初头系狐狸仔同朋友食,之後介绍我同朋友,之後我介绍我朋友。起码食左两次生口放题!!生日放题,有以下优惠:*放题 之 生日优惠*1️⃣ 8点30分就$240一位(可以有生日优惠(四选一):每人HaagenDaz雪糕一个/生日蛋糕一个/两板海胆/红酒香槟每四人一枝)2️⃣ 8点45分就$204一位 (已85折)(无生日优惠)3️⃣ 9点30分就$193一位 (已8折)(无生日优惠)第一次食,14个人,Book左,距比左间房我地。上菜ok快,食物数量都算准,食物刺身新鲜爽口,特爱虾池鱼油甘鱼!!鸡翼炸物好热好嫩!榴櫣波香芋波外脆不乾身内里好软熟!鸡翼大赞皮好脆仲有面头芝麻定乜好惹味!香芋波OK似莲容不会口乾!牛舌,弹牙,盐好足,咬落口感好牛味!翻叫!!海胆寿司30件!全部清晒!14人每人食左两件到清晒!重点系我地够胆落单!食店够胆一次上30个!够壮观!大赞!!信誉!!呢个吉列虾芝士寿司,我一个人都食三件!个芝士好浓味好软熟!吉列虾外脆内弹牙虾肉!好正!!再点!炸物山饮品款式有好多!!最後饮返杯热茶😂好舒服!!仲有雪糕雪条!黑牛无得顶!!
!!

生日放题,有以下优惠:

*放题 之 生日优惠*

(无生日优惠)

鸡翼炸物
好热好嫩!
榴櫣波香芋波外脆不乾身内里好软熟

牛舌,弹牙,盐好足,咬落口感好牛味!
翻叫!!

大赞!!信誉!!

再点!

炸物山

饮品款式有好多!!
最後饮返杯热茶😂好舒服!!

仲有雪糕雪条!黑牛
  • 一口牛
  • 心太软
  • 香草烧羊鞍
2020-01-26 368 浏览
5点到,无人等位,walk in都有位,全场冷清,好小人,落单好快有得食,亦无漏单情况,可能因为少客关系,价钱早场推出优惠,19:30前$173+1,好抵,刺身正常,火炙寿司蟹棒好食,为独火炙三文鱼腩寿司,条鱼烧到黑晒,成旧炭甘,我都忍唔出佢系三文鱼,所以唔敢食,炸榴连正。饮品款式多,冷热都有,好贴心另外有个自助巴,有甜品,山果,热盘,汤,都好多野食。不过服务都系有代改进,不够主动收碟,仲倒泻野,好左无整污糟衫袋
2020-01-26
  • 寿司
  • 火炙蟹棒寿司
  • 刺身
上菜快又无漏单,比其他放题好好多。刺身种类又多,最主要系新鲜,唔会有腥味。最令我惊喜既系居然有鳗鱼食。佢既鳗鱼唔会太油。仲有,佢呢到既海胆唔会有一阵臭味,比平时食到既好味好多。平时食放题一定唔会叫寿司,因为怕会好快就饱,但大瀛喜既寿司比一般细旧,完全唔洗怕好快会饱。而炸物,天妇罗,串烧水准都平均。我都好欣赏D一品料理,好适合香口人口味。食饱左就到甜品时间。会再返黎食最主要系因为呢到既甜品比其他多款拣。除左最常见既雀巢雪糕雪条,佢仲有焦糖布丁、cheese cake同马卡龙!平平地食放题,呢间叫想食嘅野都有。服务方面,比之前好咗,D侍应起码友善有礼。
上菜快又无漏单,比其他放题好好多。

刺身种类又多,最主要系新鲜,唔会有腥味。
最令我惊喜既系居然有鳗鱼食。佢既鳗鱼唔会太油。
仲有,佢呢到既海胆唔会有一阵臭味,比平时食到既好味好多。

2020-01-04 860 浏览
爱吃日式放题的朋友真系好多, 每次睇完佢地facebook 的相,我就会即问佢 ,哗你去边间食,好似好丰富喎得唔得架,刺身正唔正架 往往我都系等身边朋友试左话ok我先去食的,今次朋友介绍我来食大瀛喜佢地话都抵食款式都算多。一来我们已经点一大盘刺身,三文鱼依旧系我最爱,佢地的虾都唔错有3款,都好新鲜。鳗鱼都烧得唔错, 炸物,我都系锺情芝麻鸡翼,串爆牛舌鸡软骨就普通左d ,天妇罗炸虾和蟹棒点沙律酱好食。羊架必点,入味烧得刚好。哗完全估唔到有大蚬罗,正呀!

一来我们已经点一大盘刺身
三文鱼依旧系我最爱,佢地的虾都唔错有3款,都好新鲜。

鳗鱼都烧得唔错,

炸物,我都系锺情芝麻鸡翼,

串爆牛舌鸡软骨就普通左d ,

天妇罗炸虾和蟹棒点沙律酱好食。

羊架必点,入味烧得刚好。

哗完全估唔到有大蚬罗,正呀!
2019-12-28 723 浏览
25 Dec 2019. 今日来到旺角同一大班朋友食晏,开头真系谂唔到食咩好,直到有朋友提出咁多人,不如食放题啦唔洗烦唔洗谂,我又觉得岩,因为大家都唔锺意谂去边食,成日为呢些事吵架。 所以就去了大瀛喜,讲真我之前未来过觉得唔错。我地叫左好多刺身, 三文鱼,虾都有3款,每样都好新鲜, 一口牛都好淋好食, 手卷方面, 第一轮叫海胆 好甜,但第二轮已经唔好食了, 寿司款都算多, 花之恋和蟹棒都好丰富, 呢到野饮甜品都算OK,仲有水果,呢个价钱算抵食。
25 Dec 2019.

2019-12-19 675 浏览
今次2个人去食,得2个钟食唔紧要,但可以漏2次单,变相人客少左半个钟,到够钟又催命符咁叫你埋单,咁你漏两次单我同边个计返,最後结果求其拿拿林食主菜同甜品就算,过程快过打针,真系食到好无瘾,食个晚餐过程紧张又刺激,下次你请我都唔会去,冇下次老细,钱唔系咁赚嘅

老细,钱唔系咁赚嘅

2019-12-18
2019-12-19 652 浏览
基本上每一次去这间放题的餐厅,也是大排长龙的,相信一定有他的原因,就是非常便宜而且甚有质素。基本上都是两小时任吃的,一开始我们先叫了很多鱼生,有新鲜的大虾、爽口的北寄贝、剑鱼、厚厚的带子!之後我们叫了一堆炸物,有炸大虾、炸鸡翼,全部都很脆,似乎是即叫即炸的!另外叫了一些锅,十分滋味。上菜速度也非常快,又不会有遗漏下单的情况,服务十分周到。寿司的摆放也十分漂亮,虽然是放题,但质素仍然十分高,真的十分美味,寿司的大小也刚好,一口便可以放进口内!

上菜速度也非常快,又不会有遗漏下单的情况,服务十分周到。
2019-12-10 831 浏览
家人一向都喜欢吃放题, 某天路过发现呢间大瀛喜,决定生日时来试试。食物种类和份量也可接受,但本来生日一家人开开心心的吃放题,点知食食吓发现墙上有小强。经理很好人,问我地洗唔洗转枱。心想食肆有小强是难免的,唔想太引起其他客人的注意,就继续坐返系原来的位置。点知食咗冇几耐,桌面有小小强出现,是初生的,顿时胃口全失,速速埋单离开。总结: 员工服务态度OK, 食物质素还可以,但接受不了衞生程度, 决定不会再帮衬。

庆祝纪念
2019-12-03 930 浏览
来尼间食过几次放题啦劲锺意食鳗鱼 牛舌 三文鱼刺身 榴莲波波不过如果刺身再新鲜d会更好 同埋雪糕可以转下其他款 宜家果d无乜慾望食整体来讲 优惠期间 相比其他 尼间嘅性价比几高
来尼间食过几次放题
劲锺意食鳗鱼 牛舌 三文鱼刺身 榴莲波波
整体来讲 优惠期间 相比其他 尼间嘅性价比几高
外卖送餐
  • 盐烧牛舌
  • 鳗鱼
2019-11-30 875 浏览
叫啲野食一直漏 刺身叫十片得五片 五个人点食?跟住再叫单又要等劲耐 次次都黎劲少 送餐又慢 又漏单 一个钟个肚都系饿 同观塘个间商场好远 永久性block list 完全唔跟单 唔明点解有咁多好评
2019-11-04 1283 浏览
今天5点半入座,食物种类一般,味道一般,某d刺身一食入口就知唔新鲜。坐近出食物的位置,同行朋友见到职员将搞错的食物胡乱分发给食客,当然我们咁近,自然成乱塞对象。不管我们有多坚持同职员反映无叫到,乱塞情况都系一样,提前付款後,店员态度开始差,经理也在交枱5分钟前好晦气说了一句”够钟喇喎”。本来职员唔多应机及成日挂住吹水,这句够钟喇喎给了态度恶劣一种昇华。食到一半同朋友已经有了共识,多谢但不会再帮衬。
今天5点半入座,
食物种类一般,味道一般,
某d刺身一食入口就知唔新鲜。
坐近出食物的位置,
同行朋友见到职员将搞错的食物胡乱分发给食客,
当然我们咁近,自然成乱塞对象。
不管我们有多坚持同职员反映无叫到,
乱塞情况都系一样,
提前付款後,店员态度开始差,
经理也在交枱5分钟前好晦气说了一句”够钟喇喎”。
本来职员唔多应机及成日挂住吹水,
这句够钟喇喎给了态度恶劣一种昇华。
食到一半同朋友已经有了共识,多谢但不会再帮衬。
2019-11-04
  • 雪糕
某日食完沙嗲王行落黎见到呢间都做紧午市优惠,今日就决定黎食啦~午市定食$38起, 就试过$38的盐烧鲭鱼定食!!一黎平啦, 二黎暂时未试过鲭鱼都伏~一个定食,包前菜&沙律, 面豉汤, 一个小食, 一个主食&饭, 一杯/罐野饮同甜品我就觉得都几抵前菜&沙律都系整定, 无咩好讲; 面豉汤就淡到好似有少少味的热水咁小食酱烧鸡翼几好食, 几香, 咬落无雪味, 热辣辣咁~主菜鲭鱼黎啦~估唔到佢有两嚿鱼!食落都有D骨(唉,边条鱼无骨架~)鱼一冻就腥, 餐厅冷气好大, 所以我食完嚿细鱼,摊左一阵大嚿鱼的鱼皮食落就觉得有D腥野饮就可以自行出饮品柜拎~支装罐装都有, 热饮就只系得热茶同热水 最後就系甜品啦, 可以拣芒果布丁, 豆腐花同雪糕 都系预先包装街买个种如果系$38食到咁多野我觉得性价比都高的~但唔会想再俾多D钱试其他野lor
我就觉得都几抵
小食酱烧鸡翼几好食, 几香, 咬落无雪味, 热辣辣咁~
午市小食-酱烧鸡翼

盐烧鲭鱼定食

午市-沙律&前菜
午市小食-酱烧鸡翼
2019-10-12 1815 浏览
突然想食日本料理放题,一家人去大瀛喜食午市放题,即日早上即刻book位,星期六午市放题任食,位位唔驶HKD200,即可由12pm食到3pm一坐低当然要先叫一盘刺身先D刺身超级新鲜好味,而且种类很多但它那wasabi, make in China, 失望其他食物味道都相曾唔错,例如虾都有三款, 黄金虾, 蒜蓉蒸芝士虾, 海盐烧虾,全都好好味,对我们呢D虾迷,真是一大口福.炸物品种亦很多而且它设有甜品自助区,选择多整体超级满意,好味,满足,可以食完再食

一坐低当然要先叫一盘刺身

D刺身超级新鲜好味,而且种类很多

但它那wasabi, make in China, 失望

炸物品种亦很多

而且它设有甜品自助区,选择多

整体超级满意,好味,满足,可以食完再食

2019-10-12
喜欢麻烦请收藏,谢谢大家😊平常很少吃放题或自助餐,尤其是毕业後更加少吃。今天与朋友一行三人,来了这间位於旺角的大瀛喜,超经济实惠,繁忙时段才$238。这根本就是佛心价钱!地方装还不是很豪华,都是大多香港放题的模样。刺身、寿司、天妇罗、手卷、串烧、炸物、甜品、雪糕等⋯应有尽有,通通无限任吃!啤酒汽水无限任饮。员工服务不错,上菜速度快,不会漏单。我们主要吃刺身,觉得不错,很新鲜!吃几碟已经值回票价,已回本!烧羊架很好吃,推荐!唯一失望是甜品没有哈根达斯吧,很多放题餐厅已经把甜品雪糕转为哈根达斯,但这家没有。
喜欢麻烦请收藏,谢谢大家😊

平常很少吃放题自助餐,尤其是毕业後更加少吃。今天与朋友一行三人,来了这间位於旺角的大瀛喜,超经济实惠,繁忙时段才$238。这根本就是佛心价钱!

地方装还不是很豪华,都是大多香港放题的模样。刺身寿司、天妇罗、手卷、串烧、炸物、甜品、雪糕等⋯应有尽有,通通无限任吃!
啤酒汽水无限任饮。

员工服务不错,上菜速度快,不会漏单。

烧羊架很好吃,推荐!

• 烧羊架
2019-10-04 1195 浏览
呢间日式放题餐厅小妹去过好几次,刺身新鲜,多特色食物,熟食甜品都唔错,价钱喺放题嚟讲都算合理👍想一次过食尽唔同嘅日式料理呢间考虑得过😌✵小妹最爱嘅特别推介有:🐟刺身: 三文鱼 油甘鱼 剑鱼腩🍣寿司卷物:三文鱼腩寿司 花之恋 忌廉鳗鱼芝士卷🍖熟食: 香草羊架 一口牛柳粒🍤炸物: 榴槤炸弹 炸鲜奶砖 炸芝士波🍮甜品: 法式焦糖炖蛋 猫山王糯米糍

小妹最爱嘅特别推介有:
🐟刺身: 三文鱼 油甘鱼 剑鱼腩