2019-01-27
凍凍地又唔想成日打邊爐就同個朋友去搵吓燒串店有邊度好食竟然喺WhatsApp群組問下朋友竟然有幾個朋友都介紹我去呢間與太子爺(好燒式)燒串店洗講嘢即刻去試吓啦👏🏻👏🏻一入到去地方都好時正,之後職員就過嚟介紹下今日有咩新鮮嘅嘢非常之體貼🙊🙊燒串方面我哋選擇咗牛肋串,雞胸軟骨,雞中翼,豬頸肉串......全部燒串味道都燒得好平均不會太鹹又唔會燒到乾晒水非常之有水準👍🏻👍🏻再來燒茄子🍆(原條)茄子好大條非常之抵食中間有少少辣非常之入味好好食😋牛油金菇包賣相好整齊入面好足料加埋啲牛油配搭冇得頂🙊當然要試吓呢度個蒜蓉蠔好啦⋯⋯生蠔大大隻好新鮮再加埋配料非常之好食👍🏻必選最後我哋叫咗個芝士墨西哥薄餅再加個香煎鵝肝配紅酒汁.....真係估唔到呢度啲薄餅都整得好出色再加上我咁鍾意食鵝肝呢度都有真係冇得頂👏🏻👏🏻👏🏻大家真係要值得一試😋😋😋
牛油金菇包賣相好整齊入面好足料加埋啲牛油配搭冇得頂🙊