2018-04-11
今次再試之前食過一次好多人好受歡迎嘅大瀛喜放題啦! 今次選擇閒日去,一行兩人book左8點45一去到不用等已經可以即刻入去喇,但係入面其實都係99%滿座嫁😂😂食物選擇仍然夠哂多,好似比以前更多tim!上一次幫襯既經驗係太受歡迎野食黎得太慢有見及此今次9秒9落單,希望快d有得食! 點知,出去拎支野飲既時候,新鮮既魚生同壽司已經放左係桌面真係嚇左一跳。魚生同壽司都有水準。特別推薦要叫既係帶子壽司,係壽司,不是刺身。好少壽司會有咁厚嘅帶子出現而且非常鮮甜,比帶子刺身既帶子更好味。所以我地都為左佢而食多左幾粒飯熟食方面,推介既有黃金海蝦,好濃既鹹蛋味,而且皮脆勁高質。另一樣必叫嘅鰻魚,燒得好香,肉質非常淋身,味道十分好,全晚不停追加!炸物就一向既水準,串燒選擇亦好多。最愛既燒雞軟骨必食天婦羅炸粉唔厚,蝦身入口夠爽唔會一舊舊面粉。值得一提既係,餐廳既飲品同甜品選擇真係好多,值得一讚!通常放題多數都愈食愈差, keep到水準已經好好,但今次一試竟然大有進步,不論服務質素定食物水準都係,絕對值得鼓勵!
食物選擇仍然夠哂多,好似比以前更多tim!
熟食方面,推介既有黃金海蝦,好濃既鹹蛋味,而且皮脆勁高質。
炸物就一向既水準,串燒選擇亦好多。最愛既燒雞軟骨必食
天婦羅炸粉唔厚,蝦身入口夠爽唔會一舊舊面粉。
值得一提既係,餐廳既飲品同甜品選擇真係好多,值得一讚!