2019-12-09 507 浏览
今日終於來到壽司郎,之前都嚟食過,真係太好太抵食。上次我用個apps訂位,今次同幾個好朋友突然之間呢,好想食呢間心頭好。 所以我哋幾個呢有咗呢排隊啦。不過我都算好彩唔係等咗好耐九個字到就可以入去坐低。入到去真係好開心終於可以要嚟食。 嗌咗勁多嘢食,啲質素呢完全冇變差啦,完全保持到日本嘅水準。 大食嘅我梗係瘋狂呀勁多嘢食 。三文魚,吞拿魚同埋海膽等等。 我仲叫咗好多雜物例如係炸薯餅炸薯條等等。 當然唔少得食埋佢啲甜品呀,又有雪糕又有蛋糕 。 我哋幾個女仔嘻嘻哈哈咁就到過咗一個好愉快嘅下午啦。
今日終於來到壽司郎,之前都嚟食過,真係太好太抵食。

我哋幾個女仔嘻嘻哈哈咁就到過咗一個好愉快嘅下午啦。
  • 大吞拿魚腩
2019-12-08 737 浏览
個題目says it all! 原來壽司可以咁抵食而且咁好味架!一個月我已經食左第三次,等了又等都要係咁食壽司郎! 唔講咁多,種點推介:# 池魚壽司# ***** ***** 10/10好香魚味!!!!我唔知仲可以講啲乜。吖,好抵食!#鰻魚卷 # ***** ***** 10/10好肥美!唔只係肥鰻魚,仲要係超好食!#魷魚天婦羅壽司 # 9.5/10好正.... 好大塊魷魚天婦羅,好滿足。#三文魚壽司 # ***** **** 9/10我戒左三文魚好耐,但壽司郎既三文魚令我破戒。其他ok但未至於超好味而又有影相既有:# 拉面 # ***** ** 7/10無乜特別。# 北寄背壽司 # ***** ** 7/10好得意個樣,但細隻左啲。#帆立貝壽司 # ***** ** 7/10個肉質比較軟身,欠咬口。#蟹柳天婦羅 # ***** ** 7/10啲蟹柳太軟身。2個人埋單啱啱好食左400蚊野,其實仲有食左超多碟,但掛住食無影相,下次再share!

# 池魚壽司# ***** ***** 10/10
好香魚味!!!!我唔知仲可以講啲乜。吖,好抵食!

#鰻魚卷 # ***** ***** 10/10
好肥美!唔只係肥鰻魚,仲要係超好食!

#魷魚天婦羅壽司 # 9.5/10
好正.... 好大塊魷魚天婦羅,好滿足。

#三文魚壽司 # ***** **** 9/10
我戒左三文魚好耐,但壽司郎既三文魚令我破戒。

其他ok但未至於超好味而又有影相既有:

# 拉面 # ***** ** 7/10
無乜特別。

# 北寄背壽司 # ***** ** 7/10
好得意個樣,但細隻左啲。

#帆立貝壽司 # ***** ** 7/10
個肉質比較軟身,欠咬口。

#蟹柳天婦羅 # ***** ** 7/10
啲蟹柳太軟身。

• 魷魚天婦羅
  • 鰻魚卷
  • 三文魚
  • 池魚
2019-12-08 575 浏览
開咗一段時間終於食到啦經apps book位,大概2個月時間先book到6:45-7:00pm嘅晚飯時段Apps內好多時間都係得3-5pm好難就到去食,又唔想wall in等位當日早咗booking時間10分鐘報到6:35pm已經人山人海...連walk in都截飛好彩一早book咗...等咗15分鐘左右就有位入到去好開心有卡位坐😌方便影相旁邊有部機可以自行落單,經類似列車形式送到位上...好方便唔洗員工又可以自助斟茶同調味料...又可以係迴旋帶自己拎壽司...2個人一齊食咗20碟壽司1碗面1份炸薯已經好足夠好飽...壽司都好新鮮份量充足...以平價壽司嚟比,性價比高埋單共$380...好抵...可以再encore!!
開咗一段時間終於食到啦
經apps book位,大概2個月時間
先book到6:45-7:00pm嘅晚飯時段
Apps內好多時間都係得3-5pm
好難就到去食,又唔想wall in等位
當日早咗booking時間10分鐘報到
6:35pm已經人山人海...連walk in都截飛
好彩一早book咗...等咗15分鐘左右就有位
入到去好開心有卡位坐😌方便影相
旁邊有部機可以自行落單,
經類似列車形式送到位上...好方便唔洗員工
又可以自助斟茶同調味料...
又可以係迴旋帶自己拎壽司...
2個人一齊食咗20碟壽司1碗面1份炸薯
已經好足夠好飽...壽司都好新鮮
份量充足...以平價壽司嚟比,性價比高
埋單共$380...好抵...可以再encore!!
2019-12-02
2019-12-07 442 浏览
日本平價迴轉壽司#壽司郎 8月喺佐敦開左第一間分店 但小編到12月先有機會食到 因為基本上一個月內都係full booking 起碼一個月前已經要喺佢個app到預約 誇張到...😧不過黎緊喺黃埔同荔枝角會陸續開多兩間分店 到時應該可以分減啲人流既👹---------------------------入座之後 店員會講解一次用餐模式同埋餐具擺放位置 店員會踎低講野以表尊重同禮貌👍🏻壽司分4只顏色碟價錢 最平$12一碟 最貴$27 當然仲有其他小食、熱食同甜品 最貴都只係$32既拉麵🍜.#壽喜燒牛排 $12牛排其實係薄切牛肉 牛肉味重 比想像中有咬口 醃得入味 $12夠哂抵食#醬烤鰈魚鰭邊 $12(一件)鰈魚呢個名都係第一次聽 爽爽地幾好食 個醬汁幾惹味 最特別系魚下面有塊紫蘇 一入口好大浸紫蘇香湧出黎 但就蓋過左鰈魚既味道#精選海膽 $27 呢個系期間限定既 紫菜喺飯底下但仲意想不到地好脆 海膽亦都有回甘 算唔錯#蝦三味 $17$17有3件壽司好抵!有赤蝦、熟蝦、甜蝦 赤蝦肉質爽口且厚肉 甜蝦都幾鮮甜 熟蝦朋友食左🤣#特選中吞拿魚腩 $17 (一件)中拖羅既顏色幾靚 粉紅中帶明顯紋路
---------------------------
#壽喜燒牛排 $12
#醬烤鰈魚鰭邊 $12(一件)
#精選海膽 $27
#蝦三味 $17
#特選中吞拿魚腩 $17 (一件)
中拖羅既顏色幾靚 粉紅中帶明顯紋路 油脂分布平均 食落好淋無異味 但如果想要重魚脂就建議食大拖羅了
#極上鰻魚 $27(一件)
鰻魚勁厚勁大塊 肥瘦適中 入口輕輕一壓就溶 仲食到鰻魚既魚香☺️
有無發現我無講到最尾果款壽司 因為果款係咁多款之中最唔好食 甚至可以用劣黎形容...呢舊係#魷魚天婦羅壽司 上面舊天婦羅重到壓扁哂舊飯😂舊天婦羅堅出色 好似食緊魚蛋漿一pat野咁 完全食唔出魷魚既口感🤢食兩啖已經放棄左
2019-12-05 493 浏览
壽司郎 #佐敦呢間日本過江龍嘅壽司店開業一段時間依然咁長人龍,特登五點幾嚟到攞飛,七點幾終於有得食,不過食物種類的確幾多,而且幾抵食,同元氣價位相似,不過唔係美心旗下,咁梗係支持呢間啦!嚟緊仲會喺黃埔荔枝角開分店,相信可以唔使排咁長人龍,更多人食得到。當日兩個人食咗$500(連加一),飽到上心口!難以逐一介紹,而且每樣味道都不俗,唯有重點推介幾款!特別推介佢嘅天婦羅,隻炸粉本身個味好好,口感非常香脆!另外佢嘅個炙燒三文魚田樂味增握壽司係咁多款三文魚裏面最好食!甜甜地,大力推介!除咗壽司之外,仲試咗個蝦味雲吞拉麵、抹茶蕨餅芭菲平平哋都幾好味!講真如果遲啲唔使排咁耐隊嘅話,真係可以間唔中就嚟食一次。味道:4.4/5性價比:4.2/5
壽司郎 #佐敦

講真如果遲啲唔使排咁耐隊嘅話,真係可以間唔中就嚟食一次。

味道:4.4/5
性價比:4.2/5
2019-12-02 1031 浏览
這家日本壽司店從開業起已經人流滿滿,很多時候想利用不同途徑預定座位都會發現爆滿的情況,就算是walk-in也大機會籌很快已經派光,可說是座位難求。排除萬難終於可以一試大眾好評又抵食既迴轉壽司。老老實實,看到很多評論希望以這個便宜價錢得到e.g.廚師發辦的質素,如果對壽司有同樣的要求,還是笑笑換間餐廳吧。基本有5種顏色,不同價錢的碟,分別是最便宜的$12,然後是$17、$22、$27用平板點餐還可以體驗下食物怎從輸送帶運過來,熱食像麵條、天婦羅之類的都要這樣點的。我覺得壽司的款式雖然不少,但其中很多常見的"基本款"都佔了多數。其實價錢又不貴,見到新奇的可以先試試再說。倒是覺得甜品方面比較有心思,芭菲之外沒想到還有新寵。卡達拉娜 ♥♥♥♥♥ 還特地網上查一下這是什麼才點,除了表面的脆焦糖,其他部份就像會融化的雪糕x芝士蛋糕,不過因為味道濃郁,太飽再食整件會有點膩。最後收銀檯後面可以看到各式的壽司款吉祥物,據說是找數之後存點數可以換的~
排除萬難終於可以一試大眾好評又抵食既迴轉壽司
如果對壽司有同樣的要求,還是笑笑換間餐廳吧。
基本有5種顏色,不同價錢的碟,
分別是最便宜的$12,然後是$17、$22、$27
用平板點餐還可以體驗下食物怎從輸送帶運過來,
熱食像麵條、天婦羅之類的都要這樣點的。
其實價錢又不貴,見到新奇的可以先試試再說。
倒是覺得甜品方面比較有心思,芭菲之外沒想到還有新寵。
卡達拉娜
卡達拉娜 ♥♥♥♥♥
還特地網上查一下這是什麼才點,
除了表面的脆焦糖,其他部份就像會融化的雪糕x芝士蛋糕,
不過因為味道濃郁,太飽再食整件會有點膩。

最後收銀檯後面可以看到各式的壽司款吉祥物,
據說是找數之後存點數可以換的~
2019-11-23
卡達拉娜
2019-12-02 593 浏览
我之前經APP預約左一個月後嘅下午茶時間去食,點知個日個仔要面試所以食唔到。今次終於食到啦,我同老公walk in 去,半日下午2點都好多人呀,比較多年輕人黎食。好彩有位座下唔駛齋企,等左半小時後終於入坐。侍應簡單介紹後我地就開動了。見到好多指示一目了然醬油都有3種選擇我食個隻係柚子醬油,好清新,可以帶到海鮮鮮味。首先我地係面前個顯示屏落order,叫左2碟特選大吞拿魚腩($27,得一件)真係好肥美,冇乜筋,好食。極上鰻魚$22價錢比較貴,但佢係厚切嘅,所以食到好飽滿赤貝$17三文魚$12池魚$12 (有2件嫁我食左一件先記得影)三文魚腩配三文魚子$17 (一件)左:油甘魚($17); 右:芥末章魚軍艦($12)赤蝦$12 (得一件)特選中吞拿魚腩$17 (得一件)有筋,但都OK我地一半係迴轉拎,一半係顯示屏落order,其實迴轉嘅壽司好多都好齊全,所以我覺得幾岩D老人家去。你地知啦,香港X氣係用手機APP,我媽佢唔識用手機落單,老花又睇唔清餐牌攪到唔敢叫野食,所以有迴轉嘅幾岩佢地食。我地2個人食左2百幾蚊左右,好滿意,侍應都好有禮貌。我覺得食品質素係好過X氣個D,但係太多人排隊啦,經
好彩有位座下唔駛齋企,等左半小時後終於入坐。

侍應簡單介紹後我地就開動了。

見到好多指示一目了然
醬油都有3種選擇
我食個隻係柚子醬油,好清新,可以帶到海鮮鮮味。

真係好肥美,冇乜筋,好食。

極上鰻魚$22
價錢比較貴,但佢係厚切嘅,所以食到好飽滿
赤貝$17
三文魚$12
池魚$12 (有2件嫁我食左一件先記得影)
三文魚腩配三文魚子$17 (一件)

左:油甘魚($17); 右:芥末章魚軍艦($12)

赤蝦$12 (得一件)

特選中吞拿魚腩$17 (得一件)
有筋,但都OK

我地2個人食左2百幾蚊左右,好滿意,侍應都好有禮貌。我覺得食品質素係好過X氣個D,但係太多人排隊啦,經app book又要預一個月以上先可以book,希望遲d 開多D分店分散下人流,咁我就可以去幫襯多D。
2019-11-22
2019-11-30 567 浏览
今日黎到呢間大名鼎鼎既壽司郎book左兩個月先等到今日 好期待門口勁多人 好在有訂咋限時60分鐘都夠既 一坐低 瘋狂叫黎得好快 迴轉都好多花款推介:三文魚壽司 🍣芝士燒三文魚壽司炸蝦天婦羅手握吞拿魚卷吞拿魚拖羅心太軟甜蝦壽司蟹膏壽司 ( 蟹膏唔會太咸 十分之好)不推介: 手握一口海膽卷 唔係太新鮮 小小淡味同苦味 $17 算係咁既 好大舊 總括而言 性價比好高 正爆
今日黎到呢間大名鼎鼎既壽司

手握吞拿魚卷
吞拿魚拖羅
心太軟
甜蝦壽司
蟹膏壽司 ( 蟹膏唔會太咸 十分之好)

不推介: 手握一口海膽卷 唔係太新鮮
小小淡味同苦味 $17 算係咁既 好大舊

總括而言 性價比好高 正爆
2019-11-30 414 浏览
今次嚟壽司郎我食嘢係超級期待,因為其實我喺日本福岡食過一次,水準非常之高,而且食物種類好多嘢揀,價錢仲好親民。今次係香港開分店。 當要去試一試。 我早就下載咗佢個apps,係個度登記book位。 都要成1個月先有位。 其實可以walk in 去攞位,但係我又唔想麻煩所以一早約咗先。。兩點幾去到果然好多人喺出面排隊。入到去食嘢個環境都好乾淨好靚,。而且佢用ipad點餐同日本一模一樣。嘢食種類都好多。有炸物,甜品,壽司,仲有好多喺香港好少見嘅種類。 。價錢都好親民一啲都唔貴。值得一試,值得一試。讚

。兩點幾去到果然好多人喺出面排隊。入到去食嘢個環境都好乾淨好靚,。而且佢用ipad點餐同日本一模一樣。嘢食種類都好多。有炸物,甜品壽司,仲有好多喺香港好少見嘅種類。 。價錢都好親民一啲都唔貴。

值得一試,值得一試。讚

2019-11-28 478 浏览
好耐無食迴轉壽司,好期待!!睇落係好僕實嘅日本迴轉壽司店,座位分隔好好,每枱都有自己空間,坐得舒服。壽司方面,吞拿魚同埋三文魚壽司都好新鮮👍🏻,仲要係厚切,好過連鎖個啲好多!茶碗蒸就普普通通,蛋都夠滑,但高湯不夠濃。但可惜平日下午茶時段都要排成個鐘
好耐無食迴轉壽司,好期待!!

茶碗蒸就普普通通,蛋都夠滑,但高湯不夠濃。

但可惜平日下午茶時段都要排成個鐘
2019-11-15
2019-11-28 17993 浏览
沒有誇張,我真的在兩個月前經壽司郎的app訂檯。足足兩個月後,終於有機會來試了!根據預約時間大約中午十二點到達,門外已經有大量客人在等候。經app訂檯的客人到達後要先簽到,由於我不太清楚簽到怎麼做,就請教店舖職員,原來就在取飛的同一屏幕上,輸入訂檯號碼就完成簽到手續,十分方便。還在簽到時,一位帶著女兒來食壽司的媽媽以為我再輸入電話號碼登記取飛,我解釋說我是在兩個月前訂檯的,今天來食,她的樣子十分驚訝。當我在教她可以下載app來訂位不用在餐廳外慢慢等時,店員已經叫我的號碼了,由簽到至入座時間還不到一分鐘,大約半分鐘多一點,根本不用等。叫號的店員給我一塊膠牌,上面印上檯號和過去的路線,同時另一位店員也會帶領我。坐下後,簡單介紹基本設施,就可以開動了!朋友剛見到有日本產帆立貝,一碟兩件,就拿了一碟大家食。我平時對帶子刺身興趣不大,這件帶子卻令我另眼相看。帶子味道鮮甜,肉質十分軟滑,有些厚度的帶子令口感更豐富,好食來壽司郎怎麼可以不吃吞拿魚呢?我決定先由最基本的開始食。吞拿魚有淡淡的魚味,沒有很出色但不會差,以紅碟價錢$12食到兩件吞拿魚壽司,是超值的了。其實食這碟吞拿魚之前,我也食了藍鰭吞拿

壽司郎怎麼可以不吃吞拿魚呢?我決定先由最基本的開始食。吞拿魚有淡淡的魚味,沒有很出色但不會差,以紅碟價錢$12食到兩件吞拿魚壽司,是超值的了。其實食這碟吞拿魚之前,我也食了藍鰭吞拿魚,一樣價錢,個人認為味道跟吞拿魚沒有甚麼分別。

接著上一級食特選中吞拿魚腩。這級開始的吞拿魚每碟只有一件,從相片看到也是很厚切的。放進口,真的是另一個層次。咬開厚切的魚肉不斷滲出魚油,令整個口腔都充滿著豐滿的油脂和魚油的香氣,不得了
唯獨這件中吞拿魚有筋,就是相片中白色的橫紋,食到最尾咬不到要吐出來。其實我很怕吞拿魚有筋,只要咬到有筋的位置就會散發魚腥味;不過,單說肉質質素是好的,看大家幸運不拿到的壽司質素好不好,這個是推薦的!

食完中級,就來食在這店最高等級的特選大吞拿魚腩。單看樣子就知道不簡單,油脂分佈均勻,色澤漂亮。油脂果然豐富,質感很滑溜。不過如要比較,我覺得基本級和中級的差別,比起中級跟這個大吞拿魚腩的分別更大。中和大吞拿魚的油脂都非常豐富,入口軟滑,如果要詳細說兩者分別,大吞拿魚的油脂是更豐富的,有少許筋但是是可以吞到的,兩款都好食。倘若大家不想食太貴或者budget有限,都可以考慮食中吞拿魚而不吃大吞拿魚腩,兩者的距離也不是相差很遠。

朋友說炙燒鹽味三文魚好食,那我也拿一件試試。三文魚整件燒得大約7成熟,中間有小部份仍是生的。個人認為可以不用燒至7成,三文魚的肉質是滑的,所以5成已經很足夠。表面有少許鹽巴增加鹹味,其實味道就入一般的煎三文魚,普普通通,但值得一讚的是這件三文魚很厚切,吃著很滿足。

見表面有一堆海膽,就點了海膽海苔包試試。個人本身對海膽興趣不大,也沒有太多食海膽的經驗,對我來說海膽不太腥便可。這件不算腥,海膽不成形偏軟身,包著脆脆的紫菜食都不錯,至少這個價錢食到一件有一堆海膽的壽司算是不錯了,比我多食海膽的朋友也認同。

這個蔥花吞拿魚海苔包是11月限定,還沒有食已經聞到很香。紫菜同樣是很脆的,同時裡面的蔥花都要把味道逼出來。蔥花的調味很濃,也很香,令口中散發著香蔥的味道。不過也因為蔥花的味道很濃烈,都蓋過了吞拿魚的味道。倘若只食吞拿魚蓉,就會食到淡淡的魚味,夾著蔥一起食就只會食到蔥花味。這個海苔包很惹味,所以我初次來到壽司郎用餐,前後都點了兩次

原本都可以打算食鹽味牛排,但想起在另一間大型連鎖壽司店也有牛肉食,就決定也試一下這裡的。不過剛從軌道拿到手才看清楚就後悔了,牛肉是肥牛,一塊裡有一半都是脂肪。令我更後悔的是,拿到才看得到牛肉蓋住的碟上都流有凝固了的脂肪膏;也就是說,這碟壽司擺了很久,時間長得本應滴下來是透明的牛油,也變成白色的脂肪膏了,那我吃不吃好呢...
不要浪費食物,就試食這裡的牛吧。第一個感覺是很凍,第二個感覺食很鹹,就是這樣。

同樣是11月限定的日本國産烤牛肉配海膽,名字都好像很高級的似。這堆海膽的樣子比海膽海苔包的好一點,起碼成形看到一件件的,味道也濃少許但不差遠。把壽司放進口,卻跟前者鹽味牛排差唔多:第一,好凍,第二,好硬好難咬。自問牙力不錯,最後還是要把大半凍的牛肉連筋吐掉

再試這個11月限定的柚子鹽原條海鰻,好長好震撼啊
通常我們食的鰻魚都是滿佈鰻魚醬比較濃味,很少見沒有醬的。沒有醬的鰻魚表面稍為燒過,帶出了鰻魚本身的味道,加上有些柚子肉和鹽,味道有甜有鹹,配搭又幾特別喔。

雖然已經飽了,但看到有三文魚子又想食
三文魚腩配三文魚子,三文魚子size偏細一點,味道不算很濃;三文魚不算厚切,油脂也不豐富。這碟壽司普通,有少少below expectation,不太值得試,不過都算新鮮。

朋友喜歡食甜品,就點了一客抹茶蕨餅芭菲分享。雪糕有牛奶味,質地不會很易溶所以不是很軟的那種。紅豆蓉甜甜的,不算很香。裡面還有些抹茶粉、抹茶醬、cream、粟米片等,都幾豐富。這客甜品份量都不細,兩個人食剛剛好。

環境乾淨整齊,檯面有不同的調味料給予客人享用。服務方面,感覺到公司給予員工培訓,服務都是standard的,加上員工應該都頗忙,無論是說話還是服務都是快來快去,令客人有些壓力和壓逼感,所以整體來說服務只是普通而已。

我和朋友二人其實沒有看價錢,想食甚麼就食甚麼,最後計上加一服務費每人$200。整體來說稱不上是很平,但以這裡有不同種類不同款式的食物來說,還有不同級數的例如吞拿魚,以這個價錢外面是食不到的,所以都是抵食、值得食的,食物也很新鮮,對得住價錢。這裡最基本的紅碟$12食物佔過半,壽司店來說這個入場費算是平的,我食到的紅碟有好有不好。如果大家在輸送帶上取食物的話,大家務必要看一看那款食物的那批質素好不好。比喻說是黑碟的特大吞拿魚腩,很幸運地我食的那批花紋和油脂分佈平均漂亮,之後再經過的那批質素的不太好了,看樣子很可能有筋;還有一個錯誤的例子就是鹽味牛排,拿的時候太心急沒有看清楚呢。

初嚐壽司郎,是不錯的體驗,唯獨用餐時間只有60分鐘,食得有點急。我已經再預約了下次,再試多點其他款式的食物,也希望將來有機會在日本食當地的壽司郎吧!
2019-11-28 432 浏览
🍣朝聖系列X平民高質壽司🤭▫️餐廳:壽司郎 Sushiro▫️地點:全香港有2間分店📍佐敦彌敦道348號彌敦坊UG樓(港鐵佐敦站 B1 出口, 步行約3分鐘)▫️營業時間:星期一至日11:00 - 23:00▫️價錢:$60+—美味:🍣🍣🍣🍣環境:🍣🍣🍣 🍣(超多人,walk in 預45分鐘📍最好早D 同apps拎位)價錢:🍣🍣🍣+0.5🍣—👧🏻👦🏻最鐘意食壽司🍣香港唔同既日本餐廳都會食🤗之前都介紹過幾間,不過好食就貴,平就唔好食😫食間一次滿足晒你兩個要求🤩🤩平平地但高質,有日本🇯🇵既質素♥️♥️~📍炙燒羅勒三文魚/炙燒芝士三文魚($12-2件)兩款三文魚都好好食,同上面既芝士/配料好夾🤩平時係其他壽司店都要$9+一件🤨🤨依到好抵食~📍特大虎蝦天婦羅🍤卷($27-3件)係有甜蛋同特大虎蝦既卷物,一啖放唔晒一舊入口😋係幾大舊而且炸得好食🍤🍤~📍特選大吞拿魚腩($27-1件)睇到圖一都知有幾大條🤩而且賣相好吸引,鐘意食吞拿魚腩既你會覺得有入口即溶既感覺~其他壽司都好好食唔一一介紹😬有興趣就DM問🤩~
🍣朝聖系列X平民高質壽司🤭
▫️餐廳:壽司郎 Sushiro
▫️地點:全香港有2間分店
▫️營業時間:星期一至日
11:00 - 23:00
▫️價錢:$60+

美味:🍣🍣🍣🍣
價錢:🍣🍣🍣+0.5🍣

📍特選大吞拿魚腩($27-1件)

其他壽司都好好食
唔一一介紹😬
有興趣就DM問🤩

2019-11-26 673 浏览
我覺得要平有貴的,要視乎你選擇好似$22一個布甸,就不是太抵了南瓜天婦羅 $12有4塊就正了.儲印仔滿3個,就有一個公仔送好得意呀!.不過要好晚才有得食(walk-in)Booking 去到下年1月
2019-11-25 1258 浏览
話說我同事話呢間迴轉壽司過江龍好出名,於是提早咗book枱,試一試佢。book枱System好完善,可以起個kiosk到報到。員工服務質素好,環境好,餐具望落普通乾淨。食物味道都OK。而且好多選擇。點餐機設施新,容易操控。上菜速度快。第一次食火車迴旋壽司,感覺幾過癮。但。。。食物唔乾淨。。。搞到我肚痛左全日,去睇醫生腸胃炎。應該係啲魚生唔乾淨。我平時都好鍾意食日本野,第一次食到肚痾!大家真係要諗清諗楚夠唔夠膽去食!

大家真係要諗清諗楚夠唔夠膽去食!
2019-11-24 461 浏览
特登提早兩個月book,滿心期待,終於可以食啦!因為之前已經喺台灣試過,一直都好想再食,知道喺香港開咗之後walk in一定排唔到,好彩你download左個app之後可以喺網上訂位,雖然已經訂多兩個月之後原來間分店其實都幾多位嘅,佢安排左我哋坐一個四人卡位,坐得都好舒服。咁樣點餐呢就係用返iPad點餐,自助形式10分方便。我哋一坐低就立即點左一輪野,全部都好好味,仲feel到啲壽司飯係暖既,好似三文魚真係幾好,炙燒壽司完全做到入口即溶,正呀咁大個海膽包都只不過係20幾蚊咋,去邊度搵呀?好感動終於有新嘅壽司店可以選擇,性價比又高最後想特別講下佢嘅甜品,我哋嗌左一個類似焦糖布甸嘅物體,上枱時見佢個樣就以為係焦糖布甸啦,點知佢係好晏好凍嘅。上面嗰層焦糖好脆,口感好特別,原來雪凍左嘅焦糖布丁係咁好食㗎最後我哋嗌多咗一個朱古力芭菲,都好有驚喜呀除咗上層有水果同埋朱古力布朗尼之外中間夾心層都有粟米片同埋其他配料,一啲都唔馬虎啊!食完一次已經要繼續去book下一次啦