2016-09-28 2065 浏览
地段方便易搵,環境都好滿意,細細間具設計簡約又舒服,可惜冇影到相,有機會再去就會留倩影。。Menu選擇唔多,但都好好果,不過份量實在太小,大胃女王嘅我,就覺得不符合經濟原則啦。。Appetising 就叫左個煙3文魚嘅salad,面包粒太硬,菜都新鮮嘅。。煙3文魚都不過不失。。Main course 就有黑松露闊條麵,all day breadfast, 明太子意粉。。個闊條麵麵質lum左少少,不過黑松露夠多,又多汁所以入口唔錯👍All day breadfast 個炒蛋皮入黑松露一齊炒,喊左dd,但都好味,唔會太老。。以前唔中意食黑松露嘅我,都覺得好味😋明太子意粉,我就最中意,但就汁唔夠多,多返啲會再好食啲,冇咁乾身。。另外仲嗌左份雞翼,個樣睇落唔吸引,可以炸得太黑,或者指過啲油好啲,不過咬落啲肉都滑嘅,佢個汁做到好好,同雞翼好match,下次一定再encore!!飲品都好吸引,叫左泡沫鮮奶抹茶,飲落唔會太甜又有好香抹茶味😍😍仲有杯雪糕鮮奶古古力,好欣賞佢係用唂咕沖嘅(我覺得),出邊好少有得飲,如果行過想抖下,一定要叫一杯試試佢,正正子!最後就更係切蛋糕,依間冇收切餅費咖,慶生絕對推

最後就更係切蛋糕,依間冇收切餅費咖,慶生絕對推介!
煙三文魚沙律
炸雞翼