2021-11-02 59 浏览
日本嘢而家開到周圍都係每一間食嘅嘢都大致上一樣但係刺身嘅質素就非常大嘅分別,呢間小店用了非常新鮮令我喜出望外地點又夠方便喺西鐵站行過去,幾分鐘就到,食完野仲可以喺屯門市廣場行一陣入到去地方闊落環境清靜適而同朋友談天説地,靜靜地傾偈,最重要係店舖入邊嘅職員非常有禮貌,又夠親切,食都食得舒服,今日六點已經到步,所以人流並不多,但當我走嘅時候,已經坐滿一半為了蟹子沙律$58,蟹子青瓜沙律係一道非常美味嘅前菜,喺日本餐廳通常都會叫,上面有大量嘅蟹子,加埋大量嘅青瓜,仲有沙律醬好像原條青瓜食落肚一樣顏色非常吸引口感又夠清新非常健康芝麻雞翼$68,雞翼入口香脆炸到外皮非常脆醬汁有夠惹味,雖然比較肥膩,但食落都唔覺得太油,香脆可口黃金焗蠔$68,食到有好香濃嘅芝士同埋沙律醬味,隻蠔非常大隻,咬落入邊仲好Juice,海鮮味濃郁完全冇腥味,必食之選燒大蝦$🍤88,好大隻💯💯蝦肉非常爽口一食落就知好新鮮蝦頭仲要非常多膏☺️最重要係沒有特別的調味只用鹽燒已經夠晒鮮甜最重要本身隻蝦係好新鮮,滿足
日本嘢而家開到周圍都係
每一間食嘅嘢都大致上一樣
但係刺身嘅質素就非常大嘅分別,
呢間小店用了非常新鮮
令我喜出望外
入到去地方闊落
環境清靜
蟹子沙律$58,
蟹子青瓜沙律係一道非常美味嘅前菜,
喺日本餐廳通常都會叫,上面有大量嘅蟹子,加埋大量嘅青瓜,
仲有沙律醬好像原條青瓜食落肚一樣
顏色非常吸引
口感又夠清新
非常健康
芝麻雞翼$68,雞翼入口香脆
炸到外皮非常脆
醬汁有夠惹味,雖然比較肥膩,但食落都唔覺得太油,
香脆可口
完全冇腥味,必食之選

燒大蝦$🍤88,好大隻💯💯蝦肉非常爽口
一食落就知好新鮮
蝦頭仲要非常多膏☺️最重要係沒有特別的調味
只用鹽燒已經夠晒鮮甜
最重要本身隻蝦係好新鮮,滿足
2021-11-01 75 浏览
又同屋企兩老搵食,帶佢地食下日本野。鋪頭唔難搵,只係平時唔多行開呢邊,食野都唔會第一時間醒起佢。今次就專程試一試 !⚫️兵庫縣生蠔~ $68/2隻 新鮮,鮮甜⚫️鮨芯特級丼 $148都係有沙律同花甲麵豉湯,刺身份量都足,而且新鮮⚫️浜燒午餐 $98有3款食物(甲羅燒/花竹蝦/帆立貝)揀2款作浜燒,仲有日式炒飯,花甲麵豉湯同埋沙律。~甲羅燒必選,餐廳會配埋2片多士。如果可以有多2片就更好啦,因為2片都用唔完d 蟹膏。~帆立具用牛油燒,邪惡但又鮮又香~花竹蝦有兩隻,都新鮮⚫️霜燒三文魚醬油漬丼 $88 三文魚用醬油漬過再燒,香口但偏咸。餐廳地方幾大,侍應都幾nice. 星期一至五仲免加一再九折所以覺得都CP 高呀
今次就專程試一試 !

⚫️兵庫縣生蠔~ $68/2隻
新鮮,鮮甜

⚫️鮨芯特級丼 $148
都係有沙律同花甲麵豉湯,刺身份量都足,而且新鮮

⚫️浜燒午餐 $98

~帆立具用牛油燒,邪惡但又鮮又香

~花竹蝦有兩隻,都新鮮

⚫️霜燒三文魚醬油漬丼 $88
三文魚用醬油漬過再燒,香口但偏咸。

餐廳地方幾大,侍應都幾nice.
星期一至五仲免加一再九折所以覺得都CP 高呀
2021-10-21
午餐
2021-10-28 65 浏览
同朋友係屯門行完V CITY,用OPENRICE就搵到係附近既呢間日本野,一於同朋友去試下見到有OMAKASE餐牌,勁吸引,價錢又唔貴,下次再入屯門一定要黎試下,餐廳好光猛,空間又多,仲有地方比你放袋,坐得好舒服,用餐前仲有獨立濕紙巾比你清潔雙手,好細心蔥碎吞拿魚腩,有成6舊咁多,D吞拿魚腩仲要咁多,十分之滿足呀,入面仲有青瓜,好清新蔥碎吞拿魚腩爆飯,珍珠米煮得剛剛好,加上啖啖吞拿魚腩,滿足得黎又唔會太濟,可以留肚食其他野,十分好劍魚腩壽司+三文魚壽司,同樣都係好新鮮,飯既數量岩岩好,又唔會散開,值得一讚,既有魚味,又有鮮味蟹膏蟹肉厚燒玉子(原條),一上枱已經聞到陣蟹膏蟹肉既香味,切開一睇,勁足料!啖啖都係蟹膏蟹肉,加上外既燒玉子,成件事好夾呀!每人都係200唔洗,好抵食!

每人都係200唔洗,好抵食!
2021-10-28 52 浏览
有晚諗住去v city食日本嘢,去到門口大排長龍就梗係唔等啦,結果上網搵到附近呢間日本餐廳。餐廳位置於打冷附近,但平時經過多數都係去打冷所以唔多覺眼,入到餐廳入面地方闊落坐得好舒服。但人客唔算多,當時見到人客唔多其實都驚驚哋伏,都嚟到啦唔食都試吓先嘅朋友話睇完魷魚遊戲所以想食魷魚天婦羅喎,本身我唔諗住食嘅魷魚天婦羅因為覺得應該又韌又硬唔好食,朋友不停大讚令我都想試下,果然好食粉漿好脆魷魚又唔韌。南瓜天婦羅都唔錯,掛住食冇影相,粉漿唔同但一樣夠脆好食仲叫咗個茶碗蒸都好好食又係唔記得影相至於個焗生蠔我就冇食啦,但朋友話好食開始叫咗油甘魚、帶子、拖羅、劍魚腩壽司,啲壽司全部都好鮮甜肥美,講真呢間餐廳嘅水準完全超出我哋預期,尤其中意件油甘魚腩,好食到自己食咗三件,因為呢件魚腩我會經常去。

魷魚天婦羅/  焗生蠔

仲叫咗個茶碗蒸都好好食又係唔記得影相
至於個焗生蠔我就冇食啦,但朋友話好食

油甘魚、帶子、拖羅、劍魚腩壽司
油甘魚腩

魷魚天婦羅/  焗生蠔
油甘魚、帶子、拖羅、劍魚腩壽司
油甘魚腩
2021-10-25 1185 浏览
-宏鮨芯🇯🇵在家工作系列又來了係屋企做野 自然食晏都碌出去搵野食~呢日一放飯就去左屯市附近搵埋媽媽食野行行下發現 估唔到屯門都有甲羅燒食😲雖然位置唔當眼 但係超大黑色有型門面都好吸引到人視線餐廳格局都好大 座位多又唔洗坐到好近👍🍚浜燒午餐 ($98)餐牌有甲羅燒 / 帆立貝 / 花竹蝦 (3選2)我當然揀左 🦀甲羅燒 + 🦪帆立貝🦀甲羅燒係廚房會燒埋先上菜 上面有蟹子蟹膏份量都算多 口感豐富 味道濃郁可以選擇搽包 份量多到可以撈埋飯黎食添🦪帆立貝都好新鮮大粒 而家蒜蓉牛油調味剛好 惹味!仲有炒飯食 成件事都覺得好豐富☺️🍚女仕定食 ($98)有沙律 刺身 迷你丼呢日媽媽唔太肚餓 所以就揀左少野食啲既前菜係八爪魚/ 沙律有埋蟹子 醋 幾開胃刺身就有3款: 魷魚 鯛魚 三文魚迷你丼都幾可愛 所有刺身都好新鮮~ 醋飯都好味~整體黎講 呢個價錢有咁多新鮮海鮮份量其實都唔少黎講 都幾唔錯由於都係即叫即整 製作都比較需時都等左有20-30分鐘🕐 趕時間既朋友要注意!
宏鮨芯🇯🇵

在家工作系列又來了
係屋企做野 自然食晏都碌出去搵野食~
呢日一放飯就去左屯市附近搵埋媽媽食野
行行下發現 估唔到屯門都有甲羅燒食😲

雖然位置唔當眼 但係超大黑色有型門面都好吸引到人視線
餐廳格局都好大 座位多又唔洗坐到好近👍

🍚浜燒午餐 ($98)
餐牌有甲羅燒 / 帆立貝 / 花竹蝦 (3選2)
我當然揀左 🦀甲羅燒 + 🦪帆立貝
🦀甲羅燒係廚房會燒埋先上菜 上面有蟹子
蟹膏份量都算多 口感豐富 味道濃郁
可以選擇搽包 份量多到可以撈埋飯黎食添
🦪帆立貝都好新鮮大粒
而家蒜蓉牛油調味剛好 惹味!
仲有炒飯食 成件事都覺得好豐富☺️

🍚女仕定食 ($98)
有沙律 刺身 迷你丼
呢日媽媽唔太肚餓 所以就揀左少野食啲既
前菜係八爪魚/ 沙律有埋蟹子 醋 幾開胃
刺身就有3款: 魷魚 鯛魚 三文魚
迷你丼都幾可愛 所有刺身都好新鮮~ 醋飯都好味~

整體黎講 呢個價錢有咁多新鮮海鮮
份量其實都唔少黎講 都幾唔錯
由於都係即叫即整 製作都比較需時
都等左有20-30分鐘🕐 趕時間既朋友要注意!

2021-10-20
  • 浜燒午餐
2021-10-11 494 浏览
哩間位於屯門區日式料理小店~原來已經開左1年啦~身為屯門友 竟然而家先知~認真失策😅😅唔食由自可~一食...好味到我忍唔住~短期內就黎食左2次LUNCH啦~睇我食得咁密就知有幾好食啦~🤤🤤🤤🤤🤤▶️浜燒午餐($98)甲羅燒/帆立貝/花竹蝦(任選2款)日式炒飯+花甲面鼓湯哩個SET我地揀左▶️甲羅燒+帆立貝甲羅燒份量都算多~而且仲有幾片麵包比你送黎食~口感綿密~濃濃既蟹膏味~正呀!!👍👍👍帆立貝都好新鮮~食落香甜彈牙~仲有陣牛油香味添~🥰▶️特上壽司定食($128)8件壽司+小卷3件+迷你烏冬哩個壽司定食SET實在太正啦~所以黎左2次~2次都有叫~🤤🤤🤤店員落完ORDER~會問你有咩食材係唔食既~因為壽司會係根據當天食材而決定~所以睇得出~2次食既款式都有少少分別~壽司用料十分新鮮~😍😍師傅用心製作~所以製作需時~⏰⏰壽司一望已經覺得包得好靚~飯同埋料既比例岩岩好~可以一啖咬得哂~不得不提個3件小卷~係青瓜卷黎既~但係面係鋪滿大量既吞拿魚蓉係面~十分正!!🤩▶️蔥碎吞拿魚腩丼($108)相比起頭個倆款~哩個丼飯既驚喜度相對係冇咁高~不過~冇驚喜唔代表唔好味架~吞拿魚腩碎份量超多~食落感覺新鮮~真
哩間位於屯門區日式料理小店~
原來已經開左1年啦~
身為屯門友 竟然而家先知~認真失策😅😅
唔食由自可~一食...好味到我忍唔住~
短期內就黎食左2次LUNCH啦~
睇我食得咁密就知有幾好食啦~🤤🤤🤤🤤🤤
▶️浜燒午餐($98)

甲羅燒/帆立貝/花竹蝦(任選2款)
日式炒飯+花甲面鼓湯
哩個SET我地揀左▶️甲羅燒+帆立貝
甲羅燒份量都算多~
而且仲有幾片麵包比你送黎食~
口感綿密~濃濃既蟹膏味~正呀!!👍👍👍
帆立貝都好新鮮~食落香甜彈牙~
仲有陣牛油香味添~🥰
▶️特上壽司定食($128)

8件壽司+小卷3件+迷你烏冬
哩個壽司定食SET實在太正啦~
所以黎左2次~2次都有叫~🤤🤤🤤
店員落完ORDER~會問你有咩食材係唔食既~
因為壽司會係根據當天食材而決定~
所以睇得出~2次食既款式都有少少分別~
壽司用料十分新鮮~😍😍
師傅用心製作~所以製作需時~⏰⏰
壽司一望已經覺得包得好靚~
飯同埋料既比例岩岩好~可以一啖咬得哂~
不得不提個3件小卷~係青瓜卷黎既~
但係面係鋪滿大量既吞拿魚蓉係面~十分正!!🤩
▶️蔥碎吞拿魚腩丼($108)

相比起頭個倆款~
哩個丼飯既驚喜度相對係冇咁高~
不過~冇驚喜唔代表唔好味架~
吞拿魚腩碎份量超多~
食落感覺新鮮~真係可以啖啖飯都有料~👍👍
而且佢個醋飯做得好好~醋同飯既比例岩岩好~
淨係個飯~已經令我忍唔住一啖接一啖咁食~🤤
我覺得好味既醋飯~
真係可以令到件壽司或者碗丼飯加分不少~
哩間小店~我相信我係會encore再encore~
2021-09-23
  • 浜燒午餐
  • 甲羅燒
  • 特上壽司定食
  • 帆立貝
2021-09-22 219 浏览
難得去開屯門 緊係順便覓食一番☺️ 想食平民高質日本菜 醒起呢間宏鮨芯🍣🍣 閒日下午時間去食 唔需要等位👍🏻 好快可以入座 門外同入面裝修已經好有去左日本居酒屋🏮feel😍 見到lunch set 有好多款色選擇 價錢仲相當親民有唔同丼飯簡 套餐仲配有沙津前菜、味噌湯 飲品就需另外加錢我就簡咗鮨芯特級丼,包左5款刺食、牡丹蝦、海膽!相當抵食 滿足到我想食刺食既慾望☺️ 刺身都好新鮮另外見到鋪內好多客都叫左招牌甲羅燒 所以都嗌左個試下😍 好濃郁既蟹膏 配上麵包 味道好香又好夾!食完仲想encore 仲加左花之戀、火灸平目魚邊壽司🍣 壽司質素唔錯 不過因為仲食左丼飯 唔敢叫太多!燒平目魚邊壽司好香 入口即溶 好似同左口魚壽司差唔多味道👍🏻👍🏻 正呀 屯門友或者平時去開屯門既朋友 可以試下呢間抵食日本料理😍 性價比相當高呀!

門外同入面裝修已經好有去左日本居酒屋🏮feel😍

見到lunch set 有好多款色選擇 價錢仲相當親民
有唔同丼飯簡 套餐仲配有沙津前菜、味噌湯 飲品就需另外加錢

鮨芯特級丼

宏蟹味噌甲羅燒
花之戀
火灸平目魚邊
2021-09-22 248 浏览
今晚同家人一齊去食晚餐,呢間日本餐廳係老公介紹,佢之前去食過午餐覺得好食,於是我地今晚4大1細再去試🥰晚上6:30前入去餐廳見到枱與枱之間唔會迫,地方光猛,擺設裝飾好靚,感覺好舒服,就連枱上餐具都好乾淨。坐低唔夠15分鐘,餐廳內全部枱已坐滿客,好彩預先訂咗枱。望到牆上餐牌寫咗一啲刺身推介,本來想食尹佐木但售罄,於是問侍應睇下有咩好介紹。侍應知道我地想食較爽口既刺身後,介紹咗「愛女」同「平目」,而我地就照order 呢2款魚刺身,再睇餐牌order其他食物。今晚order 咗好多食物,樣樣都好好食,而魚刺身「愛女」、刺身沙律、兵庫縣生蠔、鵝肝多士同清酒煮蜆最有驚喜!😋😋😋下次一定會再去👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

下次一定會再去👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
  • 清酒煮蜆
  • 「愛女」魚刺身
  • 刺身沙律
2021-09-21 148 浏览
見中秋早放工,於是專登入屯門食飯~想食好少少,就揀左呢間日本餐廳~我嗌左個北海道魚生丼(三文魚,三文魚籽,帆立貝,甜蝦),三文魚都切得幾厚幾肥美~帆立貝都有4-5片,而最吸引係個甜蝦~因為佢比其他正常甜蝦都稍為粗身!而且蝦頭都有啲啲蝦膏!前菜有沙律🥗+麵豉湯~個湯入面有兩隻蜆仔!唔係好鹹,幾好飲另外仲嗌左個招牌菜(甲羅燒),有兩塊麵包🥯,將啲蟹膏撈埋啲蟹籽食,再茶上塊麵包,感覺好新鮮,好濃蟹膏味!由於太好食嘅關係,直頭可以「不」一匙蟹膏落個口到!!啖啖嘅蟹膏味由喉嚨散發出黎!招牌菜真係唔同啲!最讚嘆不絕就係呢個!另外,加左$2有杯熱奶茶~居然有茶餐廳個種奶茶味道!飲落去好香滑,好濃郁嘅茶膽味!總招黎講,呢間日本餐廳位置都可能比較難搵,但食物質素真係幾好!

2021-09-21
宏鮨芯 (屯門)屯門仁愛堂街1號麗日閣地下3-4號舖角切雜錦魚生丼 $118好足料😍雜錦配料有海膽、吞拿魚蓉、油甘魚、三文魚、三文魚籽、蟹籽、青瓜玉子,估計有部分白身魚係鯛魚角切😋咩都有d咁~勁滿足😚吞拿魚蓉、油甘魚、鯛魚、三文魚全部魚生都好新鮮,完全唔腥!! 溶雪做得好!!本身都會擔心海膽唔夠新鮮會腥苦,但原來完全無呢個問題!!😚壽司醋嘅調味同珍珠米好夾,又無搶走魚生應有嘅自然鮮味~三文魚腩刺身 $58厚切!好肥美😋雖然三文魚肉色偏淺,但意想不到幾有魚腩個陣魚香👍🏻炸芝士四重奏 $784款不同質感的炸芝士🧀🧀🧀🧀可能因為是急凍來貨,店員未能清楚各口味來自邊款種類芝士,但就有介紹應由邊款淡口味食至最濃味的炸芝士口味~以下係小妹對芝士不專業嘅認知食評👇🏻手指條形炸芝士: 🧀Mozzarella cheese~一咬手指條就拉絲麥皮(米通?)炸漿球形炸芝士:🧀流心軟芝士~外層炸漿酥脆,內裏芝士醬勁流心🤤小編覺得呢款最好食😋👍🏻圈形炸芝士:🧀Cheddar cheese~但因為圈圈形,外層炸漿內芝士醬算比較少三角形炸芝士:🧀Parmesan cheese~店員介紹呢款係最濃芝士味,最好最後先品
宏鮨芯 (屯門)
屯門仁愛堂街1號麗日閣地下3-4號舖

角切雜錦魚生丼 $118
咩都有d咁~勁滿足😚
本身都會擔心海膽唔夠新鮮會腥苦,但原來完全無呢個問題!!😚
壽司醋嘅調味同珍珠米好夾,又無搶走魚生應有嘅自然鮮味~

三文魚腩刺身 $58

Mozzarella cheese~一咬手指條就拉絲

麥皮(米通?)炸漿球形炸芝士:🧀

圈形炸芝士:🧀

三角形炸芝士:🧀
Parmesan cheese~店員介紹呢款係最濃芝士味,最好最後先品嚐~

2021-09-14
2021-09-05 175 浏览
晚餐*3-4人特選刺身盛合甜蝦、油甘魚、三文魚、劍魚腩、兩款豐洲直送的刺身厚切、油脂肥味😋每次吃也有不同驚喜*是日推介生𧐢新鮮清甜、值得回味😋*宏蟹味增甲羅燒味道層次豐富、配多士😋*宏之豪華四色卷海膽、帆立貝、蔥碎吞拿魚、三文魚籽新鮮、口感豐富*腐皮船味道清新😋**這已經是第三次去吃晚飯位置不太顯眼只是路過吸引而發現價錢中等以上環境座位舒適
*3-4人特選刺身盛合
甜蝦、油甘魚、三文魚、劍魚腩、兩款豐洲直送的刺身
厚切、油脂肥味😋每次吃也有不同驚喜
*是日推介生𧐢
新鮮清甜、值得回味😋
*宏蟹味增甲羅燒
味道層次豐富、配多士😋
*宏之豪華四色卷
海膽、帆立貝、蔥碎吞拿魚、三文魚籽
新鮮、口感豐富

• 甲羅燒
  • 刺身
  • 豪華壽司
2021-08-27 180 浏览
屯門區比較少正宗日本料理,在網上搜尋到這間見好評不少,在星期六的午市預定下前往,準時到達的我們是第三枱客,餐桌之間空間足夠所以不會局促進會坐得比較舒適。點了3份餐,其中兩份是刺身丼,一份海鮮拉麵,刺身丼份量正常,可惜海膽份量真的少得很,只有半小塊而己已,這點比較失色失望,但其他數款魚的刺身很新鮮鮮甜。 海鮮拉麵湯底不錯,但帶子與蝦明顯過熟令質感大減。但餐廳的職員很友善,下一次還會持找機會試試晚市吧!
但餐廳的職員很友善,下一次還會持找機會試試晚市吧!
2021-08-18 141 浏览
好有心機同有質素嘅小店!Lunch hour喺屯門搵嘢食,喺杯渡輕鐵站旁邊行過嚟好快到。位置算係有少少偏僻,但係行多幾步就到。午餐時段都有幾台客人我地叫咗豬軟骨拉麵,同埋滑蛋吉列豬扒飯拉麵湯底好好飲,味道夠濃但係唔會太鹹,拉麵亦都好食!午餐時段某啲嘢食仲有特價,好抵!滑蛋吉列豬扒飯都係非常驚喜豬扒炸得好鬆脆,顏色超級靚飯嘅份量啱啱好,仲有蜆肉麵豉湯都好好飲!另外加咗個三文魚腩刺身,好新鮮又肥又好食!

我地叫咗豬軟骨拉麵,同埋滑蛋吉列豬扒飯

滑蛋吉列豬扒飯都係非常驚喜
豬扒炸得好鬆脆,顏色超級靚
飯嘅份量啱啱好,仲有蜆肉麵豉湯都好好飲!

另外加咗個三文魚腩刺身,好新鮮又肥又好食!
2021-08-17 121 浏览
今日去咗一間隱世小店食飯,依間日式隱世小店真係要介紹下俾大家聽先得😍。先講嗰環境,一入間舖已經覺得好有日式嘅感覺👍🏻👍🏻。另外餐廳職員都非常好客,介紹返今日推薦嘅嘢食。一開始就叫咗嗰活鮑魚先,咁上菜嗰樣都非常吸引,我覺得擺盤幾好。食落去調味啱啱好,口感唔會太難咬。我幾推薦依個俾大家試下👍🏻。另外我都再叫咗嗰角切魚生飯。我覺得依個角切魚生飯啲用料都算幾足,就算我食哂啲飯都重有啲魚生淨咁樣。同埋啲魚生都算新鮮👍🏻👍🏻。好食🤤🤤。重有依個燒烏賊,真係好大隻好抵食,重要啲燒尤魚嘅香味真係好正,搞到我地流哂口水🤤🤤。

久違未食日本野,決定去杯渡站附近既宏鮨芯食晚飯~一入到去,天花板吊著一個個紙燈籠,都幾有日本feel加上成間餐廳既裝修以灰色為主,整體設計都幾有現代感~值得一讚既係櫈下面有個箱,可以輕鬆放底個人物品一尼到已經有杯日本茶(麥茶)飲,店員服務都幾周到講番野食先,今次主要嗌左蔥碎吞拿魚腩飯同埋特上壽司盛合(由師傅發板)最有驚喜既莫過於蔥碎吞拿魚飯,佢既吞拿魚腩碎幾有油香,食得出幾新鮮,就算食曬成碗都完全唔會覺得膩,而佢既飯酸味岩岩好,唔會搶走左吞拿魚既味,真係幾出色今次嗌既特上壽司盛合,有唔同未試過既魚生,估唔到會有海膽壽司海膽有淡淡既海水味,入口完全唔會腥,有少少甜,都真係幾唔錯另外帶子都非常之厚,食落特別有滿足感灸燒左口魚壽司都好唔錯,魚既油脂味出曬尼師傅發板非常之有驚喜,所以推介大家一試
一尼到已經有杯日本茶(麥茶)飲,店員服務都幾周到

海膽有淡淡既海水味,入口完全唔會腥,有少少甜,都真係幾唔錯
另外帶子都非常之厚,食落特別有滿足感
灸燒左口魚壽司都好唔錯,魚既油脂味出曬尼
師傅發板非常之有驚喜,所以推介大家一試