2022-10-23
♡ 食肉獸必去‼️ 性價比高 🥩 天下糧倉 ♡-天氣開始涼啦~ 秋風起🍁就好想去打邊爐🥰同朋友仔都係食肉獸😛兩小時任食任飲既火鍋就最啱我哋啦。對上一次食天下糧倉已經係一年前嘅事~今日再黎食~ 性價比仍然都係咁高~ 😌‼️記住每人要比$13嘅汁醬錢~‼️- ♡ 安極和牛火鍋放題♡ $217 湯底好多 花多眼亂🤤我哋揀咗沙嗲湯▶️牛肉方面有八款俾客人揀一級肥牛、M7 和牛、牛板腱、安格斯牛肩鉀、鮮牛肉、封門柳、金錢展及牛脷片一級肥牛用嚟配沙嗲公仔麵簡直一流呀🥰🤩公仔麵一擺落去個湯度就索曬沙嗲味‼️記住唔好擺太耐呀 林左就唔好食㗎啦~而我最鍾意嘅都係牛板鍵~ 牛味濃郁 極富口感❤️我仲encore 左一次🤣 ▶️ 配料方面 呢度仲有丸類、蔬菜🥬同麵類等等~ ▶️ 呢度仲有唔同味道嘅雪糕🍦士多啤梨🍓朱古力 等等連伯爵茶都有 🥰飲品種類都幾多😉 絕對唔會將貨就價~-❥ 呢間火鍋店性價比極高 ~ 9:30 後入座 $198 一位🥰 勁抵呀‼️#⇢店鋪資料:天下糧倉牛肉火鍋專門店 (旺角)旺角西洋菜南街1A-1K號百寶利商業中心5樓501-506號舖-#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foo
天氣開始涼啦~ 秋風起🍁
就好想去打邊爐🥰
同朋友仔都係食肉獸😛
兩小時任食任飲既火鍋就最啱我哋啦。
對上一次食天下糧倉已經係一年前嘅事~
今日再黎食~
▶️牛肉方面有八款俾客人揀
一級肥牛用嚟配沙嗲公仔麵簡直一流呀🥰
🤩公仔麵一擺落去個湯度就索曬沙嗲味‼️
記住唔好擺太耐呀
林左就唔好食㗎啦~
而我最鍾意嘅都係牛板鍵~
牛味濃郁 極富口感❤️
我仲encore 左一次🤣
▶️ 配料方面 呢度仲有丸類、蔬菜🥬同麵類等等~
士多啤梨🍓朱古力 等等
連伯爵茶都有 🥰
飲品種類都幾多😉
絕對唔會將貨就價~
❥ 呢間火鍋店性價比極高 ~
9:30 後入座 $198 一位🥰 勁抵呀‼️
⇢店鋪資料:
天下糧倉牛肉火鍋專門店 (旺角)
#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去處 #香港小店 #相機食先 #手機食先#拍拖好去處