2024-01-25 220 浏览
💜特製牛奶拉麵牛奶湯底味道香濃,拉麵帶煙韌,仲有粟米粒、叉燒、溏心蛋等配菜,全部都係小朋友至愛💜特製黑咖哩撈麵湯拉麵就食得多,都係第一次食撈拉麵黑咖喱味道香濃,黑色大頭Kuromi 造型非常吸晴,耳仔仲係用脆多士做,配料豐富而且拉麵掛汁好好味💜紫薯味蒸包造型超可愛,口感軟熟又唔會太甜💜明太子章魚燒章魚燒好香脆,配上明太子醬非常惹味💜特製蝶豆花啫喱梳打/ 荔枝啫喱梳打上層有綿密的cream 加上Kuromi 綿花糖,下層有清爽汽水同啫喱增加口感,唔會太甜,又好睇又好飲
💜特製牛奶拉麵

💜特製黑咖哩撈麵
湯拉麵就食得多,都係第一次食撈拉麵

💜紫薯味蒸包
造型超可愛,口感軟熟又唔會太甜

💜明太子章魚燒
章魚燒好香脆,配上明太子醬非常惹味

💜特製蝶豆花啫喱梳打/ 荔枝啫喱梳打

特製牛奶拉麵

特製黑咖哩撈麵

明太子章魚燒

紫薯蒸包

特製蝶豆花啫喱梳打/ 荔枝啫喱梳打

終於黎到期待已久既 KUROMI 主題拉麵餐廳啦!😊整間店內內外外,每一個角落都佈滿著Kuromi 😍就在門口排隊時,已經感到超興奮,入到去坐低後,被滿滿夢幻粉紫色的Kuromi包圍著,Alex好像比我還要興奮😂🤣,再黎埋啲食物,簡直癲左,相機完全停不了📸😜既然黎得打卡,KUROMI期間限定主題美食點可以唔叫齊呢!😏拉麵就簡左非常吸引暗黑可愛教主 KUROMI 造型滿滿紫菜既黑咖喱撈麵,這個叉燒粒配菜及黑咖喱汁會另上。另一個是牛奶拉麵,有KUROMI印花既魚片、日式叉燒、豬軟骨、溏心蛋同埋💀骷髏頭造型紫薯片打卡必點 KUROMI 造型既紫薯蒸包😍明太子章魚燒上面有塊KUROMI 餅乾架!🤩至於特飲有兩款口味,荔枝啫哩梳打及蝶豆花啫哩梳打,上面既KUROMI 水泡係好好味棉花糖黎架!而我就覺得蝶豆花比較好飲😋超治癒既一餐,KUROMI 主題做到二月尾咋!粉絲們記得唔好錯過啦! 😉
終於黎到期待已久既 KUROMI 主題拉麵餐廳啦!😊

整間店內內外外,每一個角落都佈滿著Kuromi 😍

就在門口排隊時,已經感到超興奮,
再黎埋啲食物,簡直癲左,相機完全停不了📸😜

打卡必點 KUROMI 造型既紫薯蒸包😍

明太子章魚燒上面有塊KUROMI 餅乾架!🤩

2024-01-17
2024-01-21 56 浏览
少女之心大爆發😛呢間已經想食好耐了,每隔一段時間就會轉唔同主題,之前有鬆弛熊,加菲貓,玉桂狗等主題,今次係Kuromi,好有創意嘅一間麵店,而且好有心思😍 我哋叫咗一個特製黑醬油拉麵,拉麵非常彈牙,好有彈性😍而且湯底非常濃郁,仲有日式叉燒,豬軟骨,紫菜…..等,好足料的拉麵,聽聞日本人食拉麵要食到嘶嘶聲先代表好好味😍^Oishi^小食都不弱,可愛造型嘅紫薯味蒸包,明太子章魚燒食落去幾有驚喜!人哋話通常打卡嘅餐廳未必好食,但我覺得呢間唔錯最後壓軸出場嘅自製黑咖喱撈麵😍特濃味嘅黑咖喱,一啲都唔辣啱晒我,同平時食開嘅甜咖喱和辣咖喱味都唔同地方不算大,但食物質素好,下午茶時段會無咁多人,大約排隊十分鐘左右

2024-01-17
2024-01-11 186 浏览
嚟得呢度都應該係好鍾意Kurumi既,貪可以嚟影相打卡,食物造型當然係靚啦,影張相出嚟都係好吸引嘅,唔會期望佢好好食,但係都唔算難食🤣,出面一碗拉麵都差唔多$100 ,嚟呢度打埋卡都算正常價ok,但係真係坐得有啲迫想嚟,都係唔好繁忙時間
來自日本富山縣並獲得日本東京拉麵Show 5年冠軍的富山麵家最近又有新搞作,推出多款期間限定以Kuromi為主題的拉麵、小食和飲品,每款都融合了Kuromi的可愛造型,超適合打卡。餐廳佈置內內外外亦變成粉紫色,由門面牆紙、掛畫裝飾,以至餐牌、餐桌、餐具,甚至職員的制服,都能找到Kuromi的蹤影,氛圍感滿滿。店內還會不停重複播放著Kuromi的歌曲,回家後旋律仍在我腦海內縈繞。🖤Kuromi 特製黑咖喱撈麵🍛 ($118)Kuromi造型分別以紫菜、黑色吐司和日式魚蛋拼製而成,非常有心思。配料黑咖喱汁、叉燒粒、蔬菜粒和溏心蛋都會另外奉上,拉麵條根根分明有韌性,加入香濃得來辣度適中的黑咖喱,掛湯又滋味,與其他配料拌勻一起吃口感更豐富。🖤Kuromi 特製黑醬油拉麵🍜 ($98)必食此店的冠軍黑醬油拉麵,獨家研製的黑醬油採用雞骨和魚貝類長時間熬製而成,味道濃厚鮮甜。麵身偏粗身,配上豬軟骨、日式叉燒、糖心蛋、海苔、竹笋和Kuromi和骷髏頭造型的魚片,滋味滿分。🖤Kuromi 特製明太子章魚燒🐙 ($48)章魚燒外脆內軟,內餡飽滿,配上明太子醬、木魚碎,味道更豐富。上面更放上一片Kuromi

🖤Kuromi 特製黑咖喱撈麵🍛 ($118)

🖤Kuromi 特製黑醬油拉麵🍜 ($98)

🖤Kuromi 特製明太子章魚燒🐙 ($48)
章魚燒外脆內軟,內餡飽滿,配上明太子醬、木魚碎,味道更豐富。上面更放上一片Kuromi餅乾,令人愛不釋手。

🖤紫薯蒸包🍠 ($28)
Kuromi造型的紫薯蒸包用特製蒸籠盛載住,可愛度爆燈。豐富的紫薯內餡甜度適中,趁熱吃包身份外軟綿。

🖤特製荔枝啫喱梳打 ($38)、特製蝶豆花啫喱梳打🍹 ($38)
上層鋪了厚厚的忌廉和Kuromi棉花糖,配合清新梳打,形成漸變色分層,感覺好夢幻。梳打酸甜解膩,每一口都吸啜到啫喱,感覺好像在吃甜品一樣。

吃飽了仍然意猶未盡,還可以換購一系列Kuromi精品帶回家中。

◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦

𖠿富山麵家 X KUROMI 期間限定店 @ramenirohahk @sanrio.hk
𖤣𖤥銅鑼灣希雲街7號地下
活動日期:即日起至2024年2月29日

味道 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡
服務 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡
環境 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡
價錢 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡
回頭率 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡
我女係Melody同Kuromi的超級Fans ,差唔多所有嘢,都有佢哋的圖案!最近富山麵聯乘x Kuromi ,推出咗一系列嘅拉麵套餐同埋精品,今日我哋就帶佢去富山麵家,食人見人愛的kuromi主題拉麵🍜套餐kuromi套餐包括以下食品:🌟黑咖喱撈麵+叉燒粒配菜套餐可愛嘅大頭Kuromi造型,見到真係唔捨得食😣,黑咖喱汁,味道非常香濃!另外仲有叉燒粒、糖心蛋、豆角、紅蘿蔔,薯仔等配菜,撈埋一齊食,非常惹味Mina姐係💓Melody同💜Kuromi的超級Fans ,差唔多所有嘢,都有佢哋的圖案!最近富山麵聯乘x 💜Kuromi ,推出咗一系列嘅拉麵套餐同埋精品,今日我哋就帶佢去富山麵家,食人見人愛的💜kuromi主題拉麵🍜套餐,我仲幫佢襯埋紫色💜kuromi套裝,去同💜kuromi影相📸同打卡!富山麵家喺港鐵銅鑼灣站F1出口,向利園山道方向,行6分鐘就到!富山麵家全個餐廳都佈置成紫色嘅Kuromi主題,今次聯乘,除咗主題嘅拉麵套餐之外,仲有限定嘅Kuromi精品!限定去到2024年2月29日就無架喇,鐘意 💜Kuromi的朋友,唔好錯過!💜✨kuromi套餐包括以下食品:💜✨ 黑咖喱撈

kuromi套餐包括以下食品:
🌟黑咖喱撈麵+叉燒粒配菜套餐

💜✨kuromi套餐包括以下食品:
💜✨ 黑咖喱撈麵+叉燒粒配菜套餐
💜✨ 牛奶拉麵
湯底用咗牛奶,味道濃香,拉麵軟硬度又煮得啱啱好,再配埋個Kuromi日式魚蛋,mina爸同Mina都好鍾意食

💜✨kuromi造型紫薯包
Kuromi造型的紫薯餡包,靚到冇得輸,包皮蒸得好軟,個紫薯餡又唔太甜,一上枱,Mina姐就一手就搶咗嚟食
💜✨明太子章魚燒
表面鋪滿木魚碎及明太子醬,燒得皮脆內軟,裏面滿滿的章魚粒,再配埋可愛嘅Kurumi餅乾做裝飾,食完1碟都仲想再食!
💜✨荔枝啫喱梳打
濃濃嘅荔枝味,比較偏甜,所以Mina姐好鐘意,成粒可愛嘅Kuromi棉花糖,俾佢食晒
💜✨蝶豆花提子啫喱梳打
蝶豆花混合提子嘅梳打飲品,底部有粒粒啫喱,味道清甜,口感層次好分明!🌟牛奶拉麵
🌟kuromi造型紫薯包
🌟明太子章魚燒
🌟荔枝啫喱梳打
🌟蝶豆花提子啫喱梳打
2024-01-08 25 浏览
細妹最近鍾意Kuromi😈 我留意到銅鑼灣呢間做緊Kuromi主題嘅拉麵店🍜 帶佢去打卡📸😈💜 Kuromi😈全部都係Kuromi啊~😈特製麵食:- 黑咖喱撈麵 HK$118- 黑醬油拉麵 HK$98Kuromi主題係期間限定架😈 黑咖喱好特別呀,成大個Kuromi樣💜小食:- 紫薯味蒸包 HK$28- 明太子章魚燒 HK$482款都係真材實料,好味,推薦❣️特製飲品:- 蝶豆花啫喱梳打 HK$38- 荔枝啫喱梳打 HK$382款都係期間限定,好靚呀,又唔會太甜👍🏻咁打卡able嘅食品🤳價格唔算貴🆗

Kuromi😈全部都係Kuromi啊~😈

特製麵食:
- 黑咖喱撈麵 HK$118

- 黑醬油拉麵 HK$98

Kuromi主題係期間限定架😈
黑咖喱好特別呀,成大個Kuromi樣💜

小食:

• 黑醬油拉麵
  • 蝶豆花啫喱梳打
  • 荔枝啫喱梳打
2023-12-09 558 浏览
Kuromi-sama has arrived to Ramen Iroha and, like all their collaborations, they have done a really good job in decorating the store.Their food was includes their usual Takoyaki and their drinks as adorable, though due to limited stock, only 1 marshmallow was available for every 2 drinks. The purple potato bun was also filled with purple potato fillingsTheir milk ramen is a good as always and I drank the whole bowl of soup as it wasn't salty.The most cute dish was definitely the Tsukemen. However

The most cute dish was definitely the Tsukemen. However, in terms of taste, it was unfortunately less comparable to the ramen. The curry sauce/soup was not hot or rich enough. Having said that, I would still have to say this is a must order as usually the Tsukemen of other collaborations are not decorated as detailed as this one.
2023-12-07
2023-11-19 697 浏览
最近,我品嚐了一碗被譽為冠軍級醬油拉麵。讓我來分享一下。首先,讓我來談談這碗拉麵的湯底。湯底是這碗麵的靈魂所在,它散發著濃郁的醬油香氣,讓人垂涎欲滴。湯底的口感豐潤濃郁,入口時帶來一種濃濃的醬油味道,帶動了整碗麵的風味。湯底的熬製經過長時間的煮炮,散發出令人無法抗拒的誘人香氣。其次,麵條的質地也值得一提。這碗拉麵使用了經過精心調製的麵粉製作而成的麵條,質地彈牙有咬勁。每一口都能感受到麵條的彈性和口感,完美地襯托出湯底的風味。再來,讓我分享一下配料的完美搭配。這碗拉麵的配料非常豐富,有鮮嫩的叉燒肉、蛋和蔥花。叉燒肉入口即化,帶著淡淡的甜味,與湯底的醬油香氣相得益彰。
最近,我品嚐了一碗被譽為冠軍級醬油拉麵。讓我來分享一下。

2023-11-13
午餐
鬆弛熊🐻主題嘅拉麵店,餐廳裝修好pink pink,好得意、好可愛😍🤭

🍜𝑹𝑰𝑳𝑨𝑲𝑲𝑼𝑴𝑨特製黑醬油拉麵 ($98) 拉麵配料有日式叉燒、肥瘦適中!仲有好冧既沖繩豬軟骨、QQ鬆弛熊魚片、半熟蛋、荀、紫菜,仲有片花形紅蘿蔔片,配埋黑醬油湯底,湯底有微微既黑胡椒味同煙燻味!麵質煙韌,有淡淡既麥味,麵條粗幼度適中!
🍜𝑹𝑰𝑳𝑨𝑲𝑲𝑼𝑴𝑨特製沾麵 ($108)
沾麵有四款湯底可以揀,1️⃣熱牛乳湯,2️⃣魚介醬油湯,3️⃣胡麻醬,4️⃣味噌湯!我今次就揀咗魚介醬油湯!湯底偏稀身,但味道都算濃郁,如果可以再濃稠啲就更好,拉麵會更掛湯!拉麵配料有兩片日式叉燒、半熟蛋、蟹柳絲、粟米🌽、大蔥,仲有齊3隻角色嘅魚片,超可愛🥰 非常適合打卡📷💕.
🍢𝑹𝑰𝑳𝑨𝑲𝑲𝑼𝑴𝑨 炸雞拼章魚燒 ($69)小食拼盤有章魚燒同埋炸雞件,全晚最欣賞係炸雞😍 外皮脆口,肉質Juicy、幾滑!章魚燒🐙就正常發揮,有柴魚片係面,粉醬偏厚,口感軟熟,如果個面可以再脆啲就好好👍🏻除此之外,仲有塊鬆弛熊造型嘅牛油曲奇餅乾🍪,旁邊有個士多啤梨醬🍓,食落好似欣欣杯🤭 夾埋一齊食幾match!.
🥤𝑹𝑰𝑳𝑨𝑲𝑲𝑼𝑴𝑨 特製百香果梳打($39)🥤𝑹
鬆弛熊🐻主題嘅拉麵店,餐廳裝修好pink pink,
好得意、好可愛😍🤭

🍜𝑹𝑰𝑳𝑨𝑲𝑲𝑼𝑴𝑨特製黑醬油拉麵 ($98)

拉麵配料有日式叉燒、肥瘦適中!
仲有好冧既沖繩豬軟骨、QQ鬆弛熊魚片、
半熟蛋、荀、紫菜,仲有片花形紅蘿蔔片,
配埋黑醬油湯底,湯底有微微既黑胡椒味同煙燻味!
麵質煙韌,有淡淡既麥味,麵條粗幼度適中!
🍜𝑹𝑰𝑳𝑨𝑲𝑲𝑼𝑴𝑨特製沾麵 ($108)

沾麵有四款湯底可以揀,
湯底偏稀身,但味道都算濃郁,
如果可以再濃稠啲就更好,拉麵會更掛湯!
非常適合打卡📷💕
🍢𝑹𝑰𝑳𝑨𝑲𝑲𝑼𝑴𝑨 炸雞拼章魚燒 ($69)

小食拼盤有章魚燒同埋炸雞件,

全晚最欣賞係炸雞😍 外皮脆口,肉質Juicy、幾滑!
章魚燒🐙就正常發揮,有柴魚片係面,
粉醬偏厚,口感軟熟,如果個面可以再脆啲就好好👍🏻
除此之外,仲有塊鬆弛熊造型嘅牛油曲奇餅乾🍪,
旁邊有個士多啤梨醬🍓,食落好似欣欣杯🤭
夾埋一齊食幾match!
🥤𝑹𝑰𝑳𝑨𝑲𝑲𝑼𝑴𝑨 特製百香果梳打($39)
🥤𝑹𝑰𝑳𝑨𝑲𝑲𝑼𝑴𝑨 特製士多啤梨梳打($39)

兩杯都有果肉同埋糖漿喺底,所以一定要撈匀先好飲,
夾埋梳打水,兩杯都酸酸甜甜,好開胃!
兩杯黎講,我比較鍾意士多啤梨味,會濃味啲🥰
=========================
食物:7/10
環境:8.5/10
抵食度:7/10
回頭度:7/10
有冇鬆池熊嘅粉絲呢☺️日本過江龍富山麵家經常推出卡通聯乘系列,吸引唔少粉絲去食🥰最近佢地同Rilakkuma鬆池熊推出二十週年期間限定店,由即日起至10月31號,店內嘅裝修,由枱面到餐具全部都有鬆池熊嘅圖案,打卡好靚😁另外仲有限定商品加$68有可摺式環保袋同埋筷子,粉絲必去朝聖🐻 RILAKKUMA™️ 特製沾麵上面既鬆弛熊魚蛋好打意,食落同港式魚片一樣比較彈牙,沾麵可以自選湯底😌 有牛乳湯、魚介醬油湯、胡麻醬、味噌湯👍🏻今次揀左胡麻醬好有日式風味😁配料有蟹柳、粟米粒、糖心蛋同叉燒😆一齊食好滋味🌸RILAKKUMA™️ 特製黑醬油拉麵黑醬油湯底味道濃郁不會過鹹,豬軟骨軟腍入味,叉燒肥瘦適中,拉麵彈牙軟硬岩岩好,入面仲有隻溏心蛋好滋味特製小食拼盤小食拼盤內有炸雞及章魚燒,炸雞外脆內裹juicy ,配上士多啤梨蛋黃醬甜甜地幾特別章魚燒熱辣辣,裹面仲有粒粒彈牙章魚,淋上醬汁好滋味特製士多啤梨梳打士多啤梨醬入面仲有士多啤梨果肉,攪勻後味道酸酸甜甜,開胃解膩特製百香果梳打百香果梳打底部有粒粒百香果肉,消暑解渴,兩杯各有特色

🐻 RILAKKUMA™️ 特製沾麵

🌸RILAKKUMA™️ 特製黑醬油拉麵

特製小食拼盤
章魚燒熱辣辣,裹面仲有粒粒彈牙章魚,淋上醬汁好滋味

特製士多啤梨梳打

特製百香果梳打
百香果梳打底部有粒粒百香果肉,消暑解渴,兩杯各有特色
2023-10-30 277 浏览
富山麵家成日都有同不同卡通人物做crossover 啱啱個一排係同鬆弛熊做crossover 不過我地去嘅時候活動已經完結左🥹🥹不過拉麵店仲有啲design 可以打下卡🙈🙈冠軍黑醬油拉麵話明冠軍😎當然要試下啦用上醬油 再加入雞骨 豬骨 新鮮魚用上好多材料熬製而成✨令拉麵每一啖都充滿好香嘅味道有埋鹹香味👍🏻而且麵質彈牙香口😋再加埋兩大塊嘅叉燒 仲有香滑嘅半蛋溏心蛋特製雙拼蟹糕沾麵沾麵湯底可以三揀一今次揀左熱牛乳湯牛奶味幾重🥛加上牛油 有啲似忌廉湯咁😊另外配菜都幾豐富🙆🏻‍♀️ 有好香嘅蟹膏😋仲有沖繩豬軟骨同埋叉燒😍 同蟹柳 青瓜 粟米 糖心蛋加埋彈牙嘅拉麵🍜 好滿足😂富山雞翼用上嘅醬油夠味😋 仲加埋蜜糖🍯酸酸甜甜好開胃🫶🏻加上適量嘅芝麻 味道剛剛好❤️再加上雞翼煮得外脆內滑特製百香果梳打特製士多啤梨梳打兩杯飲落果香味都好夠😋而且最正係夠哂凍❄️啱哂咁熱嘅天氣下飲番杯❤️而且梳打好夠氣😎飲落好爽👍🏻
富山麵家成日都有同不同卡通人物做crossover

兩杯飲落果香味都好夠😋
而且最正係夠哂凍❄️
啱哂咁熱嘅天氣下飲番杯❤️
而且梳打好夠氣😎飲落好爽👍🏻

鬆馳熊fans~ 見到即刻要去打卡🤣🍜 特製黑醬油拉麵 $98入面有叉燒同豬軟骨 叉燒好厚 食落有啲柴😵‍💫 豬軟骨幾入味同冧 食落反而有驚喜🤩拉麵偏爽口 幾啱我食✅ 湯底會偏咸成碗得一塊牛奶熊嘅魚肉 有啲失望🫠 如果好似沾麵咁 有哂一家人會開心啲🍜 特製沾麵 魚介醬油湯 $108自己少食沾麵 所以唔知出面嘅係唔係都係咁 叉燒係凍切 而且厚同硬 層肥膏都硬哂 沾完湯口感都好差🙈 蟹柳仲有少少冰係面魚介醬油湯好咸😵‍💫麵都係好爽口 有嚼口 同埋有齊一家人嘅魚片😍2碗麵溏心蛋都好靚~🍗 炸雞拼章魚燒 $69炸雞好好食 新鮮炸起 皮唔會好厚 肉厚同juicy👍 章魚燒味道都唔錯 不過入面得一粒非常迷你章魚🤣另外有塊鬆鬆熊嘅牛油曲奇 好食!好香牛油味 又唔會好甜😍🥤 特製百香果梳打 $39 送環保袋一個就係普通百香果醬 加梳打 見送環保袋所以叫左杯😆鬆馳熊主題做到10月31日 食物質素就唔算出色 建議食醬油拉麵🤓 fans打個卡都可以嘅😉
鬆馳熊fans~ 見到即刻要去打卡🤣

🍜 特製黑醬油拉麵 $98
拉麵偏爽口 幾啱我食✅ 湯底會偏咸

🍜 特製沾麵 魚介醬油湯 $108
魚介醬油湯好咸😵‍💫
麵都係好爽口 有嚼口 同埋有齊一家人嘅魚片😍
2碗麵溏心蛋都好靚~

🍗 炸雞拼章魚燒 $69

2023-10-13
特製黑醬油拉麵
  • 炸雞拼章魚燒
2023-10-27 116 浏览
雖然佢哋已經做完左鬆弛熊期間限定嘅特色餐牌, 但係店入面都仲有好多鬆弛熊擺設好粉紅好可愛🌼今次點左依啲🐒👉🏻冠軍黑醬油拉麵麵條彈牙有嚼勁,配上濃郁香濃嘅黑醬油湯底,味道豐富又濃厚。上面仲有滑嫩嘅叉燒同半熟蛋,正正🌼👉🏻特製雙拼蟹膏沾麵特製雙拼蟹膏沾麵係一道絕對不能錯過嘅招牌菜!麵條彈牙爽滑,蟹膏醬汁同埋沾面汁都好濃郁,叉燒同半熟蛋都係定番, 食完成個口都充滿嗰個味道🌼🌼🌼👉🏻富山雞翼我雞翼炸得香脆,外皮酥脆內裡多汁,唔會好咸,好有口感 👍🏻👉🏻肉質滿滿餃子肉質鮮嫩多汁,皮薄餡多, 不錯不錯👍🏻👉🏻蜂蜜桃茶特飲特飲清新解渴, 滿滿蜂蜜味, 係用餐嘅絕佳伴侶!

👉🏻冠軍黑醬油拉麵

👉🏻特製雙拼蟹膏沾麵

👉🏻富山雞翼
我雞翼炸得香脆,外皮酥脆內裡多汁,唔會好咸,好有口感 👍🏻

👉🏻肉質滿滿餃子
肉質鮮嫩多汁,皮薄餡多, 不錯不錯👍🏻

👉🏻蜂蜜桃茶特飲
特飲清新解渴, 滿滿蜂蜜味, 係用餐嘅絕佳伴侶!

2023-10-26 96 浏览
店名:富山麵家地址:銅鑼灣希雲街7號聽朋友分享富山麵家做緊鬆弛熊推廣,再見到啲食物相超得意,所以今日特燈同個女一齊黎食!特製百香果梳打 $39特製士多啤梨梳打 $39飲品各有得色,都好好飲,飲品入邊都會有一啲果肉😊特製黑醬油拉麵 $98特製牛奶拉麵 $98拉麵🍜多配料!最得鍾音係個鬆弛熊,好得意,小朋友好鍾意食!而個黑醬油湯底濃郁,配場個麵底,好正!特製牛奶味湯底,得出好香嘅奶味,而豬軟骨同叉燒好入味,小朋友都咬到,好淋🥰🥰炸雞拼章魚燒 $69串燒雞軟骨 $43炸雞同埋章魚燒係即刻整,上到嚟嘅時候仲熱辣辣,炸雞仲好脆添!而雞軟骨就好有咬口,整體係好味嘅!佢哋仲會有唔同嘅副產品賣,例如環保袋等等,今日都忍唔住買返一個!質量好好,好實用!佢呢一期嘅鬆弛熊推廣做完,聽講嚟緊會有Kurumi😍時間夾嘅話都想嚟多次😊😊
店名:富山麵家
地址:銅鑼灣希雲街7號

特製百香果梳打 $39
特製士多啤梨梳打 $39
飲品各有得色,都好好飲,飲品入邊都會有一啲果肉😊

特製黑醬油拉麵 $98
特製牛奶拉麵 $98