2022-09-13
鍾意食泰國菜一定識得呢間餐廳「小曼谷泰國美食」,都好出名,出名抵食+都幾好食。充滿泰國風味!而家仲好先進,直接QR code落單。菠蘿海鮮炒飯$96 入面有好多菠蘿,大大粒,甜甜地相當開胃!每一粒飯都好入味,而且有不同的配菜包括腰果,肉鬆,三色豆等,口感豐富。黄咖喱海鮮 $118泰式原味烤薄餅(2塊)$48 我覺得佢個黃咖喱係非常之香,裏面有多款海鮮包括魷魚,青口,海蝦等等,分量充足,口感彈牙!我就鍾意配搭埋薄餅,鹹香又香脆,可以多重口感。泰式鮮蝦炒金邊粉$101金邊粉方面份量都比想像中大,酸酸甜甜好開胃,金邊粉亦有少少彈牙;大大隻鮮蝦喺表面,睇見都覺得比較新鮮!仲有韭菜同芽菜,口感滿足。食咗咁多嘢,幾位係咁飽先係平均每人百幾蚊,抵食!難怪座無虛席啦。
而家仲好先進,直接QR code落單。
黄咖喱海鮮 $118
泰式原味烤薄餅(2塊)$48