荃灣大鴻輝不嬲都出名多嘢食㗎啦😚其他餐廳嘅時候已經留意到呢間安平燒肉😍上網見到其他人話俾要book定位先好食,我哋今次就食晒食得book咗先食🖖🏻唔洗等位,直入😼!🧊澳洲M5和牛吃到飽 $378💙嚴選牛舌芯 留意番呢一個唔係一買㗎 !每一個要呢個餐嘅客人淨係會送兩條😙正正方方的,又厚啵!都幾重牛味😚最鍾意燒到7成熟食,啱啱好!🖖🏻💙澳洲M5和牛叫得呢個set點小得叫啲質素高啲嘅牛牛🐮食啊,油脂分佈得好靚✨入口即溶🤤💙燒牛舌有兩種燒牛舌,但我個人就覺得原味最好食😚都幾厚身😙💙鹽蒜燒生蠔🦪隻隻豪都勁肥美😍上面仲配有一塊仔牛油🧈燒完好香!又唔會話size細左勁多🤣💙烤魚乾呢個大大推!🫶🏻🫶🏻ecncore 左兩三碟,燒完熱辣辣勁香口😆❤️‍🔥💙台灣小枕頭(麻薯)呢個都係大大推!🫶🏻❤️‍🔥初頭一片片仲唔知係咩嚟😂擺落個爐度燒下燒下,佢過咗牌就會脹卜卜,勁可愛😍燒到微焦食最啱不過🖖🏻最後仲可以點埋煉奶食💙安格斯牛小排💙爽彈虎蝦💙烤帆立貝💙花枝甜不辣💙士林小香腸💙起司鵪鶉蛋飲品:呢度嘅飲品選擇又多,又高質😆唔止有罐裝嘢飲,仲有好多即叫即冲嘅野飲🤩💙百香果綠茶好好飲der!!! 勁香百香果味外,仲有唔

🧊澳洲M5和牛吃到飽 $378

💙嚴選牛舌芯

💙澳洲M5和牛

💙燒牛舌
有兩種燒牛舌,但我個人就覺得原味最好食😚都幾厚身😙

💙鹽蒜燒生蠔🦪

💙烤魚乾

💙台灣小枕頭(麻薯)

💙安格斯牛小排
💙爽彈虎蝦
💙烤帆立貝
💙花枝甜不辣
💙士林小香腸
💙起司鵪鶉蛋

飲品:

💙百香果綠茶
好好飲der!!! 勁香百香果味外,仲有唔小果粒😙仲可以根據自己喜好你調節要甜度同埋冰🥰

💙紅火冰茶
唔太甜,幾鍾意❤️又多火龍果肉喎🤤估唔到任飲任食嘅地方都可以有咁高質嘅嘢飲😆

💙檸檬沙瓦
💙薑母茶沙瓦

💙安平仙草芋圓
呢個set仲有甜品食!有雪糕同埋呢一個嘅仙草芋圓揀😙我哋揀左仙草芋圓,特別啲呀嘛🥰佢啲仙草超級彈牙,好有口感,唔係勁淋嗰種😆店員仲好細心幫你用匙羹不起啲花生🥜等啲花生🥜唔會淋哂❤️‍🔥

整體嚟講,咁嘅價錢配有咁多選擇同埋質素咁高嘅燒肉🥩都幾值得!🥨仲有咁多台式小食同埋飲品,高汁高汁❤️‍🔥記得預先book位吖👻

人均消費💵: $300-400
性格比: 8.5/10
好食程度😋:8/10
回頭指數💓:8/10

📍牛大人台灣火鍋吃到飽 (大鴻輝(荃灣)中心) (荃灣)
荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心16樓