2021-09-05 57 浏览
茶餐廳係港式獨特美食,平民價錢兼中式西式都食到,所以除咗香港,喺大陸同海外有華人嘅地方都食到。最近十幾年裝潢現代化嘅茶餐廳越開越多,但四寶食堂係我食過之中好高水準嘅茶餐廳~今晚我又去咗旺角嘅四寶食堂,打開餐牌真係琳琅滿目,食物種類比一般茶餐廳多好多。每日晚巿供應養生燉湯,今日係【五指毛桃燉雞湯$38】,健脾化濕啱晒夏天日日吹冷氣嘅香港人,個湯望落幾清澈唔混濁,味道同用料都十足。【招牌沙嗲牛肉公仔麵+香煎火腿+嫩滑炒蛋+丹麥牛油厚多士】叫得「招牌」一定有過人之處,個沙嗲牛肉唔係一般茶餐廳食到。沙嗲醬味道似舊式潮州菜嗰種帶少少花生味嘅沙茶牛肉,真係比普通茶餐廳好味至少一個級別。嫩滑炒蛋口感綿滑,蛋味香濃;丹麥多士就好鬆軟又充滿牛油香,成個常餐set都好高質。【燒美國頂級封門柳$138】我哋叫咗七成熟,上枱見到原來真係同餐牌一樣咁吸引,封門柳燒出嚟外面熟而中間係鮮嫩肉色,食落去先係一陣燒肉香味,接住就係口感軟腍+香濃肉味。所有精選牛扒set奉送是日精選餐湯、厨師發辦沙律同餐飲。今日分別係【煙三文魚沙律】同【南瓜忌廉湯】,特別要講吓個湯,口感綿密,唔係一般「稀溜溜」嘅茶餐廳餐湯,滿滿香甜南瓜味

【招牌沙嗲牛肉公仔麵+香煎火腿+嫩滑炒蛋+丹麥牛油厚多士】

所有精選牛扒set奉送是日精選餐湯、厨師發辦沙律同餐飲。今日分別係【煙三文魚沙律】同【南瓜忌廉湯】,特別要講吓個湯,口感綿密,唔係一般「稀溜溜」嘅茶餐廳餐湯,滿滿香甜南瓜味~

同樣質素出去西餐廳食至少要二百蚊,呢度真係堅抵食,打破晒「茶餐廳邊會食到靚扒」嘅概念。

【蒜蓉炒白菜仔$58】大大碟兼鑊氣十足,炒得好入味所以食到濃濃蒜香,好惹味,必點之選。

跟餐加$15轉特飲,【小忌廉】原來就係忌廉溝鮮奶,係小時候充滿回憶嘅味道~【棉花糖朱古力】係香濃熱朱古力+棉花糖,甜蜜蜜軟綿綿暖笠笠~so sweet~
2021-08-28 62 浏览
今日出左旺角,5點想搵下午茶,但幾間餐廳都無,正好見到有間餐廳裝修靚,茶記價錢,中西菜式都有,就入去試吓。點了🐱安格斯牛肉漢堡風車包配薯條$42第一次食風車包,口感鬆軟。風車包內有一隻流心蛋、漢堡扒、蕃茄和少少甜生菜。流心蛋刺穿後吃起來不太方便,不過蛋黃味濃。漢堡扒無咩牛味,不過挺鬆軟。薯條係粗薯條,脆脆的,份量很多!好抵食!🐱瑞士汁牛河 $46鑊氣夠,上枱時很熱、冒煙!牛肉挺多,軟嫩又無咩筋,河粉挺彈牙,瑞士汁很濃,鹹鹹甜甜的。芽菜也夠多,口感不錯。🐱凍檸茶/凍奶茶 (隨餐加$3@)幾大杯,味道正常。不過始終可能係茶餐廳格調,員工服務同衛生都一般般。別期望太高!

點了
🐱安格斯牛肉漢堡風車包配薯條$42

🐱瑞士汁牛河 $46

🐱凍檸茶/凍奶茶 (隨餐加$3@)
幾大杯,味道正常。

2021-08-24 47 浏览
📍 餐廳:四寶食堂 (旺角)地址:旺角豉油街23號地舖1️⃣招牌沙嗲牛肉公仔麵+嫩滑炒蛋+丹麥牛油厚多士 $50之前響沙嗲牛肉關注組見過有唔少人介紹,一直都想去試吓,今次終於有機會試到,真係冇介紹錯😘牛肉厚身有咬口,沙嗲醬汁濃郁,帶有花生味,配埋嫩滑炒蛋同丹麥牛油厚多士,成個餐好豐富又滿足。2️⃣XO醬滑蛋蝦球飯 $72蝦球爽口彈牙又大粒,食落啖啖都充滿住招牌滑蛋嘅香濃幼滑,加埋獨特嘅XO醬襯托,相當惹味同美味😋3️⃣Snack Platter $128好有份量嘅小食拼盤,有雞中翼、香草豬肉腸、鹹牛脷、洋蔥圈同炸薯條😝雞翼有8件,4件芝士,另外4件係水牛城雞翼,好好食。最鍾意食嗰洋蔥圈,炸到金黃色,好大件,好香好脆。4️⃣瑞士汁雞髀配菠蘿油 $38🍗雞髀醃得好入味,又夠大隻,輕鬆一咬就骨肉分離😋我好耐無食過菠蘿油,中間塊牛油好厚,真係好邪惡🤣5️⃣凍檸茶、凍咖啡、凍華田 全部跟餐加$3,夠冰凍,夠晒大杯👍
📍 餐廳:四寶食堂 (旺角)
地址:旺角豉油街23號地舖

1️⃣招牌沙嗲牛肉公仔麵+嫩滑炒蛋+丹麥牛油厚多士 $50

2️⃣XO醬滑蛋蝦球飯 $72

3️⃣Snack Platter $128

4️⃣瑞士汁雞髀配菠蘿油 $38🍗
雞髀醃得好入味,又夠大隻,輕鬆一咬就骨肉分離😋
我好耐無食過菠蘿油,中間塊牛油好厚,真係好邪惡🤣

5️⃣凍檸茶、凍咖啡、凍華田
全部跟餐加$3,夠冰凍,夠晒大杯👍

2021-08-23 60 浏览
旺角嘅餐廳愈嚟愈多,今次行街見到呢間裝修好靚嘅餐廳,即刻同朋友去試下,好彩入得早,坐低後就發現要排隊😋甜奶多士💰25試過唔同茶餐廳嘅多士,呢一間嘅多士係我排行榜嘅前三,烤得剛剛好,中間鬆軟,外邊皮脆口唔會太硬,不過略嫌甜奶唔夠多,如果多啲會更好😋😋😋😋燒美國極級牛板鍵💰158我哋揀咗五成熟,茶餐廳嚟講呢個質素係超出水準😋餐湯西蘭花炒蝦球💰78份量好多,蝦球好大個😍瀑布芝士未來漢堡配薯條💰88漢堡入面嘅芝士唔係平時食開一塊果種,薯條好好食😋小忌廉💰15阿華田雲朵💰15阿華田上面加啲cream,望落去好吸引,加咗cream後味道無普通阿華田咁濃。唯一遺憾係當日賣晒雪糕,無得試甜品😩

甜奶多士💰25

燒美國極級牛板鍵💰158
我哋揀咗五成熟,茶餐廳嚟講呢個質素係超出水準😋

餐湯

西蘭花炒蝦球💰78
份量好多,蝦球好大個😍

瀑布芝士未來漢堡配薯條💰88
漢堡入面嘅芝士唔係平時食開一塊果種,薯條好好食😋

小忌廉💰15

阿華田雲朵💰15

唯一遺憾係當日賣晒雪糕,無得試甜品😩
2021-08-21
  • 奶多多士
2021-08-12 61 浏览
一家不錯的茶餐廳。和香港大部分茶餐廳不同,這裡裝修比較新穎,滿牆的花瓣,座位也比較寬敞,坐得舒服。餐食選擇也多,很多西餐。早餐時間到11:30,挺好的。要了招牌早餐:沙爹牛肉公仔面、黃油方包、嫩滑炒蛋和熱奶茶。上菜很快,黃油方包很香脆,炒蛋相當可以,不輸長年排隊的澳記沙爹牛肉量不少,口味偏甜。總體舒服。
一家不錯的茶餐廳。

總體舒服。

2021-08-11 73 浏览
旺角食堂多多,不過想中西餐各自響用就有新嘅選擇!價錢合理,裝修不俗,員工都幾友善!蔥油豬扒煎蛋飯~豬扒都好厚切下!溫泉蛋雜菌卡邦尼~嗰芝士靚呀🤤抵食環境不錯都舒服~ 唔會逼夾 餐牌一餐牌二
旺角食堂多多,不過想中西餐各自響用就有新嘅選擇!
價錢合理,裝修不俗,員工都幾友善!

蔥油豬扒煎蛋飯~豬扒都好厚切下!

溫泉蛋雜菌卡邦尼~嗰芝士靚呀🤤

環境不錯

都舒服~ 唔會逼夾

餐牌一

餐牌二

這間四寶食堂在旺角豉油街很搶眼,透明的玻璃見到裏面牆壁上的花海裝飾,感覺浪漫溫馨又寫意。餐牌很多款式,有常餐、粵式家常小菜、亞洲風味、養生燉湯,招牌推介及晚市燉湯……等。要了個常餐 沙嗲牛肉公仔麵$55,香煎火腿+嫩滑炒蛋+丹麥多士沙爹牛肉,切得都比較大件,切得厚薄適中,味道帶著沙爹特色的少少酸酸甜甜,及帶著沙嗲少少微辣,牛肉不會靭,是很美味的沙爹特色牛肉。常餐沙嗲牛肉公仔麵還配有丹麥牛油厚多士、滑蛋及火腿,金黃的滑蛋,入口又軟又滑又香,配埋一片香煎火腿,真的好好味,常餐份量多,有蛋有牛肉,這個常餐算抵食!招牌菜式山楂汁菠蘿拔絲咕嚕伊比利亞黑豚肉$78,很欣賞餐廳這個山楂汁,味道酸酸甜甜非常濃郁,菠蘿拔絲咕嚕伊比利亞黑豚肉,配上一整件切開一粒粒的一整件菠蘿,很有特色,咕嚕肉酸酸甜甜,有頗多的山楂醬汁,食落啖啖肉,又可以配著酸酸甜甜的菠蘿,非常惹味,這個菜亦都很推薦!!還要了鮑魚雞煲套餐,套餐有飯及是日燉湯跟配,今日的例湯是五指毛桃燉雞,雞煲上枱熱辣辣,見到面上有三隻鮑魚,非常吸引,鮑魚爽脆味道鮮甜!雞肉很入味,雞煲配料有很多蔥及洋蔥,食落很惹味!是日燉湯五指毛桃燉雞湯$38 五指毛桃燉

雞肉很入味,雞煲配料有很多蔥及洋蔥,食落很惹味!

是日燉湯五指毛桃燉雞湯$38
五指毛桃燉雞湯,見到裏面材料頗豐富,有很多雞肉及一片片的五指毛桃,真材實料,湯底清甜,這個燉湯$38元很抵飲,燉湯本來跟餐有一個,因為飲完感覺足料又清甜,所以再要多2個!
2021-08-09 61 浏览
粉嫩粉紅色的打卡檣,仲加埋Tiffany blue作主調的裝修,冰室都裝修都咁靚,所以經過都不其然被吸引左入去食。食冰室緊係食返d冰室傳統的食物,叉燒炒蛋飯!叉燒有咸香,不會過鹹,唔乾唔柴,帶點肥肉,食落好惹味。炒蛋都幾滑身。而且成碟飯餸的份量都唔少,價格親民,抵食!蟲草花准山杞子燉湯冰室都有燉湯飲!用料同味道都比一般茶餐廳的老火湯高級好多,燉湯又唔會過咸,用料上乘,超多蟲草花!感覺好養生呀🤗🤗🤗煙三文魚沙律脆嫩的沙律菜,沙律菜竟然有羽衣甘藍,仲有幾塊三文魚,沙律醋酸酸甜甜,唔係肥仔沙律醬,食落更有益又美味的。咸蛋松露雞中翼惹味又邪惡的小食,鹹蛋黃翻炒至起沙,外皮脆卜卜,有粒粒起沙鹹蛋黃碎。加埋松露,味道濃郁,咬入口連雞肉都好入味,完全係味覺衝擊😍😍😍利賓納檸檬梳打宜家好少冰室有得飲呢個特飲啦,酸酸甜甜的配搭,好適合晚上好想飲檸檬飲品但又唔想飲茶的我。

蟲草花准山杞子燉湯

煙三文魚沙律

咸蛋松露雞中翼

利賓納檸檬梳打
2021-08-09 59 浏览
經常被這間餐廳主色吸引著😍 這品牌餐廳不是第一次食,現在旺角都開了,所以來潮聖一下🤣😂🤣「叉燒滑蛋飯」哎喲😊仍然都係咁滑既蛋,仲有黑蒜味👍🏻👍🏻「蒜蓉春雞楓葉糖漿」隻雞真係❤️❤️❤️好滑!好滑!好滑! (任何部位都係💓)而且香口🥰🥰「餐-忌廉雞湯」濃濃的忌廉湯👍🏻「餐-薯條」如果係粗薯條就更好了😂😂😂「是日燉湯-蟲草花淮山杞子燉湯」清甜,而且無味精,足料👍🏻「熱柚子蜜」「凍金桔蜜」備註:🔺食物上得好快手👍🏻🔺待應做事都十分快手😂🤣

「叉燒滑蛋飯」哎喲😊仍然都係咁滑既蛋,仲有黑蒜味👍🏻👍🏻
「餐-忌廉雞湯」濃濃的忌廉湯👍🏻
「餐-薯條」如果係粗薯條就更好了😂😂😂
「是日燉湯-蟲草花淮山杞子燉湯」清甜,而且無味精,足料👍🏻
「熱柚子蜜」
「凍金桔蜜」

備註:
🔺食物上得好快手👍🏻
🔺待應做事都十分快手😂🤣
2021-08-05 90 浏览
平時聽呢間餐廳都幾出名 今日經過又試試 裝修好新淨 環境空曠 坐得幾舒服打開menu真係嚇一跳 食物選擇非常多 港式 西式 快餐 一應俱全 選擇困難症嘅我用左好耐先決定到食乜🤭先要左佢推介菜 叉燒滑蛋飯 蛋嘅份量一啲都唔姑寒 鋪滿成個表面 飯都睇唔到🤣 而且真係好滑 配上甜甜地又滑嘅叉燒 正呀喂另外要左味小菜 菠蘿咕嚕肉 賣相好靚 成行菠蘿連皮上 霸氣 而且用料係伊比利亞黑豚 肉質細嫩 無得輸🙉🙉飛魚子蟹肉意粉都係不得了 上面有個蟹蓋 要反轉刮晒啲肉出黎 就可以撈粉食 蟹肉量好多 正🤪最後覺得好正嘅係佢嘅2我地都加左個花膠燉雞湯 飲落味道清甜 感覺似係落左好多桂圓肉 然後撈啲湯渣上黎嘅時候更高興 因為有都幾大塊嘅花膠😍 燉到入囗即溶 好夠火候 係補充膠原bb嘅佳品😋

2021-07-28
2021-07-22 790 浏览
沙嗲牛麵、炒滑蛋一直都是「賣飛佛」🤣雖然未有機會去荔枝角的🌟人氣站一嚐滋味,不過還是會去🚶🏻‍♀️試一下其他好評餐廳這間除了沙嗲牛麵做得不錯外,聽說炒蛋也是做得出色,所以這次就趁著假期去吃吃看😋早晨招牌餐:香濃沙嗲牛肉麵 + 嫩滑炒蛋 + 丹麥牛油厚多士 + 熱奶茶 $37沙嗲牛麵 + 炒滑蛋 = 最愛😍的黃金配搭,外加茶餐廳少見的丹麥🇩🇰牛油多士,未食已經加分💯沙嗲牛醬有驚喜🤩,不會死鹹但有沙嗲香,味道濃郁,花生🥜幼粒可增加口感牛肉量充足,肉質算鮮嫩帶有🐮牛味,麵煮得剛好👌🏻炒蛋果然名不虛傳,夠滑份量足而且滿滿蛋香🥚,調味恰當,好好吃👍🏻個人較喜歡💕丹麥多士,口感比一般吐司🍞更為鬆脆,塗上牛油🧈再煎香,未放入口已經覺得非常滋味🤤奶茶茶底不俗,入口順滑茶味不會苦澀,奶味香,整體味道中上不過有一件事實在令人有點倒胃口🤮,當我正準備將丹麥多士放入口時就發現多士好像浸濕了一樣糊了一半😰,這才發現碟內有大概二至三匙食油!連炒蛋吃到最後都放棄🏳,因為實在太多油了,全都被油浸沒一樣🤢,這點扣太多分👎🏻除此之外,也發現這店都出現蠻多錯誤❌應該是不夠人手的問題吧🤔 其實店員都非常盡力,奈何錯誤率太高了,
沙嗲牛麵、炒滑蛋一直都是「賣飛佛」🤣

牛肉量充足,肉質算鮮嫩帶有🐮牛味,麵煮得剛好👌🏻
奶茶茶底不俗,入口順滑茶味不會苦澀,奶味香,整體味道中上

除此之外,也發現這店都出現蠻多錯誤❌
應該是不夠人手的問題吧🤔 其實店員都非常盡力,奈何錯誤率太高了,進餐這麼久不時聽到👂🏻附近有客人舉手🙋🏻‍♀️示意有遺漏或是出錯,作為一間餐廳應該最需要改善這個吧
撇除這個,其實整間以Tiffany blue色調作為主調,以柔嫩粉紅色💞調和,牆身則以大理石紋點綴,與一般的冰室完全截然不同!
加上超eye-catching 👀的淡粉紅色打卡🌸花牆,打卡📸之餘亦命中不少少女心❤️
價錢💰方面亦非常性價比高,食物有質素環境又漂亮,如果可改善之前提到的問題就prefect了!
2021-06-20
2021-07-14 115 浏览
烈日當空既日子,餓住肚子找餐廳,突然被玻璃後巨型豬排深深吸引!🤩室內空間開揚,座位間鬆動,坐得幾舒服。餐牌上很多樣化,每樣都吸引抖動的胃。😅喜哥蔥油豬排煎蛋飯$59厚厚既巨型豬排加上份量十足既蔥油,心動耶~❤豬排又冧又多汁,真係好好味! 😋墨西哥辣肉醬意粉配唐揚雞中翼$65呢個辣肉醬意粉賣相一流,立刻要相機食先~辣肉醬味道香濃,不過唔夠辣,似BB辣,來中辣就更好。雞中翼惹味,肉嫩多汁!😋就快食飽之際,突然發現枱上呢支麻油好突出!仲要標明“日清”,心血來潮就試吓加落豬排食,發現味道更好味~ 真係開心大發現!仲有好多嘢想食,下次再來!~😆

室內空間開揚,座位間鬆動,坐得幾舒服。
餐牌上很多樣化,每樣都吸引抖動的胃。😅

喜哥蔥油豬排煎蛋飯

喜哥蔥油豬排煎蛋飯$59
厚厚既巨型豬排加上份量十足既蔥油,心動耶~❤
豬排又冧又多汁,真係好好味! 😋

墨西哥辣肉醬意粉配唐揚雞中翼

墨西哥辣肉醬意粉配唐揚雞中翼$65
呢個辣肉醬意粉賣相一流,立刻要相機食先~
辣肉醬味道香濃,不過唔夠辣,似BB辣,來中辣就更好。

雞中翼惹味,肉嫩多汁!😋

就快食飽之際,突然發現枱上呢支麻油好突出!

仲有好多嘢想食,下次再來!~😆
2021-07-13
喜哥蔥油豬排煎蛋飯
墨西哥辣肉醬意粉配唐揚雞中翼
2021-07-13 93 浏览
成日行旺角,成日經過都心癢癢想入去食,但次次都有人排隊既今次我地見到門口人少少,加上到7點食飯時間,就快手手入去食番餐打開餐牌,咦,我一直以為係普通茶記,但原來好特別!中西fusion乜都有喎!成本menu大大本好多食物選擇呢張只係招牌推介!仲有成本太大本喇冇影咁多🤣因為時間尚早唔多肚餓,所以我地食少少就夠喇我地嗌左燒美國極級牛板鍵好味喎!五成熟掌握得好好,好嫩有牛味,好好食!而且配菜都係有心思唔係普通比烚紅蘿蔔就算套餐仲包埋薯條、飲品同餐湯,不過可惜叫左幾次都係漏左餐湯我地食少少正餐,食完牛我地嗌左奶醬多食厚多、賣相靚,花生醬都搞到好似挑花咁呢款係是日燉湯,木瓜雪耳,好味最後係餐飲,奶茶同熱情果檸蜜梳打
成日行旺角,成日經過都心癢癢想入去食,但次次都有人排隊既
成本menu大大本好多食物選擇

呢張只係招牌推介!仲有成本太大本喇冇影咁多🤣
因為時間尚早唔多肚餓,所以我地食少少就夠喇

我地嗌左燒美國極級牛板鍵

套餐仲包埋薯條、飲品同餐湯,不過可惜叫左幾次都係漏左餐湯

我地食少少正餐,食完牛我地嗌左奶醬多食
厚多、賣相靚,花生醬都搞到好似挑花咁

呢款係是日燉湯,木瓜雪耳,好味

最後係餐飲,奶茶同熱情果檸蜜梳打
2021-07-12 79 浏览
今日特登帶老公去旺角行街,同埋特登同老公去試呢間喺旺角都幾出名嘅新派茶記(四寶食堂)。十一點幾去到,未算好多人,雖然門口唔使等位,但其實入面都爆曬場。佢地menu好多選擇,可以用中西合璧地形容。印尼沙嗲黑豚肉菜遠炒河:沙嗲味好濃,黑豚肉夠滑,份量好足,啖啖都食到沙嗲味道。泰式冬陰功醬雞中翼:一上到枱香噴噴,估唔到冬陰功配沙律醬竟然夾得咁好,雞翼炸得好香脆,一啲都唔油膩。馬友鹹魚煎肉餅漢堡配美式薯條:呢個係我最期待嘅食物,冇諗過鹹魚肉餅都可以配落漢堡包,古怪得嚟又幾夾,塊鹹魚肉餅煎得好香,同埋好juicy,薯條都炸得好香脆。睇下塊鹹魚肉餅超級厚,真係好似食緊漢堡咁。喜哥蔥油豬扒煎蛋飯:一嚟到有啲嚇親,塊豬扒咁大塊,又咁厚,心諗邊度食得曬,但原來好食嘅嘢真係會食得曬,而且仲停唔到口,塊豬扒雖然大塊,但一啲都唔韌,仲好有肉汁,又滑,仲醃得好入味,果然係招牌菜,非常出色。士多啤梨雲朵:顏色好colorful,好香士多啤梨味。奶茶紅豆冰:奶茶係佢哋嘅招牌,加埋出色嘅紅豆,簡直係絕配,食到咁飽都可以成杯飲曬。老公見我飲得咁開心,佢都話要飲返杯熱奶茶,果然茶香奶濃,佢認第二冇人敢認第一。總結:係一間

佢地menu好多選擇,可以用中西合璧地形容。

睇下塊鹹魚肉餅超級厚,真係好似食緊漢堡咁。

士多啤梨雲朵:顏色好colorful,好香士多啤梨味。

總結:係一間非常出色嘅綜合茶餐廳,回食率非常之高。
2021-07-06
午餐
呢間冰室港西合璧!😎港式同西式美食都有,重點係平!靚!正!而且環境又靚(花海🌸+tiffany blue牆)🥰:-1️⃣「經典叉燒滑蛋飯🐷🍳($59)」呢間嘅叉蛋飯都唔錯!炒蛋大份又滑🥰,係叉燒超多片,雖然唔夠厚,但勝在唔會過鹹 🐖,個飯底都夠好鬆🍚,配甜甜地嘅豉油岩岩好~Scrambled eggs with BBQ Pork Rice: scrambled eggs are creamy, yum and affordable!👍🏻-2️⃣「70C溫泉蛋煙肉雜菌卡邦尼意粉🍄🍝($78)」茶記有意粉食已經好驚喜🍝,仲要質素好好😱‼️食落creamy香口,啖啖都充滿煙肉同菇嘅香味🥓🍄🤪!仲有隻流心蛋😍🥚~70C Spa-egg carbonara spaghetti: in cream sauce, with bacons and mushrooms 👍🏻-3️⃣「招牌沙嗲牛肉公仔麵+嫩滑炒蛋+丹麥牛油厚多士🐮🍜🍳🍞($52)」簡單嘅美味🤤!炒蛋睇圖就知正,💯麵包用丹麥吐司加分🧈🍞,公仔麵彈牙🍜,牛肉重好香花生味嘅沙嗲醬味🥜~Beef satay with instant noodles + scr
1️⃣「經典叉燒滑蛋飯🐷🍳($59)」
2️⃣「70C溫泉蛋煙肉雜菌卡邦尼意粉🍄🍝($78)」
簡單嘅美味🤤!炒蛋睇圖就知正,💯麵包用丹麥吐司加分🧈🍞,公仔麵彈牙🍜,牛肉重好香花生味嘅沙嗲醬味🥜~Beef satay with instant noodles + scrambled eggs + Danish butter thick toast 👍🏻
經典叉燒滑蛋飯
招牌沙嗲牛肉公仔麵+嫩滑炒蛋+丹麥牛油厚多士