2020-09-21 608 浏览
星期六去食午市放题, 价钱250左右一个人 (加埋一)佢落单系用电话落,但系唔知点解我搞咗好耐先整到,哈哈🙈面豉汤,一般, 正常发挥鳗鱼!🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰呢个就系我成间店觉得好抵嘅嘢之一,好好味,好香,热热的 🥰推介!鹅肝寿司好腥, 另外嗰个芝士鳗鱼玉子烧超级好食, 有晒我锺意嘅嘢喺入面 ,好完美 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰推介!💋刺身,正常, 我叫几多 黎几多( 其他店有啲会乱畀你👿👿)正常的牛舌, 不过等好耐👻👻👻 咖哩蟹, 有啲太难整黎食, 唔推介🤖好特别嘅口味🥰🥰🥰 可以一试另外仲食咗个好好食嘅银鳕鱼, 不过因为太好食 ,一上台次次次畀人清晒, 唔记得影相🤭🤭推介!!劲饱😽总括嚟讲价钱服务都几理想💋 同埋冇嘢系伏嘅😛😛另外有一件事值得提嘅就系, 因为今次同妈妈一齐去👩‍🦱, 个冷气开得好大, 然後妈妈讲咗一句好冻 ,咁啱侍应听到,就借咗件披巾畀佢!!😻😻😻😻😻😻 真系估你唔到, 呢个加一收得好值! 🥰🥰🥰🥰
星期六去食午市放题, 价钱250左右一个人 (加埋一)

佢落单系用电话落,但系唔知点解我搞咗好耐先整到,哈哈🙈

面豉汤,一般, 正常发挥

鳗鱼!🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
呢个就系我成间店觉得好抵嘅嘢之一,好好味,好香,热热的 🥰
推介!

推介!

正常的牛舌, 不过等好耐👻👻👻

咖哩蟹, 有啲太难整黎食, 唔推介🤖

好特别嘅口味🥰🥰🥰 可以一试

推介!!

劲饱😽

总括嚟讲价钱服务都几理想💋
同埋冇嘢系伏嘅😛😛

真系估你唔到, 呢个加一收得好值! 🥰🥰🥰🥰
  • 银雪鱼
  • 鳗鱼芝士玉子
  • 蒲烧鳗鱼
2020-03-10 2749 浏览
Time slots are very clear list out on the menu or poster, easily understood.When I arrive the restaurant,the waitress serve me quickly and lead me to the table with good manner. Lots of food choices, things serve to us in short time and keep the temperature which means that it is just cooked and serve to us immediately
2020-01-26 2698 浏览
5点到,无人等位,walk in都有位,全场冷清,好小人,落单好快有得食,亦无漏单情况,可能因为少客关系,价钱早场推出优惠,19:30前$173+1,好抵,刺身正常,火炙寿司蟹棒好食,为独火炙三文鱼腩寿司,条鱼烧到黑晒,成旧炭甘,我都忍唔出佢系三文鱼,所以唔敢食,炸榴连正。饮品款式多,冷热都有,好贴心另外有个自助巴,有甜品,山果,热盘,汤,都好多野食。不过服务都系有代改进,不够主动收碟,仲倒泻野,好左无整污糟衫袋
2020-01-26
  • 寿司
  • 火炙蟹棒寿司
  • 刺身
上菜快又无漏单,比其他放题好好多。刺身种类又多,最主要系新鲜,唔会有腥味。最令我惊喜既系居然有鳗鱼食。佢既鳗鱼唔会太油。仲有,佢呢到既海胆唔会有一阵臭味,比平时食到既好味好多。平时食放题一定唔会叫寿司,因为怕会好快就饱,但大瀛喜既寿司比一般细旧,完全唔洗怕好快会饱。而炸物,天妇罗,串烧水准都平均。我都好欣赏D一品料理,好适合香口人口味。食饱左就到甜品时间。会再返黎食最主要系因为呢到既甜品比其他多款拣。除左最常见既雀巢雪糕雪条,佢仲有焦糖布丁、cheese cake同马卡龙!平平地食放题,呢间叫想食嘅野都有。服务方面,比之前好咗,D侍应起码友善有礼。
上菜快又无漏单,比其他放题好好多。

刺身种类又多,最主要系新鲜,唔会有腥味。
最令我惊喜既系居然有鳗鱼食。佢既鳗鱼唔会太油。
仲有,佢呢到既海胆唔会有一阵臭味,比平时食到既好味好多。

2020-01-04 1779 浏览
爱吃日式放题的朋友真系好多, 每次睇完佢地facebook 的相,我就会即问佢 ,哗你去边间食,好似好丰富喎得唔得架,刺身正唔正架 往往我都系等身边朋友试左话ok我先去食的,今次朋友介绍我来食大瀛喜佢地话都抵食款式都算多。一来我们已经点一大盘刺身,三文鱼依旧系我最爱,佢地的虾都唔错有3款,都好新鲜。鳗鱼都烧得唔错, 炸物,我都系锺情芝麻鸡翼,串爆牛舌鸡软骨就普通左d ,天妇罗炸虾和蟹棒点沙律酱好食。羊架必点,入味烧得刚好。哗完全估唔到有大蚬罗,正呀!

一来我们已经点一大盘刺身
三文鱼依旧系我最爱,佢地的虾都唔错有3款,都好新鲜。

鳗鱼都烧得唔错,

炸物,我都系锺情芝麻鸡翼,

串爆牛舌鸡软骨就普通左d ,

天妇罗炸虾和蟹棒点沙律酱好食。

羊架必点,入味烧得刚好。

哗完全估唔到有大蚬罗,正呀!
2019-12-28 1386 浏览
25 Dec 2019. 今日来到旺角同一大班朋友食晏,开头真系谂唔到食咩好,直到有朋友提出咁多人,不如食放题啦唔洗烦唔洗谂,我又觉得岩,因为大家都唔锺意谂去边食,成日为呢些事吵架。 所以就去了大瀛喜,讲真我之前未来过觉得唔错。我地叫左好多刺身, 三文鱼,虾都有3款,每样都好新鲜, 一口牛都好淋好食, 手卷方面, 第一轮叫海胆 好甜,但第二轮已经唔好食了, 寿司款都算多, 花之恋和蟹棒都好丰富, 呢到野饮甜品都算OK,仲有水果,呢个价钱算抵食。
25 Dec 2019.

2019-12-19 804 浏览
今次2个人去食,得2个钟食唔紧要,但可以漏2次单,变相人客少左半个钟,到够钟又催命符咁叫你埋单,咁你漏两次单我同边个计返,最後结果求其拿拿林食主菜同甜品就算,过程快过打针,真系食到好无瘾,食个晚餐过程紧张又刺激,下次你请我都唔会去,冇下次老细,钱唔系咁赚嘅

老细,钱唔系咁赚嘅

2019-12-18
2019-12-19 800 浏览
基本上每一次去这间放题的餐厅,也是大排长龙的,相信一定有他的原因,就是非常便宜而且甚有质素。基本上都是两小时任吃的,一开始我们先叫了很多鱼生,有新鲜的大虾、爽口的北寄贝、剑鱼、厚厚的带子!之後我们叫了一堆炸物,有炸大虾、炸鸡翼,全部都很脆,似乎是即叫即炸的!另外叫了一些锅,十分滋味。上菜速度也非常快,又不会有遗漏下单的情况,服务十分周到。寿司的摆放也十分漂亮,虽然是放题,但质素仍然十分高,真的十分美味,寿司的大小也刚好,一口便可以放进口内!

上菜速度也非常快,又不会有遗漏下单的情况,服务十分周到。
2019-12-10 939 浏览
家人一向都喜欢吃放题, 某天路过发现呢间大瀛喜,决定生日时来试试。食物种类和份量也可接受,但本来生日一家人开开心心的吃放题,点知食食吓发现墙上有小强。经理很好人,问我地洗唔洗转枱。心想食肆有小强是难免的,唔想太引起其他客人的注意,就继续坐返系原来的位置。点知食咗冇几耐,桌面有小小强出现,是初生的,顿时胃口全失,速速埋单离开。总结: 员工服务态度OK, 食物质素还可以,但接受不了衞生程度, 决定不会再帮衬。

庆祝纪念
2019-12-03 1016 浏览
来尼间食过几次放题啦劲锺意食鳗鱼 牛舌 三文鱼刺身 榴莲波波不过如果刺身再新鲜d会更好 同埋雪糕可以转下其他款 宜家果d无乜慾望食整体来讲 优惠期间 相比其他 尼间嘅性价比几高
来尼间食过几次放题
劲锺意食鳗鱼 牛舌 三文鱼刺身 榴莲波波
整体来讲 优惠期间 相比其他 尼间嘅性价比几高
外卖送餐
  • 盐烧牛舌
  • 鳗鱼
2019-11-30 973 浏览
叫啲野食一直漏 刺身叫十片得五片 五个人点食?跟住再叫单又要等劲耐 次次都黎劲少 送餐又慢 又漏单 一个钟个肚都系饿 同观塘个间商场好远 永久性block list 完全唔跟单 唔明点解有咁多好评
2019-11-04 1372 浏览
今天5点半入座,食物种类一般,味道一般,某d刺身一食入口就知唔新鲜。坐近出食物的位置,同行朋友见到职员将搞错的食物胡乱分发给食客,当然我们咁近,自然成乱塞对象。不管我们有多坚持同职员反映无叫到,乱塞情况都系一样,提前付款後,店员态度开始差,经理也在交枱5分钟前好晦气说了一句”够钟喇喎”。本来职员唔多应机及成日挂住吹水,这句够钟喇喎给了态度恶劣一种昇华。食到一半同朋友已经有了共识,多谢但不会再帮衬。
今天5点半入座,
食物种类一般,味道一般,
某d刺身一食入口就知唔新鲜。
坐近出食物的位置,
同行朋友见到职员将搞错的食物胡乱分发给食客,
当然我们咁近,自然成乱塞对象。
不管我们有多坚持同职员反映无叫到,
乱塞情况都系一样,
提前付款後,店员态度开始差,
经理也在交枱5分钟前好晦气说了一句”够钟喇喎”。
本来职员唔多应机及成日挂住吹水,
这句够钟喇喎给了态度恶劣一种昇华。
食到一半同朋友已经有了共识,多谢但不会再帮衬。
2019-11-04
  • 雪糕
某日食完沙嗲王行落黎见到呢间都做紧午市优惠,今日就决定黎食啦~午市定食$38起, 就试过$38的盐烧鲭鱼定食!!一黎平啦, 二黎暂时未试过鲭鱼都伏~一个定食,包前菜&沙律, 面豉汤, 一个小食, 一个主食&饭, 一杯/罐野饮同甜品我就觉得都几抵前菜&沙律都系整定, 无咩好讲; 面豉汤就淡到好似有少少味的热水咁小食酱烧鸡翼几好食, 几香, 咬落无雪味, 热辣辣咁~主菜鲭鱼黎啦~估唔到佢有两嚿鱼!食落都有D骨(唉,边条鱼无骨架~)鱼一冻就腥, 餐厅冷气好大, 所以我食完嚿细鱼,摊左一阵大嚿鱼的鱼皮食落就觉得有D腥野饮就可以自行出饮品柜拎~支装罐装都有, 热饮就只系得热茶同热水 最後就系甜品啦, 可以拣芒果布丁, 豆腐花同雪糕 都系预先包装街买个种如果系$38食到咁多野我觉得性价比都高的~但唔会想再俾多D钱试其他野lor
我就觉得都几抵
小食酱烧鸡翼几好食, 几香, 咬落无雪味, 热辣辣咁~
午市小食-酱烧鸡翼

盐烧鲭鱼定食

午市-沙律&前菜
午市小食-酱烧鸡翼
2019-10-12 1946 浏览
突然想食日本料理放题,一家人去大瀛喜食午市放题,即日早上即刻book位,星期六午市放题任食,位位唔驶HKD200,即可由12pm食到3pm一坐低当然要先叫一盘刺身先D刺身超级新鲜好味,而且种类很多但它那wasabi, make in China, 失望其他食物味道都相曾唔错,例如虾都有三款, 黄金虾, 蒜蓉蒸芝士虾, 海盐烧虾,全都好好味,对我们呢D虾迷,真是一大口福.炸物品种亦很多而且它设有甜品自助区,选择多整体超级满意,好味,满足,可以食完再食

一坐低当然要先叫一盘刺身

D刺身超级新鲜好味,而且种类很多

但它那wasabi, make in China, 失望

炸物品种亦很多

而且它设有甜品自助区,选择多

整体超级满意,好味,满足,可以食完再食

2019-10-12
喜欢麻烦请收藏,谢谢大家😊平常很少吃放题或自助餐,尤其是毕业後更加少吃。今天与朋友一行三人,来了这间位於旺角的大瀛喜,超经济实惠,繁忙时段才$238。这根本就是佛心价钱!地方装还不是很豪华,都是大多香港放题的模样。刺身、寿司、天妇罗、手卷、串烧、炸物、甜品、雪糕等⋯应有尽有,通通无限任吃!啤酒汽水无限任饮。员工服务不错,上菜速度快,不会漏单。我们主要吃刺身,觉得不错,很新鲜!吃几碟已经值回票价,已回本!烧羊架很好吃,推荐!唯一失望是甜品没有哈根达斯吧,很多放题餐厅已经把甜品雪糕转为哈根达斯,但这家没有。
喜欢麻烦请收藏,谢谢大家😊

平常很少吃放题自助餐,尤其是毕业後更加少吃。今天与朋友一行三人,来了这间位於旺角的大瀛喜,超经济实惠,繁忙时段才$238。这根本就是佛心价钱!

地方装还不是很豪华,都是大多香港放题的模样。刺身寿司、天妇罗、手卷、串烧、炸物、甜品、雪糕等⋯应有尽有,通通无限任吃!
啤酒汽水无限任饮。

员工服务不错,上菜速度快,不会漏单。

烧羊架很好吃,推荐!

• 烧羊架