2023-01-25
上次食安平燒肉,用餐既體驗真係好好!牛肉勁高質🤩仲有好多食物同飲品既選擇!之後食過好多間燒肉放題都係覺得比唔上安平燒肉😆今次我地揀左荃灣分店📍7:15去到已經可以即時入座!店員安排俾我地既座位十分寬敞,坐得超舒服😻可以放心叫好多野食,唔怕冇位放👍🏻🔅澳洲M5和牛120分鐘吃到飽套餐🔻🔆🥩牛肉呢個套餐每人會送兩件牛舌芯,呢兩件牛舌芯真係非一般既高質!!牛味香濃,食落有爽彈既口感,超好味🤤牛肉款式好多,而且有質素保證✅包括澳洲M5和牛、美國SRF極黑一口牛、安格斯牛小排、安格斯牛板腱、三角牛肩肉、黑椒洋蔥牛舌等等~特別喜歡澳洲M5和牛,同埋安格斯牛小排,牛脂感重,咬落有滿滿既肉汁😚M5和牛充滿油香,有入口即溶既感覺😋🥩其他肉類除左牛肉之外,仲可以選擇多款豬肉同雞肉🫶🏼我地叫左老虎雞翼、安平私房雞翼、薑汁厚切雪花豬、鹽蒜麻油雪花豬等等!雪花豬同雞翼既調味都好好,燒完點埋特調醬油更加好食🥰🍚櫻花蝦拌飯🌸私心推介🫶🏼除左可以用QR code點食物之外,仲可以出去自助區拎櫻花蝦拌飯😛有櫻花蝦、白飯、香葱、海苔、蒜片,可以自由配搭!🦐海鮮海鮮類方面,我地點左烤帆立貝同爽彈虎蝦🦐帆立貝新鮮大粒,面頭加
牛肉勁高質🤩仲有好多食物同飲品既選擇!
之後食過好多間燒肉放題都係覺得比唔上安平燒肉😆
今次我地揀左荃灣分店📍
7:15去到已經可以即時入座!
店員安排俾我地既座位十分寬敞,坐得超舒服😻
可以放心叫好多野食,唔怕冇位放👍🏻
🔅澳洲M5和牛120分鐘吃到飽套餐🔻🔆
🥩牛肉
牛肉款式好多,而且有質素保證✅
🥩其他肉類
雪花豬同雞翼既調味都好好,燒完點埋特調醬油更加好食🥰
🍚櫻花蝦拌飯🌸
有櫻花蝦、白飯、香葱、海苔、蒜片,可以自由配搭!
🦐海鮮
海鮮類方面,我地點左烤帆立貝同爽彈虎蝦🦐
帆立貝新鮮大粒,面頭加左d牛油同黑椒做調味,更加香口😛虎蝦夠晒新鮮爽口!
🥢台式小食
台式小食方面有鹽酥雞、安平炸蚵卷、澎湖花枝排、梅山酥炸薯等等😋
必試鹽酥雞!!炸到香脆入味,雞肉亦都好嫩滑~
🥤飲品
除左汽水之外,呢度既樽裝冷泡茶有好多款式:蕎麥茶、桂花烏龍、玄米茶、藍莓果茶。另外仲可以點台式特飲,包括冬瓜茶、百香果綠茶等等🥰
🍦甜品
每人可以揀一款甜品💕我地每人叫左一杯Häagen-Dazs雪糕😍好滿足🫶🏼