餐厅: 喜記蟹將軍
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-09-27 134 浏览
前嗰排係咁落雨都冇乜點出街食飯,今晚一中班朋友話想出去食飯,有朋友話呢間餐廳係openrice bookmark 左好耐,地方乾淨全新裝修又令,好想試下,好野就緊係要一齊試😙😙😙叫左成枱餸,有幾款特別推介比大家喜記正宗炒辣蟹食鑊氣之選!辣得黎好正!又唔會辣到食唔到既辣,辣加上鮮味配搭好好,而且蟹肉都幾結實喜記富貴蝦性價比勁高!又係鮮甜之選!而且大隻厚肉,完全唔腥,食得出勁鮮味,蝦肉爽甜!豉椒炒蜆食呢啲地道小菜顯得好有鑊氣,蜆無沙夠鮮甜,而且隻隻都漲卜卜,無死蜆,豉椒又唔會太辣同咸,勁惹味豉椒炒蟶子皇叫得炒蜆又點少得叫豉椒炒蟶子皇,勁大隻,好厚肉,淡淡肉既口感,加上勁惹味既豉椒,放入口勁滿足呢😍😍😍整體唔錯!服務員友善,餐廳用料新鮮,真材實料,有下次啊

喜記富貴蝦

豉椒炒蟶子皇

整體唔錯!服務員友善,餐廳用料新鮮,真材實料,有下次啊
2023-09-27
2023-09-26 81 浏览
喜記正宗炒辣蟹-辣椒和調味料既組合令蟹肉更加鮮美,同時都帶來了一種刺激的辣味。炒辣蟹的口感豐富多樣,既有蟹肉的軟嫩,也有辣椒的香辣,每一啖都有驚喜同滿足感。豉椒炒蜆-蜆貝的質地鮮嫩金銀蛋時菜-叫左2個海鮮就叫返碟菜啦鵪鶉蛋的濃郁和銀魚的鮮香,加上時蔬的清爽,味道不錯!招牌蟹油炒麵-麵條彈牙,吸收咗蟹油嘅油香.餐廳全新裝修, 所以感覺都乾淨光猛~係中餐廳黎講…佢特別嘅地方係有梳化座位、有房、環境靚! !

-蜆貝的質地鮮嫩

金銀蛋時菜
-叫左2個海鮮就叫返碟菜啦
鵪鶉蛋的濃郁和銀魚的鮮香,加上時蔬的清爽,味道不錯!

招牌蟹油炒麵
-麵條彈牙,吸收咗蟹油嘅油香.

餐廳全新裝修, 所以感覺都乾淨光猛~
係中餐廳黎講…佢特別嘅地方係有梳化座位、有房、環境靚! !

店名/Shop Name:喜記蟹將軍 (尖沙咀)地址/ Adresss: 尖沙咀彌敦道118-130號美麗華商場2 期2樓268-270號舖種類/Type:蟹/海鮮/晚餐推介/Recommend:菜單好多選擇,好難決定,四個人最後商量揀咗幾款不同的小菜,喜記正宗炒辣蟹,招牌蟹油炒麵,蒜蓉粉絲蒸扇貝,金銀蛋時菜人均價錢:$200至$400店舖環境:剛剛新裝修,裝修幾有品味幾靚,地方寬敞,梳化坐得好舒服,足夠人數可以有獨立房間交通:尖東B1出口行2分鐘上菜速度: 5至10分鐘服務態度: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️食物口味:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️喜記正宗炒辣蟹嘩嘩嘩!個炒辣蟹熱辣辣香噴噴咁上枱,瞬間已被我們把它分解,最正係嗰啲香蒜多到埋住咗隻蟹,蒜香辣椒香入晒隻蟹度,真係啖啖肉,好正,好味到連手指都要舔兩下,我哋食完咗,蒜蓉都忍唔住要打包,話返去自己撈麵招牌蟹油炒麵個炒麵睇落好似普普通通,但係一食落口就知道停不了口,佢上面嘅蒜蓉真係好似有蟹味咁,連埋乾身爽口嘅麵條,非常配搭蒜蓉粉絲蒸扇貝清蒸蒜蓉扇貝,時間掌握得啱啱好,扇貝啲肉好大件,鮮甜得來好嬌嫩,最正係墊底嘅粉絲, 吸咗蒜蓉同埋扇貝嘅鮮味,非常好吃金銀蛋時菜金銀蛋白
店名/Shop Name:喜記蟹將軍 (尖沙咀)
種類/Type:蟹/海鮮/晚餐
食物口味:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

招牌蟹油炒麵
蒜蓉粉絲蒸扇貝
金銀蛋時菜
金銀蛋白菜仔,啲金銀蛋非常之多,調味啱啱好,唔會太鹹,連埋湯汁同金銀蛋一起吃,普普通通嘅白菜仔都變得非常好味

• 招牌蟹油炒麵
  • 蒜蓉粉絲蒸扇貝
  • 金銀蛋時菜
2023-09-20 72 浏览
同班friends去咗喜記食好野,啲嘢真係好得,簡左幾款值得推介既介紹喜記正宗炒辣蟹喜記正宗炒辣蟹是一道令人垂涎欲滴的美食。超大隻肉蟹,蟹肉肉厚鲜嫩,辣椒香辣刺激,口感丰富。炒辣蟹的制作过程独特,先用辣椒和香料炒香,再加入蟹肉翻炒,让蟹肉充分吸收辣椒的味道。辣椒的辣味和蟹肉的鲜甜相互融合,令人回味无穷。喜記富貴蝦喜記富貴蝦主角是像小朋友手臂一般大的巨型瀨尿蝦為主角。瀨尿蝦先泡油,再用秘製醬料和蒜茸調味回鍋。瀨尿蝦的肉質厚實,咬下去彈牙爽口,每一口都是鮮甜多汁。豉椒炒蜆極有鍋氣的豉椒炒蜆,豉椒惹味,蜆肉鮮美,最重要的是一啲沙都冇。鲜嫩的大蜆,搭配豆豉和辣椒的炒制,增添了香辣的味道。豆豉的咸香与辣椒的辣味相互融合,为蜆肉带来了独特的廣東风味。每一口都能感受到蜆肉的鲜美和辣椒的刺激,令人食欲大开。蒜蓉粉絲蒸扇貝肉質飽滿的大扇貝與彈牙的粉絲完美搭配,加上濃郁的蒜蓉調味,帶來豐富的口感和鮮美的海鮮風味。蒸煮的過程使乾貝保持了原汁原味,口感鮮嫩多汁;粉絲舖在扇貝底,吸收了扇貝在蒸煮過程中釋放的湯汁,鮮味爆炸。

喜記富貴蝦

蒜蓉粉絲蒸扇貝

• 喜記正宗炒辣蟹
  • 喜記富貴蝦
2023-09-19 56 浏览
今日同朋友特登黎到尖沙咀美麗華商場嘅喜記蟹將軍❣果然不負所望超級出色🥰❤ 之前係isquare試過,原來搬左過黎美麗華,全新裝修超靚!有梳化座位非常舒適,仲多左3間房,私隱度高,又岩一大班朋友黎book房享受高質中菜!黎到蟹將軍當然要試下佢地的海鮮🤩 第一時間㨂咗佢地最出名的喜記正宗炒辣蟹🦀🦀🦀 上菜時既香氣已經超級濃郁,食落又辣又鮮,非常出色👍👍👍 之後點咗蒜蓉粉絲蒸扇貝,每隻都超大件又肥美😍,扇貝上堆滿山一樣高的蒜蓉同粉絲,超邪惡😈😈 食落嫩滑又彈牙,鮮甜中帶有濃郁的蒜香味,超級惹味😋❤❤ 之後㨂左個瑤柱蛋白炒飯,夠二至三分享有餘,極抵食👍👍👍 炒飯超夠穫氣,乾身又唔油,夾雜著大量的瑤柱碎,令個炒飯鮮味十足,香氣四溢,超好味喲🥰🌟🌟🌟 最後打返個菜底,叫咗個蒜茸時菜,時菜新鮮又爽甜,加入蒜蓉調味,為時菜添一分鹹香

2023-09-18 44 浏览
以避風塘炒辣蟹而聞名的喜記,有避風塘炒辣蟹始祖的美譽,引來不少名人明星光顧,早已是一家馳名中外的香港地道海鮮酒家,實力無容置疑。在我來說,每隔一段時間就想光顧,親戚聚會喜歡到老店,今回女士聚餐就選擇最新那家,食府光潔亮麗,就是新派粵菜館的裝修陳設。食物水準方面,一如老店般,水準依然。選了幾款特別喜愛的菜式介紹一下。首先當然是令人念念不忘兼回味無窮的招牌菜--喜記正宗炒辣蟹,甫上桌就嗅到撲鼻的香氣,令人垂涎。蟹肉結實鮮甜,並且充分吸收同炒時的醬汁秘方,既入味又惹味。辣度方面可自由選擇,個人覺得小辣最好,既能感受辣汁的香,亦能嚐到蟹本身的鮮甜。此外清酒鮑魚也是"賣飛佛",以清酒慢煮,鮑魚質地柔軟,不會過韌,最喜歡是廚師處理到只有清清的酒香,而沒有濃烈的酒味。第三道喜歡的菜式是豉椒炒蜆,亦是避風塘的地道美食,蜆新鮮、有鑊氣,全都炒至開嘴,乾蔥蒜頭等配料使得這道菜式更加惹味。個人喜歡叫套餐,那些最受歡迎的菜式已拼湊到套餐當中,而且比散點抵食一些。

2023-09-16 37 浏览
今日黎到尖沙咀開完會早收工,同同事行過美麗華,見到尖沙咀竟然有喜記🫣之前係銅鑼灣幫襯過係幾好食,於是即刻入黎醫肚先!餐廳裝修優雅,環境好大好舒服,座位都好闊落。今次係餐牌度簡咗幾款招牌推薦嘅菜式🤭估唔到都幾有驚喜喎🔸喜記正宗炒辣蟹最後當然唔小得呢度招牌菜炒辣蟹,店員會幫手拆開蟹殼,非常貼心,配大量炸蒜去炒,不但香辣惹味而且仲夠入味,蟹鉗大大隻多肉鮮甜,真係好好食!推薦👍🏻🔸喜記富貴蝦富貴蝦係即係賴尿蝦,差唔多同前臀咁大隻!上到枱已經香噴噴熱辣辣,瀨尿蝦殼上面鋪滿超多嘅炸蒜,而且用椒鹽黎調味係好夾,非常惹味!蝦肉好新鮮同彈牙。🔸黑毛豬叉燒王叉燒肥瘦均勻,燒得香氣十足,外層略帶點焦香,蜜汁甜度適中,估唔到都幾有水準!

🔸喜記正宗炒辣蟹

🔸喜記富貴蝦

🔸黑毛豬叉燒王
2023-09-15 39 浏览
喜記開到黎尖沙咀啦,終於唔使過海都食到🙌🏻位於美麗華,交通好方便,環境寬敞舒適,仲可以包房添。揀左幾款特別新鮮嘅海鮮介紹下🙌🏻✨喜記正宗炒辣蟹招牌菜必定要試。平時食蟹最大嘅阻礙就係怕麻煩,但呢度嘅店員會幫手敲開蟹鉗,蟹身部分亦已斬件,非常貼心,方便進食。蟹肉結實彈牙,味道鮮甜。避風塘炒蒜都係亮點,超級惹味,送粥送飯一流。✨喜記富貴蝦食法3選1,椒鹽/油鹽水浸/清蒸,我當然揀第一款,夠惹味🤤隻富貴蝦大到⋯同隻前臂有得揮😳又多肉又多膏,連個殼都炸至好脆身,惹味非常🙌🏻✨豉椒炒蜆炒蜆粒粒漲卜卜,蜆肉彈牙。用豉椒黎炒係最啱我口味,又香又有少少辣,讚🙌🏻

✨喜記正宗炒辣蟹
招牌菜必定要試。

✨喜記富貴蝦
食法3選1,椒鹽/油鹽水浸/清蒸,我當然揀第一款,夠惹味🤤
隻富貴蝦大到⋯同隻前臂有得揮😳
又多肉又多膏,連個殼都炸至好脆身,惹味非常🙌🏻

✨豉椒炒蜆

2023-08-15
2023-09-13 57 浏览
行街行到好攰,但係又唔想食咁飽,又想搵個舒適嘅地方坐吓,我哋選擇咗嚟呢間~喜記將軍蟹🦀呢度環境舒適簡潔,店員亦都好有禮貌👍🏻🦀招牌蟹油炒麵~$88(呢度嘅招牌菜,真係名不虛傳,本身我已經鍾意食炒麵,但真係唔係度度地方炒得好食,呢度除咗炒得好食仲好香蟹油味🥰夠晒鑊氣,一上枱已經好香,讚👍🏻)🦀金銀蛋時菜~$98(呢個金銀蛋時菜非常足料,好多鹹蛋同埋皮蛋草菇豆腐等⋯真係如果肚餓叫多碗飯都得😂,湯底鮮甜濃郁,但又唔會太鹹)

呢度環境舒適簡潔,店員亦都好有禮貌👍🏻

🦀招牌蟹油炒麵~$88

🦀金銀蛋時菜~$98
  • 招牌蟹有炒麵
2023-09-07 56 浏览
一直都想試避風塘炒辣蟹,但一直無機會,難得朋友聚會提議去食,當然舉腳贊成!喜記在灣仔及銅鑼灣都出名,估唔到尖沙咀美麗華都開左分店。尖咀新店裝修簡潔,座位夠寬闊又舒服,晚市都好多人黎食。花膠菜膽燉雞湯湯頭清甜,花膠肥美又厚身,用了雞腳、排骨及黃芽白去燉,滋補又唔膩。椒鹽雙拼九肚魚無得輸,加上魷魚係最佳拍擋。炸漿輕薄,九肚魚好多汁肉滑,魷魚鮮爽彈牙。椒鹽瀨尿蝦有手臂咁長,好大隻!入面爆哂膏,肉質好嫩,食落又有蟹膏甘香。橋底炒辣蟹來喜記一定要點!我地叫咗隻中size,4人食都好夠。蟹肉結實彈牙。最貼心係有專人幫手拆開蟹殻,唔使自己郁手!不得不提個避風塘炒蒜超級香口,可以留返帶走返去伴粥食!豉油王炒蟶子炒得入味,蟶子鮮甜無沙,入口啖啖肉,連伴碟的三色椒及菇都好入味。蟹肉桂花炒米粉因為見食剩好多炒蒜,侍應提議我地點黎配粉食。估唔到兩者竟然咁夾,好食到傻左!最後仲有薑汁番薯糖水送,真係完滿的一餐!臨走不忘買樽炒蒜俾阿媽做手信~

花膠菜膽燉雞湯
椒鹽雙拼
椒鹽瀨尿蝦

橋底炒辣蟹

豉油王炒蟶子
蟹肉桂花炒米粉
2023-09-07 919 浏览
朋友介紹試吓先認識呢一間舖頭,原來都算出名同埋喺銅鑼灣開先架!之前喺iSquare都有嘅分店,不過因為鋪租貴好多,所以轉過嚟!呢間餐廳本身做50%遊客生意,而家冇遊客之下佢好難生存啦!等我幫佢宣傳吓!因為食完覺得環境服務質素性價比高!而且內容OpenRice book有七五折陳醋木耳竟然有啲辣!問侍應明明話唔啦不過唔緊要啦,掉頭呢個手帕青瓜最好味掙扎咗好耐先嗌呢個皮蛋酸薑!因為$128一份算係貴過正常一倍!雖然佢真係整得好出色,個蛋黃留心,酸薑味道都調製得唔錯不過真係太貴通常食中菜我會加一碟蔬菜,呢個金銀蛋時菜做得好好,清清地唔會油膩唔會太鹹鹽水浸硯份量都幾足㗎 !本身硯就係殼硬好多位不過佢整得幾清唔錯嘅中間有好多粉絲本身怕食辣嘅我,聽完朋友介紹都試吓呢個辣酒煮螺,比想像中好味好多,而且好香又唔會太辣喎!我用水過一過之後食都覺得好好味,因為佢會有少少甜味,有少少麻 但係又唔會泰勒,出色呢個$138.半隻嘅豉油雞超好性價比勁高,佢勁入味,但係啲雞肉依然好滑超級推薦我讚咗成餐😂🤣然後後面嗰個$88一份嘅五香牛腱都整得好好,佢有少少🤏川辣味,但係又唔會太辣調香個味唔錯 👍蠔仔粥好味,但係食咗

不過真係太貴
鹽水浸硯份量都幾足㗎 !本身硯就係殼硬好多位
不過佢整得幾清唔錯嘅

中間有好多粉絲

超級推薦

我讚咗成餐😂🤣

蠔仔粥好味,但係食咗一碗之後侍應以為我哋全部嘢食都收得就收晒
所以到而家都好懷念好想食多啲😮‍💨
仲有三杯雞桶蠔!唔辣㗎,而且勁大隻,一上枱熱辣辣,應該有六至七隻,都幾足料喎

服務質素良好,環境都好舒適寬闊因為冇乜人🤣🤣🤣🤣好慘呀見佢生意咁少,唔知會唔會做唔耐🥹

午餐
  • 豉油雞
  • 五香牛腱
  • 辣酒煮螺
2023-09-06 643 浏览
好多人怕麻煩唔食蝦蟹,但來到美麗華商場二期的喜記蟹將軍,大概也抗拒不了﹗餐廳裝潢時尚優雅,私人包廂房還設有卡啦OK呢﹗先來個花膠菜膽燉雞湯,菜膽的甜,加上像滴雞精一樣的精華所在,非常濃郁鮮甜又滋潤﹗ 椒鹽雙併(九肚魚, 鮮魷),九肚魚外脆內嫩滑,而且條條完整,粉漿不多不少,咬下去薄脆不油膩;鮮魷則肉厚爽彈,魷魚鬚更香口。椒鹽瀨尿蝦,好大隻而且好多膏,肉質幼嫩鮮甜,蝦膏甘香,蝦殼已炸到軟身,沾上炒香的椒鹽,非常惹味。喜記正宗炒辣蟹(中),每枱都必點的菜式,上菜後,服務員會幫忙敲開蟹鉗,這樣可以保持著蟹肉的口感與鮮甜度,更防止蟹殼碎混入當中,非常貼心。服務員絕對是經驗老到,不到幾下,那肥美的蟹鉗肉就能完整地呈現出來,蟹肉非常鮮甜,配上碟中的炸蒜來吃更是一絕﹗蟹身部位亦已斬件,方便進食,不怕失儀態。豉椒炒聖子,聖子也非常大隻,炒得剛好,沒有過火,自帶鮮甜,以豉椒略炒已經好好味﹗蟹肉桂花炒米粉,炒得乾身爽口,加上剛才炒辣蟹的炸蒜,更為惹味﹗最後,來個濃湯浸時蔬,爽脆鮮甜,順道清一清口腔。餐廳都好貼心,每枱都會贈送蕃薯湯水,薑味十足,驅寒暖胃,不錯呢﹗臨走前發現原來有售喜記蟹油蒜蓉王,就是剛剛炒
餐廳裝潢時尚優雅,私人包廂房還設有卡啦OK呢﹗

最後,來個濃湯浸時蔬,爽脆鮮甜,順道清一清口腔。

臨走前發現原來有售喜記蟹油蒜蓉王,就是剛剛炒蟹的那炸蒜,可以用作炒飯、拌麵等,好惹味,等我都帶樽回家烹調一下先﹗
2023-08-31 68 浏览
好耐都無食啊避風塘炒辣蟹,呢間喺灣仔及銅鑼灣都好出名,最近仲開到尖沙咀美麗華餐廳環境好大又舒適,仲有幾間包房坐食海鮮我一定會叫啤酒,感覺好爽又涼快花膠菜膽燉雞湯超足料,大大塊係10花膠四又厚身,湯頭好鮮甜,因為仲有雞腳排骨及黃芽白去燉椒鹽雙拼有九肚魚及魷魚真係送啤酒一流,炸漿夠薄又香口,魷魚爽口彈牙,而九肚魚好嫩滑椒鹽瀨尿蝦真係成隻半手臂咁長,仲要入面爆哂膏,肉質鮮嫩又充滿膏香食得喜記一定要叫正宗炒辣蟹,叫咗隻都中好大隻,蟹非常新鮮又夠實肉,你睇個蟹鉗勁大隻好厚肉,避風塘蒜炒到勁香,越食越惹味豉油王炒蟶子好新鮮又大隻,啖啖肉好鮮甜又無沙、連三色椒及菇都炒到好惹味食咗咁多惹味海鮮,食番濃湯浸時蔬菜中和一下蟹肉桂花炒米粉本身已經好好食,加埋炒辣蟹啲蒜仲惹味好食最後食埋個薑汁番薯糖水滿足
餐廳環境好大又舒適,仲有幾間包房坐
食海鮮我一定會叫啤酒,感覺好爽又涼快
食咗咁多惹味海鮮,食番濃湯浸時蔬菜中和一下
蟹肉桂花炒米粉本身已經好好食,加埋炒辣蟹啲蒜仲惹味好食
最後食埋個薑汁番薯糖水滿足
2023-08-30 60 浏览
蟹將軍🌸 豉椒炒蜆 大大碟超惹味,蜆肉超鮮甜,完成冇沙,配菜也夠入味,超有火喉。🌸 喜記正宗炒辣蟹大大碟,辣味十足但唔會遮蓋蟹本身既鮮甜味,蟹肉見到一梳梳,超多鮮甜蟹肉,炸蒜辣椒夠多,配搭一齊食味蕾昇華。仲有貴賓房只要消費$5000有細房, 而消費$10000有大房======詳情======喜記蟹將軍 (尖沙咀)尖沙咀彌敦道118-130號美麗華商場2 期2樓268-270號舖================#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃貨 #吃貨日常 #RnT吃貨 #相機食先 #尖沙咀美食 #尖沙咀好去處 #香港美食探店 #香港探店 #我是吃貨 #打卡熱點 #打卡美食 #著數報料 #夏日打卡日常 #海鮮 #蟹控 #豉椒炒蜆 #喜記正宗炒辣蟹 #美麗華商場2期 #夠惹味 #喜記蟹將軍
蟹將軍

🌸 豉椒炒蜆

🌸 喜記正宗炒辣蟹

仲有貴賓房只要消費$5000有細房,
而消費$10000有大房

======詳情======
喜記蟹將軍 (尖沙咀)
================
  • 豉椒炒蜆
  • 喜記正宗炒辣蟹
2023-08-29 50 浏览
最近和朋友一起在喜記蟹將軍食飯,品嘗了他們的招牌菜式,包括招牌蟹油炒麵、豉椒炒蜆和果皮蒸泥鯭。🦀招牌蟹油炒麵招牌蟹油炒麵是這家餐廳的招牌菜,而且它絕對配得上這個名頭。一上桌就散發出濃郁的蟹香味道,讓人垂涎欲滴。麵條煮得恰到好處,口感QQ彈,與蟹油的香味完美融合。配料豐富多樣,配菜和肉碎的搭配讓整道菜更加豐富美味。這道招牌蟹油炒麵絕對是海鮮愛好者的不二選擇。🥘豉椒炒蜆豉椒炒蜆是一道經典的粵菜菜品,而呢到的豉椒炒蜆讓我感到非常滿意。新鮮的蜆炒得恰到好處,保持了蜆的鮮嫩口感,令人回味無窮。這道菜的湯汁濃郁,可以搭配米飯或者麵條一同食用,增添了食慾。🐟果皮蒸泥鯭果皮蒸泥鯭是一道獨特而精緻的菜品。泥鯭的魚肉鮮嫩多汁,搭配上果皮的清香,味道十分特別。經過蒸制,泥鯭的鮮美與果皮的香氣完美結合。每一口都充滿了鮮嫩的魚肉和果皮的清香,令人驚艷。這道菜品不僅美味,還展現了廚師的創意和獨特的口味組合。總括來說,呢間餐廳的幾道菜都是令人難忘的美味佳餚。無論是海鮮愛好者還是喜歡粵菜的人,這裡都是一個不錯的選擇。用餐環境舒適,服務周到,整個用餐體驗令我十分滿意。餐牌上仲有其他菜餚,希望你們也能享受到美味的味蕾盛宴

🦀招牌蟹油炒麵

🥘豉椒炒蜆

🐟果皮蒸泥鯭

總括來說,呢間餐廳的幾道菜都是令人難忘的美味佳餚。無論是海鮮愛好者還是喜歡粵菜的人,這裡都是一個不錯的選擇。用餐環境舒適,服務周到,整個用餐體驗令我十分滿意。餐牌上仲有其他菜餚,希望你們也能享受到美味的味蕾盛宴。

**如果消費$5000仲會有細房,$10000有大房,想自己圍爐食餐飯就岩哂喇😆

📍喜記蟹將軍 (尖沙咀)