2019-04-19
收工朋友仔帶左我去旺角”吃吧”吃好西🤤🤤🤤🤤黎到餐廳樓下時見到個大廈環境特然寒一寒😱😱點解咁似旺角某棟大廈架,當堂嚇一跳原來得啖笑心諗唔係去CAFE掛,朋友仔咁bad tasete...上到黎入到餐廳...好彩原來餐廳裝修佈置都好舒服,即刻有d酒意想Chill下佢😍😍睇睇餐牌選擇唔算好多但係又樣樣都想食點算阿🙉🙉邊有錢阿你XX😩😩難得又係Happy Friday最後真係色心起阿🤣🤣追下夢啦ABV3.5%我都仲頂得住既☺☺💁🏻♀青檸青蘋果梳打💁🏻♀朋友仔無膽系列🙄🙄不過又幾得意可以自行用針筒仔追加濃度🤪🤪💆🏻♀吃吧招牌拼盤💆🏻♀呢個前菜好特別,食落全部味道都好夾又靚又甜又清新🤤🤤好似我阿。🧛🏻♀墨西哥烤雞扒🧛🏻♀好邪惡既芝士阿又係🤤🤤🤤🤤🈲🈲建議無我咁瘦既女士小心食用。🤷🏻♀慢煮甜酒燴和我頰🤷🏻♀最後就係主菜喇,佢D肉痴線架🤪🤪放落口真係會溶架真係阿婆都食到。總結:餐廳帶俾人感覺舒服亦唔會太嘈,座位亦唔會好逼,食物味道可口飲品種類多,適合三五知己👍🏼👍🏼
黎到餐廳樓下時見到個大廈環境特然寒一寒😱😱
💆🏻♀吃吧招牌拼盤💆🏻♀
🧛🏻♀墨西哥烤雞扒🧛🏻♀
好邪惡既芝士阿又係🤤🤤🤤🤤
🈲🈲建議無我咁瘦既女士小心食用。
🤷🏻♀慢煮甜酒燴和我頰🤷🏻♀
總結: