這家深水埗的燒烤店真的已經想去太久了,這種撸串式的自助燒烤說實話在香港不多,吃完真的想說不枉此行,兩個人吃了一桶鐵釺,真的是吃到扶牆出。感覺非常適合不會自己燒肉的人,還有小朋友也會喜歡,因為那個烤爐只要把肉串放上去他就會自己轉,又簡單又有趣。食材乾淨新鮮,雖然說種類不是特別多,但是每一樣都是品質之選了,而旦說實話基本每樣嘗試一串,一圈下來也已經差不多了飲品也挺豐富,我最愛是凍豆漿。店內還有🍺啤酒+擼串,簡直不要太爽!唯一的問題我覺得是剛開始要慢慢烤,要有耐心,不過幸好這家有2.5小時,慢慢吃😬😬

飲品也挺豐富,我最愛是凍豆漿。店內還有🍺
啤酒+擼串,簡直不要太爽!

喺香港🇭🇰能夠搵到食串燒餐廳唔係好,而搵仲要係好食同質素好嘅餐廳更少之又少!但好好彩俾我搵到喺深水埗嗰間叫「密密燒」嘅餐廳👩‍🍳佢哋呢度嘅串燒無論質素同味道方面都係非常出色💯呢度串燒種類都非常之多有牛,雞,豬啊,蔬菜呀各款丸類同蔬菜都有!每樣食材無經醃製,食起上嚟原汁原味,而且仲要係全自動完全唔使人手喺度燒,食起上黎亦都非常之方便😼呢度食物好好味,啲肉無論牛定豬定雞😽都好煙韌好多juicy❤️而蔬菜都好爽口,特別係個番薯仔好甜好好味,我同朋友的呢度都讚不絕口!😻下次會帶埋其他朋友仔過嚟食❤️

下次會帶埋其他朋友仔過嚟食❤️
2023-02-15 435 浏览
自助串燒店近依幾年火速堀起,深受大家歡迎💖我都試過好幾間依類型嘅串燒店,但都失望而回😣不過今次終於都俾我搵到一間各方面都做得係水準之上嘅自助串燒店,可以真心推介俾大家😚。食物🍗🥓🥩🍡🍘🍥基本上所有肉類都有,我最欣賞嘅係佢哋嘅肉類串燒唔會過份調味同醃過,所以食得到肉類本身嘅味道☺️推薦大家要食燒蒜頭🧄,就咁食或者夾埋肉食係神仙級食法🤤。環境🍴非常整潔嘅一間餐廳,抽風系統強所以食完唔會成個身都係油煙味💨而且個爐頭都洗擦到閃令令,食得安心又放心😉。服務💁🏻落單之後食物好快就送到,絕對無漏單嘅情況出現,職員亦都好主動介紹每種肉嘅名稱,令到我哋知道自己食緊咩嘢,好貼心嘅服務🥰

。食物🍗🥓🥩🍡🍘🍥

。環境🍴

。服務💁🏻
2023-02-10 379 浏览
對於好易敏感肚痾既我,岀街食野好麻煩🫠,朋友們又成日要遷就我,所以好多時都幾唔好意思😅 今次揾到一間無添加串燒,超興奮又雀躍!嗌埋幾個朋友一齊試!😝⭐️有坑位既串燒爐⭐️大讚呢個有抗位嘅串燒爐💕除咗可以擺放好多支串燒之外,仲非常之方便俾我呢啲咁懶既客人,唔怕整污糟手同夠哂安全!⭐️食物無添加⭐️串燒枝枝都係無添加,同外面既串燒餐廳賣點非常唔同!😈 肉質味道最真實,味道新鮮,牛。雞。豬。羊肉質都軟綿又好味🥴丸類同香腸都好彈牙,任叫任食非常爽!⭐️啤酒任飲勁吸引⭐️朋友們放工難得聚埋一齊可以啤一啤🥂🍻,餐廳啤酒任飲非常得朋友歡心,不醉無歸😉我哋一行五人食三個半鐘😳,唔使放工即刻趕過去,超抵食!任食又任飲,今次實肥😆

⭐️有坑位既串燒爐⭐️
⭐️食物無添加⭐️

⭐️啤酒任飲勁吸引⭐️

2023-02-09 263 浏览
前排天氣仲咁熱🥵出去燒烤好辛苦,班FD知道我鐘意食燒烤,特登帶左我哩間室內串燒比我,唔洗自己燒就有得食,一定要試試。晚市套餐200幾已經包埋2個鐘左右燒串燒🤩同埋可以任飲,豬牛羊海鮮都包埋,唔錯✅一眼見到多種肉類串燒🍢任均選擇,同埋新鮮全部冇醃製,真係高水準!🐮牛肉味香濃嘅、爽彈Juicy嘅雞腎、陣陣羊羶香嘅羊卷肉!食落So Yummyyyyyy!食串燒有得食返啲相對健康少少嘅嘢食都未嘗唔喺一件好事☺️點都食返D蕃薯🍠仔同紅黃椒~兩樣都係我致愛。總結一下,食物種類唔可以話好多,不過豬、牛、羊、雞、海鮮、瓜菜、丸類、腸類,樣樣齊。😋食得好飽個下,都只燒到個半鐘多D,2個幾鐘好足夠,下次唔想熱又唔想動手燒,揀哩間就啱啦。

2023-02-08 253 浏览
我地book左呢間餐廳,一入去工作人員都好有禮咁樣帶我哋入座📞,環境,廁所及爐具乾淨,5個人以上,可以燒超3.5小時,燒烤十分充裕。🥇🥇雞翼🐔我最中意既就系燒雞翼,個皮燒到金黃色,少少焦香,肉質鮮美滑溜,好多肉汁。🥈牛肉🥩和牛既脂肪和肉分配均勻,滋味滿載。牛的脂肪在燒烤後香味四溢,香濃的牛脂在口腔徘徊,令人回味無窮。🥉豬肉🐖非常多款式,揀得好開心。🎖️牛丸&腸仔🥩🌭呢個系心急人既首選,好容易熟,而且都好好味。總括而言,性價比高,全部都好出色!食物和環境都評分極高。🎊🎊

🥉豬肉🐖非常多款式,揀得好開心。

2023-02-07 246 浏览
難得天氣涼涼🍁,梗係食吓燒烤啦!於是我同朋友發掘左一間喺深水埗叫「密密燒」嘅餐廳度食串燒放題,結果我哋食咗個好豐富同埋好滿足嘅晚餐🥣👉🏻先講吓呢度環境呢度環境非常之乾淨,而且枱都非常之闊落,唔會好迫,令你食得好舒服😌而且呢度串燒🍡🍡款式亦都非常之多,簡直你想食啲咩都有,而且仲要佢一串串都串好晒,同埋一層一層咁拎黎俾你去燒烤,非常之貼心💙👉🏻食物當然梗係好好味啦啲肉好大件,亦都唔係薄切而係非常之厚切🥓🥓,啱晒我同朋友呢啲好鍾意食肉嘅朋友仔😝食到口乾唔緊要,呢度仲有大把飲品🥂🥃🥤俾你,飲埋啤酒🍻都仲得,仲要係冇加一,簡直抵到爛!🥳

朋友今日帶咗我去深水埗食串燒,餐廳主打自助燒烤,2個人可食2個半鐘,幾點去食都可以,而且除咗一般汽水之外,仲包埋啤酒仼飲,依個價錢嚟講非常抵玩👏🏼餐廳嘅衛生做得好足,地面同枱都唔會油冧冧黐立立,個爐頭仲好乾淨,擺放生串燒嘅木盤都好新淨,唔會發哂霉污糟邋遢,所以環境衛生方面我俾💯分✨試吓啲串燒味道如何先🍢厚切牛舌油脂豐富夠彈性;牛板腱肉味濃多汁;墨汁墨魚丸爽口彈牙;多春魚甘香鮮甜,食物無預先醃製,所以盡顯食材嘅新鮮度,原汁原味食更見餐廳對食材嘅新鮮度有信心✨總括而言,呢度位置周腳,食材來貨新鮮,環境更加係無得彈⭐️加上價錢同用餐時間都合宜,所以我同朋友兩個人都食到捧住個大肚腩離開🙈
2023-02-03 185 浏览
久唔久就會想食串燒,惹味嘅串燒總會一串接一串咁食令人停唔到口😋不過依家單點食串燒越嚟越貴,所以都唔敢叫得太放肆,吓吓都要就住嚟叫好無癮😕好彩俾我發現到依間仼飲仼食嘅自助串燒燒烤餐廳,一個價錢就可以仼食串燒,如果夾到5個人或以上仲可以食足3.5小時,時間非常充足,一定食得好飽又滿足❤️餐廳用QRcode落單,方便食客又唔怕會漏單👍🏼串燒嘅賣相好掂,每串串燒都好整齊嘅放喺木架上面,店員仲會介紹肉類嘅建議燒烤時間,認真貼心🫶🏻我覺得最吸引嘅係豬頸肉串同豬梅肉串,兩串豬都超多油份,入口油香軟冧,燒緊嘅時候啲豬油別晒出嚟,真係見到都開胃🐷另外台灣香腸都一定要食,有少少香料味同甜咁,拎黎燒最能突顯台灣腸嘅美味🤤

2023-02-03 135 浏览
難得今日放假,一定要食好嘢慰勞下自己。所以今次揀咗係屋企附近嘅串燒放題😍之前食過幾次,唔單止價錢平。食物仲十級多選擇!每一次都係勁滿足咁走!黎到當然即刻叫左海量嘅🐷豬肉同🐮牛肉串燒!呢到嘅食物質素好高。豬肉同牛肉都好新鮮同有好香濃嘅肉味,完全冇膻味。啱晒我呢啲食肉獸!我真係可以唔停咁食!🤣👉🏻除咗串燒係任食之外,飲品同甜品都係任食!喺呢度食飯絕對係超值!👍🏻但最吸引我嘅地方❤️,一定係佢係自動串燒機。我唔使點郁就可以燒熟d食物!而且受熱均勻,可以自己調節燒嘅時間!啱晒我呢啲懶人!😬

2023-02-02 172 浏览
同一大班男人去燒嘢食, 個個都大爺咁樣,想食殘廢餐, 呢度就啱啦!自動幫你轉!唔使自己用手! 就咁擺上個爐度轉下轉下就食得啦! 咁先進嘅機器梗係要配埋啲優質嘅肉先最係好啦! 佢啲牛肉都好靚! 油脂分佈均勻入口滿口油香食極都唔滯。仲有機器幫手燒,真係密密燒!密密食用機燒有個好處就係非常乾淨企理, 對於手殘黨嚟講係一個非常好嘅幫手

用機燒有個好處就係非常乾淨企理
, 對於手殘黨嚟講係一個非常好嘅幫手

2023-02-01 170 浏览
一直在網上搜尋有什麼好選擇,忽然發現有一種新式燒烤放題,就索性來試「密密燒」。餐廳主打自轉串燒放題,$2XX已經全包食物和飲品🤑好令我心動,馬上拉埋我個妹👧🏻同我出去食!唔知有冇朋友好驚燒肉嘅時候會比油彈,我周圍嘅朋友都係咁🥲好多時食燒肉我嘅職位就係不斷幫手燒,依間餐廳真係我嘅恩物🥹我係比個串燒層架吸引左入o黎食,只要一串串放上去就會自動轉,轉到差唔多就食得!掂Ssssss! 依度嘅種類唔多,不過燒烤會食到嘅嘢大致上都有!值得推薦:安格斯牛粒、秋葵、厚燒牛脷 💜安格斯牛粒-----香口而可以鎖住肉汁,非常推介💚秋葵-----燒到好香口,不用調味,鮮味夠,又可以拉下絲🤎厚燒牛脷 ----- 厚厚的, 口感好好,加椒鹽粉就最好食🔥燒完之後枱面上亦都有唔少嘅調味料🧂,可以增加唔少味道同啊妹食完都覺得呢個自助體驗好新奇、好方便,價錢又合理,食物又OK,絕對會有第二次幫襯。😍

值得推薦:安格斯牛粒、秋葵、厚燒牛脷
💜安格斯牛粒-----香口而可以鎖住肉汁,非常推介
💚秋葵-----燒到好香口,不用調味,鮮味夠,又可以拉下絲

🔥燒完之後枱面上亦都有唔少嘅調味料🧂,可以增加唔少味道

2023-01-30 196 浏览
喺深水埗嘅密密燒長期喺人氣之選因為呢度嘅食物同埋環境的質素都非常之好👍呢度全部串燒嘅種類,無論係牛🐮豬🐽羊🐑雞🐓鴨🐣魚🐟腸🌭丸🍢蔬菜🥬定其他都好全部都係任食㗎。你鍾意食幾多都冇問題😁而且仲要係要好食到停唔到口🤣要特別推介下呢度嘅雞🙌雞肉非常之嫩滑,牛肉煙韌,豬肉爽滑,全部燒起上黎得別惹味!我同朋友起碼每人每樣食咗三串以上!咁其他當然亦都非常高質素啦!✌️而呢度最正嘅係唔單止好食物好食,而且仲要冇時段限制,唔需要趕收工返過嚟!仲有成三個幾鐘俾你慢慢燒,唔會好似其他餐廳咁夠鐘就講你走!服務簡直係一流!👏🏻
2023-01-30 146 浏览
話說朋友好鐘意食串燒,最近又一齊放大假🫂相約一齊去深水埗食串燒😛餐廳境觀好開揚🤩大大塊玻璃,望住街食,諗返起都覺得好爽🥳至愛牛肉的我們👭🏻,我地嗌哂咁多款牛有牛柳粒、牛肩背位、牛小排位,超正,啲脂肪分佈非常平均,燒落既芝芝聲,已經感受到有幾咁好味,加上切割到一啖一粒,真係好貼心😍😍😍另一喜愛雞全翼🍗,店員手勢好好,將隻雞全翼拉得好直咁用籤拮住😌燒起上嚟好方便,而且熱度分佈都好平均😍餐廳仲有魚、鴨、豬、羊、丸、腸等等既食物選擇🤪,但我地係正宗牛魔王,所以focus落哂啲牛度🤣 最開心係無加一收費!!!超值又好味!環境又整潔,回頭之選!🫶🏻

2023-01-18 394 浏览
放工很少過來深水埗交收😬今天碰巧有機會看看有什麼食。同男朋友👥遠處見到一間密密燒店內比想像光猛,就豪不猶豫入去了。地方冷氣🌬️非常充足,抽氣很好,沒有油煙。每枱有隔版,私隱度高,I Like 👍🏻It! 店員好有耐性教我哋點使用爐具🍴,仲有牛、豬、雞、鴨、羊、魚、丸 和腸等,好多款式,飲品任飲🥂點餐後上菜速度都算快,我每樣都點左少少來試吓。由於是全自動,只要留心👀觀察食物便可以。枱面亦有串燒筒,方便客人同埋員工會定期收走。真係超衛生🤩每人都有自己專用既串燒夾!食物方面,牛肉都尚算有肉味唔會乾😋肉質鮮嫩。豬反而有驚喜,豬頸肉同豬腩肉都好香油花,比較特別嘅係仲有鴨舌,我自己就encore左幾轉。員工間中有提示燒既時間同技術,我呢D初哥都燒得幾有色水,好有成就感🥹!今晚可以同男朋友食到夜一夜先走,好滿足! 可以一邊食,一邊睇下街景,深宵的浪漫。係第一次嚟呢種懶人串燒都幾幾得意☺️