2017-04-02
第一次泥,無睇食評所以中左伏,激氣到要第一次寫食評環境佈置ok, 但因為有枱七個女仔慶生所以超嘈,呢個唔算關歺廳所以就公平d 唔入佢數喇2人點左牛肋肉,黑松露意粉,兩杯綠茶飲品,餐湯。飲品正常,但單點就貴既。牛肋肉味道ok, 但唔熱既,三份一都咬唔開,我已經唔想曬野狂趙,仲咬到硬野最終放棄。-_-牛筋呢d我都算喇,當我唔好彩,最正係意粉等左半個中都未到,其他比我地遲泥既人點既食物都泥左,我終於忍唔住問,結果態度冷淡,一句唔好意思都無,之後話宜家煮,問我要唔要取消??因為我餓佢話五分中,我就ok左你以為等30分中好耐咩?原來仲有更耐!有兩名女子自拍完一輪發現自己等左九個字碟意粉都未到!我地一路等時仲無人收碟意粉係幾好食既,但d店員態度差到無朋友,好似我泥消費仲欠左佢咁,要睇佢面色,受佢氣,完全角色調轉左,仲要收加一?加喺。。。你拎碟食物俾我呢個動作?你要我等都等得有道理d, 但佢地好似唔知咩叫priority。食品質素又一般,本身已無乜好大吸引力,加埋店員x口x面,完全係唔會翻轉頭!