2020-07-17
見有咁多好評所以生日試 食物質素一般 但環境擺盤靚性價比好麻麻個炸子雞全場最好食 皮脆雞嫩 中上水準但成308 半隻 自行考量個叉燒 份量少到一個點 而且太瘦 盛惠168 最嬲係個琵琶豆腐 佢個豆腐原來炸既 得6舊 炸皮個厚度正常 佢加左辣椒粉同椒鹽但係一啲味都冇 同豆腐唔滑 真心唔值168蚊 個黑松露炒伊面似fusion菜 ,望落好似西式意粉,黑松露味唔錯不過份量都係好少至於甜品 我覺得個燉雪梨 睇得又算好食 整體清甜去膩 適合一啲唔太中意好甜既人食不過個糖水份量少杏仁茶不過不失 冇蛋白味服務方面,作為中上價位既餐廳,某d職員(唔知係咪炒散,隔著口罩都feel到佢態度麻麻,但某職員都幾熱情推介既總體而言,份量少 服務一般 食物質素整體十分普通 每人三百幾蚊 其實可以有好多選擇Ps 個環境真係好chill 好舒服 不過附近仲有好多餐廳都對住個靚海景 可以試下其他
性價比好麻麻
個炸子雞全場最好食 皮脆雞嫩 中上水準