2009-01-01
頭盤------4擇2,我地要咗.,香芒果汁配煙鴨腔沙律 和螺肉酥皮盒,,酥皮盒夠脆夠熱, 入面有o的忌廉汁螺肉,lee個好食.海鮮黑松露龍蝦汁天使面---ok啦,但金船長果個有令人食咗幸福的感動,但lee個無,又唔夠熱,份量多,,尤其係幾隻蝦,真係好有蝦味..但整體都可以啦..香煎鵝肝拼炭燒肥牛扒----鵝肝配脆多士,好食,,黃生的牛要7成熟(牛肉本身戒咗,但有時忍唔到口*~*)不過我地覺得醬汁比較少,送唔到飯呵..唔比我果個還馬馬..70分.係因為個鵝肝配脆多士的.心太軟---好貼心,因為老公原來同佢地講咗我生日,佢地上甜品時就講黃太生日快樂...lee個甜品做得唔係好甜,因為我唔好甜野,但入面d朱古力好曖,加出面個皮食剛剛好,不過我試完大角咀間金船長先知邊間好味d..