2017-07-12
琴日接男朋友收工後已經8點半,本身想去食牛一,但去到已經滿座不能再取籌,便去了食呢間,黎到門口,無人排緊,所以就即刻安排我地入座坐低後比左餐牌,叫我地剔一張紙,去門口買野食,用餐時間係50分鐘我就想食燒鯖魚定食或者芝士豬扒定食,上次食過鹽燒牛扒,啲牛排太un所以今次試其他野,就揀左芝士豬扒定食,男朋友就揀左鰻魚飯定食,最後加左唐揚雞同炸多春魚Order完後大約10分鐘左右就上左我個豬扒定食,見到左邊有3樣小食,豆,帶子裙邊,中華沙律試左豆,幾好食,男朋友果兜都比我食曬,帶子裙子最有驚喜,小小麻辣,中華沙律就無乜特別,湯就係豆腐洋蔥魚湯我一次過飲左3碗,炸豬扒食落熱辣辣,但個皮太硬,中間芝士份量多,都唔錯個甜品係奶凍,唔係咁岩我口味之後我男朋友果碟就上左,有3條半截鰻魚,鰻魚食落幾好食,好够味,又唔會腥,推介之後上左唐揚雞同多春魚,2樣都係炸,所以我有啲後悔叫左豬扒,全部都係炸,感覺好熱氣唐揚雞普普通通,多春魚反而有驚喜,落左紫菜炸好香口要收加一服務費,埋單160左右,算抵食,有下次
芝士豬扒套餐
鰻魚飯套餐