^^
2004-10-24 13 浏览
我由新蒲崗總店食到尖沙咀店其實比起初頭已算差咗但係初食的話壽司一定會有驚喜新店大摩紫炸好食但較辣小心 辣酒煮硯必吃好好食 當然三文魚壽司一定要吃啦
我由新蒲崗總店食到尖沙咀店
其實比起初頭已算差咗
但係初食的話壽司一定會有驚喜

新店大摩紫炸好食但較辣小心
辣酒煮硯必吃好好食
當然三文魚壽司一定要吃啦
2004-10-16 16 浏览
有日經過山林道見到排哂長龍咪行去睇吓,完來開左間新既日本料理,咪試下囉.我同2個朋友等左大約半個鐘,終於有位,我地叫左一個大什錦寿司,一板海膽,一個豆漿火鍋,一個蟹糕炒飯.d寿司一來到比佢嚇左一跳,好大件,成隻手掌咁長,仲有16件,我未見過咁長既寿司,食落好新鮮,個豆漿火鍋甜甜地幾特別,d海膽都好新鮮,我地食到最後都係食唔哂,埋單都係3百幾蚊,真係扺食到陣呀,下次食日本料理一定係首選.
2004-10-16 0 浏览
昨日收工同班同事食飯,又唔知去邊到食好,咪落左樓下山林道間新開日本料理,我地十個人訂左間vip房,叫左2個四人send,2個三文魚刺身,1個白玉豚刺身,3板海膽,幾枝青酒,個四人send真係多野食,d寿司大大件,係尖沙咀區一定食唔到咁大件既寿司,個酒煮蜆d蜆好大隻好多肉,好香酒味,d刺身同海膽十分新鮮,最最最好味都係炸雪糕,1個有4隻,我1個人食哂,埋單都唔算貴,侮人$100到,食咁多野算扺食,值得一試
@_@
2004-10-15 9 浏览
果日同老婆經過山林道,見到間野咁多人咪入去試下啦.叫左三文魚壽司/曼魚壽司/帶子壽司/海膽剌身/大蝦天婦羅同墨魚冷麵,......嘩..D嘢一黎比佢\一嚇跳,完全明白點解咁鬼多人食.佢\地D壽司好好好好好長,大大件仲好新鮮兩件$15咋,三文魚好肥美帶子又甜又滑,仲有海膽好新鮮包D青瓜同紫菜一齊食冇得頂呀,成板海膽都係賣$88咋我未食過咁低嫁^^,大蝦天婦羅$38有6隻都幾脆幾好味,個墨魚冷麵上面D墨魚剌身堆到滿曬$58.好飽好滿足結帳都係$176咋我e家一去尖沙咀一定會去幫襯嫁大家試下啦....
bad
2004-10-08 5 浏览
我同frd前幾日先食完,我叫左sushi餐$38,d sushi一夾就散,frd就叫左炸豬扒烏冬餐$35,d炸豬扒'諧'口ga,我兩個frd食到都損,同埋個餐有一少碟salad有2,3舊三文魚,不過唔新鮮ge,佢d湯又無味喎$40我請願食味千好過
$40我請願食味千好過
2004-10-08 15 浏览
1,寿c好大件2,刺身夠新鮮3,有個豆漿火鍋好特別,係一個甜既火鍋幾得意4,個白雪煲好鮮甜5,價錢真係好平,我4個人食都三百幾蚊,不過有樣唔好,要排隊