔸泰式蒜蓉包(4塊)($32)💎承上題,配左呢個驚天地嘅蒜蓉包,先襯得起我中意嘅青咖喱㗎嘛😆鮮有食到脆、香、濃嘅蒜蓉包!!主要因為蒜蓉包有啲炸新鮮蒜粒又有少少炸蔥,真材實料令到蒜

🔸泰式生蝦刺身🦐($108)💎

🔸青咖喱海鮮($90)💎

🔸泰式蒜蓉包(4塊)($32)💎
承上題,配左呢個驚天地嘅蒜蓉包,先襯得起我中意嘅青咖喱㗎嘛😆鮮有食到脆、香、濃嘅蒜蓉包!!主要因為蒜蓉包有啲炸新鮮蒜粒又有少少炸蔥,真材實料令到蒜味好出位,香脆多士浸落熱嘅青咖喱煲,好難唔令人上癮😍,呢個包好值得叫👍🏼👍🏼唔呃你,呢個亦係佢哋嘅推介之選。
青咖喱海鮮+蒜蓉包
泰式蒜蓉包

🔸凍椰青($39)💎
唔洗諗,食泰菜一定要整番個大椰青😎凍椰青配惹味泰菜一流,最主要椰青非常清甜又無麥酸味,亦無椰皇咁熱氣,爽。
椰青

🔸牛舌4片($30)
呢到嘅串燒都係10幾蚊起,最中意叫到成檯野🥰厚燒牛舌即叫即燒,外皮燒到有少少脆,口感軟而不至太淋身,配埋泰式沙嗲醬很ok!
厚燒牛舌

🔸泰式鐵板蠔餅($111)
震撼上檯,勁大份😂😂呢個鐵板蠔餅充滿住中size嘅蠔仔,不停出煙都幾架勢。必須要用佢嘅辣椒醬,香口而且應該係好好嘅送酒菜,而且泰式嘅做法人食落蠔餅冇咁油膩,就算食到最後飽飽地都食得落🤣
2021-09-24
青咖喱海鮮+蒜蓉包
泰式蒜蓉包
椰青
厚燒牛舌
  • 泰式海鮮咖喱
  • 蒜蓉包
2021-09-23 18 浏览
呢間小曼谷泰國美食鄰近嘉城,係正教育路,行過去好方便。今次叫左四樣野食。第一道係泰式馬拉盞炒野菜苗,鑊氣十足,馬拉盞亦唔會太辣,蝦米落足料,連埋菜食又脆又爽口。第二道係黃咖喱牛腩,牛腩夠嫩口,份量夠多,咖喱汁帶啲甜味,配菜入味。另叫埋泰式蒜蓉包,即叫即焗熱辣辣,卜卜脆,蒜香牛油味十足,配埋岩岩既黃咖喱食就天作之合。最後叫左個海鮮,牛油蒜蓉燒虎蝦,蝦上面灑左大量炸銀魚仔,配埋泰式辣醬,食到同食喎到辣既朋友都可以一試!
呢間小曼谷泰國美食鄰近嘉城,係正教育路,行過去好方便。

2021-09-23 176 浏览
中秋正日一行三人出街食晚飯,原本想去酒樓但驚太多單出菜質素會變差,所以揀左黎小曼谷,仲可以經openrice book定檯夠晒方便👏我地準時到達餐廳已經set好位,採用QR code自助落單,非常方便👍叫左泰皇咖哩炒虎蝦,馬拉盞炒椰菜苗,三串沙嗲串燒👉豬肉,雞腎同雞軟骨同兩個白飯~雖然係中秋正日但出菜速度唔算耐👍首先黎到既係三串串燒,燒得都幾靚唔會太燶雞腎爽口,豬肉夠滑,雞軟骨有咬口泰式串燒黎講個沙爹醬係靈魂,可惜呢度既醬食落唔香,而且太多花生粒,醬汁唔多,呢碟醬都唔夠我地點三串串燒🙈泰皇咖哩炒虎蝦既虎蝦原隻連殼上,都幾大隻,爽口👍我自己比較鍾意泰皇咖哩多過青紅黃咖哩,因為唔會辣甜甜地同埋帶啲椰香味😋呢度嘅咖哩椰香味唔算重,濃稠適中,送飯一流😁馬拉盞炒椰菜苗相對等得最耐,色澤幾靚唔算油,但食落比較清淡唔夠惹味,有啲失色😅 白飯超大碗👍果唔係呢排太熱氣都想試個蒜蓉包,點咖哩都一定超正!🤤🤤小曼谷喺泰國菜黎講無人不曉,但係整體水準無我地預期咁驚艷😅😅

雖然係中秋正日但出菜速度唔算耐👍
串燒豬肉,雞腎,雞軟骨

首先黎到既係三串串燒,燒得都幾靚唔會太燶
雞腎爽口,豬肉夠滑,雞軟骨有咬口

泰皇咖喱炒虎蝦

泰皇咖哩炒虎蝦既虎蝦原隻連殼上,都幾大隻,爽口👍
泰皇咖喱炒虎蝦

呢度嘅咖哩椰香味唔算重,濃稠適中,送飯一流😁
馬拉盞炒椰菜苗

白飯超大碗👍
果唔係呢排太熱氣都想試個蒜蓉包,點咖哩都一定超正!🤤🤤

2021-09-21
  • 泰皇咖哩炒虎蝦
2021-09-20 17 浏览
食泰國菜唔一定要去九龍城,喺元朗開設左分店嘅小曼谷泰國菜都係一個唔錯嘅選擇💫冬陰功湯$97冬陰功湯份量好大😍😍有兩隻已經剝左殼嘅虎蝦,鮮甜爽口,湯底不會過分地加入椰汁🥥,反而係清澈的香茅味😍😍💫泰式原味烤薄餅$32💫青咖喱雜菜$85烤餅熱烘烘,沾上青咖喱汁簡直係絕配,烤餅鬆化軟糯,一層層的剝落着青咖喱濃而不辣,有西蘭花🥦、椰菜、小茄子🍆等不同的蔬菜🥬,每一片都沾滿了青咖喱汁,非常滿足💫泰式柚子沙律🥗$91中秋節係柚子的季節,有子鮮甜內藏鮮蝦,上面加上脆口花生增添口感💫蜜糖燒菠蘿🍍$56菠蘿多汁,餐廳提供刀叉供客人切開,非常之鮮甜清新💫雞肉沙嗲串燒$17雞肉嫩滑,塗上甜的蜜糖,再配上沙嗲醬🥰🥰食到舔舔脷📍 小曼谷泰國美食 (教育路) (元朗)元朗教育路50號兆明樓地下A號舖5⭐️評分好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️餐廳環境:⭐️⭐️⭐️⭐️

💫冬陰功湯

💫泰式原味烤薄餅
💫青咖喱雜菜

💫泰式柚子沙律🥗

💫蜜糖燒菠蘿🍍
菠蘿多汁,餐廳提供刀叉供客人切開,非常之鮮甜清新

💫雞肉沙嗲串燒
雞肉嫩滑,塗上甜的蜜糖,再配上沙嗲醬🥰🥰食到舔舔脷

📍 小曼谷泰國美食 (教育路) (元朗)
元朗教育路50號兆明樓地下A號舖

5⭐️評分
好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
餐廳環境:⭐️⭐️⭐️⭐️

因為老公話收工過元朗食飯,我就係到搵咗呢間有百幾個好評嘅餐廳食飯,點知係極度失望!!係我食過最難食嘅一餐泰國菜。鮮蝦炒金邊粉,碟炒粉嘅色水已經唔對路,食落個味酸到唔知點形容,啲芽菜仲要無炒熟,一陣腥味。仲有!個粉濕淰淰,唔講以為叫咗濕河。柚子沙律,明明辣嘅,食唔到辣味之餘,仲死甜,唔講以為呢個世界仲有出柚子罐頭。串燒雞,個雞無醃無味,仲要解凍得唔好,一陣臭味。好彩得個炒菜叫正常啲,但係唔使再預我會再嚟呢間嘢食,真係請都唔再嚟。得三個劣評?我唔係好信囉都有好嘅,至少啲蝦新鮮,食完無敏感,可惜,都係無味!

串燒雞,個雞無醃無味,仲要解凍得唔好,一陣臭味。

都有好嘅,至少啲蝦新鮮,食完無敏感,可惜,都係無味!
2021-09-10 25 浏览
小曼谷銅鑼灣同九龍城都食過,今次第一次食元朗這間,雖然環境氣氛不及前兩間,但食物質素都keep到高水準,仲要平左!性價比高了,好抵食!.泰式生蝦刺身 $108每次來小曼谷一定點的冷盤,生蝦大隻彈牙,蝦肉新鮮甜美,辣椒蒜粒加上特製醬汁正呀✨😋.泰王咖喱法包軟殼蟹$158咖喱惹味香口配上軟淋法包配搭一流,價錢仲要比其他分店平,必點!.泰式拼盤 $121一班朋友必點的炸物拼盤,有蝦餅魚餅春卷等等,相較下蝦餅比較出色,爽口彈牙,口感非常滿足🍤.泰式馬拉盞炒椰菜 $86椰菜油量翠綠,偏硬身,微辣頗開胃。.鮮芒海鮮炒飯 $88這個有被驚艷到,$100不到的炒飯竟然帶有大蝦帶子魷魚等食材,飯粒粒分明,加上肉鬆頗有風味✨.風味燒豬頸肉$95份量極多,但這個可以說是唯一比較失望的,肉質偏柴。.總括而言夜晚一班朋友聚餐又不想太貴,元朗小曼谷確是一個好選擇👯👯

泰式生蝦刺身 $108

泰王咖喱法包軟殼蟹$158

泰式拼盤 $121

泰式馬拉盞炒椰菜 $86
椰菜油量翠綠,偏硬身,微辣頗開胃。

鮮芒海鮮炒飯 $88

風味燒豬頸肉$95
份量極多,但這個可以說是唯一比較失望的,肉質偏柴。
2021-09-09 18 浏览
太耐冇去旅行🥲好掛住泰國,所以同朋友去左小曼谷食飯,尋找泰國的味道😋Menu好多款式揀😂😂心大心細咩都想試下 通菜係必須的😂😂 揀左小辣,惹味得黎唔會係死辣。另外叫左咖哩軟殼蟹面包,一上碟見到份量好多嚇親😂 黃咖哩甜辣甜辣,同面包好夾。軟殼蟹唔會炸到好油,外脆內軟。最後必點既係芒果糯米飯!用佢黎做甜品係最好既結尾。糯米飯溫熱,帶有嚼勁,加埋椰奶真係好正。唯一有少少可惜係芒果不是當造,所以酸味會重少少。飲品揀左椰皇沙冰同芒果沙冰。兩杯都好飲,唔會過甜。整體十分滿足!雖然去唔到泰國,但可以搵番泰國既味道😋😋😋

Menu好多款式揀😂😂心大心細咩都想試下

通菜係必須的😂😂 揀左小辣,惹味得黎唔會係死辣。

最後必點既係芒果糯米飯!用佢黎做甜品係最好既結尾。

飲品揀左椰皇沙冰同芒果沙冰。兩杯都好飲,唔會過甜。

整體十分滿足!雖然去唔到泰國,但可以搵番泰國既味道😋😋😋
2021-09-06 55 浏览
今日去完元朗度踩單車 出返嚟就勁肚餓 搵咗間泰國菜食晚飯 呢間叫小曼谷泰國美食嘅餐廳人頭湧湧 於是就食下啦黃咖哩牛腩 係原鍋上分量都幾多 牛腩炆得夠淋夠入味 配埋惹味嘅咖哩汁一流呀 入面仲有薯仔 洋蔥 青椒等配菜 泰式芝士蝦丸 超驚喜 Size有小朋友拳頭咁大超誇張 外皮炸得脆卜卜 入面嘅蝦餅好有咬口而且有鮮甜嘅味道 中間係爆漿流心芝士勁邪惡泰式豬頸肉豬頸肉 火候啱啱好 入面肥瘦適中點埋泰式辣汁一啲都唔油膩 馬拉盞通菜 惹味嘅馬拉盞令平凡嘅通菜都增添色彩

馬拉盞通菜 惹味嘅馬拉盞令平凡嘅通菜都增添色彩

2021-09-04 19 浏览
有一日想食泰國嘢,就同老公嚟咗呢間泰國餐廳,因為見佢哋都唔算太貴,平時都好多人食,所以今次就試吓,入到去坐低之後睇完Menu真係口水都流埋🤤我哋叫咗一個白咖喱雞肉,加薄餅,你都知後白咖喱唔算好辣,不過雞肉略嫌少咗一啲,但係薄餅非常有誠意,嚟到都係熱辣辣,又係吹波波,唔會好厚粉咁樣,我覺得幾好食,再點埋個白咖喱好夾👍🏻👍🏻👍🏻然後叫咗一條燒蔓草,因為係即叫即燒嘅關係,所以會比較耐少少,不過嚟到之後都係好香,魚肉好滑,好Juice多汁,唔會整到啲肉好老,呢個真係值得推介,再點埋個泰式辣汁簡直係一流👍🏻之後就叫咗個牛油蒜蓉燒蜆,同埋鹽燒虎蝦,牛油蒜蓉燒蜆份量都唔少,兩個人食都OK,時間燒得剛剛好,唔會太熟乾爭爭,再加埋啲調味料真係好好味,至於鹽燒虎蝦,蝦肉真係好彈牙,食得出係新鮮蝦,唔係死蝦,整體來講呢個價錢食到咁正宗嘅泰國菜真係好值得推介👍🏻👍🏻
2021-08-18