2019-12-28
一間算係鬧市之中既隱世餐廳,可以選擇印度菜或西餐,最後我地揀左西餐,但唔知係咪因為廚師係印度人,西餐之中都有一絲絲既印度風味🤣首先我地叫左一個Soup of the Day($48), 南瓜湯配蒜容包,個蒜容包好脆好好食,而個南瓜湯就有好多南瓜蓉,好足料😜因為實在太肚餓,main dish就叫左意式肉醬通心粉($138),係羊肉黎,但一D都唔蘇!! 個通粉既份量都幾多,蕃茄既味道又好出,中意食肉醬意粉既朋友就唔好錯過喇🤣之後就叫左羊肉丸意大利麵($148),感覺呢個既羊肉味更出,肉丸幾林,而意大利粉都有韌度,唔錯👍🏻👍🏻最後就食左個海鮮比薩($128),本來以為係會有魷魚果D,點知係逐件煙三文魚放係上面,咸咸地好正~~~~ 絕對有surprise到⭐ 個pizza亦都比想像中大,超full~~中意食羊既朋友,呢間餐廳非常推介😆
中意食羊既朋友,呢間餐廳非常推介😆