2007-12-23
等媽咪放工宦已經差唔多4點~我又3去睇下d電腦椅~就係咁~可怕經歷的開始因為媽咪已經食飽左~但我未食~近迎地就去左呢到食啦~我聽我妹講佢D肉丸同意粉都OK既~咁我同MUM都試下LAW排隊都幾好秩序又夠快~不過佢地唔係成日都會REFILL返DJUICE~我見到個時只係得返D奇異果/MANGO西瓜得返一支~STRAWBERRY就一支都無!咁就決定飲COFFEE啦~去到ORDER餐~叫左個肉丸配薯條同埋海鮮茄汁意粉肉丸OK好食~不過佢有個SALTY SAUCE又要配多個唔好食既RASBERRY JAM黎搞局做咩?薯條係放左好耐既~凍凍的唔好食~最恐怖係個個海鮮茄汁意粉見到佢個look咁水汪汪都唔方好得去邊~點知一食落口就更加之難食~個茄(水)好浠之餘仲太sweetd海鮮係mini tiny version唔比d眼力去搵都唔會見到~好一個一d誠意都無既意粉我係咁落tabasco都無用~食左2,3口就放棄了~而呢個意粉仲要係成29元~oh~我是但去pizza hut食一個蒜香肉意粉set加一又好食之餘又抵d呀~係難食到完全唔可以接受的意粉~而個coffee有燶味~最慘就係個座位好差~有d位係入又
我又3去睇下d電腦椅~就係咁~
可怕經歷的開始
排隊都幾好秩序又夠快~
不過佢地唔係成日都會REFILL返DJUICE~
我見到個時只係得返D奇異果/MANGO
西瓜得返一支~STRAWBERRY就一支都無!
咁就決定飲COFFEE啦~
去到ORDER餐~
叫左個肉丸配薯條
同埋海鮮茄汁意粉
最恐怖係個個海鮮茄汁意粉
見到佢個look咁水汪汪都唔方好得去邊~
點知一食落口就更加之難食~
個茄(水)好浠之餘仲太sweet
d海鮮係mini tiny version
唔比d眼力去搵都唔會見到~
好一個一d誠意都無既意粉
我係咁落tabasco都無用~
食左2,3口就放棄了~
係難食到完全唔可以接受的意粉~
而個coffee有燶味~
最慘就係個座位好差~
有d位係入又入唔到出又出唔到既~非常恐怖
無下次!