2005-03-17 14 浏览
食到好嬲, 一心想黎食三文魚,一黎到畀左架船我地之後,我地再叫三文魚, 每次最多黎3-4塊,問個manager 佢又話安排緊,真係食到好谷氣!甜蝦幾好味!
食到好嬲, 一心想黎食三文魚,
一黎到畀左架船我地之後,
我地再叫三文魚, 每次最多黎3-4塊,
問個manager 佢又話安排緊,
真係食到好谷氣!

甜蝦幾好味!
2005-03-14 9 浏览
我之前去過...佢好衰..每次落單只可以5張..即係感覺上食得好少野..同埋d刺身好少~~細細塊...味道唔覺特別好..平平冇奇...環境又好普通..同普通餐廳冇咩分別..感覺上仲覺得唔乾淨tim...要百幾蚊...真係有d唔值...總之...非常一般...都唔知點解..外面講到d口碑咁好...~
2005-03-12 20 浏览
前日去旺角食晚飯,行經大久保門口,被門口個位知客捉住介紹我們食自助餐,仲叫我買雜誌有八折,我地一行八個人仲有貴賓房坐,咁就上去試一試啦!食物質素幾好呀!刺身都幾新鮮,初初食物得慢一些,但後來上菜都幾快,個晚我朋友生日仲有生日蛋糕同香檳送!我地都食得好開心!
2005-03-11 14 浏览
佢地個任點任食,只係比你任點,唔會比你任食,有日我同朋友去,叫佐d野,只係比佐兩三成我地,再去問佢啦,咁就來多兩三個,最後仲要去第二度食過,真係呢世都唔會再去呀,有d被騙既感覺。
2005-02-23 7 浏览
之前都來過這間日本料理, 要經常等位, 但現在好好多了. 粉紅色衫侍應安排妥當, 不會不耐煩, 食物都算來得齊及快, 不像之前經常漏單. 今次再來, 是因為有免費刺身贈送, 海膽幾好食!
2005-02-17 23 浏览
一行五個友人諗住去食野,打電話book 左話要七點半又話唔得,要等到八點先比你book。咁都okie,book 左五位八點。去到七點半,早到左都諗住佢都會比我地入,點不知都係唔比。咁都算啦,行完半個鐘番黎岩岩八點應該都入得,都要等。等唔係問題,最大既問題係,佢地比佢地既熟客入去先,仲要果個熟客大大聲聲咁響到講「hey,使乜好似d人咁傻響樓下到等呀,同佢地講話借toilet 用咪入到黎坐囉。」好明顯,哩d就係佢地自己人教架啦。d野食,又真係平平無奇囉,又唔係特別差,又唔係特別好。不過,你唔好EXPECT 佢上果D野會係你要既野囉。我同我地班朋友ORDER 左既野可以一半都冇黎,有一半黎左既唔係我地ORDER 左既野。到左差唔多要交枱既時候,果個不知所謂四眼怪冇禮貌到暈既所謂經理黎用D好差既態度同我地講「你地都夠鐘要比番張枱出黎架啦喎。」咁我地就話我地八點零三分先入黎,suppose 應該係十點零三分先比番張table 佢,果個咁既不知所謂既人又話「我隻錶而家係十點零七分,你都係要比番張枱 出黎架啦。」我同另一個友人就話「咁又係呀,你地做野都double standard 架啦。」就係咁,

就係咁,我地成班人就走左,不過我地唔會再去囉,哩d咁既不知所謂既態度,睇下佢幾時執。
2005-02-17 3 浏览
上次同個friend去呢度食飯,去到居然要等成半個鐘至有位.入到去至發覺d位好迫.d 野食其實唔多好,又等得耐至有得食.侍應十分差,愛理不理.算係食過日本餐廳中至差的一間!!
2005-02-17 11 浏览
燒物入不到口, 炸物差過街邊的煎三寶, 壽司可碇死狗, 刺身有怪味, 其他像食物有點像工業廢料=.=! 那裡可以入口?? Sevice 唔多惦, 因佢用平價請d 十幾歲的侍應吧...
2005-02-13 15 浏览
Lunch 去過幾次,其實夠平囉,但壽司差,飯太硬,刺身又細又不新鮮,叫做有其他野可以選擇,平平地食個放題咁。當去到唔好以壽司為主打,叫其他熱食。但好多時都唔夠熱,又再令人失望。除左平,坐得耐同選擇多,再無優點。同食物質素無乜關係。

除左平,坐得耐同選擇多,再無優點。同食物質素無乜關係。
2005-01-27 5 浏览
以前我都覺得呢間野好差..因為上到去佢比你食2個鐘*但分分鐘等野食要得成個鐘..不過我上個星期6去食過發覺有改善!我o個日2點度去到..因為要執檯所以都係樓下等左2個字..不過門口o個個員工態度幾好..雖然好多人問佢幾時上得去..但佢都無唔耐煩..呢間野最大問題都係成日走左d單..不過我今次去樣樣野都好快泥..可以見到真係有改善*不過某d檯都仲有d走單情況!不過佢地同完經理講個經理即係幫佢地跟~好快d野都泥啦..如果各位唔想成日走單or d 野遲泥..可以星期6o既1點鐘度去到*因為好多人都12點去..1點d人食到半飽..咁無咁多人同時比單佢..咁應該會快d!同埋因為星期6開到4點..1點去都可以食到3點~但2點度又會開始有批人係樓下等..d野食就1般啦..其實壽司選擇唔係太多..不過我個人覺得d甜品好難食...
以前我都覺得呢間野好差..
因為上到去佢比你食2個鐘*
但分分鐘等野食要得成個鐘..
不過我上個星期6去食過發覺有改善!

我o個日2點度去到..
因為要執檯所以都係樓下等左2個字..
不過門口o個個員工態度幾好..
雖然好多人問佢幾時上得去..
但佢都無唔耐煩..

呢間野最大問題都係成日走左d單..
不過我今次去樣樣野都好快泥..
可以見到真係有改善*
不過某d檯都仲有d走單情況!
不過佢地同完經理講個經理即係幫佢地跟~
好快d野都泥啦..

如果各位唔想成日走單or d 野遲泥..
可以星期6o既1點鐘度去到*
因為好多人都12點去..
1點d人食到半飽..咁無咁多人同時比單佢..
咁應該會快d!
同埋因為星期6開到4點..1點去都可以食到3點~
但2點度又會開始有批人係樓下等..

d野食就1般啦..
其實壽司選擇唔係太多..
不過我個人覺得d甜品好難食...
2005-01-12 21 浏览
個日係1月2,我同班fd食10:30~12:30呢個時段野食方面,其實都算係咁,任食黎講,咁既質數都叫好正常,接受到,唔會話好好食或者太難食.最令人欣賞既係服務,我地人多,所以坐房,有一個阿姐,不時都入黎幫我地收野同埋問有冇乜野要,好似比佢一個特登服務我地咁.同佢講有乜要求佢都好好態度,而且算幾快手.個經理都ok,成日笑.不過有度唔好就係成日都走左單,所以我地都唔算食得好飽,叫做岩岩好.最後埋單每人120,唔算過份.
個日係1月2,我同班fd食10:30~12:30呢個時段
2005-01-11 4 浏览
叫刺身叫萬幾次都唔到,大大碗的拉麵到完再到,又難食,炸物油很多,見到都唔想食。
2004-12-27 6 浏览
ok~la~最近12月22日去個時同成班同學同埋老師一起去個段時間平~咪去個度吃lo~~我地介定埋位~成班成20個人,去到個到任食~開頭落左幾張單~真係慢到飛起~跟住我地成班係咁落單~落左成50張單都差唔多有~但係到包尾~落左咁多樣野~手卷先黎得齊~其他個些拉麵~日式抄飯~黎都未黎過~仲有個度些電視~一時又成日hand鬼左~又細聲~同埋個度些服務員~我見佢地都好勤力呀~由頭到尾都未停過可能個度係壽司任點~自然係要耐些既la~咁都冇計~唔通俾些做得唔好個些壽司你咩~些野食都幾抵食ga~~但係個洗手間細左些!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/\/\**依間野免免強強-﹏-
ok~la~最近12月22日去個時同成班同學同埋老師一起去
依間野免免強強-﹏-
2004-12-20 12 浏览
朋友生日book0左7位去食食頭場~5:30pm5點20分去到門口已經好多人彌敦道條街又多人唔明點解佢唔比人坐低等其實去好多buffet都可以坐低等時間開始夠鐘啦~0的人衝到咁上去~~條樓梯好窄~~~不過佢仲放0左幾張椅0係樓梯轉角位~~~奇怪!上到去,幾黑~唔夠光我地坐房~唔算好舒服好就好在冇出面咁迫~因為之前睇過大家既post所以一上到去就狂點野食果然好多魚生點0左都冇黎而0的小食、飯就一點即黎不過都唔算太過份~~service 方面,其實都算ok個經理都幾好笑容(雖然有點假)因為朋友生日所以佢地送0左個蛋糕同支香檳仲有九折~埋單$6200 左右始終都係「一分錢一分貨」算係咁啦€~~~
朋友生日book0左7位去食
食頭場~5:30pm
5點20分去到門口已經好多人
彌敦道條街又多人
唔明點解佢唔比人坐低等
其實去好多buffet都可以坐低等時間開始
夠鐘啦~
上到去,幾黑~唔夠光
我地坐房~唔算好舒服
好就好在冇出面咁迫~
因為之前睇過大家既post
所以一上到去就狂點野食
果然好多魚生點0左都冇黎
而0的小食、飯就一點即黎
不過都唔算太過份~~
service 方面,其實都算ok
個經理都幾好笑容(雖然有點假)
因為朋友生日
所以佢地送0左個蛋糕同支香檳
仲有九折~
埋單$6200 左右
始終都係「一分錢一分貨」
算係咁啦€~~~
2004-12-11 11 浏览
去食happy hour,都幾多野食,d野食上得好快,而且d人都招呼唔錯!d魚生都ok!個炸魚餅幾好$88任食,加$10可以任飲添!唔錯丫8折左100有找!
$88任食,加$10可以任飲添!唔錯丫
8折左100有找!