2018-06-19
90後最鍾意就係樓上Cafe,價錢唔貴、嘢食OK、又可以玩下game、慢慢坐冇人會催促你走,為緊張嘅生活節奏放鬆一下。孖啡地方裝修優雅又靚、又有電視睇、近排世界盃可以一邊食一邊一齊睇波,仲有我哋好喜歡嘅卡game,最緊要都係旺角地方夠晒方便。晚餐價錢$100已經有交易。我就揀咗最穩陣嘅鮮茄焗豬扒飯,估唔到唔使10分鐘就有得食,一層厚厚嘅芝士茄汁,都feel到係焗飯。賣相已經唔錯啦!最緊要就係多汁,而且塊豬扒真係好厚身,juicy 多汁。如果飯底唔係白飯,可以有蛋炒底就更好味道啦!而我因為好想食雞翼,所以我哋叫咗一個小食拼盤share,大家唔好同我爭雞翼係我嘅,皮脆肉嫩,好味道!餐飲加錢,我要左一杯月亮,鮮甜的荔枝菠蘿新鮮打成沙冰,味道清甜,沙冰又滑。同埋千萬要記得加$28食甜品,心太軟加雪糕,冷熱冰火的口感,朱古力瀑布嘅壯觀,真係滋味無窮。百零蚊就有咁嘅享受玩足三個鐘,怪不得喺旺角咁有人氣啦!
晚餐價錢$100已經有交易。
如果飯底唔係白飯,可以有蛋炒底就更好味道啦!
百零蚊就有咁嘅享受玩足三個鐘,怪不得喺旺角咁有人氣啦!