2008-04-14
我同bf由198食到238,講真,係mk區一加加左成40蚊,真係好多下lor,野食同以前既一樣,所以我覺得唔抵,早幾日去食,係黃金時段見佢地拍晒烏蠅,又係既,一下子加左40蚊,但野食無話多左wow,只係同以前198一樣,又難怪唔趕客既,果d咁既mk侍應,趁老闆唔係度就偷懶,態度又差,老闆一返黎就扮親切,唉!野食就唔知點解樣樣都唔夠熱,上至頭盤,下至甜品,樣樣都係半暖的,直頭趕客,所以雖然我之前俾左笑臉,宜家都要俾個哭臉。樓下有個講話佢間店無人都要迫人地坐d非常窄既位,我都同意呀,我去既時候又係成間店無人,卻要我地迫埋一齊坐,搞到好辛苦,d侍應d工作態度又差,人地講緊主菜名,佢就係度大聲叫︰「頭盤、頭盤」(唔幫我地落主菜,仲要做一副好唔耐煩既樣,勁無禮貌)邊有人咁架,要餐唔可以講左主菜先架咩,完全唔專重d客人,我諗暫時都唔會再幫襯的了!如果老闆見倒以上的文章,請好好反思一下。另外,本人希望貴店若有人客在用膳,便不應該請裝修師傅來鐨牆,因聲浪十分大,影響食客心情。
如果老闆見倒以上的文章,請好好反思一下。